Soini fanittaa sossuhallitusta. Vaatii vihervasemmisto fillarikommarihallitukselle työrauhaa.

Anonyymi

Miksihän? No tietenkin siksi, että tietää, että jos vaalit pidettäisiin nyt, persut muodostasi hallituksen ja Halla-ahosta tulisi pääministeri. Mikä sen suurempi kateuden aihe voi sutkille olla kuin se, että pettämästään puolueesta tulisikin pääministeripuolue. Jusulan sutkauksia päästelevästä sutkista ei ollut tosipaikan tullen kuin takiaiseksi Sipilän mersuun. Leikki ulkoministeriä vielä silloinkin kun hallitus oli eronnut. Äärioikeistolaisesta lakkorikkureita ihailevasta EK'n juksupojatsa on keskeytynyt puhdasverinen vihervasemisto fillarikommarifani. Nyt kannataa Arhinmäen, Kontulan ja Andersonnin olla varovainen.

7

<50

  Vastaukset

  • Eikös Soini ole muuten työllistynyt tämän kirjaprojektinsa kanssa eli sopurahat on keskeytettävä välittömästi

  • Ei hän ole itse työllistynyt vaan Jusula tai jolu muu on sen kirjoittanut teoksen. Soini on Jusulan tunteiden oivallinen tulkki. Siitä hyvästä Jusula sai avata Soinin kunniankukkuloilla mm. auton- ja eduskunnanovia. Kyseessä ei ole itseasiassa edes kirja vaan pamfletti. Ei kai kukaan pidä väljästi kirjoitettua 100 sivun kyhäilemää kirjana, korkeintaan runoilijat, vaan itsensä omahyväisenä puhdistuksena . Mutta kyseessä ei ollut edes runoteos, vaan minä, minä poika persen pyyhe pefletti.

   • Niin mutta siitä tekeleestä on maksettu rahaaaaa sen sisältö ei kiinnosta ketään


  • Myönteistä palautetta on Soinin kirjassa perussuomalaisille. Puolue menee eri suuntaan kun Soinin aikoina. Nykyisin liian äärioikealle, ei kunnioiteta jakamatonta ihmisarvoa.
   Soini kirjoitti hyvän kirjan jossa perussuomalaisia arvostetaan ihan niin kuin muitakin puolueita. Onko nyt niin että persujen on vaikea ottaa vastaan mitään hyvää, mitä heistä sanotaan, kun se tulee toisin ajattelevailta ihmiseltä.
   Se perussuomalaisilla on väärin, että heidän sisäisillä somekanavillaan levitetään virheellistä tietoa maahanmuuttajien saamista sosiaalituista ja ihmiset jotka ei ota asioista selvää uskovat kaiken soopan.

   • Niin nyt puolueessa kunnioitetaan suomalaisten ihmsiarvoa voiko mikään muu puolue kuin ps väittää tekevänsä niin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin nyt puolueessa kunnioitetaan suomalaisten ihmsiarvoa voiko mikään muu puolue kuin ps väittää tekevänsä niin

    Eipä taida persut kunnioittaa ihmisarvoa.
    Rasismin takia on siniset siitä puolueesta lähteneet. Siniset on ihmisarvoinen puolue jossa jakamaton ihmisarvo kuuluu kaikille. Siihen ei persut yllä.


  • Soini ei halua samasta ovesta sisään astua Latva-Lahon kanssa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   136
   6975
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   39
   1247
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1215
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1192