Ruotsin 236 räjäytystä 2019 eivät ole terrorismia

Anonyymi

Ne ovat yleisesti vaarallinen tuhotyötä. Tai harmin ja mielipahan aiheuttamista - jos edes sitäkään. Ruotsinsuomalaisetkin ovat tulleet aivopestyiksi ja hyväksyvät terrorismin osaksi elämiään. Elävät "päivä kerrallaan" ja Ruotsi on niin ihan maa asua ja elää.

Räjäytyksistä ei missään nimessä pidä syyttää holtitonta maahanmuuttoa. Ruotsalaisilla alkaa olla maailmanennätystaakka kun puhutaan totuuden kiertelystä. Ruotsissa kehitetään kiertoilmauksia aivan kaikelle. Kerrostaloakaan ei saa puhua halventavasti kerrostalona, ettei poppamiehet loukkaannu. Kerrostalosta pitää käyttää nimitystä usean perheen talo, flerbostadshus tai flerfamiljshus. Vielä kun saisi kerrostalon kiertoilmauksesta pois sen fler.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006381335.html

12

62

  Vastaukset

  • Näin seon.
   Rikollisjengien keskinen vihanpito on päässyt valloilleen.

   Terrorismi on erilaista.


   • Kun joku terrorisoi, niin mitä se oikein tarkoittaa. Tuo wikilinkki oli oikein hyvä. Terrorismi on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa tai uhkailua, jonka tavoite on aiheuttaa kauhua, pelkoa tai jopa kaaosta. Terrorismin tarkoitus on usein myös viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon.


  • ja suomessakin nää nytkyt liikuu ihan vapaana ympärinsä, missäs jysähtää

  • Itäblogin maista tulleiden rikollisjengit tappelevat reviiriestä.

   • Eli maahanmuuttajat asialla. Ruotsin liian lepsu maahanmuuttopolitiikka on kostautunut.


   • Että ihan Itäblogin.


  • Tiedossa ollut jo vuosia että maahanmuutaja taustaiset jengit riehuu ruotsissa. Telkussa tuli ohjelma jossa pureuduttiin pahimpiin lähiöihin joissa matut uhkailee paikallisia ihmisiä ja kauppiaat joutuu kiristyksen kohteeksi, jollet maksa räjähtää tai henki lähtee. Näin ruotsissa ja suomi kuten aina kaikessa seuraa hyvänä kakkosena esimerkkiä "kotouttamisesta" ja maahan muuton hyvistä puolista joita ei löydy kaivamallakaan. Onhan sitä hyvääkin porukaa mutta yleensä afrikasta ja lähi idästä tulevilta ei voi odottaa muuta kuin ongelmia, joe ette usko vilkaiskaa tilastoja esim, turusta....varissuo, pansio jne. Varisuolta on lähtenyt ne jotka kynelle kykenee, ne jotka jääneet kärsii. Varissuolla on maahan muutajia koko porukasta noin 70%. Kun identiteetti ja kulttuuri on iskostettu ei sitä mikään kotouttaminen muuta, jos toimis olis jo toiminut.

  • Sääli kun suvakit ovat niin pelkureita etteivät uskalla tunnustaa tosiasioita, puhumattakaan että uskaltaisivat puuttua niihin ! Varmaan pelkäävät Suomenkin poliitikot että saavat sen jonkun "fatvan" vai mikä tappotuomio se onkaan, niskoilleen jos eivät ole rähmällään muslimeille. Jokainen ihminen on arvokas, väristä tai esim uskonnosta riippumatta, mutta röyhkeä muiden hyväksikäyttö, valehtelu ja oman edun tavoittelu muiden kustannuksella tekee sen kaiken maksavat kansalaiset vihaiseksi ja ns rasistiksi. Joku tolkku tyhmyydelle!

  • Oletteko nähneet tämän päivän hesarin, Identtiset kaksoset hehän ovat kuin kaksi marjaa julkaisua? kuollutta iranilaiskenraalia Qassim Suleimania verrataan siinä johonkin sukellusvenekapteeniin..pöyrisrtyin..

  • Ruotsalaiset jo sankoin joukoin rynnivät Ahvenanmaalle ettei lastensa tarvitse käydä tehotonta, levotonta ja kantaruotsalaisia syrjivää koulua Ruotsissa! Kohta Tukholman lähiöissä sellaisia kouluja suurin osa joissa ei ole oikeaa svenssonia kuin opettajat.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   329
   6494
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   183
   3194
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   93
   1415
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   16
   746