Kaksi ruumista heräsi kuolleista

Anonyymi

Minä olen nähnyt videon tai lukenut ainakin kahdestakymmenestä henkilöstä, jotka kuolivat ja heräsivät jälleen eloon. Ne ovat mielenkiintoisia kertomuksia enkä halua niitä kieltää tai kumota mutta muutamia huomioita olen kuitenkin tehnyt. Ne ovat jotenkin kulttuurisidonnaisia ja ihmissidonnaisia. Haluan käsitellä paria tapausta opillisten asioiden takia.

Monet varmaan muistavat sen afrikkalaisen pastorin, joka heräsi kuolleista, se tapahtui ehkä noin kymmenen vuotta sitten, ja hän kävi myöhemmin Suomessakin. Hän ajoi autolla kolarin, kuoli ja meni taivaan portille. Hän kertoi, että enkeli tuli ja vei hänet sinne. Mutta hän ei päässytkään taivaaseen sillä kuolinpäivänään hän oli riidellyt vaimonsa kanssa eikä ollut antanut anteeksi vaimolleen ennenkuin lähti ajamaan autollaan. Enkeli sanoi, että hänen täytyy mennä helvettiin. No, se päättyi onnellisesti, hän pääsi takaisin ruumiiseensa ja heräsi eloon.

Toisen tapauksen näin TV7-kanavalla eilen tai toissapäivänä. Siinä oli mies, joka ei ollut uskossa, mutta hänellä oli uskovainen äiti, joka rukoili hänen puolestaan. Viisi myrkyllistä medusaa pisti häntä ja hän kuoli. Hän kertoi, että hän heräsi jossain pimeässä paikassa, joka huokui pahuutta. Siellä oli joitain olentoja, jotka sanoivat, että hän kuuluu sinne. Sitten hänen yläpuolelleen avautui reikä, josta tuli alas köysi ja tarttui siihen ja alkoi nousta ylöspäin. Hän kuuli Jumalan äänen, joka sanoi, että hänen äitinsä rukoilee hänen puolestaan. Jumala myös sanoi, että hänen täytyy anteeksi kaikille ihmisille kaikki pahat teot, joita he ovat tehneet hänelle. Hänen piti antaa anteeksi myös sille henkilölle, joka ei ollut halunnut autollaan kuljettaa häntä sairaalaan vaan oli jäänyt odottamaan ambulanssin tulemista. Hän antoi anteeksi ja hän kohtasi Jeesuksen ja valtavan rakkauden aallon. Siinä tapahtui yhtä ja toista mutta lopulta Jeesus kysyi, haluaako hän jäädä taivaaseen vaiko mennä takaisin. Hän olisi halunnut jäädä sinne mutta Jeesus kysyi, haluaako hän jättää äitinsä siihen käsitykseen, että poika meni uskomattomana helvettiin. Sitä tuo poika ei halunnut ja hän päätti mennä takaisin. Siihen kertomukseen kuului muutakin asiaa mutta tämä riittää meitä varten tällä kertaa.

Nyt sitten siihen opilliseen asiaan. Tuo pastori olisi joutunut helvettiin, koska hän ei ollut antanut anteeksi vaimolleen riitelyä juuri ennen kuolemaansa. Tuo toinen taas oli ei-uskovainen, joka vielä kuolemansa jälkeenkin sai anteeksi syntinsä ja pelastui taivaaseen. Eikö tässä ole ristiriita? Voiko ihminen saada syntinsä anteeksi vielä kuolemansa jälkeen, vaikka ei ole edes uskossa? Mitä Raamattu sanoo tästä asiasta?Voiko nämä kumpikin tarina olla totta? Mikä tässä mättää?

100

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Molemmat tarinat ovat ns. klikkiotsikoita: houkuttelevat, mutta harhaanjohtavat.

    • Tuo ensimmäinen kertomasi tapaus oli Daniel Ekechukwun "kuolleista herääminen". Se oli Reihnard Bonnken ja hänen rikoskumppaneidensa MAINOSTEMPPU.

      Videokasetti Danielin ”kuolleistaheräämisestä” myi kuin häkä, kappale hinta oli 35 dollaria.

      http://www.christianlinks.com/forums/showthread/t-51194.html

      The new Gospel has a disparate scenario with two different
      Characters: a poor African Pastor named Daniel Ekechukwu who
      supposedly died in a car accident and the rich Evangelist called
      Reihnard Bonnke. As you have read, amazingly in the new Gospel
      God finally answered the prayer of the rich man. God allowed the
      rich man Reihnard to orchestrate the resurrection of the poor
      man Daniel so Christians "for a special donation of $35 or more"
      can buy the resurrection video and miraculously add more millions
      to the asset of the rich Evangelist. I visited the rich man's web
      site, "for a special donation of $35 or more", rich man Bonnke
      worked miracles in Nigeria to provide you all these hard to get
      items:

      You can obtain your very own copy of this full-length
      video documentary of Daniel Ekechukwu. It contains
      medical support documentation, eye-witness reports, along
      with Daniel's own personal testimony. He will tell you
      what he experienced during the time between his death and
      resurrection. It is a touching description that will be
      100% verified and validated. This video does not
      sensationalize. It celebrates what the Lord has done before
      our own eyes."

      http://www.secularhumanism.org/library/aah/igwe_11_3.htm
      Personally, I do not believe that Daniel Ekechukwu ever died. First, Kingsley confirmed that Daniel’s body had not been injected with embalming fluid. According to medical experts I interviewed, however, a corpse should have a strong odor and the abdomen should be swollen after three days if it is not embalmed. Judging from the photo of Daniel when he was said to have been at the mortuary, and according to the testimony of his brother, this was not the case.
      Second, it is unlikely that any doctor certified Daniel’s death at Owerri. Third, it is hard to believe the actions that supposedly transpired after Daniel’s request to be transferred. It all sounds like a mishmash of lies and fantasies.
      Background Information and Comments
      It must be noted that in Nigeria today, much supposedly transpires through faith healing and miracles. Nigerians have a voracious appetite for religious and supernatural nonsense. Pastors will especially go to any length—ritual killings, murder, and sacrifice—to prove their calling, power, and mandate. Many Nigerian pastors claim that they can cure HIV/AIDS and other incurable diseases. People take part in arranged confessions. HIV patients, after prayer sessions, alter their medical reports to reflect that they are negative. Those who claim to be possessed by demons wiggle and throw themselves on the ground during religious revivals. Holy mountains and adoration grounds are springing up daily. Nigerians troop to these places to hear messages from God through the mouths of people of questionable mental health. There is much dishonesty, fraud, and deception in the land.
      The case of Daniel Ekechukwu, however, is an unprecedented one. None of the Nigerian religious maniacs has gone to the extent of claiming to have risen—or to have been raised—from the dead. That is just a pathetic symptom of the extent to which Nigerians have fallen in terms of religious madness, gullibility, and simplemindedness

      Nigeriassa tapahtuu nykyisin samanlaisia ”ihmeitä” kuin Jeesuksen aikanakin kerrottiin tapahtuneen (HIV-potilaat ”paranevat”). Näin käy kun sairaat evankelistat tulevat levittämään valheitaan lukutaidottomalle, koulua käymättömille ja taikauskoiselle kansalle.

      • >Näin käy kun sairaat evankelistat tulevat levittämään valheitaan lukutaidottomalle, koulua käymättömille ja taikauskoiselle kansalle.

        Tuskin he sairaita ovat, mutta psykopatiaa lähentelevä narsistinen persoonallisuushäiriö, jossa muita ihmisiä voi käyttää vapaasti hyväksi, on päällä vahvasti.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      No niin, nyt kun uskovaiset on julistettu hulluiksi niin voitaisiinko keskustella tästä aiheesta asiallisesti.

      • Missä näin on tapahtunut?


    • Anonyymi

      Useimpien meduusojen myrkky on ihmisille vaaratonta, mutta osa lajeista voi aiheuttaa tuskallista oireita. Medusa oli kreikkalaisessa tarustossa hirviöpäinen naispuolinen olento gorgo, joka pystyi katseellaan muuttamaan ihmisen kiveksi.... Wikipedia.

    • Anonyymi

      Valheita kertoilevat.
      Mutta Jeesus kyllä herättui kuolleista Lasaruksen. Joh. 11. Hän oli jo mätänemistilassa oleva ruumis Jeesuksen huutaessa KOVALLA ÄÄNELLÄ: "Lasarus, tule ulos!" Niin sielu palasi Lasaruksen ruumiiseen ja jokainen solu ym. ruumiin toiminnot palautuivat normaaleiksi. Lasarus tuli ulos haudasta elävänä.

      • Ihan varmasti on tositarina ja heprealaiset lääkärit vahvistavat.


      • Anonyymi

        Onko video todisteeksi. VHS käy myös.
        Kaikkivaltias ei varmaan jättänyt tällaista merkkitapausta huhupuheiden varaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minä olen myös nähnyt kaksi kuolleistaheräämätöntä ruumista, jotka vakuutusyhtiön lääkäri totesi täysin työkykyisiksi.

      • Anonyymi

        Kuollutta ei voi parantaa ruumiillisesti, jos hän on sielunsa on lähtenyt hänestä
        Tosin olen rukoillut apostoli Paavalin heräämään kuolleista, ja Kaifaksen ja Hannaksen nousemaan haudasta, eli kuolleista, nämä kolme tulevat nousemaan ruumiiliseen eloon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuollutta ei voi parantaa ruumiillisesti, jos hän on sielunsa on lähtenyt hänestä
        Tosin olen rukoillut apostoli Paavalin heräämään kuolleista, ja Kaifaksen ja Hannaksen nousemaan haudasta, eli kuolleista, nämä kolme tulevat nousemaan ruumiiliseen eloon

        Paavali tulee eniten kärsimään maan päällä hänen antikristuksen aikaisena uskon vaelluksena ja alkukirkon..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuollutta ei voi parantaa ruumiillisesti, jos hän on sielunsa on lähtenyt hänestä
        Tosin olen rukoillut apostoli Paavalin heräämään kuolleista, ja Kaifaksen ja Hannaksen nousemaan haudasta, eli kuolleista, nämä kolme tulevat nousemaan ruumiiliseen eloon

        Jos ei nyt ihan paranneta, mutta voidaan kuitenkin palsamoida, vaikka henki onkin ottanut hatkat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paavali tulee eniten kärsimään maan päällä hänen antikristuksen aikaisena uskon vaelluksena ja alkukirkon..

        Johannes kastajalla on eniten uskoa minun jälkeeni, lue vaikka Matteuksen alkua


    • Anonyymi

      Joh.11:17 Niin Jeesus tuli ja sai tietää, että hän jo neljä päivää oli ollut haudassa. Joh.11:39 Jeesus sanoi: Ottakaa kivi pois. Martta, kuolleen sisar, sanoi hänelle: Herra, hän haisee jo, sillä hän on ollut haudassa neljättä päivää. Siis miten kauvan, oli ollut haudassa?

      • Anonyymi

        Uskon tämän mutta meiltä puuttuu Lasaruksen kertomus siitä, mitä hän näki ollessaan kuollut.


      • Anonyymi

        Joo, raamattu on paavalilaisuuden kristittyjen epäjumalan ja jeesuksen oppien kirja ja tietoja kiristivät kristilliseltä Lain antaneelta Jeesuksen opetuslapselta, Pietarilta pitämällä häntä Paavalin toimesta vankilassa... Loput arvaatte...
        Nykyisin kristittyjen johto, riistää lisää ja lisää eksytyksensä vahvistamiseksi kristillisiä itselleen. Tiede vastustaa vointinsa mukaan kun kristillisten; Jeesuksen opetuslapsesta ollaan tekemässä katolilaisten ensimmäistä Paavia, Paavalille antanevat potkut!
        Joten varkaus sen on pienikin varkaus, raamatunkin mukaan;
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Paavi
        -
        Ilmeisesti kristityt ovat tunteneet voimattomuutta oman jumalan ja barjeesuksen suhteen kun pitää riistää valheellisesti kristillisiä tueksi laittomuuten tukemiseksi!
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus.
        -
        Esimerkkejä vääristä todistuksista oppeineen laittomuudelle selitettväksi
        ja joukossa on kristittyjen perisynti ja omavanhurskaus oppiakin...
        rikollisuuden rippi ei ole Jumalan tai Jeesuksen asettama mutta sen on rikollisuuden omavanhurkaus oppi joilla rikollisuus jakaa rikollisilleen sovituksia rikoksista:
        -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
        -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
        -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jalat.
        -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
        -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
        -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
        -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.(lue vastaus Pietarin Jeesukselle tekemään kysymykseen; Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:15:15-17Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
        -"perisyntiä" ei raamattu tunne, eikä sitä sylivauvalla ole.
        -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.
        -"synninpäästö" ei raamatullinen omavanvurskaus oppi.
        -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali, omavanhurskaus oppi, mm pedofiilien suojelemiseksi.
        -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet. Siis kyseessä on kritittyjen oma omavanhurskaus opiin.
        -"omavanhurskaus", ei raamatun VT / UT eikä raamatun Jumalan ja Jeesuksen asettama rituaali joka on enemmän moraalittomuutta koska se suoritetaan Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen. http://www.kolumbus.fi/gematria/omavanhurskaus.htm
        -"armon" jakamisen oikeutta ei ole ihmisille annettu eikä rikollisuuden herra jumalille joten siihen selvyyteen se on uskovaistenkin tyydyttävä:
        -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki (risti) Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
        -"sakramentit" ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
        -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
        -"uskontunnustus" lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!
        -Jumala, loi ihmisen kaltaisekseen, Jumala on hetero; Jeesuksen Isä. Kuka loi homot ja kenen kaltaisiksi?
        jne....


    • Anonyymi

      Kuolleita ja eläviä.

      Kerroin taannoin ihmeestä, jossa kolme naista, joista yksi oli ollut yli kymmenen vuotta naimisissa ja ei ollut saanut lasta, vaikka olivat lääkärinkin avustuksella yrittäneet ja yksi oli ollut naimisissa neljä ja puoli vuotta, eikä ollut tullut yrityksistä huolimatta raskaaksi ja yksi, jonka aviopuolison kanssa vastakkaiset resustekijät estivät kuulemma lapsen saannin, mutta joka kävi miehensä kanssa Jerusalemissa itkumuurilla ja Jeesuksen haudalla ja rukoilivat saada lapsen, ja nainen tuli kyllä heti sen jälkeen raskaaksi. Mutta raskaus oli tosi vaikea. Terve tyttökapsi kuitenkin syntyi. Nyt on kuitenkin jo kulunut 5.5 vuotta tuon tyttölapsen syntymästä, eikä uutta lasta oltu saatu. Kerroin heidän erikoisesta yhteisestä rukous ja Dnestr-joessa kastautumistapauksesta ja sen jälkeen he kaikki kolme tulivat raskaaksi jne. Tapahtumassa oli kirkon pappi mukana. Kuulin, että tänäänkin oli vastaava puhdistautumistapahtuma samalla joella. Viime vuonna joki oli ollut jäässä. Tänä vuonna jäätä on vain muutama metri rannasta. Joki on monin paikoin leveämpi kuin Kemijoki. Yksi tuttava lähetti Wiberin kautta kuvan tapahtumasta. Ortodoksipapeilla on tapana käydä siunaamassa koteja tänä päivänä myös.

      Aloin laskemaan kirjoittamani jutun realiteeteista aikaa lapsen hedelmöittymisen 9 kk jälkeen syntymän ja hedelmöittymisen välistä aikaa. Kertomukseni mukaan he olivat heti tulleet raskaaksi jne. Kertomus ei mielestäni täsmännyt ja soitin yhdelle heistä ja kysyin tarkemmin.

      Yksi oli oikealta iältään nyt 35 vuotta (Inna), toinen 25 vuotta (Anastasia) ja yksi 24-25 vuotta. Hänenkin nimi: (Anastasia) Tarina, jonka kerroin on kyllä tosi, mutta se edellyttää vielä muutamia täsmennyksiä.

      Heidän lapsen saantia varten rukoustapahtumansa ajoittuu juuri tälle päivälle vuosi sitten, eli 19.1.2019. Se on Ortodoksisen kirkon kalenterissa Jeesuksen kastamisen muistopäivä. Kun Johannes kastoi Jeesuksen. Ensimmäiseksi tuli raskaaksi 35 -vuotias Inna. Se tapahtui helmikuussa. Jä hän on saanut jo poikalapsen noin marraskuussa. Tarkemmin en tiedä. Myös molemmat Anastasiat tulivat raskaaksi. Mutta toinen on vasta saanut tyttölapsen. Lapsi syntyi noin kaksi viikkoa sitten. Toinen Anastasia on vielä raskaana, mutta he tietävät, että tulossa on poikalapsi. Laskettu päivä on kahden viikon sisällä.

      Tarina on kuitenkin siis tosi ja tarkistettavissa. Minusta se on ihme.

    • Anonyymi

      Suomen kielessä käytetään saa "ruumis" elävästä kehostakin.
      On lukematton määrä sellaisia tapauksia joille on luonnollinen selitys. Kun esimerkiksi ihminen uppoaa talvella, pakkasella jäihin niin tilanne auheuttaa hengityksen eston jossa ihminen menettää tajuntansa ja sydän toimii niin kauan kuin verenkierta toimii. Veren kierto suuntautuu automaattisesti henkeä ylläpitäviin toimintoihin, kuten aivot pikkuavoineen, keuhkot ja sydän.
      Joissakin tapauksissa, ennen kuin apu saapui paikalle on sydänkin lakannut toimimasta, ehkä sen vuoksi, että se tietää hapensaannin tarpeen mainittuihin kehonosiin on pienentynyt niin sydänkin siirtyy ilmeisesti lepoon.
      Kokeneet palastajat, palomiehet, sairaan kuljutus auton hoitajiniin jne ovat nostaneet täysin ilman elämisen merkkejä osoittavia ja luulleet nostaneensa vainajan mutta yllätys on tullut eteen kun keho on lämmennyt ja ensiapu toimet aktivoitu. Ihme tai ei mutta on ammatteja joissa tietävät. Kuolleessa kehossa voi elää elävä sielu kunnes se sielu vapautetaan kehon toiminnat palauttamalla.
      -
      Lehdistö kirjoittaa arkuista kuuluneista koputuksista ruumishuoneilla. Niitäkin on sattunut usein vaikka yleensä niistä ei päästetä tietoja julkisuuteen.
      jne...
      -
      Usein, kun ja jos jollekkin uskovaiselle sattuu vastaavanlainen tilanne niin se on heti Jumalan ansio, Jumala pelasti jne mutta monilta uskovaisilta unohtuu paljon ymmärryksiä ihmisen kehon toiminnoista, mm autonoomisista sellaisista.
      Uskovaiset lunnehtivat uskonasioista sydämen asioiksi vaikka sydämissä ei ole uskoa eikä uskonnollisia asiakaan vaan sydän on pikkuaivojen ohjaama verenkierron hallinnasta huolehtiva jotta keho saa veren mukana happea, ravintoa ja jne mutta ei seillä ole uskovaisenkaan lähimmäisen rakkautta....
      -
      Kristityt ovat kautta aikojen, koko olemassa olemisensa ajan esittäneet voivansa herättää kuolleista tietääkseni ei ole todistettu yhtään tapausta virallisesti niin köäyneeksi joten usko on uskoa.
      Ei ole kovinkaan pitkä aika kun helluntalaiset törmäsi sairaalaan suomessa pelastamaan seurakunnallensa tärkeää miestä ja tavallaan tekivät yrityksiä vaikka sellaiset rituaalit kuuluvat enemmänkin alkuasukkaille ja niiden poppamiehille.
      Sama lahko sai valtavat suosiot USA:ssa joskus noin 1850 luvulla kun saarna mies liikkui paikasta toiseen parantamassa sairaista ja paransa rullatuolissa istuvaa naista, ties kuinka monessa osavaltiossa eksyttämällä. En tiedä, saiko saarnamies tai rullatuolissa istunut nainen mitään rangaistusta mutta se kuvaa kristittyjen valheellisuutta sielunvihollisuuden yllä pitämiseksi.
      Nykyisin sama lahko ollenee rahaa jumaloiva jopa kavaltaen amerikkalaisille ja kai niistä omaankin kukkaroon kertyy...
      Kaatumis jne ovat tavallisia suggestio rituaaleja useissa lahkoissa. Uhreilta otetaan mielen hallinnalla oman kehonsa hallinta rituaalia johtajalle ja hokkuspokkus kaikki uskoo suureen ihmeeseen.
      Jos, siis JOS sellaisia ihmeparantajia on Jumalan antamilla lahjoilla, niin suomen sairaaloissa olisi tarvella ja asiantuntujoiden läsnä ollessa suorittaa ihmeparannus taitojaan, mutta miksi niitä hengen pelastajia ei yhteiskunnan hyödyksi löydy mutta lahkolaisten eksytykseen kylläkin!!!
      -
      Okei, On poikkeuksia, tiedän erään joka on ollut korvaamatun apu parantajana sairaalan potilaille ja lääkärin kutsumana. Tosin, hänkään ei ollut uskovainen vaan lahjaksi kykynsä saanut eikä koskaan tietääkseni astunut julkisuuteen. Perä-lapissa on myös eräs nainen lahjoineen MUTTA ei lahkolainen ja kouluttanee tytärtään toimimaan samoin...

      • >Lehdistö kirjoittaa arkuista kuuluneista koputuksista ruumishuoneilla. Niitäkin on sattunut usein vaikka yleensä niistä ei päästetä tietoja julkisuuteen.

        Omaisia ei mikään estä kertomasta julkisuuteen näistä mitä haluavat. Hiljaa vain ovat.


    • Anonyymi

      On helluntalaisissakin rehellisiäkin mutta harvoin uskaltavat astua esiin.
      Tässä eräs:
      "Se laittomuuden herra meissä on se paha, se saatanan voima, josta emme pääse irti, jota vastaan taistelemme, ihan jokainen."
      -
      Tosin;
      yleistäminen ei koske kaikkia joten "jokainen" voi tarkoittaa uskovaisia....
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      kristittyjen todellinen jeesus heidän laittomuuden historian mukaan:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      -
      Ei raamatussa Lain antaneet Kaikkivaltiaina olevat Jumala ja Jeesus ole muuta kuin illveilyn kohtaana laittomuudelle, HEIDÄN PYHYYDEN taakse kaikki laittomuudet annetaan anteeksi vaikka raamatussa Lain antanut Kaikkivaltias Jeesus on ja tuomionsa antanut,
      Matteuksen evankeliumia:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      -
      Lain antanut Jeesushan jo ennakkoon Barjeesuksineen vääränä profettana uskomisen kielsi eikä siinä ole poikkeusta helluntalaisille eikä kristityillekkään.
      ( Apostolien teot:13:6 )
      -
      Matteuksen evankeliumia: 7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
      Kaikkivaltiaan Jeesuksen anatama tuomio:
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
      -
      uskominen johtaa eksytyksen kautta tuomioon joten sitä viimeistä tuomiota ei tarvii odottaa...
      MUTTA
      Raamatun mukaan synti on rikos ja rikos on laittomuus on kristityillä ymmärtämös asia. Jeesushan ei rikoksia sovittanut joten ilmaisu synti, on petos!
      ARMOON ovat oikeudettuja syntiin=rikoksiin pakotetut, kuten esimerkiksi sotilaat jotka sodissa rikkoo "älä tapa" käskyä DEMONKRAATTISESTI ASETETTUJEN VALTIOIDEN ESIVALLAN MÄÄRÄÄMINÄ ja niistä rikoksista ovat ESIVALLAT VASTUUSSA JA PAKOTETTU SOTILAS SAA ARMON.

    • Anonyymi

      Uskon että molemmat aloituksen tapaukset ovat kyllä heränneet kuolleista. Ihmetystä herättää kuitenkin tuon toisen tapauksen kertomus. Siinä äidillä on hyvin suuri merkitys. Äiti rukoilee ja äidin takia kuollut suostuu palaamaan takaisin. Ilmeisesti potilaan suhde äitiin on ollut hyvä, ilmeisesti äiti on kertonut lapselleen palastuksen periaatteet. Tuon kuolleista heränneen todistuksessa ei ollut Jeesuksella kovinkaan suurta merkitystä, ei puhuttu Jeesuksen ristintyöstä mitään, se siinä on epäilyttävää. Aivan kuin äiti olisi hänet pelastanut.

    • Anonyymi

      KR 1933/-38 Joh. 5:29
      ja tulevat esiin,
      ne,
      jotka ovat hyvää tehneet,
      elämän ylösnousemukseen,
      mutta ne,
      jotka ovat pahaa tehneet,
      tuomion ylösnousemukseen.

      Dan. 12:2 Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät,
      toiset iankaikkiseen elämään,
      toiset häpeään
      ja iankaikkiseen kauhistukseen.

      Matt. 16:27 Sillä Ihmisen Poika on tuleva Isänsä kirkkaudessa enkeliensä kanssa,
      ja silloin hän maksaa kullekin hänen tekojensa mukaan.

      • Anonyymi

        Sinä puhut eri asiasta. Rruumiiden ylösnousemuksessa tapahtuu ruumiiden muuttuminen katoamattomiksi ruumiiksi niin ei tapahtunut aloituksessa mainituille ruumiille


      • Anonyymi

        Ihan vaan sivuhuomautuksena. Kuten tässä sekavassa ajassa yleensä, niin tässäkin on mennyt puurot ja vellit sekaisin. Raamattua lukiessa on erikoisesti huomioitava, mitkä ilmoitukset kohdistuvat JUMALAN kansaan Israeliin ja mitkä ilmoitukset pakanoihin = koko ihmislajiin kollektiivisesti.
        Huomaappa miten mainitsemasi Danielin kohta alkaa;

        Mutta siihen aikaan pelastetaan ...sinun.... kansasi,
        kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat.
        2Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät,
        toiset iankaikkiseen elämään,
        toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen.

        Tuo siis liittyy Israelin kansan eri vaijeisiin - ei pakanakansoihin. Niin, jos on ilmoituksiin uskomista ja onhan niihin.

        m.l


    • Anonyymi

      Aloituksen tarkoitus ei ole keskustella ruumiiden ylösnousemuksesta tai heräämisestä kuolleista yleeensä vaan niistä kertomuksista, joita nuo ihmiset kertovat, jotka ovat heränneet kuolleista. Aloituksessa mainituissa kertomuksissa on selvä ristiriita, mistä se johtuu.

    • Anonyymi

      Opettaako Ian McCormack uutta evankeliumia, jonka mukaan ihmisen ei tarvitse tulla uskoon elämänsä aikana vaan hän voi tehdä parannusta vielä kuolemansa jälkeenkin?

    • Anonyymi

      Ovatko nuo aloituksen kertomukset todellakin kertomuksia siitä, että nuo ihmiset kävävät taivaassa tai helvetissä tai molemmissa? Jos ne ovat niin silloin niissä on ristiriita, miksi toinen ei saanut anteeksi syntejään ja toinen sai vielä kuolemansa jälkeen. Siksi on mietittävä muitakin ratkaisuja.

      Olisiko mahdollista, että ihmisen aivot pystyvät keksimään tuollaisen tarinan viimeisillä voimillaan ennen kuolemaa? Ehkäpä. Tai onko mahdollista että ihmisen sielu tai henki tai sielu ja henki pystyvät keksimään tuollaisen tarinan erottuaan ruumiista? Ehkäpä.

      Jos ajatellaan aloituksen esimerkkejä niin saarnamies oli varmaan eläissään opettanut, että parannus on tehtävä ennen kuolemaa, kuoleman jälkeen se ei ole mahdollista. Tuo toinen kuolleista herännyt oli kuullut äidiltään, että Jumala rakastaa häntä ja että ihmisen pitää tehdä parannus synneistään mutta luultavasti äiti oli unohtanut mainita, että parannus on tehtävä ennen kuolemaa. Kun he sitten kuolivat he kehittivät tarinansa sen tiedon pohjalta joka heillä oli ennen kuolemaa.

      Muistuupa mieleen eräs intialainen mies joka kuoli ja heräsi kuolleista. Hän selitti, että helvetin portilla oli sellainen hirviön näköinen olento, joka toivotti ihmiset tervetulleiksi. Hän oli saanut kreikkalaistyylisen kasvatuksen Haadeksesta, jonka portilla on sellainen hirviö.

      • Anonyymi

        >> että parannus on tehtävä ennen kuolemaa.<<

        On myös huomioitava, miten ihminen keksii ja kehittelee erilaisia oppejaan Raamattuun vielä vedoten kuten tuo kopioimani lause edustaa.

        Ihmislajista on kuollut ihmisiä - suurin osa - jotka eivät tässä ajassa ole tehneet parannusta eli eivät ole olleet uskossa Jeesukseen.
        Mutta, taas Jeesus itse sanoi, miten hänellä on valta TAIVAASSA ja myös maanpäällä. Samoin JUMALAN aivoitus on;

        30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että ...kaikkien.... ihmisten.... kaikkialla ....on tehtävä parannus.
        31 Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista.

        Siis jotain merkilistä koko ihmislajille tapahtuu vielä ihmisen kuoleman jälkeenkin, koska Raamatussa on paljon kollektiivisia ilmoituksia - koskien kaikkia ihmisiä ihmislajista ja nimen omaan mm parannuksen tekemisestä. Samoin KAIKKI ihmiset ihmislajista on tunnustava Jeesuksen Herraksi.

        Mutta, on ymmärrettävää miten uskonnollisuus muuntelee ilmoituksia opiinsa sopiviksi kuvitellen turmeltuneella ihmisellä itsellään olevan kyky tehdä halutessaan parannus / tulla uskoon jos viitsisi. Näin ei todella ole, vaan kaikkivaltias JUMALA on tahom joka tekee ihmisen eläväksi tai tarvittaessa paaduttaa ihmisen.

        Mutta, mitä noihin uniin tulee, niin ne on puhdasta ihmisen alitajuisia ilmiöitä, jotka kulminoituvat uskonnollisuuden kehittämään helvettituli oppiin. Siis samankaltaisuus, miten varhaisessa lapsuudessaan ihmisen kokiessa erittäin voimakkaan streumaattisen kokeuksen, niin tämä heijastuu aikuisuudessa mm uniin. Niin jos sitä tapahtumaa ei ole terapiassa perusteellisesti läpikäyyt. Esim. vankileirien tapahtumat tai tulipalot tms.

        m.l


    • Anonyymi

      Rauni-Leena Luukanen-Kilde: Kuolemaa ei ole.

      Tiukastihan tuo on pysynyt mullan alla .....

    • Anonyymi

      Joh.11:26 Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole. Uskotko sen? Mullan alla, on myös niitä, jotka uskovat.

      • Anonyymi

        Niinpä mutta Jeesus tarkoitti, että jos joku on hengellisesti elävä, uudestisyntynyt, hän säilyy ikuisesti hengellisesti elävänä.


    • Anonyymi

      Tuon takia en halua elinluovuttajaksi.

    • Anonyymi

      Markuksen evankeliumi:
      2:10 Mutta tietääksenne, että Ihmisen Pojalla on valta maan päällä antaa syntejä anteeksi, niin" ....

      Jeesus sanoi, että hänellä on valta antaa anteeksi syntejä maan päällä mutta ei sanonut etää hän antaisi syntejä anteeksi taivaassa.

      • Anonyymi

        Tilanne huomioiden. Kyseessähän oli tilanne voiko Jeesus antaa halvatun ihmisen synnnit anteeksi.Taas toisaalla Jeesus sanoi, miten hänelle on annettu KAIKKI valta ( paitsi ei itse kaikkivaltiaaseen JUMALAAN 1 Kor 15:28)
        On huomioitava, miten JUMALA aivoitti pelastaa KOKO maailman - maailman synnit. Kuten tiedämme, niin koko maailma / ihmislajin lihallisuus on pahan vallassa - tottelemattomuuden tilassa.

        32 Sillä Jumala on sulkenut.... kaikki..... tottelemattomuuteen, että hän.... kaikkia... armahtaisi.
        33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä!

        Huomaappa todellisuus. Jos tämä uskonnolilsuuden kirjo alkaisi painottaa opetuksissaan Raamatun aluita - jotka on peittänyt / poistanut opetuksissaan - mitkä kohdistuvat koko ihmislajiin ja sen eri vaiheisiin, niin koko ihmisen pelastuminen nähtisiin eri valossa. Juuri ilosanomana ja pelastuksena turmeltuneessa tilassa olevalle ihmislajille.

        Nyt, tutki asia, koko sanoma on opetuksissa muutettu ihmistä kiristäväksi ja ahdistavaksi sanomaksi. Samalla ylimielisyydessään luullen tietävän samalla JUMALAN tuomiot ja tiet.Vaikka Paavalikaan ei tiennyt näitä alueita.
        Siis vallalla on ajatukset opetuksineen kuka ei pelastu ja loppujen lopuksi opettajat ja kuulijatkaan itsekkään eivät tiedä pelastuvatko vaiko ei. Koska torjutaan koko näkymättömän JUMALAN kaikkivaltiuus ja JUMALASTA tehdään jopa kiero olio.

        Se on totta, miten koko ihmislaji joutuu käymään moninaisia JUMALAN aivoittamia vaiheita / teitä läpi ja aivan lopussa JUMALA kokoaa koko ihmislajin ihmiset yhteen tilanteeseen. Tilanteeseen, jossa KAIKKI tunnustavat Jeesuksen Herraksi. Fil 2.

        Painotan edelleen. JUMALA ennaltamäärää ja ennalta valitsee sisaret ja veljet jokaisesta seulupolvesta ilosanoman tiedottajaksi / kokonaisuuden. Ef 1. Luonnollisesti JUMALA tekee uskon Jeesukseen näihin ihisiin ja uudistaa mieleltään mm syntien antaminen. Juuri näille valituille kohdistuu koko Raamatun sanoma - koska ovat valittu tiedottajiksi ihmislajille. JUMALA ei ole - Raamatun mukaan - edes aivoittanut tehdä uskoa kaikkiin ihmislajin yksilihin,- vaan juuri valittuihin. Oman tahtonsa mielisuosion mukaan - ei ihmisen.

        m.l


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tilanne huomioiden. Kyseessähän oli tilanne voiko Jeesus antaa halvatun ihmisen synnnit anteeksi.Taas toisaalla Jeesus sanoi, miten hänelle on annettu KAIKKI valta ( paitsi ei itse kaikkivaltiaaseen JUMALAAN 1 Kor 15:28)
        On huomioitava, miten JUMALA aivoitti pelastaa KOKO maailman - maailman synnit. Kuten tiedämme, niin koko maailma / ihmislajin lihallisuus on pahan vallassa - tottelemattomuuden tilassa.

        32 Sillä Jumala on sulkenut.... kaikki..... tottelemattomuuteen, että hän.... kaikkia... armahtaisi.
        33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä!

        Huomaappa todellisuus. Jos tämä uskonnolilsuuden kirjo alkaisi painottaa opetuksissaan Raamatun aluita - jotka on peittänyt / poistanut opetuksissaan - mitkä kohdistuvat koko ihmislajiin ja sen eri vaiheisiin, niin koko ihmisen pelastuminen nähtisiin eri valossa. Juuri ilosanomana ja pelastuksena turmeltuneessa tilassa olevalle ihmislajille.

        Nyt, tutki asia, koko sanoma on opetuksissa muutettu ihmistä kiristäväksi ja ahdistavaksi sanomaksi. Samalla ylimielisyydessään luullen tietävän samalla JUMALAN tuomiot ja tiet.Vaikka Paavalikaan ei tiennyt näitä alueita.
        Siis vallalla on ajatukset opetuksineen kuka ei pelastu ja loppujen lopuksi opettajat ja kuulijatkaan itsekkään eivät tiedä pelastuvatko vaiko ei. Koska torjutaan koko näkymättömän JUMALAN kaikkivaltiuus ja JUMALASTA tehdään jopa kiero olio.

        Se on totta, miten koko ihmislaji joutuu käymään moninaisia JUMALAN aivoittamia vaiheita / teitä läpi ja aivan lopussa JUMALA kokoaa koko ihmislajin ihmiset yhteen tilanteeseen. Tilanteeseen, jossa KAIKKI tunnustavat Jeesuksen Herraksi. Fil 2.

        Painotan edelleen. JUMALA ennaltamäärää ja ennalta valitsee sisaret ja veljet jokaisesta seulupolvesta ilosanoman tiedottajaksi / kokonaisuuden. Ef 1. Luonnollisesti JUMALA tekee uskon Jeesukseen näihin ihisiin ja uudistaa mieleltään mm syntien antaminen. Juuri näille valituille kohdistuu koko Raamatun sanoma - koska ovat valittu tiedottajiksi ihmislajille. JUMALA ei ole - Raamatun mukaan - edes aivoittanut tehdä uskoa kaikkiin ihmislajin yksilihin,- vaan juuri valittuihin. Oman tahtonsa mielisuosion mukaan - ei ihmisen.

        m.l

        Ennaltavalinta on paha harhaoppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennaltavalinta on paha harhaoppi.

        Kohdenna syyttävä sormi kohden kaikkivaltiaaseen JUMALAAN

        3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
        4niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä ....valinnut .....meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa,
        5edeltäpäin..... määräten.... meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan, Ef 1

        28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa... niiden... parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka ...hänen... aivoituksensa ...mukaan ....ovat.... kutsutut.
        29Sillä ne, jotka hän on ...edeltätuntenut..., hän on myös ....edeltämäärännyt ....Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
        30mutta jotka hän on ....edeltämäärännyt...., ne hän on myös .....kutsunut....; ja jotka hän on kutsunut, ne ....h-ä-n..... on...... myös...... v-a-n-h-u-r-s-k-a-u-t-t-a-n-u-t.....; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös .....kirkastanut.

        m.l


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kohdenna syyttävä sormi kohden kaikkivaltiaaseen JUMALAAN

        3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa,
        4niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä ....valinnut .....meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa,
        5edeltäpäin..... määräten.... meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan, Ef 1

        28 Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa... niiden... parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka ...hänen... aivoituksensa ...mukaan ....ovat.... kutsutut.
        29Sillä ne, jotka hän on ...edeltätuntenut..., hän on myös ....edeltämäärännyt ....Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
        30mutta jotka hän on ....edeltämäärännyt...., ne hän on myös .....kutsunut....; ja jotka hän on kutsunut, ne ....h-ä-n..... on...... myös...... v-a-n-h-u-r-s-k-a-u-t-t-a-n-u-t.....; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, ne hän on myös .....kirkastanut.

        m.l

        >>> Taas toisaalla Jeesus sanoi, miten hänelle on annettu KAIKKI valta ( paitsi ei itse kaikkivaltiaaseen JUMALAAN 1 Kor 15:28)

        Voisitko tarkentaa, missä Jeesus olisi itse näin sanonut, ei siis Paavalin henkilökohtaisia päätelmiä. Luku ja jae riittää.


      • Anonyymi
        Henki kirjoitti:

        >>> Taas toisaalla Jeesus sanoi, miten hänelle on annettu KAIKKI valta ( paitsi ei itse kaikkivaltiaaseen JUMALAAN 1 Kor 15:28)

        Voisitko tarkentaa, missä Jeesus olisi itse näin sanonut, ei siis Paavalin henkilökohtaisia päätelmiä. Luku ja jae riittää.

        Niin, etkö pidä tätä ilmoitusta totuutena. JUMALAN aivoituksena;

        Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
        28Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

        Jeesus taas monin eri paikoin sanoi, tekevänsä AINA JUMALAN tahdon ja oli kaikessa alamainen.
        Kuten Ilm 5 ilmoittaa, niin JUMALA

        13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan:
        "Hänelle, joka valtaistuimella istuu,
        ja Karitsalle
        ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta
        aina ja iankaikkisesti!"

        Siis aivan lopussa, jota 1 Kor 15:28 myös kuvaa, niin annettu valta on palautettu JUMALALLE ja JUMALA siten istuu valtaistuimella. Tässä tilanteessa / olomuodossa KAIKKI luodut - ihmislajikin ylistää ja tuo kunniaa JUMALALLE ja Karitsalle.

        Ps.
        Ompa outoa, jos et anna arvoa Paavalin opetuksille. Apostolithan jatkoivat opetusta, jota saivat Jeesukselta. Nyt tosin Pyhän Hengen kautta.

        m.l


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, etkö pidä tätä ilmoitusta totuutena. JUMALAN aivoituksena;

        Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
        28Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

        Jeesus taas monin eri paikoin sanoi, tekevänsä AINA JUMALAN tahdon ja oli kaikessa alamainen.
        Kuten Ilm 5 ilmoittaa, niin JUMALA

        13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan:
        "Hänelle, joka valtaistuimella istuu,
        ja Karitsalle
        ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta
        aina ja iankaikkisesti!"

        Siis aivan lopussa, jota 1 Kor 15:28 myös kuvaa, niin annettu valta on palautettu JUMALALLE ja JUMALA siten istuu valtaistuimella. Tässä tilanteessa / olomuodossa KAIKKI luodut - ihmislajikin ylistää ja tuo kunniaa JUMALALLE ja Karitsalle.

        Ps.
        Ompa outoa, jos et anna arvoa Paavalin opetuksille. Apostolithan jatkoivat opetusta, jota saivat Jeesukselta. Nyt tosin Pyhän Hengen kautta.

        m.l

        >>> Niin, etkö pidä tätä ilmoitusta totuutena. JUMALAN aivoituksena.

        Paavali oli tyypillinen lakihenkinen takinkääntäjä. Huolimatta siitä, että itse kukin saattaa löytää hänen opetuksistaan jotain hyvää ja omaan elämäntilanteeseen sopivaa, en nosta Paavalia arvoasteikolla korkealle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, etkö pidä tätä ilmoitusta totuutena. JUMALAN aivoituksena;

        Mutta kun hän sanoo: "kaikki on alistettu", niin ei tietenkään ole alistettu se, joka on alistanut kaiken hänen allensa.
        28Ja kun kaikki on alistettu Pojan valtaan, silloin itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa.

        Jeesus taas monin eri paikoin sanoi, tekevänsä AINA JUMALAN tahdon ja oli kaikessa alamainen.
        Kuten Ilm 5 ilmoittaa, niin JUMALA

        13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan:
        "Hänelle, joka valtaistuimella istuu,
        ja Karitsalle
        ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta
        aina ja iankaikkisesti!"

        Siis aivan lopussa, jota 1 Kor 15:28 myös kuvaa, niin annettu valta on palautettu JUMALALLE ja JUMALA siten istuu valtaistuimella. Tässä tilanteessa / olomuodossa KAIKKI luodut - ihmislajikin ylistää ja tuo kunniaa JUMALALLE ja Karitsalle.

        Ps.
        Ompa outoa, jos et anna arvoa Paavalin opetuksille. Apostolithan jatkoivat opetusta, jota saivat Jeesukselta. Nyt tosin Pyhän Hengen kautta.

        m.l

        >>> Kuten Ilm 5 ilmoittaa, niin JUMALA

        Näkikö Johannes Taivaan?


    • Anonyymi

      Joh.21:23 Biblia. Niin veljesten seassa kävi ulos se puhe, ettei sen opetuslapsen pitänyt kuoleman. Mutta ei Jesus hänelle sanonut: ei hän kuole, vaan: jos minä tahdon hänen siihen asti olevan kuin minä tulen, mitä sinun siihen tulee?

    • Anonyymi

      Hebr 9:27 Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio,
      9:28 samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat.

      Tässä sanotaan että kuoleman jälkeen tulee tuomio.

    • Anonyymi

      Joh 3:3 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa."
      3:4 Nikodeemus sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"
      3:5 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

      Ihmisen pitää siis uudestisyntyä päästäkseen Jumalan valtakuntaan. Mutta voiko ihminen uudestisyntyä kuolemansa jälkeen niinkuin tuo aloituksen toinen tapaus väittää.

      • Anonyymi

        >>Mutta voiko ihminen uudestisyntyä kuolemansa jälkeen <<

        Uudestisyntymä on ihmisessä mielenmuutos. Raamatussahan on juuri kuvauksia, miten kuoleman jälkeen - KAIKKI - ihmiset omaavat toisen mielen, mitä eläissään - turmeltuneessa tilassa ovat ajatelleet ja asennoituneet.

        Kaikki ihmiset ihmislajissa ovat vihollisuudessa JUMALAA kohtaan. Ihmisen lihallisuus. Taas aivan lopussa ( Ilm 5) koko ihmislaji ylistää ja kiittää JUMALAA ja Karitsaa Jeesusta Kristuta. Samoin KAIKKI ihmiset ihmislajista notkistavat polvensa ja suullaan tunustavat Jeesuksen Herraksi.

        m.l


    • Anonyymi

      Matt.16:28. Mark.9:1. Luuk.9:27 Totisesti minä sanon teille: tässä seisovien joukossa on muutamia, jotka eivät maista kuolemaa, ennen kuin näkevät Jumalan valtakunnan. Luuk.17:20-21.

    • Anonyymi

      Eihän tuossa sekasessa uskonnossa kukaan tuomitse ketään ...



      Joh. 5:22,27 "Sillä Isä ei myöskään tuomitse ketään, vaan hän on antanut kaiken tuomion Pojalle ... Ja hän on antanut hänelle vallan tuomita, koska hän on Ihmisen Poika."


      Joh. 8:15 "Te tuomitsette lihan mukaan; minä (Jeesus) en tuomitse ketään."
      Joh. 12:47 "Ja jos joku kuulee minun (Jeesuksen) sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse; sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman."

    • Anonyymi

      Voiko jeesuksen ns. sanomisiin /teksteihin luottaa koska tämä kertoo ettei ole luotettava /pätevä todistamaan itsestään




      Joh. 5:31 "Jos minä (Jeesus) itsestäni todistan, ei minun todistukseni ole pätevä."

      • Anonyymi

        Isän, Jumalan, todistus teki Jeesuksesta kaikin puolin pätevän.


    • Anonyymi

      Ei kukaan herää kuolleista. Kuollut mikä kuollut. Ainoastaan Herra voi herättää kuolleen, ja niin Hän on tehnytkin ja tulee tekemään.

      • Anonyymi

        Tuokaan ei pidä paikkaansa. Jäämeren rannalla asui aikoinaan shamaani, joka herätti kuolleista henkilöitä, jotka eivät olleet uskossa. Tuo shamaani tuli uskoon. Hän kertoi, että hän herätti kuolleita Saatanan antaman voiman avulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokaan ei pidä paikkaansa. Jäämeren rannalla asui aikoinaan shamaani, joka herätti kuolleista henkilöitä, jotka eivät olleet uskossa. Tuo shamaani tuli uskoon. Hän kertoi, että hän herätti kuolleita Saatanan antaman voiman avulla.

        Ja asiasta on tutkimuksillista todistettua tietoa? Vai perustuuko tieto kuulopuheisiin ihmiseltä ihmiselle?
        Tuoppa edes jokin viite tapahtumaan.

        m.l


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuokaan ei pidä paikkaansa. Jäämeren rannalla asui aikoinaan shamaani, joka herätti kuolleista henkilöitä, jotka eivät olleet uskossa. Tuo shamaani tuli uskoon. Hän kertoi, että hän herätti kuolleita Saatanan antaman voiman avulla.

        No tuo on ohan raamatullista. Saul meni salaa noidan luo, joka herätti kuolleista Samuelin. Noita pelästyi kun sieltä nousikin lähes Jumalallinen olento.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En löytänyt tutkittua tietoa shamaanista.

        m.l

        Onkohan sinullakaan yhtään tutkittua tietoa mistään asiaasta. Sinun omat mielipiteesi ainakin ovat täyttä puppua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan sinullakaan yhtään tutkittua tietoa mistään asiaasta. Sinun omat mielipiteesi ainakin ovat täyttä puppua.

        Mistä moinen tunteenpurkaus?
        m.l


    • Anonyymi

      Tiedemiehet ovat tutkineet että sielu voi todellakin irtaantua ruumiista ja siirtyä esim. sen huoneen kattoon, jossa ruumis sijaitsee. Silloin ihminen näkee itsensä kattoperspektiivistä ja tietysti näkee koko huoneen.

      • Anonyymi

        On havaittu, että esim. leikkaussaleissa kuolleiden henget siirtyvät aina kuikuilemaan valaisimien päälle, koska sieltä näkee vaivattomammin vanhan tomumajansa, sekä leikkauksessa tunaroineen kirurgin, kuin katossa räpeltäessään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On havaittu, että esim. leikkaussaleissa kuolleiden henget siirtyvät aina kuikuilemaan valaisimien päälle, koska sieltä näkee vaivattomammin vanhan tomumajansa, sekä leikkauksessa tunaroineen kirurgin, kuin katossa räpeltäessään.

        Jos palataan ketjun otsikkoon, missä väitetään kahden ruumiin palanneen elämään. Valetta. Ruumis ei palaa omin päätöksin takaisin elävien joukkoon. Joka muuta väittää on valehtelija. Eri asia kokonaan on se, että Jumala voi sen tehdä. Jeesuksella oli ja on valta tehdä kuollut eläväksi. Painakaa mieleenne, että jokaisen elämä jatkuu kuoleman jälkeen iankaikkisuudesta. Tämä erityisesti ateistien ja suruttomien huomioon otettavaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos palataan ketjun otsikkoon, missä väitetään kahden ruumiin palanneen elämään. Valetta. Ruumis ei palaa omin päätöksin takaisin elävien joukkoon. Joka muuta väittää on valehtelija. Eri asia kokonaan on se, että Jumala voi sen tehdä. Jeesuksella oli ja on valta tehdä kuollut eläväksi. Painakaa mieleenne, että jokaisen elämä jatkuu kuoleman jälkeen iankaikkisuudesta. Tämä erityisesti ateistien ja suruttomien huomioon otettavaksi.

        Jäämeren rannalla asui aikoinaan shamaani, joka herätti kuolleista henkilöitä, jotka eivät olleet uskossa. Tuo shamaani tuli uskoon. Hän kertoi, että hän herätti kuolleita Saatanan antaman voiman avulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäämeren rannalla asui aikoinaan shamaani, joka herätti kuolleista henkilöitä, jotka eivät olleet uskossa. Tuo shamaani tuli uskoon. Hän kertoi, että hän herätti kuolleita Saatanan antaman voiman avulla.

        Eivät ne nokinaamat ketään herättele. Ryyppäävät ja nukkuvat oksennukseensa. Nukkuvat kuin kuollut ja heräilevät siitä istumaan kuin metsäpöllö.


      • Aivan oikein. Luin Kälviän tietteelisenseuran julkaisusta että Kälviän hiukkaskiihdytinyksikössä, jossa on luotettavan oloiset ja äärimmäisen tarkat punnitus laitteet, oli tehty koje:

        Henkilö oli PUNNITTU ennen kuolemaa ja KUOLEMAN jälkeen.
        Tulosten ERO oli 0,000012354Kg (kälviän grammaa).

        Tästä voimme siis PÄÄTELLÄ että sielu painaa juurikin tuon verran!!111!11!1!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On havaittu, että esim. leikkaussaleissa kuolleiden henget siirtyvät aina kuikuilemaan valaisimien päälle, koska sieltä näkee vaivattomammin vanhan tomumajansa, sekä leikkauksessa tunaroineen kirurgin, kuin katossa räpeltäessään.

        Laittoivat siinä yhdessä sairaalassa amerikassa sinne leikkaussalin kaapinpäälle kyltin jossa luki isolla joku sana. Sinne ei nähnyt lattiatasolla seisoessaan vaan ainoastaan ylös kiiveten ja kurkaten.
        Vuosia se siellä oli tuo kyltti...
        Moni kertoi leikkauksen aikana kuolleensa ja irtoilleensa ruumiistaan katonrajaan mutta kysyttäessä mitä siinä kyltissä luki, eivät kuitenkaan pystyneet kertomaan ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laittoivat siinä yhdessä sairaalassa amerikassa sinne leikkaussalin kaapinpäälle kyltin jossa luki isolla joku sana. Sinne ei nähnyt lattiatasolla seisoessaan vaan ainoastaan ylös kiiveten ja kurkaten.
        Vuosia se siellä oli tuo kyltti...
        Moni kertoi leikkauksen aikana kuolleensa ja irtoilleensa ruumiistaan katonrajaan mutta kysyttäessä mitä siinä kyltissä luki, eivät kuitenkaan pystyneet kertomaan ?

        Onko tuo nyt varmasti totta. Löytyykö viitteitä.


    • Anonyymi

      Joh.5:31-32 Jos minä itsestäni todistan, ei minun todistukseni ole pätevä. On toinen, joka todistaa minusta, ja minä tiedän, että se todistus, jonka hän minusta todistaa, on pätevä. Joh.8:14 Jeesus vastasi ja sanoi heille: Vaikka minä todistankin itsestäni, on todistukseni pätevä, sillä minä tiedän, mistä minä olen tullut ja mihin minä menen; mutta te ette tiedä, mistä minä tulen, ettekä, mihin minä menen. Joh.9:29.

    • Anonyymi

      Joh.8:15-16 Te tuomitsette lihan mukaan; minä en tuomitse ketään. Ja vaikka minä tuomitsenkin, niin minun tuomioni olisi oikea, sillä minä en ole yksinäni, vaan minä ja hän, joka on minut lähettänyt. Joh.12:47 Ja jos joku kuulee minun sanani eikä niitä noudata, niin häntä en minä tuomitse; sillä en minä ole tullut maailmaa tuomitsemaan, vaan pelastamaan maailman. Joh.3:17. 1Joh.4:14.

    • Anonyymi

      Job.13:4 Sillä te laastaroitte valheella, olette puoskareita kaikki tyyni.

    • Anonyymi

      kerran luin artikkelin joogan harrastajista. Osa heistä pystyy irrottautumaan ruumiistaan ja vaeltelemaan siinä lähiympäristössä. Heidän ruumiinsa ei kuitenkaan kuole sillä aikaa.

      • Anonyymi

        Pitää paikkansa täysin. Moni joogaaja suomessakin irroittautuu ruumiistaan ja lähtee vaeltelemaan pitkillekin ulkomaanmatkoille näkymättömänä. Finnairillakin lentää päivittäin useampikin irroittautunut henki aivan ilmaiseksi ympäri maailmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitää paikkansa täysin. Moni joogaaja suomessakin irroittautuu ruumiistaan ja lähtee vaeltelemaan pitkillekin ulkomaanmatkoille näkymättömänä. Finnairillakin lentää päivittäin useampikin irroittautunut henki aivan ilmaiseksi ympäri maailmaa.

        Mistä sinä tiedät, että ne matkustavat Finnairilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä sinä tiedät, että ne matkustavat Finnairilla.

        Paljon matkustaneena joogaajana tiedän finnairin koneet kaikkein luotettavimmiksi. Myöskin irroittautuneet kolleegani ovat kanssani samaa mieltä, sekä ovat huomioineet koneiden aikataulujenkin pitävän melko hyvin paikkansa.


    • Anonyymi

      Ihmisiä, jotka kuolevat ja heräävät pienen ajan kuluttua eloon, on aika paljon. Suurin osa heistä ei kerro mitään tarinaa herättyään.

    • Anonyymi

      Matt.12:43 VII. Mutta kuin rietas henki on lähtenyt ihmisestä, niin hän vaeltaa lävitse kuivia paikkoja, etsien lepoa, ja ei löydä. Biblia (1776).

    • Minäkin olen katsonut dokumenttisarjan Walking Dead kaudet 1-9. Siinä on luetettavan oloisia kuolleista heräämisiä paljon enemmän kuin 2!! Suosittelen!111!!1!1!

    • Anonyymi

      "Minä olen nähnyt videon tai lukenut ainakin kahdestakymmenestä henkilöstä, jotka kuolivat ja heräsivät jälleen eloon. "

      Vai niin. Kuolleista ei nyt kuitenkaan kukaan ole herännyt eikä muitakaan ns. ihmeparantumisia ole tapahtunut.

      • Anonyymi

        Minä olen nähnyt (oliko se nyt elokuva tai dokumentti) kun koko hautausmaan populaatio nousi haudoistaan, niin että vain hautakivet kolisivat, ja lähtivät marssimaan käärinliinoineen ulos portista, joten kyllä se kuolleistaherääminen on täyttä todellisuutta.


    • Anonyymi

      On näihin vainajiin ennenkin yritetty puhaltaa uutta henkeä ja ihan kansanedustajan tarkkailevan silmän alla. Olikohan siinä sitten potentiaalinen vanha kannattaja haluttu rekrytoitua uudelleen äänestäjäksi, mene ja tiedä.

      Täytyy kyllä antaa hellareille pojot siitä etteivät nyt ihan ensimmäisestä epäonnistumisesta luovuta.
      Mutta parempi se olisi heidänkin viimein ymmärtää se fakta ettei tässä asiassa kovin ja toistuvastikkaan yrittämällä onnistumista tule.

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201704132200102509

      • Anonyymi

        Miksi sinä puhut hellareista, Markku Koivisto oli homo luterilainen pappi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinä puhut hellareista, Markku Koivisto oli homo luterilainen pappi.

        Siksi kun Niikko on myös perussuomalainen, luterilainen ja helluntailainen kansanedustaja.
        Ettei totuus unohtuisi käännökseen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voiko henkivallat vaikuttaa tuollaisiin kertomuksiin ja miksi ne sen tekisivät?

      • Anonyymi

        Väärää henkeä ja vääriä oppeja levittämässä.


    • Anonyymi

      Olihan lehdissäkin juttua siitä hellareitten lähetystöstä, joka yritti herättää henkiin uskonveljeään, jolle oli tehty oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus, aivojenkin tilalla oli vain pelkkää pahvia. Delegaatiolla oli jopa herätettävää uskonveljeä varten mukanaan puku alusvaatteita ja kenkiä myöten. Kuitenkin tämä yritys herättää vainaja taas elävien joukkoon jostakin ihmeellisestä syystä epäonnistui, rukouksista ja kaikista loitsuista huolimatta.

      • Anonyymi

        Nyt ei vaan keskustella ruumiiden heräämisistä vaan niista kertomuksista, joita nuo heränneet ovat kertoneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt ei vaan keskustella ruumiiden heräämisistä vaan niista kertomuksista, joita nuo heränneet ovat kertoneet.

        Vähemmän täällä palstalla on kuitenkin vanhempien haudasta nousseiden ja heränneiden ruumiiden henkilökohtaisia kertomuksia näkynyt. Paremminkin näitä jännityskertomuksia voi itsekukin selailla vaikka raamatusta halutessaan.


    • Anonyymi

      2Kun.4:34-35 Senjälkeen hän nousi vuoteelle ja laskeutui pojan yli, pannen suunsa hänen suunsa päälle, silmänsä hänen silmänsä päälle ja kätensä hänen kättensä päälle. Ja kun hän kumartui hänen ylitsensä, lämpeni pojan ruumis. Sitten hän kulki huoneessa kerran edestakaisin ja nousi ja kumartui hänen ylitsensä. Silloin poika aivasti seitsemän kertaa, ja senjälkeen poika avasi silmänsä. 1Kun.17:21.

    • Anonyymi

      Kuolleista heräämisiä ei edes tarvita, pelkästään niistä puhuminen riittää saamaan uskislaumat laukalle. Sama juttu on muidenkin ihmeiden kanssa. Niistä on niiiin kuva jutustella yhteisissä tilaisuuksissa.

      Pelkkä kahvi pulla pari veisattua virttä ei riitä tämän päivän uskikselle. Nyt pitää olla menoa ja meininkiä. Korkkarit kattoon ja volyymit tappiin. Siitä se kutkuttava tunnelma syntyy.

      • Anonyymi

        Oletko sinä uskis, kun sinä luulet tietäväsi niin tarkkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko sinä uskis, kun sinä luulet tietäväsi niin tarkkaan.

        Vaikka uskikset perinteisesti luulevatkin tietävänsä, niin en, en ole uskis. Perinteinen luterilainen usko ei tahdo enää kelvata nuorille. Se on liian tylsää. Ihmeiden kokemisilla houkuttelu sen sijaan puree ainakin hetken aikaa. Jos olet yhtään seurannut maailman menoa, niin olet varmastikin huomannut ihmisten menevän elämysten perässä. Esim hellareiden teltoilla saattaa nähdä kohtuu hyvää stand up -komiikkaa vastaavia esityksiä.


    • Anonyymi

      Minä taasen olen ihan omin silmin nähnyt kuinka kaksi ihmistä teki ihan uuden ihmisen! Näistä mielenkiintoisista tapahtumista on myös runsaasti videotallenteita.
      Eikä siinä raamattua tarvita kuin takatueksi korkeintaan.

      • Anonyymi

        Totta turiset. Itsekin olen keskittynyt uuden luomiseen enemmän kuin itselleni valehteluun. Ihan kivaa puuhastelua sekin, vaikka hiki siinäkin tuppaa tulemaan.


    • Anonyymi

      Mutta miksi nuo heränneet kertovat juuri tuollaisia tarinoita, jotka ovat keskenään selvästi ristiriidassa?

      • Anonyymi

        Jotkut haluaa vain olla esillä ja huomiota. Monesti olen kuullut suurten saarnaajien kertovan miten kuolleet heräsi ja sairaat parani, mutta siellä joissain. Tarkistimme ystävän kanssa erään profeetan kertomusta em. asioista. Löysimme sen kaupungin ja paikan jossa tämä ihminen muka vaikutti. Mikään media tai srk ei edes puhunut ihmetapauksista, eikä ko. ihmistä edes tunteneet. Tämä profeetta keräsi myös rahaa muka auttaakseen siellä köyhiä ja sairaita. Ja moni antoi. Ristiriidassa kertomansa kanssa. Jos kaikki ihmiset parani ja kuolleet heräsi niin mihin ne rahat meni??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut haluaa vain olla esillä ja huomiota. Monesti olen kuullut suurten saarnaajien kertovan miten kuolleet heräsi ja sairaat parani, mutta siellä joissain. Tarkistimme ystävän kanssa erään profeetan kertomusta em. asioista. Löysimme sen kaupungin ja paikan jossa tämä ihminen muka vaikutti. Mikään media tai srk ei edes puhunut ihmetapauksista, eikä ko. ihmistä edes tunteneet. Tämä profeetta keräsi myös rahaa muka auttaakseen siellä köyhiä ja sairaita. Ja moni antoi. Ristiriidassa kertomansa kanssa. Jos kaikki ihmiset parani ja kuolleet heräsi niin mihin ne rahat meni??

        Bissnessmiehiä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista.


    • Anonyymi

      Elekee herättäkö niitä kahta viiksivallua vahigossa tarkoita Aatua ja Josefia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe