Reikää aitaan yrittänyt Anna Kontula

Anonyymi

Joutui Israelissa 10t oikeuskasittelyyn. Meinattiin pakottaa allekirjoittamaan väärä selonteko reiän teosta ja muusta mielenilmauksesta. Kontula ei päässe enää Israeliin.

7

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olkoon muslimien seassa lopun ikäänsä mutta eihän se käy Annalle.

  • Anna kehui että muuten kohdeltiin ihan kivasti. Israelin poliisi tietää kyllä, mistä Suomi ostaa hienoja asejärjestelmiä.

   • Jos täti olisi ollut islamilaisten tenteissä olisi kivuus voinut olla kaukana! On tousi moukkamaista mennä toiseen maahan sakset kourassa aitoja nirhomaan. Saattaa olla viisumi maahan tiukassa.


  • Anna Kontula yritti omaa reikäänsä aitaan?

  • Anna Kontula yritti omaa reikäänsä aitaan?

  • Anonyymi

   Anna Kontulan mielestä Suomi ylen innokkaasti ostaa aseita Israelista. Asia on tietysti niin päin, että Israelin tuotekehittelijät ei tarvitse Suomea mihinkään, mutta Suomi tarvitsee Israelin tuotekehittelyä. Israelilaisille aseille riittää markkinoita ympäri maailman.

   Vielä Kontulaakin naurettavampi änkyrä on Erkki Tuomioja joka ulkoministerikaudellaan esti Waisalan tarkkuuslaitteiden myynnin Isaeliin. Eikä kysymyksessä ollut edes taistelutarvikkeet.

   • Erkki T. voisi viettää leppoisia eläkepäiviä Lenin-museon vahtimestarina...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   420
   3218
  2. BB-suorasuu Aleksi Valavuori napakkana mies-nais -keskustelussa: "Eihän se ole meidän syy..."

   Big Brotherissa päästiin kipakkaan keskusteluyhteyteen jo heti aamusta. Aamupalapöydässä tasa-arvoasiat pistivät porukan kommentoimaan tunteella ja to
   Big Brother
   9
   2151
  Aihe