Aihe

Ässä- arvat huijausta?

Anonyymi

Ostan kerran viikossa ässä-arvan veikkauksen pelaamosta joka kerta sama homma raaputan 4e arvoisen arvan ja ei voittoa.
En ole kertaakaan voittanut ässä-arvassa.
Edes pieniä summia.

12

71

  Vastaukset

  • Ostin kaksi samaa melko ahkerasti viikottain pelaillen ja kerran sain sen viisikymppisen. Voitoille ei päässyt kaksisamaa arvassa mutta laitetaan muistiin ja ynnnäillään asioita sillä Polle arpa antoi yllättäen heti uutuuttaan satasen ja sitten alkoi jälleen alamäki et lopetin Salaiset kammiot 20 nen, ässästä euro pari, ei lohduttanut. Pelaamiseni tapahtui ennen Juha Sipilän hallitusta jonka aikana Räsänen mielenkiintoisesti väläytti et poliisihallituksen arpajaishallinto poliisi poistettaisiin Veikkaukselta. Olisiko ollut vihjaava. Kusettava poliisi ?

  • Polle arpavoitto 100 eur oli Sipilä halituskauden alkupuolella kun tämä Juha esitti helikopteri rahaa suomalaisille avuksi ja 2000 työtöntä saikin tän 500 extraa ennen aktiivimallia. Räsäsen kanssa yhtä mieltä olen ettei poliisi sana ole sovelias veikkauksen / arpapelien yhteyksissä. Poliisi on tavallaan yhteiskunnassa osa tukirakenteessa, ei saman aikaisesti arpajais setäkusettaja poliisi voi olla. Liekko Olli ajatellut asiaa.

  • Sopisiko paremmin vartija arpajaishallinto. Vartiathan on tiedetysti joskus silloin tällöin vetäneet hommissa ohi, ajaneet autoa häpässä, näpistelleet, ahistelleet naisia, jopa tappo.

  • Monimuotoista rikollisuuttaa liittyy rahapeleihin. Mitäpä poliisi porukoisi samoissa piireissä. Vartija arpajaishallito onkin naseva nimi. Poliisi on varmaan vanha 50 60 luvun juttu, vakuus.

   • Ebingossa kusettavat kuus nnolla feikkinikeillä arpajaishalkinon hyväksi. Samat mykät tutut nikit vetää kaikki potit ja kun chat lopetettiin ei trvi ihmiä mykkänikkien voittoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ebingossa kusettavat kuus nnolla feikkinikeillä arpajaishalkinon hyväksi. Samat mykät tutut nikit vetää kaikki potit ja kun chat lopetettiin ei trvi ihmiä mykkänikkien voittoja.

    Suomessakin pettävä rahapeli toimii poliisilla jos ilmankin. Poliisi vakuus ei ole pitävä todiste suomalaisen rahapelin vilpittömyydestä mutta voidaan osoittaa poliisi ei osallistu tai osallistuu. Vähän surkuhupaisaa tämä poliisi tarvittaessa tutkii mikä outoa jos poliisi arpajaishallitus on jo ensin antanut siunauksen.

    https://www.arpajaishallinto.fi/

    ei voi linkistä katsoessa voi sanoa etteikö tämä poliisi näy. ARPAJAISHALLINTO yläpuolella.
    Ei ole soveliasta yhdistää poliisia rahapeleihin. Jooh, monopoli asema Suomesta sekä poliisi.


  • Mikähän pointti on tämä ettei ilmais arpoja voi ostaa jos arvat ovat suljettu. Ovatko Veikkauksen arvat jotenkin uniikkeja olevinaan. Joskus olen kattorajan (100) verran ostanut arpoja eikä ole hyödyllistä mutta kerran viikossa jos ostat veikkauksen arvan kokemani kertoo jotain mahdollisuuksista.

   • Ostin tänään massi arvan veikkauksen pelaamosta ei taaskaan voittoa.

    Olen siis raaputtanut yli 5arpaa kaikki ostettu pelaamosta.
    Jouluna ostin jouluarpoja niistäkään ei tullut voittoa.
    Alkaa hiukan epäilyttävää miten juuri pelaamosta ostetuista arvoista ei tule edes pieniä voittoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ostin tänään massi arvan veikkauksen pelaamosta ei taaskaan voittoa.

    Olen siis raaputtanut yli 5arpaa kaikki ostettu pelaamosta.
    Jouluna ostin jouluarpoja niistäkään ei tullut voittoa.
    Alkaa hiukan epäilyttävää miten juuri pelaamosta ostetuista arvoista ei tule edes pieniä voittoja.

    Olen kuullut tämmöisen tarinan jouluarvoista, parisenkymmentä jouluarpaa saanut lahjaksi voitotta. Oma kokemus nettiarvoista, satasella ostanut päivässä, noin suunnilleen satanen siirtynyt veikkaukselle.

    Tiedä, onko se todettu peliriippuvuuden hehkäisemiseksi parempana ettei pelaajalle pidä maksaa yhtään mitään? Outoahan on jos satanen pelataan noin tostavain heittäen tuulen vietäväksi.


  • Joskus 90 luvulla ostin joskus harvakseltaan ässä tai casino arvan ja ehkä joka kolmannella tuli pikkuvoitto.
   Silloin niitä ei vielä ollut netissä.
   Enää en noihin rahojani pistä.

  • Koittakaahan opiskella todennäköisyyslaskentaa.
   Sen jälkeen ei tule tämmöiset arpa- ja lottohommat edes mieleen.

   t: Hiukan lukeneempi

  • Veikkaus satunnaisesti arpoen 1:1 kerää käsittämättömällä tuurilla vuosittain rahaa itselleen voitoksi sekä yhteiseen hyvään 1:2.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   5219
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   46
   3923
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   228
   2883
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   43
   1918