OIKEUSLAITOS?

Anonyymi

Suomessa poliisi tutkii. Ne keskittyy ylinopeuksiin, rattijuoppoihin, näpistelijöihin, pahoinpitelyihin ja ns bulkkijuttuihin jotka on helppo ratkaista.

Ylinopeus tutkamittaus ja juttu selvä. Rattijuopumus puhallus niin juttu selvä. Pahoinpitely tutkivat vammojen perusteella, ihan sama kumpi kävi päälle kumpaan osu ensin ratkaisee: lääkärinlausunto ja juttu on"selvä" poliisin mielestä. Näpistykset ihan sama varastatko kaljaa vai ruokaa saadaksesi syödä, helppo valvontakamerat.

Auta armias kun poliisi saa talousrikosjutun, perämoottorivarkauden, korruptiojutun tai ihan sama minkä valkokaulusrikoksen. Sen tutkinta lopetetaan! Eikä ne edes osaa tutkia talousrikoksia tai ympäristörikoksia tai mitään vähänkään vaikeampaa juttua. Tarkoitus on vain pitää köyhä kansanosa kurissa.

Poliisi saa pisteitä ratkaistuista jutuista. Yhden talousrikosjutun rikoshyöty voi olla miljoonia euroja silti poliisi tutkii mieluummin jotain näpistyksiä joissa on valvontakamera todisteita. Talousrikoksissa toiminta on peiteltyä ja asianajajat ovat osallistuneet peittelyyn, ei ratkea helpolla. Joten poliisi tutkii helpot jutut ja valkokaulusrikolliset saa olla rauhassa. Ja ne kuvittelee olevansa hyviä työssään.

Käräjäoikeus. Se lätkii pellejutuista korkeita tuomioita. Jos valkokaulusrikollinen on tuomiolla näyttö ei ole riittävä tai annetaan sakkotuomio ja rikoshyödyn saa rikollinen pitää. Jutun perustelut ovat luokkaa"käräjäoikeus katsoo", mikä perustelu se on.

Hovioikeus. Pelleistä pahimmat. Perustelut muuttuvat muotoon "hovioikeus katsoo". Varmasti saat pellejutuissa tuomion. Valkokaulusrikollinen kävelee vapaaksi jos käräjäikeus on tuominnut viimeistään tässä vaiheessa. Hovin tuomarit ovat norsunluutorneissa yhteiskunnan todellisuudesta irtautuneita tyyppejä, jotka keskittyvät enemmän pilkkujen oikeellisuuteen kuin tuomion.

Käräjäoikeuden ja hovioikeuden tuomarien tehtävänä tuntuu olevan lähinnä kolleegojensa, asianajajien, tolkuttomien palkkojen vahvistaminen jonka ne aina tekevät. Tämän vuoksi parin tonnin riidasta tulee satojen tuhansien kustannukset. Tuomarit uskovat asianajajien työnkäyttötunnit(jotka nämä itse ilmoittavat) ja jos joku köyhä saa ilmaisen (veronmaksajien maksaman) oikeudenkäynnin niin laskutushan on törkeämpää, mutta mitä tuomarit tekevät hyväksyvät kolleegansa laskutuksen!

Miten ne kehtaa kutsua itseään oikeuslaitokseksi? Kyse on tuomioistuinlaitoksesta joka keskittyy vain köyhemmän kansanosan kurissa pitämiseen. Valkokaulusjuttujen rikolliset pääsevät kuin koiraveräjästä, tekijäthän on tuttuja ihmisiä tuomareille.

Keskituloisenkaan ei enää kannata Suomessa ottaa riskiä oikeuteen menemisestä Suomessa. Jos keskituloinen haastaa jonku firman parin tonnin kusetuksesta ja häviää poliisin huonon tutkinnan ja tuomarien takia jutun kulut ovat yli sata tonnia ja konkurssi. Ei uskalla. OIKEUSLAITOS hyvinkin. heh heh

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        154
        2696
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        22
        2001
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        1996
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        89
        1796
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        67
        1540
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        19
        1313
      7. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        37
        1202
      8. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        10
        1201
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        36
        1188
      10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        9
        1171
      Aihe