Ylen HD kanavat katoavat itsestään

markosi76

Moi. Onko kenelläkään smanlaista ongelmaa, että aika ajoin Ylen HD kanavat loppuvat näkyvistä ja välillä katoavat kanavalistasta kokonaan? Tulee vaan ei signaalia -teksti tv:n ruudulle. Normi Ylen kanavat näkyvät ja voimakkuus on 99-100% ja laatu +80%. Tätä käynyt useamman kerran. Jossakin välissä taas sitten ilmestyvät näkyviin... Ja asutaan siis Akaassa Hämeenlinna ja Tampereen puolivälissä. Antenni on mielestäni suunnattu joskus aikoinaan maksutv:n takia Valkeakosken täytelähettimeen (?).

3

<50

  Vastaukset

  • On samaa häiriötä tullu ja ainoa tapa nauttia telkusta on valita tavalliset digikanaavat. Lähetin asiasta Digitalle kyselyn mutta vastaus viipyy vielä.l Liperissä kohde.

  • Ylen HD kanavat tulevat DNA:n kautta mutta 1.4.2020 Ylen HD kanavien lähetys siirtyy Digitalle DNA:n luopuessa niiden lähetyksestä. Eli toivoa on kevään tullessa paremmasta näkyvyydestä ja silloin käsittääkseni ilmaista. HD Nelonen näkyy Digitan kautta jo nyt ilman ongelmaa !

   • Tuo on tuttua kauraa lähetysaseman rajoilla jotka siis ei ole lähelläkään digitan verkon näkyvysaluetta oikeasti


  SEISKA.FI

  • Nyt on ihania bikinikroppia! Tv:stä tutut kaunottaret kesäisissä tunnelmissa – hikisen kuumat kuvat!
  • Näin suosikkijuontaja Sampo Marjomaa sai kuulla potkuistaan Hauskat kotivideot -ohjelmasta: ”Olihan se aivan absurdi päivä!”
  • Kitaristi Timo Tolkki jakaa kotityöt Ingrid-rakkaansa kanssa – tämän takia hevitähti ei pese pyykkiä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   184
   6802
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   192
   4620