Mikä on KD:n kanta vaaralliseen sähkötupakkaan?

Anonyymi

Sähkötupakka saattaa olla vielä vaarallisempaa kuin tavallinen tupakka. Sähkötupakan vaaroista on kirjoitettu viime aikoina yhä enemmän. Suomen Syöpäyhdistyksen terveysosaston johtaja ja lääkäri Juha Heino totesi viime syyskuussa, että ilmiö on huolestuttava, sillä tapauksiin on liittynyt myös kuolintapauksia. Yhdysvalloissa on jo 530 sairaustapausta. Lisäksi sähkötupakoitsija altistaa muut passiiviselle tupakoinnille. Onko vaarana silloin se, ettei oma hajuaisti ja nenä reagoi sähkötupakkaan samalla tavoin, kun se ei haise niin voimakkaasti?

9

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko niin ettei raamatussa kielletty myymästä kuolettavaa myrkyllistä sähkötupakkaa nuorille?

    • Anonyymi

      Lääkäri-Päivillä ei ole kommentoitavaa. Ei kostu pikkuhousut tämän asian tiimoilta.

    • Anonyymi

      Päivi suosittelee Niikon firman syöpätupakoita.

    • Anonyymi

      Sähkötupakointi ei ole kuulkaa yhdenkään ASIAAN PEREHTYNEEN lääkärin mukaan sen vaarallisempaa, kuin päivittäisen kahvikupposen juominen.

      Syöpää se ei aiheuta, sillä sähkötupakka nesteissä ei ole syöpäriskiä nostavia kemikaaleja (kiitos mulkku terveysintoilijoiden, sähkötupakkanesteet valmistetaan samasta paskasta, kuin leivonnaiset, karkit, proteiinirahkat, dietti ruuat ja kaikki muutkin elintarvikkeet, onnea vain yritykselle vältellä näitä "vaarallisia" aineita :D)

      Sähkötupakoinnissa on kyllä terveyshaittoja, mutta ne on enimmäkseen rinnastettavissa pieniin vaivoihin, kuten väsymykseen, hengitysteiden tulehduksiin ja normaalia lievästi korkeampaan verenpaineeseen.

      Suurin osa lääkäreistä jotka sössöttävät sähkötupakan "vaaroista", ovat tupakka yhtiöiden palkkaamia "asiantuntijoita", joilla on kova hinku saada mainetta.

      VALVIRA tulee pelottelemaan sähkötupakoinnista kunnes sähkötupakkateollisuus joutuu tupakka veron ja lupa maksu velvollisiksi.

    • Anonyymi

      Tekopyhää moralismia tuollainen. Monet lestanuoretkin käyttävät kannabista ja muitakin huumeita.

    • Anonyymi

      Allekirjoita kansalaisaloite Tupakointikielto kerrostaloihin , joka aukesi 7.7.2021.
      Mukana myös sähkötupakka.

    • Mä pääsin tuolla ja nikotiini purkalla röökistä eroon. Suosittelen lämpimästi. Pikku hiljaa vähensin e röökin määrää ja lopulta kokonaan eroon. Kannatta kokeilla, ei paljoa maksa.

    • Anonyymi

      Kommunismi on todellisuudessa paha luokkajärjestelmä, jossa ei Demokratiaa tunneta. Itäsaksan kutsuminen Demokrattiseksi liittotasavallaksi on vitsi.

      Kommunismissa on eliitti eli yläluokka, joka kahmii kaiken työväneluokan tuottaman ja työläinen saa tyytyä siihen, että hänen työnsä hedelmät syödään ja hänellä itsellään on lähinnä makuupaikka, ei muuta ruoan lisäksi. Mikäli tämä ei työläiselle sovi syödään hänet itsensä

      Kopio Facebookista löydetystä.
      Punahuijaus, mikä se on? No kommunismi vaikuttaa vahvasti sellaiselta, kun miettii aatteen taustoja, luojia ja nostajia 1800-luvulta ja 1900-luvun alusta. Marx oli koulutettua luokkaa jolle Engels hankki rahoitusta varastamalla isänsä tehtaasta muunmuassa kirjan kirjoittamista varten. Siis yläluokkaa oli myös Engels. Lenin puolestaan oli tekniikan tohtori, eikä sellaista koulutusta kyennyt hankkimaan tsaarinajan Venäjällä kukaan työväenluokkaa kuuluva. Jo pelkkä luokkaraja ajattelu tuli siinä vastaan. No 1800-luvun teollistumisnuutiksess tietysti työtätekevä luokka joutui kärsimään pahiten rakennemuutoksen huonoista sivuilmiöistä. Agraariyhteiskunta takasi ennen sitä edes ruoan yleensä yhteiskunnan alimmalla portaalla puurtavalle Rengille tai piialle. Teollistuva yhteiskunta ei siihen kyennyt. Tässä tilanteessa olisi loogista olettaa aateliston huolestuvan vallankumouksen vaarasta ja päättävän alkaa johtaa sitä itse. No he keksivät kommunismin jossa valtio on tuotantolaitosten ja heidän kartanojensa ym. varjo omistaja. Aatelisto itse on todellinen omistaja tuon varjo omistuksen takana. Minusta järkeenkäyvä ajatus, kun huomioi millainen on ollut Neuvostoliiton yhteiskuntarakenne. Siellä on ollut hallitseva eliitti, jolla on ollut omat jopa omat kauppaava joissa ei tarvinnut tyhjiä hyllyjä katsella ja kaikki yltäkylläisyys oli käden ulottuvilla. Tavallinen työkansa taas painoi tehtaissaan ja ruokapalkalla päälle vain pullon vodkaa kerran viikossa ja olikohan Vodka terästetty jollain rauhoittavalla aineella jotta ei työläisparalle olisi tullut mieleen kysellä parempien olojen perään, kyllähän esim seitsenhenkisen perheen piti mahtua pikkuyksiössä elämään. No mistäs äkkiä tulivat ne uusrikkaat Neuvostoliiton kaatuessa, no mahtoivatko olla ne kulissiomistaja aateliset jotka koplasivat omaisuutensa taas virallisesti omiin nimiinsä tilaisuuden koittaessa. Tuota teoriaa vasten on helppo ymmärtää miksi Kommunistivaltiot oikeastaan kaikkialla maapallolla ovat olleet totalitaristista valvontajärjestelmiä joissa työmies vikisee ja eliitti vie. Harvapa tämän ymmärsi aikanaan Suomalaisessakaan työväenluokassa ja moni ”työläistoveri” on ollut valmis muka vapautensa ja työväen etujen nimiin jauhamaan vähän toisenlaisia näkemyksiä omaavan työkaverinsa murusiksi. Meinaan kokemusta on itsellänikin niissä jauhinkivissä pyörimisestä.
      https://www.verkkouutiset.fi/diabolisen-pahuuden-psykoterroria-nain-stasi-riisti-sielun/#cfd38608

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      273
      4405
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2438
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2161
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2126
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      118
      1775
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1442
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1412
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      335
      1367
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1327
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe