Hienoavihreät

Anonyymi

Te osaatte hommat.., teette semmoista politiikkaa ja nimityksiä että Suomen "turvallisuustaso" alkaa olemaan jo länsinaapurimme Ruotsin tasoa, te ymmärrätte sen että jos nyt muutamat pommit räjähtelee ja "jokunen" kuolee, mutta mitään muuta vaaraa ei ole, kiitos Pride marssijat, Suomi rakastaa teitä !!

2

<50

  Vastaukset

  • Vihreät huusivat kurkku suorana poliittisten virkanimitysten moraalittomuudesta joku vuosikymmen sitten, mutta kunnon rappiopuolueena , kepun tapaan omalla kohdalla kelpaa ja "tarkoitus pyhittää homman".

   Hutisalo sisäministerinä edustaa syvenevää rappiota, yltää jo reilusti alemmalle tasolle , Orpo poika ja Risikko edellisen rappiokauden aikana.

   Poliittisesti sopiva etnisten ryhmien paapoja nimitettiin, rannalle jäi pätevimmät kevyesti .

   Hutisalo on tehnyt jo hirmuisen paljon matujen tilanteiden helpottamiseksi, mutta lyönyt samalla korville toimillaan meitä suomalaisia ja tuhlannut meiltä kupattuja veroeuroja unelmahöttönsä rahoittamiseen.

   Migri sai 26 miljoonan euron ylimääräisen rahoituksen, jotta sujuvoittaisi matujen Suomeen pääsyä ja "satoa syntyy" ja hyväksikäyttäjämme hymyilevät leveästi.

  • EU:n oikeusministerit tapasivat tänään Kroatian Zagrebissa. Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson osallistui kokoukseen Suomen edustajana.

   - Tuntuu todella hyvältä nähdä, että Suomen EU-puheenjohtajuus on kantanut hedelmää. Rikosuhrien asema ja oikeusvaltioperiaate ovat edelleen korkealla yhteisellä EU-asialistalla. Rikosuhrit tarvitsevat parempaa suojaa, ja tässä yhteistyö meidän EU-maiden välillä on avainasemassa, ministeri Henriksson sanoo.
   .

   Näin luopiot tekee työtään

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   136
   6975
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   39
   1247
  3. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1215
  4. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1192