Kiusataanko keskustelupalstoilla?

Kiusaaminen on ollut viime aikoina paljon esillä eri foorumeissa. Mitä mieltä sinä olet, esiintyykö sitä täällä? Jos joku tuntee tulevansa kiusatuksi näillä palstoilla, mikä olisi paras tapa puuttua tai tehdä asian hyväksi. Kirjoittelun lopettaminen ei mielestäni ole ratkaisu.

341

546

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos ja kun oon eri mieltä, se ei oo kiusausta, joskus on kiva peukuttaakin...varsinaista ilkeilyä ja haukkumista en hyväksy.

      • Erimieltä pitääkin olla, muuten ei oikein synny kunnon keskustelua, jos kaikki vaan hymistelevät ja nyökyttelevät yhteen ääneen.

        Ilkeily ja toisen kirjoittajan haukkuminen on ikävää!


    • Anonyymi

      Täytyy kyllä myöntää, että olen tullut toisinaan provosoiduksi ja vastannut jollekin kirjoittajalle tavalla, jossa maksan potut pottuina ja vieläpä lisätkin päälle. En halua selitellä omia tekemisiäni, mutta totean, että sellainen paikkahan keskustelupalsta on. Ei täällä tarvitse kruisailla ja kohteliaimmin ja anteeksipyydellen esittää asioitaan, vaan jokainen taaplaa omalla tyylllään.

      Keskustelu täällä on suoraa ja mutkatonta. Ennen näitä palstoja kirjoitteluani en ollut ymmärtänyt, että sellaisia joka-ainoasta asiasta valittavia ihmisiä on ihan aikuisten oikeasti olemassa. Ihmisiä, joille ei kelpaa yhtään mikään. Jos esimerkiksi hallitus pohdiskelee jotakin päätöstä oikealta, vasemmalta ja keskeltä ja pyrkii lopulta tekemään sellaisen päätöksen, jolla kaikkien näkökulmat huomioidaan, löytyy ko. päätökselle tietenkin rankkoja vastalauseita. Koska ko kirjoittajalle ei annettu henkilökohtaisesti kaikkea ja heti. Täällä on joitakin kirjoittajia, joille omaan napaan tuijottaminen on tärkeämpää kuin yteisöllisyys, mutta olkoon, taaplatkoon kukin omalla tyylillään.

      • Toki on minuakin ärsytetty ja olen jonkinasteista naljailua joutunut sietämään. Paras keino sen torjuntaan on, että ei vastaile kyseisille persoonille yhtään mitään.

        Tuo monipuolisuus vastauksissa tekee palstasta mieluisan. Harvoin on yhtä ainoata oikeata vastausta, vaan asioita ruoditaan monelta kantilta.


    • Anonyymi

      Mitä minä sitten voin tehdä kiusaamiselle täällä kuuskyppisissä ?
      Itse yritän tarkkailla sanomisiani ja olla loukkaamatta toista henkilökohtaisesti, mutta sehän ei todellakaan tarkoita sitä, että olisin samaa mieltä asioista.

      Mutta tuosta kiusaamisesta voisin mainita yhden tapauksen ,tyttäreni koulukiusaamisesta vuosia sitten.
      Iloinen, puhelias tyttö muuttui hiljaisemmaksi ja tietyt koulupäivät alkoivat tuntua vastenmielisiltä , kouluun lähdettiin kyynelet silmissä. Vihdoin tytär paljasti miksi ne samaiset koulupäivät ovatkin niin vaikeita. No, kun on liikuntaa ja melkein aina pelataan jotain joukkuepeliä. Joukkueet jaetaan huutamalla ja hän, tyttäreni, on melkein aina se viimeinen, joka pakosta otetaan jommalle kummmalle puolelle. Soitin opettajalle asiasta ja ehdotin, etteikö joukkueita voida valita muilla keinoin kuin nöyryttämällä päivästä toiseen niitä samoja oppilaita jotka eivät ole niin liikunnallisia. Opettajan vastaus oli suora ja ytimekäs: " Tällä keinoin saadaan kaikkein tasaväkisimmät joukkueet. " Soittoni opettajalle ei vaikuttanut mitään, kaikki tehtiin kuin ennenkin ja nöyryytys sai jatkua. Jotenkin tytär oppi sietämään nämä nöyryyttävät liikuntatunnit, mutta muistan, kun hän tuli erään kerran lukiosta.
      Hän sanoi. " Se oli nyt elämäni viimeinen liikuntatunti. "

      • Varmaan itse kunkin tulisi harkita sanojaan, mutta ehkä on helponta vastata spontaanisti se mikä ensimmäisenä tulee mieleen, eikä huoma ehkä samalla mahdollisesti loukkaavansa jotain.

        Muista nuo huutovalinnat omalta kouluajoiltani. Olin urheilullinen ja olin ensimmäisten joukossa valittuja. Mutta muistan muutaman heikoimman kaverin melkein nöyryyttämiset, kun kumpikaan puoli ei edes halunnut heitä. Ajat eivät näköjään muutu, vaikka varmasti olisi parempia keinoja hoitaa tämä asia. Oma poikani ei koskaan kertonut miten hänen peruskoulu aikoinaan asia hoidettiin.


    • Anonyymi

      Kyllä täällä on sitä ja paljonkin, kun lukee näitä viestejä täällä. Ihminen on usein niin katkera jostain, ehkä tosi vanhoistakin asioista ja niitä ei olla osattu käsitellä, joten sitä kautta sitten näkyy vielä nykypäivänkin vastaajien kirjoituksissa. Käykää asiat läpi, pääsette elämän makuun ja katkeruus ja ilkeys jää pois.

      • Tuo vanhojen asioiden kaivelu on niin totta. Muistan kuinka minulta alettiin tivaamaan millä nimimerkillä kirjoittelin 40 palstalla, silloin kauan sitten. No, siitähän on niin kauan, että se ei oikein liity mihinkään tässä ajassa olevaan.

        Kaikki ihmiset eivät myöskään tule toimeen keskenään, ihan niin kuin livessäkin ihmisten erilaisuus aiheuttaa monenlaisia ongelmia.

        Katkeruuteen ei pitäisi olla kenelläkään syytä, toiki näin vain ainakin vaikuttaa joskus olevan.


    • Anonyymi

      Jo vain!
      On täälä muutamia semmosia jokka haluaa "mälkyttää" jos on jääny jostaki asiasta herne nokhaan.
      Semmoset ei älyä ymmärtää,että jokhainen ei voi olla heänkansa sammaa mieltä...Hei!

      Ps. Ne on kuitenki helppo jäljittää.

      • Tuli mieleen hunksz, joka halusi huomauttaa jokaisen keskustelun alkuun, että tästä on jo keskustelu aikaisemmin. Lopetin vastaamisen ja viestit vähenivät ainakin minun avauksiin.

        Ja jos haluaa vanhoja muistella, niin viestit tulivat useimmiten rekatuilta kirjoittajilta, joten helposti pystyi jäljittämään, heh.


      • PorvoonParoni kirjoitti:

        Tuli mieleen hunksz, joka halusi huomauttaa jokaisen keskustelun alkuun, että tästä on jo keskustelu aikaisemmin. Lopetin vastaamisen ja viestit vähenivät ainakin minun avauksiin.

        Ja jos haluaa vanhoja muistella, niin viestit tulivat useimmiten rekatuilta kirjoittajilta, joten helposti pystyi jäljittämään, heh.

        """Tuo vanhojen asioiden kaivelu on niin totta."""


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Tuli mieleen hunksz, joka halusi huomauttaa jokaisen keskustelun alkuun, että tästä on jo keskustelu aikaisemmin. Lopetin vastaamisen ja viestit vähenivät ainakin minun avauksiin.

        Ja jos haluaa vanhoja muistella, niin viestit tulivat useimmiten rekatuilta kirjoittajilta, joten helposti pystyi jäljittämään, heh.

        Mitä muuta teet nyt kun kaivelet vanhoja asioita 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä muuta teet nyt kun kaivelet vanhoja asioita 😂

        mitä vanhoja kun hoo länkyttää samaa vieläkin, jotkut kaivelee vuosien ja jopa kymmenen vuoden takuisia kirjotuksia ja ettii pää punasena tietoo ja kuka vois olla kuka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä vanhoja kun hoo länkyttää samaa vieläkin, jotkut kaivelee vuosien ja jopa kymmenen vuoden takuisia kirjotuksia ja ettii pää punasena tietoo ja kuka vois olla kuka.

        Hänhän kirjoitti että viestit väheni, elikkä kaivelee vanhoja asioita esille.


    • Anonyymi

      Nojoo.

      Riippuu foorumista, olemassa asaifoorumeita, joissa keskustellaan asioista. Lisäksi usein moderointi toimii, vaikkapa nyt lehtien keskustelupalstoilla. Tämä nyt on suoli24, jossa ei juuri asialinjoilla pysytellä, eikä moderoinnista hajuakaan. Ja se, näille palstoille voi kirjoitella kuka tahansa, ja kuka tahansa kyllä kirjoittaakin.

      Samahan se on livessä. Jos kaikenmaailman sukankuluttajat kerääntyy mölisemään samaan paikkaan, kyllä se vittuiluksi tahtoo mennä. Vaan, valikoidussa porukassa, valikoiduista aiheista keskustelukin sitten asiallista.

      Sinällään kunnon päänaukominen on joskus hyvinkin hauskaa. Täältä aikojen kuluessa hauskimmat tyypit häipyneet muualle, aina joskus kuitenkin jollain irtoaa. Vaan aika usein tuntuu, kuin asialla ois jotain alakouluikäisiä erikoislapsia, jotka vaan räkyttää. Mistäpä sen tietää, vaikka oisivatkin.

      =DW=

      • Alakouluikäisten erikoislapsien käyttäminen vertailuryhmänä pahimpiin räksyttäjiin oli sinulta kelpo oivallus, sai hymyn suupieleen.

        Voi se joskus ollakin hauskaa, tietysti tiettyyn rajaan saakka. Mikäli siitä tulee päivittäistä ja viestit tulevat aina saman ihmisen kynästä, niin kyllästyminen, jopa turhautuminen uhkaa olla edessä.


    • Anonyymi

      PiLi valitti aikoinaan, että häntä kiusataan Minfossa.

      • Googeltin tuon Pilin ja sain tulokseksi muinanainenliskojumala, Minfosta ei ollut mainintaa, joten vaikea kommentoida.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Googeltin tuon Pilin ja sain tulokseksi muinanainenliskojumala, Minfosta ei ollut mainintaa, joten vaikea kommentoida.

        Pieni Liekki on Suomen kuuluisimpia loukkaantujia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pieni Liekki on Suomen kuuluisimpia loukkaantujia.

        Kuka sammutti liekin lopullisesti? Vai eläneekö?


    • Anonyymi

      Ei se kiusaamista ole jos on erimieltä ja sanoo omankin mielipiteen.Naapuriniki sanoi eräästä yhteisestä tutustamme että on siinä hankala ihminen kun oli erimieltä ollut jostakin asiasta,sanoinkin että nythän sinä hankalaksi heittäydyit kun olet erimieltä hänen kanssaan,ja minä kun olin erimieltä hänen kanssaan ,minustakin tuli hankala ihminen.Kyllä se voi olla joskus hankalaa.

      • Ei ole kiusaamista erimieltä oleminen, vaikka joku ehkä voi sen sellaisena ottaakin. Tuollaisia hankaliksi ihmisiksi muita kutsuvia on paljon, liian suppea näkemys aiheuttaa usein sellaista.


    • Anonyymi

      Ottamasi aihe on nykyajan tuoma ilmiö mitä suurimmassa määrin. Sitä esiintyy varmaan joka ikäluokassa. Ei ole foorumia, missä itse en olisi siihen törmännyt. Duunipaikatkaan eivät ole vapaita kiusaamisista.

      Kasvotusten kohdattua kiusaamista voi käsitellä eri lailla niin halutessaan. Puuttuminen on kohdistuvampaa ja tulos näkyvää. Realitilanteet ovat erimuotoisia, mitä nämä keskustelupalstat anoina/nimimerkeillä eivät ole.

      Nykyinen foorumi taitaa olla kiusauksen mekka. Yrityksiä parempaan on pyritty tekemään, mutten ole käymätieltä paljonkaan huomannut edistystä. Johtunee osaksi omista palstatulkinnoista ja vastaanotoista ketjuihin.

      Harmittaa välillä hyvien aloitusaiheiden lynkkaaminen muutaman kommentin jälkeen. Keskustelujen taso väljähtyy kiusaamis- tai muun törkykommenttien jälkeen nollaan.

      Kirjoittelun lopettaminen/harventaminen ovat yksinkertaisin ja helpoin tapa itse kullekin toimia. Ei foorumi yhtä kirjoittajaa kaipaa.

      • Olen itse vielä työelämässä ja olen huomannut, että kiusaamiseen puututaan entistä nopeammin. Joissain tapauksissa tullut jopa pieniä ylilyöntejä. Varuillaan saa olla, ettei vaan kukaan syytä kiusaamisesta...

        Täällä suomi24 tapahtuu ihan oikeasti kiusaamista, kuten kirjoitit taitaa jopa olla kiusauksen mekka. Tänne on kerääntynyt oma pieni piiri, jonlle palsta on varmaan ihanteellinen toteuttaa fantasioitaan.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Olen itse vielä työelämässä ja olen huomannut, että kiusaamiseen puututaan entistä nopeammin. Joissain tapauksissa tullut jopa pieniä ylilyöntejä. Varuillaan saa olla, ettei vaan kukaan syytä kiusaamisesta...

        Täällä suomi24 tapahtuu ihan oikeasti kiusaamista, kuten kirjoitit taitaa jopa olla kiusauksen mekka. Tänne on kerääntynyt oma pieni piiri, jonlle palsta on varmaan ihanteellinen toteuttaa fantasioitaan.

        Minusta täällä on jostain syystä vähemmän kiusaamista kuin silloin, kun aloitin kirjoittamaan.
        Kaikkiin ketjuihin en osallistu, kun en kaikesta tiedä.
        Nykyisin on tosi vähän aikaa osallistua. Korkeintaan muutama rivi tulee rustattua typistetysti.
        Beng


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minusta täällä on jostain syystä vähemmän kiusaamista kuin silloin, kun aloitin kirjoittamaan.
        Kaikkiin ketjuihin en osallistu, kun en kaikesta tiedä.
        Nykyisin on tosi vähän aikaa osallistua. Korkeintaan muutama rivi tulee rustattua typistetysti.
        Beng

        On se kiusaaminen vähentynyt, joskus menivät jotkut keskustelut kokonaan nälvimiseksi ja solvaamiseksi, onneksi nykyään on paremmin.

        Itsellä vaihtee kirjoitusinto, välillä tulee oltua palstalla pidempään, nykyään enemmän poikkean ja heitän jokusen aloituksen.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Olen itse vielä työelämässä ja olen huomannut, että kiusaamiseen puututaan entistä nopeammin. Joissain tapauksissa tullut jopa pieniä ylilyöntejä. Varuillaan saa olla, ettei vaan kukaan syytä kiusaamisesta...

        Täällä suomi24 tapahtuu ihan oikeasti kiusaamista, kuten kirjoitit taitaa jopa olla kiusauksen mekka. Tänne on kerääntynyt oma pieni piiri, jonlle palsta on varmaan ihanteellinen toteuttaa fantasioitaan.

        Pieni piiri missä vaan pystyy manipuloimaan suurtakin joukkoa. Palstailu on hyvä esimerkki. Fantasiat miellän kyllä muun alueen piiriin, ellei satu olemaan erikoisen poikkeava.

        Käyttäytymistä, viitaten aiheeseen, luokittelen sen jonkinasteiseksi tautiluokitukseksi. En osaa/halua ilmentää ”kiusaajaa” minkään diagnoosin alle pelkän sanailun pohjalta. Osa meistä on tunnekylmiä kaikkeen. Onko siinä osasyy epätoivoisen ylivertaisuuden esilletuomiseen ja muiden vähättelyyn, ehkä.
        Jokaisen tulee kuitenkin sietää anot ja nimimerkkien sanailut, koska parempaa muutosta ei ole näkyvissä.

        Ei tarvitse kuin lukasta S24 blogia, ymmärtää yksinkertainenkin palstailun toiminnan. Toivottavaa olisi saada jotain tolkkua kiusaamiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta täällä on jostain syystä vähemmän kiusaamista kuin silloin, kun aloitin kirjoittamaan.
        Kaikkiin ketjuihin en osallistu, kun en kaikesta tiedä.
        Nykyisin on tosi vähän aikaa osallistua. Korkeintaan muutama rivi tulee rustattua typistetysti.
        Beng

        Osa on kuollut osa poistunut kokonaan kun on kyllästynyt olemaan kiusattuna.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pieni piiri missä vaan pystyy manipuloimaan suurtakin joukkoa. Palstailu on hyvä esimerkki. Fantasiat miellän kyllä muun alueen piiriin, ellei satu olemaan erikoisen poikkeava.

        Käyttäytymistä, viitaten aiheeseen, luokittelen sen jonkinasteiseksi tautiluokitukseksi. En osaa/halua ilmentää ”kiusaajaa” minkään diagnoosin alle pelkän sanailun pohjalta. Osa meistä on tunnekylmiä kaikkeen. Onko siinä osasyy epätoivoisen ylivertaisuuden esilletuomiseen ja muiden vähättelyyn, ehkä.
        Jokaisen tulee kuitenkin sietää anot ja nimimerkkien sanailut, koska parempaa muutosta ei ole näkyvissä.

        Ei tarvitse kuin lukasta S24 blogia, ymmärtää yksinkertainenkin palstailun toiminnan. Toivottavaa olisi saada jotain tolkkua kiusaamiseen.

        Varmaan joillakin yksinäisyys ja/tai halu herättää huomiota aiheuttaa kiusaamista keskustelupalstoilla. Jos ei kerta kaikkiaan ole muuta juttukaveria kuin suomi24.


    • Anonyymi

      Eipä koske minua. Anonyymi nauttii diplomaattista koskemattomuutta. Vihan hara ei yllä.

      • Useimmiten ei kiusatakaan anonyymejä, se on totta. Mutta ikäväkseni luin tuolta toisaalta hyökkäyksen mimmi mummia kohtaan ja kaikki täällä pidempään kirjoitelleet tuntevat ja tietävät, että hän nyt ainakaan ei ole kenellekään tehnyt tai sanonut pahasti.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Useimmiten ei kiusatakaan anonyymejä, se on totta. Mutta ikäväkseni luin tuolta toisaalta hyökkäyksen mimmi mummia kohtaan ja kaikki täällä pidempään kirjoitelleet tuntevat ja tietävät, että hän nyt ainakaan ei ole kenellekään tehnyt tai sanonut pahasti.

        Mimmimummi saattoi loukkaantua siitäkin kun hunksz huruksz puolusti tellukkaa.


    • Anonyymi

      Yksinkertaisin tapa lienee, JOS tuntee mielipahaa jostain kommentista ? Jättää mielestään itseään tyhmempien ns. kädenheilauksella sivuuv ja kas! Mitäpä tällasii höpö höpö palstoja lukemaan ollenkaan, jos ei asiallisesti kommentoida. Mistäpä Suomalainen saa mielihyvää eniten ,kuin ivaamalla toista/toisia ,hyvin vanha perinne. Eli ei avaa palstasivuja olleskaan .! Yksinkertaista.

      • Kuitenkin nämä ovat melko hyviä keskustelupalstoja yleensä, enkä haluaisi itse tulla poisajetuksi toisen hölmöilyn takia. Neuvosi on kyllä hyvä ja itsekin joskus läppärin kannen suuttuneena kiinni paiskanneena olen sitä noudattanut. Toisaalta miksi sen kiusaajan pitäisi täälläkin voittaa, vaikka saisi millaiset mielihyvää tahansa?


    • Anonyymi

      Kyllähän täällä kiusaamista esiintyy, paljonkin. Suurin osa varmaan tunnistaa kiusaamiseksi sen, että jotakuta toistuvasti haukutaan, mutta täällä yleisesti harrastettua vihjailevaa ja epäsuoraa kiusaamista ei taideta aina tunnistaa kiusaamiseksi?

      Bessie

      • Ka osansa ovat varmaan saanet lähes kaikki pidempään täällä kirjoitelleet, myös ne rauhalliset ja asialliset. Usein kiusantekijä on melko yksin ja jatkaa vaan viestien lähettämistä, jopa kymmeniä jankutus toistoja. Suoraan sanottuna ihan ahdistelua.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Ka osansa ovat varmaan saanet lähes kaikki pidempään täällä kirjoitelleet, myös ne rauhalliset ja asialliset. Usein kiusantekijä on melko yksin ja jatkaa vaan viestien lähettämistä, jopa kymmeniä jankutus toistoja. Suoraan sanottuna ihan ahdistelua.

        Miten ketään voi kiusata, jos kohdehenkilö ei ole kirjoittanut omalla nimellään. Luulotautisuus näköjään voi hyvin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miten ketään voi kiusata, jos kohdehenkilö ei ole kirjoittanut omalla nimellään. Luulotautisuus näköjään voi hyvin.

        Onhan täällä paljon rekkautuneita ja aika monet anonyymit laittavat loppuun nimimerkkinsä. Tunnen kymmeniä palstalaisia kirjoitustyylistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten ketään voi kiusata, jos kohdehenkilö ei ole kirjoittanut omalla nimellään. Luulotautisuus näköjään voi hyvin.

        Kukaan täällä ei kirjoita omalla nimellään. Liekö sallittuakaan.

        Miten "luulotautisuus" tähän liittyy?

        Bessie


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Onhan täällä paljon rekkautuneita ja aika monet anonyymit laittavat loppuun nimimerkkinsä. Tunnen kymmeniä palstalaisia kirjoitustyylistä.

        Jos kirjoittaja laittaa loppuun nimimerkkinsä niin onko hän edelleen anonyymi sinun mielestäsi?

        En usko, että pystyt tunnistamaan kymmeniä palstalaisia kirjoitustyylistä.

        Bessie


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan täällä ei kirjoita omalla nimellään. Liekö sallittuakaan.

        Miten "luulotautisuus" tähän liittyy?

        Bessie

        Kyllä omalla nimellään kirjoittaminen on sallittua.

        Joillakin muilla palstoilla kirjoittaa, tai on ainakin kirjoittanut sellaisia, jotka tiedän, että ne ovat heidän oikeat nimensä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos kirjoittaja laittaa loppuun nimimerkkinsä niin onko hän edelleen anonyymi sinun mielestäsi?

        En usko, että pystyt tunnistamaan kymmeniä palstalaisia kirjoitustyylistä.

        Bessie

        Ei hän silloin ole anonyymi, jos käyttää viesteissään jotain vakinikkiä, jonka palstalaiset ovat hyvin oppineet tunnistamaan. Hän on silloin lähes verrattavissa rekistyröityneisiin kirjoittajiin, aivan samalla tavoin suhtaudun heihin.

        Tunnen kymmeniä kirjoittajia kirjoitustyylistä.


    • Anonyymi

      Kiusatuksi kokeminen on aina yksilöllistä, siksipä ei varmaa vastausta voi antaa. Täällä ollaan anonyyminä, eli kritiikki kohdistuu kirjoitukseen. Kirjoittajahan voi olla kuka tai mikä tahansa, ei välttämättä se, joka väittää olevansa.

      • Toiset loukkaantuvat helpommin, kuten myös kokevat tulleensa kiusatuksi muita useammin. Mursunnahkaiset tyypit kestävät mitä vaan tai ainakin antavat vaikutelman olevansa täysin immuuni kaikelle panettelulle. Kuka tahansa voi heitellä nimettömiä viestejä palstalla, mutta toisaalta jos ajattelee minkä ikäiset täällä kirjoittavat voisi uskoa pienenmpää mitä nuorempien seurassa?


    • Onhan minua yritetty kiusata, olen ottanut huumorin kannalta.
      Eräälle kirjoittajalle ikäni on kova paikka. Vaikka hän ei edes tiedä kuinka vanha olen niin on häätämässä palstalta. Olen päättänyt että en kerro ikääni koska se ei kuulu kenellekään. Olen lukenut ja kirjoitellut 50-80 vuoden ikäisiin. Varsinkin 80-vuotiassa ihmetyttää kuinka hyvin joillakin on netin käyttö hallussa, seitsenkymppisistä lähtien alkaa erot kunnossa ja muistissa olla selkeitä. Moni kuusikymppinen on todellakin nuori vielä kun vertaa muutaman kymmenen vuoden takaiseen aikaan.
      Parasta olla vastaamatta ja lukematta niin kai kiusaaja joskus kyllästyy.
      Joskus olen ajan kuluksi saattanut kokeilla mihinkä kaikkeen kiusaja viitsii ja jaksaa alentua.
      En ole luonteeltani kiusaaja, joten tuollainen alkaa nopeasti kyllästyttää.

      • Aika lyhytnokkainen olet, jos tunnet sinua kiusatun näillä palstoilla.
        En minä ole huomannut.

        Eikö se muuten jonkunlaista kiusaamis-/mobbaamisyritystä ole sekin, että syrjii joitakuita vastaamattomuudella? Joskus nähnyt, että on jopa yritetty yllyttää toisiakin olemaan vastaamatta joillekin tietyille nikeille.
        Niinhän koulukiusaajatkin yrittävät syödä porukasta ulos jonkun; "ei puhuta tolle mitään".
        Täällä palstalla se kuulostaa näin: "Pidetään me oma keisarikuntamme, eikä vastata tuon kommentteihin".
        Lapsen tasolle sellaisessa mennään.

        Ainakaan minä en ole näillä palstoilla nähnyt vielä mielestäni yhtään niin pirullista keskustelijaa, jolle en voisi vastailla siinä kuin muillekin.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Aika lyhytnokkainen olet, jos tunnet sinua kiusatun näillä palstoilla.
        En minä ole huomannut.

        Eikö se muuten jonkunlaista kiusaamis-/mobbaamisyritystä ole sekin, että syrjii joitakuita vastaamattomuudella? Joskus nähnyt, että on jopa yritetty yllyttää toisiakin olemaan vastaamatta joillekin tietyille nikeille.
        Niinhän koulukiusaajatkin yrittävät syödä porukasta ulos jonkun; "ei puhuta tolle mitään".
        Täällä palstalla se kuulostaa näin: "Pidetään me oma keisarikuntamme, eikä vastata tuon kommentteihin".
        Lapsen tasolle sellaisessa mennään.

        Ainakaan minä en ole näillä palstoilla nähnyt vielä mielestäni yhtään niin pirullista keskustelijaa, jolle en voisi vastailla siinä kuin muillekin.

        Useat pitävät sinua pirullisena jolla ei ole mitään oikeaa sanottavaa
        kuin puolustaa tälläkin kirjoituksellasi pirullisuuttasi.
        Et ole koskaan tuonut millekään palstalla hyvää tuulta.


      • Tellukka kirjoitti:

        Aika lyhytnokkainen olet, jos tunnet sinua kiusatun näillä palstoilla.
        En minä ole huomannut.

        Eikö se muuten jonkunlaista kiusaamis-/mobbaamisyritystä ole sekin, että syrjii joitakuita vastaamattomuudella? Joskus nähnyt, että on jopa yritetty yllyttää toisiakin olemaan vastaamatta joillekin tietyille nikeille.
        Niinhän koulukiusaajatkin yrittävät syödä porukasta ulos jonkun; "ei puhuta tolle mitään".
        Täällä palstalla se kuulostaa näin: "Pidetään me oma keisarikuntamme, eikä vastata tuon kommentteihin".
        Lapsen tasolle sellaisessa mennään.

        Ainakaan minä en ole näillä palstoilla nähnyt vielä mielestäni yhtään niin pirullista keskustelijaa, jolle en voisi vastailla siinä kuin muillekin.

        Sovitaan sitten niin, olen lyhytnokkainen :)
        Nyt vastasin sinulle joten en sitten lukeudu keisarikuntaan tai kiusaajiinkaan.


      • liekko kirjoitti:

        Sovitaan sitten niin, olen lyhytnokkainen :)
        Nyt vastasin sinulle joten en sitten lukeudu keisarikuntaan tai kiusaajiinkaan.

        Ja sitten se "eräs" (muistaakseni oli lesken vaikka et itse enää muista, ole muistavinasi, muutakuin, että eräs), joka oli sinua loukannut (=itse loukkaannuit) esittämällä mielipiteensä saamastaan käsityksestä sinun iästäsi kommenttiesi perusteella.
        Miksi vain nostaa nokkaansa, olla vastaamatta hänelle siinä ja heti, mutta sitten jälkeenpäin toisaalla marista asiasta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Useat pitävät sinua pirullisena jolla ei ole mitään oikeaa sanottavaa
        kuin puolustaa tälläkin kirjoituksellasi pirullisuuttasi.
        Et ole koskaan tuonut millekään palstalla hyvää tuulta.

        Se on sinun mielipiteesi minusta. Toivottavasti vain sinun.
        Kunnioitan vapauttasi kertoa mielipiteesi vaikka se ei aivan nappiin menekään omasta mielestäni.


      • Tellukka kirjoitti:

        Ja sitten se "eräs" (muistaakseni oli lesken vaikka et itse enää muista, ole muistavinasi, muutakuin, että eräs), joka oli sinua loukannut (=itse loukkaannuit) esittämällä mielipiteensä saamastaan käsityksestä sinun iästäsi kommenttiesi perusteella.
        Miksi vain nostaa nokkaansa, olla vastaamatta hänelle siinä ja heti, mutta sitten jälkeenpäin toisaalla marista asiasta?

        Enkö olekin kamala ja vielä mariseva ja loukkaantunut.
        Kuinkahan osaisin olla ettet saisi jotain huomauttamista.
        Minun ikäni on todella tärkeä asia, kaikki kommenttini viittaavat yli-ikäisyyteen, jopa seniiliyteen.


      • liekko kirjoitti:

        Enkö olekin kamala ja vielä mariseva ja loukkaantunut.
        Kuinkahan osaisin olla ettet saisi jotain huomauttamista.
        Minun ikäni on todella tärkeä asia, kaikki kommenttini viittaavat yli-ikäisyyteen, jopa seniiliyteen.

        Kuka sinua on kamalaksi sanonut muut kuin sinä itse?
        Helposti loukkaantuva ja pitkävihainen näyt olevan (tekastiesi perusteella) ja näet sinuun kohdistuvaa kiusaamista sielläkin, missä sitä ei ole.


      • Anonyymi
        liekko kirjoitti:

        Enkö olekin kamala ja vielä mariseva ja loukkaantunut.
        Kuinkahan osaisin olla ettet saisi jotain huomauttamista.
        Minun ikäni on todella tärkeä asia, kaikki kommenttini viittaavat yli-ikäisyyteen, jopa seniiliyteen.

        Ei tollukkaa ota kukaan enään täällä tosissaan, älä liekko sinäkään. Mopinheiluttaja tulee jankuttamaan vaikka sata viestiä peräperään jos sille imbesillille vastaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tollukkaa ota kukaan enään täällä tosissaan, älä liekko sinäkään. Mopinheiluttaja tulee jankuttamaan vaikka sata viestiä peräperään jos sille imbesillille vastaa.

        Komppaan 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komppaan 👍

        No niiin, saatiinpa kiusaajatkin saitille. Anonyymit tänään (28.1.) klo 18:11 ja 18:34. Eikö teillä ollut muuta asiaa kiusaamisaiheesta kuin näyttää, miten se toteutetaan. - Nm. Vapaaehtoiset ilmoittautujat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niiin, saatiinpa kiusaajatkin saitille. Anonyymit tänään (28.1.) klo 18:11 ja 18:34. Eikö teillä ollut muuta asiaa kiusaamisaiheesta kuin näyttää, miten se toteutetaan. - Nm. Vapaaehtoiset ilmoittautujat

        Ei rääväsuu-tollukka tarvitse sinun puolustustasi. Se jyrää palstalaiset paskaksi ja sinun laisesi ruokkivat sitä. -Nm.älkää ruokkiko apinoita


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kuka sinua on kamalaksi sanonut muut kuin sinä itse?
        Helposti loukkaantuva ja pitkävihainen näyt olevan (tekastiesi perusteella) ja näet sinuun kohdistuvaa kiusaamista sielläkin, missä sitä ei ole.

        Sinä se osaat vääntää kaikki nurinpäin kuin umpikiero kaverisikin,
        se sieltä 70 :sta, jossa myös kieroilet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä se osaat vääntää kaikki nurinpäin kuin umpikiero kaverisikin,
        se sieltä 70 :sta, jossa myös kieroilet.

        Ja kukahan se minun umpikiero kaverini mahtaa olla 70 palstalla?

        Tietääkseni minulla ei ole yhtään kaveria näillä palstoilla. Kaikki minulle tuikituntemattomia kykyjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei rääväsuu-tollukka tarvitse sinun puolustustasi. Se jyrää palstalaiset paskaksi ja sinun laisesi ruokkivat sitä. -Nm.älkää ruokkiko apinoita

        "Sinun laisesi" ? Missä olet tutustunut meitsiin noinkin hyvin. 'Lahjasi' kuluvat hukkaan täällä, etsi paree paikka luulotteluille. - Nm. Hah !


      • Huumori auttaa moneen asiaan, myös sietämään keskustelupalstan ajoittaista tunkkaista ilmapiiriä. Ei minunkaan ikäni ole yleisessä tiedossa, ihan tietoisesti panttaan tietoa. Tuo kiusaajan hiljaiseksi saaminen jättämättä vastaamatta pitää paikkansa oikein hyvin. Olen kokeillut sitä joidenkin suhteen ja sitten erään kanssa tein pienen empiirisen tutkimuksen vastaamalla aina hänen kyseilyihinsä sitkeän viesti viestin jälkeen. Hämmästyneenä jouduin toteamaan, että siitä ei koskaan tullut loppua, varmaan sata viestiä yhdelle ja samalle ihmiselle yhdessä keskustelussa.

        Nuorempana minulla saattoi olla jotain edellytyksia kiusaajaksi, varsinkin lapsena kaksi siskoani sai kokea veljeltään melko ikävää käytöstä. Luokittelen sen kuuluvan lapsenomaisuuteen ja jäävän viimeistään murrosikäisyydessä taakse. Kaikkien kanssa näin ei tunnu tapahtuvan ja niistä juontavat työpaikkakiusaajan juuret. Niitä ihan oikeasti on olemassa ja joskus on pakko jopa vaihtaa työtehtävää, kun ei vaan kerta kaikkiaan kestä.


      • PorvoonParoni kirjoitti:

        Huumori auttaa moneen asiaan, myös sietämään keskustelupalstan ajoittaista tunkkaista ilmapiiriä. Ei minunkaan ikäni ole yleisessä tiedossa, ihan tietoisesti panttaan tietoa. Tuo kiusaajan hiljaiseksi saaminen jättämättä vastaamatta pitää paikkansa oikein hyvin. Olen kokeillut sitä joidenkin suhteen ja sitten erään kanssa tein pienen empiirisen tutkimuksen vastaamalla aina hänen kyseilyihinsä sitkeän viesti viestin jälkeen. Hämmästyneenä jouduin toteamaan, että siitä ei koskaan tullut loppua, varmaan sata viestiä yhdelle ja samalle ihmiselle yhdessä keskustelussa.

        Nuorempana minulla saattoi olla jotain edellytyksia kiusaajaksi, varsinkin lapsena kaksi siskoani sai kokea veljeltään melko ikävää käytöstä. Luokittelen sen kuuluvan lapsenomaisuuteen ja jäävän viimeistään murrosikäisyydessä taakse. Kaikkien kanssa näin ei tunnu tapahtuvan ja niistä juontavat työpaikkakiusaajan juuret. Niitä ihan oikeasti on olemassa ja joskus on pakko jopa vaihtaa työtehtävää, kun ei vaan kerta kaikkiaan kestä.

        Jos ei ole muuta tekemistä niin olen myös kokeillut kuinka kauan kiusaaja jaksaa, hän kyllä jaksaa.
        Ihmettelen kuin ikäni on monelle hirveän kova pala. Jos kerron ikäni täällä, se seuraa minua niin kauan kunnes poistun, ylläpidolle ilmoitin oikean ikäni kun rekisteröidyin. Minua ei kenenkään ikä kiinnosta, paitsi jos on yli satavuotias, se on jo hieno saavutus.
        Äidin täti eli 106-vuotiaaksi, se on paljon.


      • liekko kirjoitti:

        Jos ei ole muuta tekemistä niin olen myös kokeillut kuinka kauan kiusaaja jaksaa, hän kyllä jaksaa.
        Ihmettelen kuin ikäni on monelle hirveän kova pala. Jos kerron ikäni täällä, se seuraa minua niin kauan kunnes poistun, ylläpidolle ilmoitin oikean ikäni kun rekisteröidyin. Minua ei kenenkään ikä kiinnosta, paitsi jos on yli satavuotias, se on jo hieno saavutus.
        Äidin täti eli 106-vuotiaaksi, se on paljon.

        Sadanvuoden virstanpylväs olisi kyllä hieno saavuttaa, uskon löytäväni tekemistä mikäli vaan päänuppi pysyisi kunnossa.

        Aika ylipitkiin keskusteluihin pystyvät pahimmat kiusanhenget. Olisiko lähes elämäntehtävä jollekin? Ehkä omasta huushollista ei löydy keskustelukaveria ja puretaan sitä ikävää olotilaa tänne.


      • liekko kirjoitti:

        Jos ei ole muuta tekemistä niin olen myös kokeillut kuinka kauan kiusaaja jaksaa, hän kyllä jaksaa.
        Ihmettelen kuin ikäni on monelle hirveän kova pala. Jos kerron ikäni täällä, se seuraa minua niin kauan kunnes poistun, ylläpidolle ilmoitin oikean ikäni kun rekisteröidyin. Minua ei kenenkään ikä kiinnosta, paitsi jos on yli satavuotias, se on jo hieno saavutus.
        Äidin täti eli 106-vuotiaaksi, se on paljon.

        Lieneekö ikäsi kova pala muille kuin itsellesi.

        Jos ei iästään ole komplekseja, niin kyllä sen silloin uskaltaa kertoakin. Vaikka ketäpä se kiinnostaa, oikeastaan. Ainakin minun puolestani saat pitää edes sen "salaisuutesi". Kaiken muunhan itsestäsi olet jo kertonutkin ties kuinka monta kertaa.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Lieneekö ikäsi kova pala muille kuin itsellesi.

        Jos ei iästään ole komplekseja, niin kyllä sen silloin uskaltaa kertoakin. Vaikka ketäpä se kiinnostaa, oikeastaan. Ainakin minun puolestani saat pitää edes sen "salaisuutesi". Kaiken muunhan itsestäsi olet jo kertonutkin ties kuinka monta kertaa.

        Miksi ihmeessä sinun piti ottaa taas se ikä asia esille, jos se ei kiinnosta sinua? Olet widdumainen ämmänläyskä!


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Lieneekö ikäsi kova pala muille kuin itsellesi.

        Jos ei iästään ole komplekseja, niin kyllä sen silloin uskaltaa kertoakin. Vaikka ketäpä se kiinnostaa, oikeastaan. Ainakin minun puolestani saat pitää edes sen "salaisuutesi". Kaiken muunhan itsestäsi olet jo kertonutkin ties kuinka monta kertaa.

        Oothan tellukka itsekkin paljonki kertonut raajarikkosesta tyttärestäs


      • Anonyymi kirjoitti:

        Oothan tellukka itsekkin paljonki kertonut raajarikkosesta tyttärestäs

        Kyllä joo.
        Olen kertonut jopa oman ikänikin kaiken kukkuraksi. Hengissä siltikin vielä.

        Olet ymmärtänyt vähän väärin sen "raajarikkoisen" tyttäreni. Ei hänen raajoissaan mitään vikaa.
        Jaa, no joo, yläraajoissa on ollut hermovikaa johtuen niskasta, mutta ne on nyt monilla ja hankalilla leikkauksilla hoideltu. Selkä hänellä nyt on se pahin vieläkin sen auto-onnettomuuden jälkeen ja tuskin koskaan ennalleen tuleekaan. Ei ainakaan vielä ole näkynyt suuntausta sellaiseen.

        Halusitko selvennystä muuhun koskien häntä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä sinun piti ottaa taas se ikä asia esille, jos se ei kiinnosta sinua? Olet widdumainen ämmänläyskä!

        Hän itse otti sen taas kerran esille, ainakin jo toisen kerran tässäkin ketjussa:

        """Ihmettelen kuin ikäni on monelle hirveän kova pala. Jos kerron ikäni täällä, se seuraa minua niin kauan kunnes poistun"""

        Siihen vastasin.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kyllä joo.
        Olen kertonut jopa oman ikänikin kaiken kukkuraksi. Hengissä siltikin vielä.

        Olet ymmärtänyt vähän väärin sen "raajarikkoisen" tyttäreni. Ei hänen raajoissaan mitään vikaa.
        Jaa, no joo, yläraajoissa on ollut hermovikaa johtuen niskasta, mutta ne on nyt monilla ja hankalilla leikkauksilla hoideltu. Selkä hänellä nyt on se pahin vieläkin sen auto-onnettomuuden jälkeen ja tuskin koskaan ennalleen tuleekaan. Ei ainakaan vielä ole näkynyt suuntausta sellaiseen.

        Halusitko selvennystä muuhun koskien häntä?

        Onko perhettä, lapsia, pystyykö käymään töissä, ammatti? Riittäshä kysyttävää......mut tyttäres vointi ei kuulu mulle. Hyvää vointia hälle.


      • Tellukka kirjoitti:

        Lieneekö ikäsi kova pala muille kuin itsellesi.

        Jos ei iästään ole komplekseja, niin kyllä sen silloin uskaltaa kertoakin. Vaikka ketäpä se kiinnostaa, oikeastaan. Ainakin minun puolestani saat pitää edes sen "salaisuutesi". Kaiken muunhan itsestäsi olet jo kertonutkin ties kuinka monta kertaa.

        "En halua sellaista ihmistä ketjuuni, varsinkin kun et kuulu tänne.
        Mene 80 kymppisiin.
        Siellä on kovaa huutoa kissa ja mökki ja joku ukon rääpäle.
        Mene pois."
        Tällaista olen saanut lukea kerta toisensa jälkeen.
        Isketään vyön alle kun keinot loppuu. Omaishoitajuutenikin mitätöitiin.
        Sain kuulla monelta taholta kuinka hyvin hoidin sen pestin, joten on hyvä omatunto siitä asiasta.
        Keksi nyt jotain oikein piristävää, et saa minua uskomaan että olen huono ihminen, ei edes leski saanut. Jos myönnän mieliksesi että olen ihan kamala kuten olet ilmaissut palautteessasi niin sekään ei ole hyvä. Jos puolustaudun, saat uutta vettä myllyysi. Odotan mielenkiinnolla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko perhettä, lapsia, pystyykö käymään töissä, ammatti? Riittäshä kysyttävää......mut tyttäres vointi ei kuulu mulle. Hyvää vointia hälle.

        Aha.
        Luulin sinun olevan hyvinkin kiinnostunut hänen voinnistaan, koska otit hänen ns "raajarikkoisuutensa" esille.

        Ja sitten kysymyksiisi vaikka vastaukset eivät tunnu kiinnostavankaan, mutta silti kysyit.

        Ei ole hänellä lapsia. Ikävä kyllä hänen selkänsä ei kestäisi hankkia lapsia, eikä niitten voimakkaitten särkylääkkeitten kanssa varmaan olisi viisastakaan vaikka kestäisikin.
        Ei ole pystynyt ansiotöihin sen auto-onnettomuuden jälkeen.
        Oli hoitoalalla ennen sitä ja lisätöinään hotellin respassa.
        Monenlaisia maksuttomia vapaaehtoishommia on tehnyt omilla edellytyksillään siinä määrin kuin on jaksanut; ajanut eläinambulanssia, ollut tukihenkilönä harhautuneille ja ahdistuneille nuorille, psyykesairaille ... on ensiapuketjussa mukana ja sellaista kaikkea.

        Riittääkö?


      • liekko kirjoitti:

        "En halua sellaista ihmistä ketjuuni, varsinkin kun et kuulu tänne.
        Mene 80 kymppisiin.
        Siellä on kovaa huutoa kissa ja mökki ja joku ukon rääpäle.
        Mene pois."
        Tällaista olen saanut lukea kerta toisensa jälkeen.
        Isketään vyön alle kun keinot loppuu. Omaishoitajuutenikin mitätöitiin.
        Sain kuulla monelta taholta kuinka hyvin hoidin sen pestin, joten on hyvä omatunto siitä asiasta.
        Keksi nyt jotain oikein piristävää, et saa minua uskomaan että olen huono ihminen, ei edes leski saanut. Jos myönnän mieliksesi että olen ihan kamala kuten olet ilmaissut palautteessasi niin sekään ei ole hyvä. Jos puolustaudun, saat uutta vettä myllyysi. Odotan mielenkiinnolla.

        Sitaattisi teksti ei ole minun koneeltani.
        Miksi et ota asiaa esiin hänen kanssaan, joka sen on kirjoittanut, jos se on jäänyt mieltä kaihertamaan?


      • Tellukka kirjoitti:

        Sitaattisi teksti ei ole minun koneeltani.
        Miksi et ota asiaa esiin hänen kanssaan, joka sen on kirjoittanut, jos se on jäänyt mieltä kaihertamaan?

        Tämän jälkeen lopetan "ajatusten vaihdon" kanssasi tällä erää.
        Olen vastannut kopion kirjoittajalle. Kerroit taaempana että muita ei haittaa ikäni kuin minua itseäni, koska minulla on ikäkriisi, oikeasti minua ei ikä haittaa lainkaan. Saman suuntaisia käskyjä painua nuorempien palstalta pois on tullut hyvin monia samalta henkilöltä. Siksi kopsasin tuon kun väitit että ketään ei kiinnosta ikäni.
        Tykkään olla hyvin säilynyt "vanha rouva", sitä olen vaikka itse sanonkin, juuri eräs henkilö sanoi että eipä sinua voi mummoksi kutsua. Viimeinen lause olisi saanut jäädä pois, mutta tekee mieli ärsyttää.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Aha.
        Luulin sinun olevan hyvinkin kiinnostunut hänen voinnistaan, koska otit hänen ns "raajarikkoisuutensa" esille.

        Ja sitten kysymyksiisi vaikka vastaukset eivät tunnu kiinnostavankaan, mutta silti kysyit.

        Ei ole hänellä lapsia. Ikävä kyllä hänen selkänsä ei kestäisi hankkia lapsia, eikä niitten voimakkaitten särkylääkkeitten kanssa varmaan olisi viisastakaan vaikka kestäisikin.
        Ei ole pystynyt ansiotöihin sen auto-onnettomuuden jälkeen.
        Oli hoitoalalla ennen sitä ja lisätöinään hotellin respassa.
        Monenlaisia maksuttomia vapaaehtoishommia on tehnyt omilla edellytyksillään siinä määrin kuin on jaksanut; ajanut eläinambulanssia, ollut tukihenkilönä harhautuneille ja ahdistuneille nuorille, psyykesairaille ... on ensiapuketjussa mukana ja sellaista kaikkea.

        Riittääkö?

        Riittää hyvinkin, työkyvyttömyyseläkkeellä pärjännee tyttösi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Riittää hyvinkin, työkyvyttömyyseläkkeellä pärjännee tyttösi.

        Mmmmm ...
        Ei hän eläkkeellä ole.
        Kyllä hän rahallisesti pärjää, mutta ei se raha terveyttä korvaa koskaan.


    • Anonyymi

      Nykyään moni nimeää eri mieltä olemisen kiusaamiseksi ja naiset heidän arvostelunsa naisvihaksi.

      • Anonyymi

        Eri mieltä oleminen ei tietenkään ole kiusaamista
        enkä ole huomannut, että eri mieltä olevia olisi pidettykään kiusaajina.


      • Erimieltä saa olla ja pitääkin kerto se rehellinen oma mielipide. Muuten ei koskaan synny keskustelua. Naisviha on minulle ihan tuntematon käsite.


    • Anonyymi

      Eihän täällä mitään kiusaamista ole, eikä ole koskaan ollutkaan.

      Täällähän kilpaillaan siitä, kuka osaa kirjoitella kaikkein ystävällisimpiä kommentteja.

      Muutama päivä sitten eräs nimimerkki toivoi, että koronavirus tulisi Savoon ja toinen Anonyymi toivoi, että ko. virus osuisi minuun ja nimim. Pertikkiin.

      Olisihan se hienoa, jos edes joku minuun osuisi, kun Lottovoittokin on kiertänyt minut kaukaa.

      Odottelen, josko heidän toiveensa toteutuisi. Aika sen näyttää.

      Onhan minua yritetty tylsillä tikoillakin heitellä, mutta yksikään niistä ei ole osunut. Liekö heittäjällä huono sihti, vai mistä johtunee, että pelkkiä huteja on vain tullut?

      kylmätotuus

      • Anonyymi

        Mistä tiedät mihin niiden tikkojen on ollut tarkoitus osua juuri sinuun ja edelleen, mistä tiedät tikkojen olleen tylsiä vaikka yksikään niistä ei edes ole osunut? Pelkkiä hutejahan voi tulla teräviäkin tikkanuolia heittelemällä. Ehkä juuri ne terävimmät mennä suhahtavat ihan huomaamatta ohi? Joka tapauksessa, jos tikoilla tarkoitat kommentteja ja mielipiteitä (joiden heitteleminen kuuluu asiaan keskustelupalstalla, ilman niitä ei ole keskustelupalstaa), niin nehän heitetään kohti tekstiä, ei tekstin kirjoittajaa?

        "Täällähän kilpaillaan jne". Koetko itse osallistuvasi kilpailuun tai koetko muiden kirjoittajien olevan täällä kilpailemassa?

        Bessie


      • Olet sentään nähnyt asiassa sen myönteisen puolen.

        Sitten, kun sinä ja Pertikki olette sen sairastaneet, niin olette immuuneja sille virukselle ja katselette vain kun toiset ympärillä lakoo.
        Pidän peukkuja teille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät mihin niiden tikkojen on ollut tarkoitus osua juuri sinuun ja edelleen, mistä tiedät tikkojen olleen tylsiä vaikka yksikään niistä ei edes ole osunut? Pelkkiä hutejahan voi tulla teräviäkin tikkanuolia heittelemällä. Ehkä juuri ne terävimmät mennä suhahtavat ihan huomaamatta ohi? Joka tapauksessa, jos tikoilla tarkoitat kommentteja ja mielipiteitä (joiden heitteleminen kuuluu asiaan keskustelupalstalla, ilman niitä ei ole keskustelupalstaa), niin nehän heitetään kohti tekstiä, ei tekstin kirjoittajaa?

        "Täällähän kilpaillaan jne". Koetko itse osallistuvasi kilpailuun tai koetko muiden kirjoittajien olevan täällä kilpailemassa?

        Bessie

        Luepa tuolta ylempää, kyllä siellä heitetään ihan rekattua nimimerkkiä kohti, ei niinkään aihetta. Vai onko ... - Nm. Luki-luki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luepa tuolta ylempää, kyllä siellä heitetään ihan rekattua nimimerkkiä kohti, ei niinkään aihetta. Vai onko ... - Nm. Luki-luki

        "...heitetään ihan rekattua nimimerkkiä kohti, ei niinkään aihetta."
        Kirjoitinko, että täällä ei koskaan mennä ohi asian suoraan henkilöön/nimimerkkiin? En kirjoittanut, en liioin kirjoittanut yhtään mitään "aiheista".
        Mielestäni täällä kirjoitetaan ja on aina kirjoitettu poikkeuksellisen paljon henkilöistä ja nimimerkeistä.

        Bessie


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Olet sentään nähnyt asiassa sen myönteisen puolen.

        Sitten, kun sinä ja Pertikki olette sen sairastaneet, niin olette immuuneja sille virukselle ja katselette vain kun toiset ympärillä lakoo.
        Pidän peukkuja teille.

        Pyrin näkemään ikävistäkin asioista niiden valoisat puolet.
        Kieltämättä niiden löytäminen on joskus työlästä, mutta yleensä etsiminen onnistuu.

        Sinäkin voisit opetella olemaan vähän positiivisempi.
        Olen varma, että opit, kun oikein tarmokkaasti harjoittelet.

        Antoisia oppitunteja!

        kylmätotuus


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pyrin näkemään ikävistäkin asioista niiden valoisat puolet.
        Kieltämättä niiden löytäminen on joskus työlästä, mutta yleensä etsiminen onnistuu.

        Sinäkin voisit opetella olemaan vähän positiivisempi.
        Olen varma, että opit, kun oikein tarmokkaasti harjoittelet.

        Antoisia oppitunteja!

        kylmätotuus

        No eikös kommenttini ollut harvinaisen positiivinen?

        Kun/jos olet yksi ensimmäisistä, jotka sen koronan saavat, niin sairaalassa voi hyvällä tuurilla olla hengityslaitteita vapaana.
        Parhaat mahdollisuudet jäädä henkiin.
        Sitten, kun tulee ruuhkaa, niin on ihan arpapeliä, ketä enää hoidetaan ja ketä ei.


      • Sinun kylmän viileä suhtautumisesi jaksaa aina yllättää minua. Voisiko se olla peräisin savolaisuudestasi tai sitten pelkästään olet niin nasta tyyppi.

        On täällä enemmistön kommentit ihan ystävällisiä, ehkä juuri siksi nuo törkeydet hyppäävätkin silmille. Kyllä koronaviruksen toivominen toiselle palstalaiselle menee minun huumorintajuni yli.

        Joskus uutena palstalaisena tuli itsekin kokeiltua tuota tikkataulupeliä, kun kuvittelin olevani verbaalisesti niin hyvä. Aika nopeasti huomasin kuinka niitä tikkoja alkoi tulla monesta suunnasta ja ne olivat teräviä. Omalta kohdaltani lopetin tikkakilpailut siihen.

        Kulkemalla yleensä kadun valoisaa puolta, elämä on helpompaa eikä pilvisetkään päivät ole niin raskaita itselle. Sinä kirjoitit hienosti positiivisesta ajattelusta.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Sinun kylmän viileä suhtautumisesi jaksaa aina yllättää minua. Voisiko se olla peräisin savolaisuudestasi tai sitten pelkästään olet niin nasta tyyppi.

        On täällä enemmistön kommentit ihan ystävällisiä, ehkä juuri siksi nuo törkeydet hyppäävätkin silmille. Kyllä koronaviruksen toivominen toiselle palstalaiselle menee minun huumorintajuni yli.

        Joskus uutena palstalaisena tuli itsekin kokeiltua tuota tikkataulupeliä, kun kuvittelin olevani verbaalisesti niin hyvä. Aika nopeasti huomasin kuinka niitä tikkoja alkoi tulla monesta suunnasta ja ne olivat teräviä. Omalta kohdaltani lopetin tikkakilpailut siihen.

        Kulkemalla yleensä kadun valoisaa puolta, elämä on helpompaa eikä pilvisetkään päivät ole niin raskaita itselle. Sinä kirjoitit hienosti positiivisesta ajattelusta.

        Saattaa olla, että savolaisuudellani on jokin osuus tapaan, jolla suhtaudun tökeröihin kommentteihin. Mutta onhan se niinkin, että aateluus velvoittaa ymmärtämään monenkirjavaa rahvasta. Eiväthän he tiedä, mitä tekevät, joten annan armon käydä oikeudesta. Niin on hyvä!

        Olen ollut tällä palstalla reilut 5 vuotta. Näinä vuosina on tullut luettua melkoinen määrä kommentteja. Jotkut nimimerkit ja heidän tapansa kirjoittaa ovat tulleet tutuiksi. Toiset kirjoittavat hauskoja ja asiallisia juttuja. Joukossa on myös nimimerkkejä, jotka eivät ole tyytyväisiä mihinkään, vaan purkavat kirjoituksillaan tyytymättömyytensä palstalle.
        Purkauksen kohteeksi voi joutua kuka tahansa.

        Sen olen oppinut, että jos itse joudun tulilinjalle, niin on parasta lyödä lekkeriksi koko juttu. Yleensä tulitus loppuu, kun ei anna pyssysankarille panoksia.

        Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että olen hyvä tyyppi.

        Terveisin Savon paronitar

        kylmätotuus


      • Anonyymi kirjoitti:

        Saattaa olla, että savolaisuudellani on jokin osuus tapaan, jolla suhtaudun tökeröihin kommentteihin. Mutta onhan se niinkin, että aateluus velvoittaa ymmärtämään monenkirjavaa rahvasta. Eiväthän he tiedä, mitä tekevät, joten annan armon käydä oikeudesta. Niin on hyvä!

        Olen ollut tällä palstalla reilut 5 vuotta. Näinä vuosina on tullut luettua melkoinen määrä kommentteja. Jotkut nimimerkit ja heidän tapansa kirjoittaa ovat tulleet tutuiksi. Toiset kirjoittavat hauskoja ja asiallisia juttuja. Joukossa on myös nimimerkkejä, jotka eivät ole tyytyväisiä mihinkään, vaan purkavat kirjoituksillaan tyytymättömyytensä palstalle.
        Purkauksen kohteeksi voi joutua kuka tahansa.

        Sen olen oppinut, että jos itse joudun tulilinjalle, niin on parasta lyödä lekkeriksi koko juttu. Yleensä tulitus loppuu, kun ei anna pyssysankarille panoksia.

        Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että olen hyvä tyyppi.

        Terveisin Savon paronitar

        kylmätotuus

        Minulla on vieläkin pidempi palstahistoria ja kuten mainitsit, jotkut nimimerkit ja heidän tapansa kirjoittaa ovat tulleet tutuiksi. Melkein kaipaa jonkun määrätyn tyypin hauskoja kannanottoja ja joiltakin toivoisin vähän vähemmän määrätynlaisia kannanottoja.

        Olen jonkun kerran vääntänyt kunnolla muutaman palstalaisen kanssa, enkä ole kovin hyvä lyömään lekkeriksi. Ehkä siksi on paisunut pieni asia tarpeettoman suureksi. Kirjoituksesta on vaikea nähdä, onko se kirjoitettu hampaat irvessä vai hymy suupielessä. Hymiöiden voimaan en usko pätkääkään.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Minulla on vieläkin pidempi palstahistoria ja kuten mainitsit, jotkut nimimerkit ja heidän tapansa kirjoittaa ovat tulleet tutuiksi. Melkein kaipaa jonkun määrätyn tyypin hauskoja kannanottoja ja joiltakin toivoisin vähän vähemmän määrätynlaisia kannanottoja.

        Olen jonkun kerran vääntänyt kunnolla muutaman palstalaisen kanssa, enkä ole kovin hyvä lyömään lekkeriksi. Ehkä siksi on paisunut pieni asia tarpeettoman suureksi. Kirjoituksesta on vaikea nähdä, onko se kirjoitettu hampaat irvessä vai hymy suupielessä. Hymiöiden voimaan en usko pätkääkään.

        Olenhan minäkin erehtynyt vääntämään kättä joidenkin nimimerkkien kanssa.
        Vuosien saatossa huomasin sen olevan täysin hyödytöntä ja lopetin koko touhun.

        Jos joku toivoo kommentissaan minun sairastuvan koronavirukseen, niin kyllähän siitä voi päätellä, ettei kirjoittaja ole mieleltään terve. Myöskään jatkuva ilkeily ja toisten mollaaminen ei ole terveen ihmisen merkki.

        Olen katsonut parhaaksi lyödä lekkeriksi tuollaisen palstalaisen kirjoitukset.
        Tälle palstalle ei kannata, eikä ole syytäkään, kirjoittaa hampaat irvessä. Mielekkäämpää on kommentoida pieni hymynkare suupielessä.

        kylmätotuus


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olenhan minäkin erehtynyt vääntämään kättä joidenkin nimimerkkien kanssa.
        Vuosien saatossa huomasin sen olevan täysin hyödytöntä ja lopetin koko touhun.

        Jos joku toivoo kommentissaan minun sairastuvan koronavirukseen, niin kyllähän siitä voi päätellä, ettei kirjoittaja ole mieleltään terve. Myöskään jatkuva ilkeily ja toisten mollaaminen ei ole terveen ihmisen merkki.

        Olen katsonut parhaaksi lyödä lekkeriksi tuollaisen palstalaisen kirjoitukset.
        Tälle palstalle ei kannata, eikä ole syytäkään, kirjoittaa hampaat irvessä. Mielekkäämpää on kommentoida pieni hymynkare suupielessä.

        kylmätotuus

        Minäkin olen erehtynyt joskus vastailemaan turhankin pitkään joidenkin jankuttajien kanssa. Yhdyn täysin mielipiteeseesi, että ei ole terveen ihmisen merkki mollata täällä toisia kirjoittajia.


    • Anonyymi

      Pahansuopaisuus ja ilkeily?
      Olen ajatellut, että sellaista harrastaa henkilö joka haluaisi, että hänessä itsessään , tai hänellä olisi jotain sellaista joka / jota ilkeilyn kohteella on.

      Toinen vaihtoehto on torjunta. Kun joku esittää perustellun mielipiteen asiasta josta ilkeilijä on eri mieltä eikä ilkeilijällä ole järjellisiä perusteluja omalle, poikkeavalle mielipiteelleen, niin hän turvautuu ilkeilyyn.

      • Anonyymi

        Tasan noin. - Nm. Twelve points


      • Juuri näin, hyvin yksinkertaista, mutta totta. Ei muuta kommentoitavaa.


      • Anonyymi
        korpikirjailija kirjoitti:

        Juuri näin, hyvin yksinkertaista, mutta totta. Ei muuta kommentoitavaa.

        Kiusaajat on digidei, voi heitä.


      • En usko kenelläkään täällä kirjoittavalla olevan jotain sellaista mitä itse haluaisin. Tuota perustellun mielipiteen torjumista varmaan tapahtuu, koska ajattelemme niin eri tavalla asioista. Ilkeily tai pahansuopaisuus ovat huonoja keinoja parantaa tilannetta tai saada omaa näkemystään paremmin esiin.

        Enemmistö tulee näille palstoille keskustelemaan, onneksi se on vain häviävän pieni joukko, jonka tarkoitus on pahoittaa toisen kirjoittajan mieltä.


    • Anonyymi

      Kyllä täällä homoja kiusataan ihan liikaa. Pitäisi heillekkin antaa elintilaa. Homo on hieman normaalista poikkeava yksilö ei siinä sen kummepaa.
      Jos minä olisin homo niin alkaisin rakentamaan homopuoletta ja olisin kohta eduskunnassa.

      • Minua hieman häiritsee koko homokeskustelu. Olen synynyt Suomeen, jossa homoilu oli lainvastaisena kriminalisoitu. Me nuoret miehet kasvoimme maailmassa, jossa homoja näennäisesti ei ollut, koska kukaan ei tunnustanut asiaa. En tuntenut yhtään homo-miestä.

        Vuosituhannen vaihteessa hyväksyttiin lakiuudistus, että seksuaalinen suuntauminen hyväksytään , eikä heitä saa syrjiä millään tavalla. Nyt heitä on astunut esiin yllättävän paljon, joskus tuntuu jopa että enemmistö taitelijoista on heitä. Itseäni ei häiritse pätkääkään, jos joku on homo ja pystyn tekemään töitä kaikkien kanssa oli heidän seksuaalinen suuntautumisensa millainen tahansa.


    • Anonyymi

      Olet oikeassa, että ainahan tämän kirjoittelun voi lopettaa, eriasia onko se järkevää. Toinen vaihtoehto on alkaa kirjoittelemaan tavalla, jolla ei aiheuta omien otsasuonten turhia pullisteluja. Se ei aina ole helppoa, jos kysessä on aihe, jolla on itselle merkitystä ja vastapuoleksi ryhtyy provokaattori. Tiedät sen varmaan itsekin. Itse olen silloin ottanut tavakseni provoilla takaisin kahta kovemmin. Se on tähän mennessä osoittautunut parhaimmaksi ratkaisumalliksi (lukuunottamatta Super-siivoojaa). Toinen vaihtoehto on tietenkin jättää juttu sikseen.

      • Kyllä olen huomannut ja tiedän kuinka ongelmallista kirjoittaminen näillä foorumeilla onkaan. Heh, luulen varmasti tietäväni ketä tarkoitat super siivojalla ja on helppo yhtyä mielipiteeseesi.


      • PorvoonParoni kirjoitti:

        Kyllä olen huomannut ja tiedän kuinka ongelmallista kirjoittaminen näillä foorumeilla onkaan. Heh, luulen varmasti tietäväni ketä tarkoitat super siivojalla ja on helppo yhtyä mielipiteeseesi.

        Noooh!
        Ei kai porvoolainen nyt vain kokeile alkaa "ilkeilemään". Eikös nimittely voida laskea ilkeilyksi?

        Oikeastaan, koko ketjusihan on yhtä toisten kirjoittelijoitten panettelua minkälaisia "ilkeilijöitä" muutamat toiset ovat, mutta sinä hyvä. Mutta eipä ole ensimmäinen kerta.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Noooh!
        Ei kai porvoolainen nyt vain kokeile alkaa "ilkeilemään". Eikös nimittely voida laskea ilkeilyksi?

        Oikeastaan, koko ketjusihan on yhtä toisten kirjoittelijoitten panettelua minkälaisia "ilkeilijöitä" muutamat toiset ovat, mutta sinä hyvä. Mutta eipä ole ensimmäinen kerta.

        Osuiko arkaan paikkaan?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Osuiko arkaan paikkaan?

        Ei osunut muuten kuin huvituin kuinka porvoolainen näkee "ilkeilijöitä" ja vanhojen asioitten kaivelejia palstalla. Vähän vain vilautin hänelle peiliä.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ei osunut muuten kuin huvituin kuinka porvoolainen näkee "ilkeilijöitä" ja vanhojen asioitten kaivelejia palstalla. Vähän vain vilautin hänelle peiliä.

        Kyllähän sinä itsekin tiedät olevasi palstan pahin kiusaaja sekä häirikkö joten käännä sitä peiliäsi vain itseäsi kohti. Katso tarkkaan ja mieti tekisikö hyvää pieni paussi palstalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän sinä itsekin tiedät olevasi palstan pahin kiusaaja sekä häirikkö joten käännä sitä peiliäsi vain itseäsi kohti. Katso tarkkaan ja mieti tekisikö hyvää pieni paussi palstalta.

        Kiitos kunniasta.
        Minustako siis oli koko tämä pitkä ketju?
        Johan tässä ylpistyy ...

        Sitten, jos alan tuntea minua kiusatun ja siitä ruikutan, niin silloin voit vilauttaa sitä peiliäsi ihan mielellään.


    • Anonyymi

      Kiusaaminen on subjektiivinen kokemus. Niin paljon olen nähnyt ja kokenut aikoinaan koulu- ja työpaikkakiusaamista, että oikein inhottaa. Itse en henkilökohtaisesti ole kokenut kiusaamista missään, kun en vain kertakaikkiaan välitä, en ihmisten puheista, en teoista.

      Aikoinaan vedin turpaan heti, jos joku päätään aukoi. Eivät sitten enää uskaltaneet. Työelämässä ihmettelin, miten ihmiset suostuivat kiusattaviksi.

      Nyt näin nettiaikoina en edelleenkään välitä ihmisten toisinaan hyvinkin suorastaan vittumaisista sanailuista. ”Ei suuret sanat suuta halkaise!”

      • Parempi olisi ainakin näitä nettikeskusteluista pahemmin murehtimatta tai vetämättä hernettä nokkaan. Kyyllä täällä on muutamia, jotka selvästi haluavatkin herättää huomiota negatiivisella tavalla. Tiedä sitten mitä he itse siitä saavat?

        Ikävuosina 12-20 tuli harrastettua tuota turpaan vetämistä, monasti melko pienistä asioista ja aina kännissä. Eipä tulisi enää mieleen vetää naapurin äijää kuonoon, vaikka kuinka huutelisi aidan takaa, hehee.


    • Anonyymi

      Jopa naamakirjassa, jossa esiinnytään omilla tiedoilla ja useimmiten naamallakin, olen saanut lokaa niskaan yli kuuskymppisissä, siellä tiettyjä jotka takertuu esim yhteen sanaan tai kommenttiin ja paskamyrsky valmis, myös niitä jotka on olevinaan aina oikeessa asiassa kuin asiassa ja paskaa saat niskaan jos erehdyt olemaan toista mieltä. No kauaa en katsellut sitä menoo , tapelkoon nyt keskenään.
      Saattaa joitain olla tälläkin palstalla :D :D

      • Anonyymi

        Minua ei ole koskaan kukaan kiusannut ! Vain ja ainoastaan yksi kiusaaja on ja se on: Jansson.


      • Kyllä usein saa lukea kuuskymppisten palstalaisten kuuluvan erilaisiin ryhmiin Facessa, joten paljon mahdollista, että on sinunkin ex-ryhmäläisiäsi. En usko sen omanimipakon olevan ratkaisu mihinkään häiriköintiin. Jotkut eivät vaan välitä mitä kirjoittavat ja joskus tulee ala-arvoista tekstiä



    • Minkäpä siinä muuta mahtaa, jos tuntee itsensä kiusatuksi, kun lopettaa kirjoittelu.
      Jokainen hajustaa omalla kirjoituksellaan palstaa. Harva itseleen epämiellyttävässä hajussa kauan viihtyy
      Jokaisella on oma makunsa. Tahtoo vaan olla niin, että jotka tykkää kaikkein aromikkaimmista pölähdyksistä, jäävät viimeiseksi, ja niitä on niin vähän, että palsta kuivuu. Niin kävi ennen, niin vilkkaalle viiskymppipalstalle.

      • Niin kävi itseasiassa jo nelikymppistenpalstalle. Olen niitä vanhanliiton kirjoittajia, jotka aloittivat uransa jo siellä. Muistan vieläkin paljon tyyppejä niiltä akoilta, keskustelu oli todella vilkasta. Mutta ei kiusaamiseen tai vinoiluun sekään palsta loppunut.

        Ehkä sellaisen palstakiusaajan kannattaisi ajatella sitä, että kuka sille sitten vastailee, jos kaikki lopettavat viestien lähettämisen. Ei sille ole enää kuulijakuntaa tai noteeraajia. Menee ihan haaskuun kaikki energia. Sopu sijaa antaa ja kyllä tänne mahtuu pienemmälläkin älämölöllä.


      • PorvoonParoni kirjoitti:

        Niin kävi itseasiassa jo nelikymppistenpalstalle. Olen niitä vanhanliiton kirjoittajia, jotka aloittivat uransa jo siellä. Muistan vieläkin paljon tyyppejä niiltä akoilta, keskustelu oli todella vilkasta. Mutta ei kiusaamiseen tai vinoiluun sekään palsta loppunut.

        Ehkä sellaisen palstakiusaajan kannattaisi ajatella sitä, että kuka sille sitten vastailee, jos kaikki lopettavat viestien lähettämisen. Ei sille ole enää kuulijakuntaa tai noteeraajia. Menee ihan haaskuun kaikki energia. Sopu sijaa antaa ja kyllä tänne mahtuu pienemmälläkin älämölöllä.

        Mikähän siinä on, että sinua on kiusattu joka palstalla ja nähtävästi työpaikoillakin.
        Olisiko niin, että tunnet vain itse liian herkästi itsesi kiusatuksi joka paikassa?


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Niin kävi itseasiassa jo nelikymppistenpalstalle. Olen niitä vanhanliiton kirjoittajia, jotka aloittivat uransa jo siellä. Muistan vieläkin paljon tyyppejä niiltä akoilta, keskustelu oli todella vilkasta. Mutta ei kiusaamiseen tai vinoiluun sekään palsta loppunut.

        Ehkä sellaisen palstakiusaajan kannattaisi ajatella sitä, että kuka sille sitten vastailee, jos kaikki lopettavat viestien lähettämisen. Ei sille ole enää kuulijakuntaa tai noteeraajia. Menee ihan haaskuun kaikki energia. Sopu sijaa antaa ja kyllä tänne mahtuu pienemmälläkin älämölöllä.

        Nuorempien ikäpolvien palstoilla kiusaajille ei vastailla,
        kiusaaja voi jäädä yksin,
        mutta ikääntyneimpien palstalla näyttää joskus käyvän niin,
        etteivät kaikkien vanhuudenseniileimmät edes "näe", tajua, havaitse kiusaamista
        vaan vastailevat innokkaasti häijyllekin ihmiselle,
        joka sadistisesti nautiskelee,
        kun saa pyörittää hönöjä ja päteä kirjoituksillaan.
        Nm sivustaseuraaja


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Mikähän siinä on, että sinua on kiusattu joka palstalla ja nähtävästi työpaikoillakin.
        Olisiko niin, että tunnet vain itse liian herkästi itsesi kiusatuksi joka paikassa?

        Voi siivooja parkaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voi siivooja parkaa.

        Melkeinpä olisin taipuvainen sanomaan samaa, jos minulla olisi siivooja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuorempien ikäpolvien palstoilla kiusaajille ei vastailla,
        kiusaaja voi jäädä yksin,
        mutta ikääntyneimpien palstalla näyttää joskus käyvän niin,
        etteivät kaikkien vanhuudenseniileimmät edes "näe", tajua, havaitse kiusaamista
        vaan vastailevat innokkaasti häijyllekin ihmiselle,
        joka sadistisesti nautiskelee,
        kun saa pyörittää hönöjä ja päteä kirjoituksillaan.
        Nm sivustaseuraaja

        Kyllä täällä vanhempien palstoilla havaitaan kiusaaja, mutta säälitään häntä ja ymmärretään hänen kurjaa elämäänsä. Sen hän kyllä koittaa naamioida epätoivoisesti esittämällä menestynyttä ja pidettyä ihmistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä täällä vanhempien palstoilla havaitaan kiusaaja, mutta säälitään häntä ja ymmärretään hänen kurjaa elämäänsä. Sen hän kyllä koittaa naamioida epätoivoisesti esittämällä menestynyttä ja pidettyä ihmistä.

        Oman kurjan elämänsä naamioimissen voi ymmärtää, mutta mikä ihmisen päässä mahtaa niksahtaa että pitää alkaa häijyksi muille ? Eiväthän tuntemattomat ihmiset ole syypäitä siihen, jos jonkun elämä on epäonnistunut. Tuntuu erittäin kehittymättömän ihmisen
        "ratkaisulta" pyhittää loppuelämänsä kostamalla muille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oman kurjan elämänsä naamioimissen voi ymmärtää, mutta mikä ihmisen päässä mahtaa niksahtaa että pitää alkaa häijyksi muille ? Eiväthän tuntemattomat ihmiset ole syypäitä siihen, jos jonkun elämä on epäonnistunut. Tuntuu erittäin kehittymättömän ihmisen
        "ratkaisulta" pyhittää loppuelämänsä kostamalla muille.

        Jos tyttärelle on käynyt elämässä huonosti, ei lapsia ja on raajarikko. Viettää itse kurjaa yksinäistä elämää vieraassa maassa ja joutuu täällä lueskelemaan kuinka paljon paremmin asiat ovat palstalaisilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tyttärelle on käynyt elämässä huonosti, ei lapsia ja on raajarikko. Viettää itse kurjaa yksinäistä elämää vieraassa maassa ja joutuu täällä lueskelemaan kuinka paljon paremmin asiat ovat palstalaisilla.

        Hmh....?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos tyttärelle on käynyt elämässä huonosti, ei lapsia ja on raajarikko. Viettää itse kurjaa yksinäistä elämää vieraassa maassa ja joutuu täällä lueskelemaan kuinka paljon paremmin asiat ovat palstalaisilla.

        Miten siis lapsettoman raajarikon tyttärelle olisi voinut käydä elämässä huonosti?
        Lapsettoman raajarikon tyttärelle ???

        Ei näytä kovin hyvin olevan kaikilla muilla palstalaisilla, kun heitä kuulemma kiusataan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nuorempien ikäpolvien palstoilla kiusaajille ei vastailla,
        kiusaaja voi jäädä yksin,
        mutta ikääntyneimpien palstalla näyttää joskus käyvän niin,
        etteivät kaikkien vanhuudenseniileimmät edes "näe", tajua, havaitse kiusaamista
        vaan vastailevat innokkaasti häijyllekin ihmiselle,
        joka sadistisesti nautiskelee,
        kun saa pyörittää hönöjä ja päteä kirjoituksillaan.
        Nm sivustaseuraaja

        Pitää paikkansa, että nuoremmissa ikäkausikeskusteluissa kiusaajat jäivät yksinään pitämään sitä omaa turhauttavaa lätinäänsä. Heitä ei noteeraattu ja he jäivät yksin oman kuurjuutensa kanssa. Täällä hönoille tosiaan vastaillaan ja jopa ikävä kyllä kannustetaan jatkamaan entiseen malliin.


    • Anonyymi

      Keljua kun muitten pitää kiusaajien takia poistua palstalta.
      On todettu, että kiusaaja voi osata olla kiero. Hän poistattaa omia herjojaan,
      ja kun jäljelle jää muitten vastalauseet, hän menee itkemään
      ylläpitoon, että se onkin hän, jota kiusataan ja vainotaan.
      Näin kiusaaja saa jatkaa vuosikausia kiusaamistaan ja muitten vainoamista
      palstoilla pilaten palstan ilmapiirin.


      Kouluissa sama kaava toistuu, mutta se on pahempaa, koska osalliset ovat lapsia. Koulukiusaajien uhri joutuu pahimmassa tapauksessa vaihtamaan koulua,
      mutta kiusaaja saa jatkaa, ottaa uusia uhreja.

      • Anonyymi

        Näin käy myös joillakin työpaikoilla: kiusattu lähtee, kun ei enää jaksa ja kiusaajat jäävät ja tuntevat itsensä ilmeisesti jotenkin paremman luokan ihmisiksi. - Nm. Väärin päin


      • Anonyymi

        70 ssa jatkuu vuosia kestänyt palstanvaltaus
        ilkeydellä ja kieroilulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin käy myös joillakin työpaikoilla: kiusattu lähtee, kun ei enää jaksa ja kiusaajat jäävät ja tuntevat itsensä ilmeisesti jotenkin paremman luokan ihmisiksi. - Nm. Väärin päin

        Joillakin työpaikoilla kannattaa olla kiusattu.
        Toimin erään metallialan pk-yrityksen tuotantopäällikkönä.
        Muutaman vuoden jälkeen alkoi osaomistaja / toimitusjohtaja etsimään syytä päästäkseen minusta eroon. Meni aikansa ennen kuin osasin lukea merkkejä.
        Oleellisimpana syynä lienee ollut se, että hra. jotaja aisti, etten osannut pitää häntä erehtymättömänä jumalan edustajana. Olin muodollisen korrekti. Tervehdin kohteliaasti. Auoin ovia ja, ennen kaikkea, hoidin tehtäväni moitteettomasti.
        Pari viimeistä vuotta täytti täysin kiusaamisen tunnusmerkit. Katselin muitakin vaihtoehtoja mutta työpaikka olisi löytynyt 120km:n asemesta 250km:n päästä enkä lähtenyt.

        6:n vuoden työsuhteen jälkeen johtaja purki työsopimukseni. Purku on rankin mahdollinen toimenpiden ja astuu voimaan heti. Syyksi ilmoitettiin yhteistyökyvyttömyys.
        Sain liitoltani ohjeet. Jatkoin työtäni moitteettomasti viikon. Sitten minut kutsuttiin puhutteluun. Sain tarjouksen jonka sisältö oli loppuvuoden palkka ilman työvelvollisuutta. Tapahtui syyskuussa.
        Lisäksi kivusta, särystä ja pahasta mielestä korvausta 156000mk. Liittoni edustajan ehdotuksesta hyväksyin tarjouksen.
        Tapahtui 1995. Olin työttömänä 13 arkipäivää.

        Kannatti olla kiusattuna työpaikalla!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin työpaikoilla kannattaa olla kiusattu.
        Toimin erään metallialan pk-yrityksen tuotantopäällikkönä.
        Muutaman vuoden jälkeen alkoi osaomistaja / toimitusjohtaja etsimään syytä päästäkseen minusta eroon. Meni aikansa ennen kuin osasin lukea merkkejä.
        Oleellisimpana syynä lienee ollut se, että hra. jotaja aisti, etten osannut pitää häntä erehtymättömänä jumalan edustajana. Olin muodollisen korrekti. Tervehdin kohteliaasti. Auoin ovia ja, ennen kaikkea, hoidin tehtäväni moitteettomasti.
        Pari viimeistä vuotta täytti täysin kiusaamisen tunnusmerkit. Katselin muitakin vaihtoehtoja mutta työpaikka olisi löytynyt 120km:n asemesta 250km:n päästä enkä lähtenyt.

        6:n vuoden työsuhteen jälkeen johtaja purki työsopimukseni. Purku on rankin mahdollinen toimenpiden ja astuu voimaan heti. Syyksi ilmoitettiin yhteistyökyvyttömyys.
        Sain liitoltani ohjeet. Jatkoin työtäni moitteettomasti viikon. Sitten minut kutsuttiin puhutteluun. Sain tarjouksen jonka sisältö oli loppuvuoden palkka ilman työvelvollisuutta. Tapahtui syyskuussa.
        Lisäksi kivusta, särystä ja pahasta mielestä korvausta 156000mk. Liittoni edustajan ehdotuksesta hyväksyin tarjouksen.
        Tapahtui 1995. Olin työttömänä 13 arkipäivää.

        Kannatti olla kiusattuna työpaikalla!

        Miksiköhän sitä leikkiä piti jatkaa kaksi vuotta ?
        Eikö se ollut hemmetin rasittavaa sulle ?


      • Anonyymi

        Iäkkäitten palstoilla yksi sairas pystyy manipuloimaan niitä, joilla ei järki enää hyvin kulje.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Iäkkäitten palstoilla yksi sairas pystyy manipuloimaan niitä, joilla ei järki enää hyvin kulje.

        On hyvä, että tärähtänyt innoissaan kerää kaikki nuijat ketjuunsa
        eikä ole söhimässä nälvimisiään muihin ketjuihin.


      • Ei ylläpito pysty muuta kuin poistamaan viestejä, ei se kontroloi täällä olevia naljaislua tai jopa suoraan toiseen ihmiseen kohdistuvaa naljailua. Jotkut jopa yrittävät olla hauskoja kiusaamisen kustannuksella. Mielestäni toisen loukkaaminen ei ole mikään naurun asia.


    • Anonyymi

      Kuntoilupalstalla pahempaa. Olen aina pysynyt totuudessa enkä ole yrittänytkään varjella intimiteettiäni tolkuttomasti joten tuttavani tunnistavat minut helposti

      Pari vuotta sitten joku ystäväni meni mielestäni asiattomuuteen pilkatessaan vaimoni anatomiaa. Hoikalla naisella on yleensä pienet rinnat mutta niistä irviminen kuntoiluni yhteydessä on mielestäni ala-arvoista.
      Ne "kaverini" jotka kohdistavat tarkoituksella vääristävät kommenttinsa minuun ovat yhden sortin reppanoita koska samat asiat he voisivat sanoa kasvokkain.
      Kyse on todella asioista jotka ainoastaan minut tuntevat henkilöt voivat tietää.

      • Anonyymi

        Mielestäni kaikkein alhaisinta ja ilkeämielisintä käytöstä on toisen ihmisen ulkonäön arvostelu.

        Täälläkin muutamat nimimerkit, jotka ovat laittaneet kuvansa profiiliinsa, ovat joutuneet irvailun kohteiksi. Useimmiten arvostelu kohdistuu kuitenkin "julkkiksiin". Molemmissa tapauksissa puuttuminen ihmisen ulkoiseen olemukseen saa minun niskakarvani nousemaan pystyyn.

        kylmätotuus


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni kaikkein alhaisinta ja ilkeämielisintä käytöstä on toisen ihmisen ulkonäön arvostelu.

        Täälläkin muutamat nimimerkit, jotka ovat laittaneet kuvansa profiiliinsa, ovat joutuneet irvailun kohteiksi. Useimmiten arvostelu kohdistuu kuitenkin "julkkiksiin". Molemmissa tapauksissa puuttuminen ihmisen ulkoiseen olemukseen saa minun niskakarvani nousemaan pystyyn.

        kylmätotuus

        Sinulla on aika kapeat hartiat tuohon päähän verrattuna.
        Vai onko sinulla tavallista suurempi pää?


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Sinulla on aika kapeat hartiat tuohon päähän verrattuna.
        Vai onko sinulla tavallista suurempi pää?

        Tykkään huumoristasi, mutta kaikki eivät sitä ymmärrä. - Nm. Heh


      • Onneksi täällä sentään on yhden käden sormilla laskettavissa tapaukset, jotka koskevat toisen ulkonäköä. Voihan sitä kiusaamismielessä heittää jotain kommenttia toisesta, mutta kuittaan kyllä ne pelkkinä arvailuina.


    • Anonyymi

      Muista pahaa kirjoittavat anonyymit kerääntyvät aina paronin ketjuihin?

      • Eipäs nyt yleistetä!


    • Anonyymi

      nyt....katotaan taa..ja sanompa oisin opiskelujeni puolesta tehny viel enempi.2 ammattii ja ym.ja pärjäsin ja joukko muut.työllistin.nyt on vaikee ku PÄÄSE tekemään töitä.oon " VANHUS"mut työ oli iloni.1 tunti lyhyt on.

      • Opiskelu ja tuleva ammatti ovat harvoin verranollisia keskenään.


    • Anonyymi

      70 :ssa vauhti kiusaamisvauhti tuntuu kiihtyvän.
      Pari sadistia vetää kilpalaulantaa yllyttäen toinen toisiaan.
      Koko palsta on mennyt täysin läskiksi.
      Säälittävää kun ihmiset mokaa täysin itsensä
      ja valitettavaa mukavien keskustelijoitten kannalta.

      • Anonyymi

        Itselleen ne kiusaa tekee. Muut voi sulkea palstan ja ne tyypit ulkopuolelle. Ne raukat on itsensä kanssa koko ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselleen ne kiusaa tekee. Muut voi sulkea palstan ja ne tyypit ulkopuolelle. Ne raukat on itsensä kanssa koko ajan.

        Kohta ne taitaa olla itsensä kanssa pyöreässä huoneessa....


      • Anonyymi

        70 palsta muuttui riitaisaksi , kun täältä muutama nimimerkki siirtyi ko. palstalle vuosi pari sitten.

        Nythän tilanne on sellainen, että "riitapukarit" ovat palanneet takaisin 60 palstalle, koska heidän kommenttinsa eivät tuottaneet toivottua tulosta 70 palstalla.

        Jokainen nimimerkki kirjoittaa niillä "eväillä", joita heillä on.
        Niin myös minä.

        kylmätotuus


      • Anonyymi

        70 palsta muuttui riitaisaksi , kun täältä muutama nimimerkki siirtyi ko. palstalle vuosi pari sitten.

        Nythän tilanne on sellainen, että "riitapukarit" ovat palanneet takaisin 60 palstalle, koska heidän kommenttinsa eivät tuottaneet toivottua tulosta 70 palstalla.

        Jokainen nimimerkki kirjoittaa niillä "eväillä", joita heillä on.
        Niin myös minä.

        kylmätotuus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        70 palsta muuttui riitaisaksi , kun täältä muutama nimimerkki siirtyi ko. palstalle vuosi pari sitten.

        Nythän tilanne on sellainen, että "riitapukarit" ovat palanneet takaisin 60 palstalle, koska heidän kommenttinsa eivät tuottaneet toivottua tulosta 70 palstalla.

        Jokainen nimimerkki kirjoittaa niillä "eväillä", joita heillä on.
        Niin myös minä.

        kylmätotuus

        Jostai tuntemattomasta syystä kommenttini lähti matkaan kaksi kertaa.

        Sorry!

        kylmätotuus


      • Anonyymi

        No voi hyvänen aika sentään? Eikait nyt kaikki ole kiusaamista jos sattuu olemaan erimieltä joissakin asioissa näiden lasiaivojen kanssa?
        Miten täällä voi kiusata jos ei ihan lukitse itseään nurkkaan?
        Vaihtakaa nimimerkkiä jos joku yrittää kaivautua munaskuihin kiinni.
        Parempi keskustelu ilmapiiri tulee siitä kun pitäydytään totuudessa ja myös siinä pysytään myös politiikasta kirjoitettaessa,, aika monesti asioita väännetään ja käännetään ja jopa suorastaan valehdellaan.


      • Onneksi meikäläisellä on vielä 10 vuotta aikaa ennenkuin pitää lähteä 70 palstalle.


    • Anonyymi

      Kyllä siellä oli 2 pukaria jo ennestään.
      Mielenterveysongelmia arvelen olevan, jotka parin viimeisen päivän
      aikana ovat rajusti pahentuneet, joskin alaspäin menoa on ollut
      huomattavassa määrin viime kuukaudet,

      • Ei suinkaan ole kysymys siitä, että me tietyt rekatut tekisimme palstan riitaisaksi vaan juuri siitä, että olemme punainen vaate mielenterveysongelmista kärsivälle ehkäpä parille kirjoittajalle. Kirjoitimpa vaikka musiikkiohjelmasta SuomiLove saan kommentin, jossa kyseinen ohjelma haukutaan lyttyyn ja lopputervehdys kuuluu "haista korppis pitkäää vittu".

        Siellä kannattaa käydä lukemassa näitä pitkiä ketjuja siis ei minun rekatulla aloittamia vaan niitä, joissa on keskitytty ainoastaan ja vain kirjoituksieni vääristelyyn kuten ikävä kyllä nytkin kylmätotuus vääristeli.

        Nämä naakkakopiot tulevat aika ajoin letjuihin, kuten WC/CV,

        Minusta saatte olla täällä ihan rauhassa, mutta joskus joku rauhallinen keskustelu vetää puoleensa ja otan kantaa. Ei täällä pääse riitoja syntymään koska en kirjoita täällä. En näet pääse eroon näistä perässäni pyörijöistäni.


      • Anonyymi
        korppis kirjoitti:

        Ei suinkaan ole kysymys siitä, että me tietyt rekatut tekisimme palstan riitaisaksi vaan juuri siitä, että olemme punainen vaate mielenterveysongelmista kärsivälle ehkäpä parille kirjoittajalle. Kirjoitimpa vaikka musiikkiohjelmasta SuomiLove saan kommentin, jossa kyseinen ohjelma haukutaan lyttyyn ja lopputervehdys kuuluu "haista korppis pitkäää vittu".

        Siellä kannattaa käydä lukemassa näitä pitkiä ketjuja siis ei minun rekatulla aloittamia vaan niitä, joissa on keskitytty ainoastaan ja vain kirjoituksieni vääristelyyn kuten ikävä kyllä nytkin kylmätotuus vääristeli.

        Nämä naakkakopiot tulevat aika ajoin letjuihin, kuten WC/CV,

        Minusta saatte olla täällä ihan rauhassa, mutta joskus joku rauhallinen keskustelu vetää puoleensa ja otan kantaa. Ei täällä pääse riitoja syntymään koska en kirjoita täällä. En näet pääse eroon näistä perässäni pyörijöistäni.

        Ovatko he kertoneet, että heillä on mielenterveysongelmia? Mikäli eivät ole, niin silloin on turha kenenkään leikkiä täällä lääkäriä.


      • Anonyymi
        korppis kirjoitti:

        Ei suinkaan ole kysymys siitä, että me tietyt rekatut tekisimme palstan riitaisaksi vaan juuri siitä, että olemme punainen vaate mielenterveysongelmista kärsivälle ehkäpä parille kirjoittajalle. Kirjoitimpa vaikka musiikkiohjelmasta SuomiLove saan kommentin, jossa kyseinen ohjelma haukutaan lyttyyn ja lopputervehdys kuuluu "haista korppis pitkäää vittu".

        Siellä kannattaa käydä lukemassa näitä pitkiä ketjuja siis ei minun rekatulla aloittamia vaan niitä, joissa on keskitytty ainoastaan ja vain kirjoituksieni vääristelyyn kuten ikävä kyllä nytkin kylmätotuus vääristeli.

        Nämä naakkakopiot tulevat aika ajoin letjuihin, kuten WC/CV,

        Minusta saatte olla täällä ihan rauhassa, mutta joskus joku rauhallinen keskustelu vetää puoleensa ja otan kantaa. Ei täällä pääse riitoja syntymään koska en kirjoita täällä. En näet pääse eroon näistä perässäni pyörijöistäni.

        Turhaan teet itsestäsi uhrin. Olet koko homman aloittanut ja kun sinun typeriin ja julmiin kommentteihisi reagoidaan,
        "unohdat" mitä kaikkea itse olet ensin kirjoittanut.


      • Anonyymi
        korppis kirjoitti:

        Ei suinkaan ole kysymys siitä, että me tietyt rekatut tekisimme palstan riitaisaksi vaan juuri siitä, että olemme punainen vaate mielenterveysongelmista kärsivälle ehkäpä parille kirjoittajalle. Kirjoitimpa vaikka musiikkiohjelmasta SuomiLove saan kommentin, jossa kyseinen ohjelma haukutaan lyttyyn ja lopputervehdys kuuluu "haista korppis pitkäää vittu".

        Siellä kannattaa käydä lukemassa näitä pitkiä ketjuja siis ei minun rekatulla aloittamia vaan niitä, joissa on keskitytty ainoastaan ja vain kirjoituksieni vääristelyyn kuten ikävä kyllä nytkin kylmätotuus vääristeli.

        Nämä naakkakopiot tulevat aika ajoin letjuihin, kuten WC/CV,

        Minusta saatte olla täällä ihan rauhassa, mutta joskus joku rauhallinen keskustelu vetää puoleensa ja otan kantaa. Ei täällä pääse riitoja syntymään koska en kirjoita täällä. En näet pääse eroon näistä perässäni pyörijöistäni.

        Löysin SuomiLove kommenttisi, mutta ei siellä mitään alapäähäsi liittyvää viestiä ollut. Oletko taas kuvitellut omiasi?

        Tuo muiden palstalaisten panettelu sinulla on jatkunut ainakin 20 vuotta, joten ei ihme että silloin tällöin tulee rapaa silmillesi. Onko ihan pakko haukkua muita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löysin SuomiLove kommenttisi, mutta ei siellä mitään alapäähäsi liittyvää viestiä ollut. Oletko taas kuvitellut omiasi?

        Tuo muiden palstalaisten panettelu sinulla on jatkunut ainakin 20 vuotta, joten ei ihme että silloin tällöin tulee rapaa silmillesi. Onko ihan pakko haukkua muita?

        Anonyymin vastaus Korpin viestiin löytyy ketjusta ja on alla.

        Olen sanonut kaikille tutuille, että älkää vaan koskaan ajatelko ilmoittavan minua SuomiLove ohjelmaan, sillä se on yksi kamalammista ohjelmista mitä YLE tarjoaa. Siis aivan hirveätä katsoa vollottavia surkimuksi aivan kuin JUURI heidän elämänsä olisi jotenkin muita surkeampaa ja HE juuri ansaitsevat huomion

        Kuin myös se kappaleiden raiskaaminen, kun alkuperäiset esiintyjät eivät suostu osallistumaan tähän paskaohjelmaan, niin kuka tahansa julkkis kelpaa pilaamaan hienoa musiikkia.

        Haista korppis piiiiiiitkä vittu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymin vastaus Korpin viestiin löytyy ketjusta ja on alla.

        Olen sanonut kaikille tutuille, että älkää vaan koskaan ajatelko ilmoittavan minua SuomiLove ohjelmaan, sillä se on yksi kamalammista ohjelmista mitä YLE tarjoaa. Siis aivan hirveätä katsoa vollottavia surkimuksi aivan kuin JUURI heidän elämänsä olisi jotenkin muita surkeampaa ja HE juuri ansaitsevat huomion

        Kuin myös se kappaleiden raiskaaminen, kun alkuperäiset esiintyjät eivät suostu osallistumaan tähän paskaohjelmaan, niin kuka tahansa julkkis kelpaa pilaamaan hienoa musiikkia.

        Haista korppis piiiiiiitkä vittu!

        Mielestäni tämä on ihan asiaa.


      • Anonyymi
        korppis kirjoitti:

        Ei suinkaan ole kysymys siitä, että me tietyt rekatut tekisimme palstan riitaisaksi vaan juuri siitä, että olemme punainen vaate mielenterveysongelmista kärsivälle ehkäpä parille kirjoittajalle. Kirjoitimpa vaikka musiikkiohjelmasta SuomiLove saan kommentin, jossa kyseinen ohjelma haukutaan lyttyyn ja lopputervehdys kuuluu "haista korppis pitkäää vittu".

        Siellä kannattaa käydä lukemassa näitä pitkiä ketjuja siis ei minun rekatulla aloittamia vaan niitä, joissa on keskitytty ainoastaan ja vain kirjoituksieni vääristelyyn kuten ikävä kyllä nytkin kylmätotuus vääristeli.

        Nämä naakkakopiot tulevat aika ajoin letjuihin, kuten WC/CV,

        Minusta saatte olla täällä ihan rauhassa, mutta joskus joku rauhallinen keskustelu vetää puoleensa ja otan kantaa. Ei täällä pääse riitoja syntymään koska en kirjoita täällä. En näet pääse eroon näistä perässäni pyörijöistäni.

        Hyvä korppis, huomasin vasta nyt sinun maininneen mustan nimimerkkini kommentissasi.

        Kirjoitat, että olisin jälleen kerran vääristellyt kirjoituksiasi . Väitteesi ei pidä ollenkaan paikkaansa ja tiedät sen itsekin.
        Jos osaat todistaa näkemykseni vääräksi, niin tee se!

        En ole maininnut nimimerkkejäsi tässä aloituksessa, joten syytöksesi ovat oman pääsi tuotoksia.
        Jos koit, että aiemmin mainitsemani nimettömät kirjoittajat tarkoittivat sinua, niin se on sinun tulkintasi ja kenties tunnistat niistä itsesi. Älä kuitenkaan syyllistä minua asiasta!

        Olet saanut "takkiisi" 70 palstalla,kuten aikoinaan täällä 60 palstallakin. Syitä siihen saat miettiä itse.
        Minä olen vielä täällä porrasta alempana monta vuotta,

        Jos kuvittelet, että pyörisin perässäsi, niin en voi todeta muuta kuin sen, että sinulla on turhan suuret luulot itsestäsi.
        En ikimaailmassa lähtisi tielle, jota kuljet.

        Oikein hyvää jatkoa elämääsi!

        kylmätotuus


    • Anonyymi

      Sinulleko voisi vastata jotain, noin niinkuin yleisemminkin?

      • Anonyymi

        Kumma kommentti :)


      • Vastaa vaan, jos mielesi tekee.


    • Anonyymi

      "Kiusataanko keskustelupalstalla?"

      Kyllä vain. Aina kun mielipiteeseen vastataan kohdistamalla kritiikki mielipiteen esittäjän persoonaan, ollaan hyvin lähellä tyypillistä kiusaamistilannetta. Harvoin kuitenkaan kommentit ovat sellaista tasoa, että aikuinen terve ihminen kokee niitä varsinaisesti kiusaamiseksi. Ne ovat vain typeriä kommentteja, jotka kertovat niiden esittäjän saaneen toisesta ihmisestä tarpeekseen.

      • Anonyymi

        Kunpa ne, joista on tarpeeksi saatu, älyäisivät sen.
        Mutta ei mene perille.
        Vuosikausia 3-4 samaa kahelia jatkaa ilmapiirin pilaamista
        yhä pahemmin, koska ikäkin tekee tehtävänsä heidän nupeissaan.
        He itse eivät sitä huomaa tietenkään, se kuulu ikääntymisen tuoman
        aivorappeuman kuvaan, että asianomaiselta itseltä puuttuu
        oiretiedostus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunpa ne, joista on tarpeeksi saatu, älyäisivät sen.
        Mutta ei mene perille.
        Vuosikausia 3-4 samaa kahelia jatkaa ilmapiirin pilaamista
        yhä pahemmin, koska ikäkin tekee tehtävänsä heidän nupeissaan.
        He itse eivät sitä huomaa tietenkään, se kuulu ikääntymisen tuoman
        aivorappeuman kuvaan, että asianomaiselta itseltä puuttuu
        oiretiedostus.

        Vanhuusiän tautien eli geriatristen sairauksien
        alkaminen ja tulo on paradoksaalinen asia.
        Tuttavapiirissäni on parast'aikaa kaksi surullista tapausta.
        Mitä enemmän heidän omat aivonsa taantuvat,
        sitä "hullumpana" he ovat alkaneet pitää kaikkia muita.
        Itsekritiikki häviää melkein ensimmäisenä
        ja asianomainen haluaa viimeiseen asti uskoa,
        ettei minussa mitään vikaa ole, minä olen kaikkein terävin ihminen,
        muilla heittää päästä,
        eivätkä muut ymmärrä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kunpa ne, joista on tarpeeksi saatu, älyäisivät sen.
        Mutta ei mene perille.
        Vuosikausia 3-4 samaa kahelia jatkaa ilmapiirin pilaamista
        yhä pahemmin, koska ikäkin tekee tehtävänsä heidän nupeissaan.
        He itse eivät sitä huomaa tietenkään, se kuulu ikääntymisen tuoman
        aivorappeuman kuvaan, että asianomaiselta itseltä puuttuu
        oiretiedostus.

        Entä oletko tutkinut vastaavat omasi? - Nm. Pahempi


      • Vaikka itse kehutkin ...

        Eihän se meidän syytä ole, jos joku on saanut tarpeekseen. Oma ongelmansa ja turha sitä on meille itkeä.
        Jos jostain on saanut tarpekseen, niin silloinhan on oman henkisen hyvinvointinsa kannalta parasta häipyä muihin maisemiin. Niin normaali ihminen tekee, eikä jää ruikuttamaan, että on saanut tarpeekseen ja kiusaamaan itseään siellä missä ei viihdy.


      • Typerät kommentit voivat joskus satuttaa pahasti. Riippuu ihmisestä ja elämän tilanteesta.


    • Anonyymi

      Ihmishirviöt saa omasta mielestään rellestää ja asialliset kirjoittajat häipyä ?!
      Johan on käsitykset sulla.
      Ihan asialliset kirjoittajat, kuka hyvänsä, voi olla hirviöitten kohteena.

      • Niin just.
        Häipyä, jos ei viihdy. Omaksi parhaakseen.
        Olisi eri juttu, jos tämä olisi koulu, vankila, tai muu pakollinen paikka olla. Mutta ihan vapaaehtoinen kirjoittelualusta. Jos tuntee tästä ahdistusta, niin miksi olla täällä.

        Ajattele vaikka, että menet johonkin juhlaan, missä toisten pärstät ei miellytä, et pysty sopeutumaan seuraan, niin helpompihan se on itse poistua kuin alkaa muuttamaan toisia siellä mieleisekseen. Suotte vain turhautuu, kun ei se onnistu kuitenkaan vaikka kuinka yrittäisi räpättää toiset sellaisiksi, että juuri itse viihtyy.


      • Anonyymi

        Koetko, että anonyymi eilen, 4.2. klo 13:38 on asiallinen? - Nm. Kiusaaja vain


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Niin just.
        Häipyä, jos ei viihdy. Omaksi parhaakseen.
        Olisi eri juttu, jos tämä olisi koulu, vankila, tai muu pakollinen paikka olla. Mutta ihan vapaaehtoinen kirjoittelualusta. Jos tuntee tästä ahdistusta, niin miksi olla täällä.

        Ajattele vaikka, että menet johonkin juhlaan, missä toisten pärstät ei miellytä, et pysty sopeutumaan seuraan, niin helpompihan se on itse poistua kuin alkaa muuttamaan toisia siellä mieleisekseen. Suotte vain turhautuu, kun ei se onnistu kuitenkaan vaikka kuinka yrittäisi räpättää toiset sellaisiksi, että juuri itse viihtyy.

        Ei se huono ilmapiiri silti tarkoita sitä, että kaltaisesi rääväsuut saavat mellestää täällä muka kuinka paljon haluavat. Kokoa sinä järkesi ja edes pyri järkevään ja rakentavaa keskusteluun muiden kanssa. Tuollaisella räyhä-asenteella et saavuta muuta kuin, että nämätkin vähät kirjoittajat lähtevät palstalta.

        Ja se on sinun syysi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se huono ilmapiiri silti tarkoita sitä, että kaltaisesi rääväsuut saavat mellestää täällä muka kuinka paljon haluavat. Kokoa sinä järkesi ja edes pyri järkevään ja rakentavaa keskusteluun muiden kanssa. Tuollaisella räyhä-asenteella et saavuta muuta kuin, että nämätkin vähät kirjoittajat lähtevät palstalta.

        Ja se on sinun syysi!

        Mitä väliä, jos lähtevät. Onko tämä jotain elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä, jos lähtevät. Onko tämä jotain elämää.

        Monelle lukijalle tämä on keskustelupaikka. Tajuatko KESKUSTELUPAIKKA, ei kukaan halua livessäkään keskustella puupäiden tai vähä-älyisten ja tosista piittaamattomien kanssa jutella. Tellukka on asennevammainen kommentteineen, että jos ei viihdy niin voi häipyä. Mua ihan oikeasti järkyttää tuollainen ylimielisyys.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Niin just.
        Häipyä, jos ei viihdy. Omaksi parhaakseen.
        Olisi eri juttu, jos tämä olisi koulu, vankila, tai muu pakollinen paikka olla. Mutta ihan vapaaehtoinen kirjoittelualusta. Jos tuntee tästä ahdistusta, niin miksi olla täällä.

        Ajattele vaikka, että menet johonkin juhlaan, missä toisten pärstät ei miellytä, et pysty sopeutumaan seuraan, niin helpompihan se on itse poistua kuin alkaa muuttamaan toisia siellä mieleisekseen. Suotte vain turhautuu, kun ei se onnistu kuitenkaan vaikka kuinka yrittäisi räpättää toiset sellaisiksi, että juuri itse viihtyy.

        Häivy sinä itse vihdoin viimein, kun et opi ihmisten tavoille sinäkään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Häivy sinä itse vihdoin viimein, kun et opi ihmisten tavoille sinäkään.

        Kyllähän minä häipyisin nopeammin kuin aavistatkaan, jos minulle tulisi tunne, että minua kiusataan, tai jos vaikka sinä muuttuisit silmissäni "ihmishirviöksi".


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kyllähän minä häipyisin nopeammin kuin aavistatkaan, jos minulle tulisi tunne, että minua kiusataan, tai jos vaikka sinä muuttuisit silmissäni "ihmishirviöksi".

        Etkö ensin menisi itkemään ylläpitoon, kun korppis ja paloma teki eilen :)


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kyllähän minä häipyisin nopeammin kuin aavistatkaan, jos minulle tulisi tunne, että minua kiusataan, tai jos vaikka sinä muuttuisit silmissäni "ihmishirviöksi".

        Haista sinäkin piiiitkä viddu!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ensin menisi itkemään ylläpitoon, kun korppis ja paloma teki eilen :)

        En tiedä heidän tekemisistään, mutta en usko, että aikuisena ihmisenä sellaiseen ryhtyisin.
        Karistaisin vain hiljaa Suomi24:n tomut jaloistani, jos tuntisin oloni ahdistavaksi.

        Sama oikeushan sinullakin olisi mennä valittamaan ylläpitoon (niinkuin lapsena äidille), jos sinusta tuntuisi, että sinua kiusitaan. Mieluummin kuin itkeä täällä toisille keskustelijoille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Haista sinäkin piiiitkä viddu!

        No en minä nyt sentään.
        Olen hetero.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        En tiedä heidän tekemisistään, mutta en usko, että aikuisena ihmisenä sellaiseen ryhtyisin.
        Karistaisin vain hiljaa Suomi24:n tomut jaloistani, jos tuntisin oloni ahdistavaksi.

        Sama oikeushan sinullakin olisi mennä valittamaan ylläpitoon (niinkuin lapsena äidille), jos sinusta tuntuisi, että sinua kiusitaan. Mieluummin kuin itkeä täällä toisille keskustelijoille.

        En itkisi täällä, enkä menisi valittamaan. Tekisin, kuten sinäkin.

        En minä palstoilla elä. Torstai on ns.kotipäivä eli jää tuota luppoaikaa tännekin piipahtaa.



        ps. pitäskö alkaa peseen pyykit käsin, niin ei jäisi aikaa? :)


      • En luokittele itseäni palstan pahimpien kirjoittajien joukkoon, mutta silti on tullut lokaa päälle ja joskus paljonkin.


    • Anonyymi

      Kyllä kiusataan ja kiusaamisella on monet naamat. Elämää se ei anna.

      • Anonyymi

        Se on jäänyt meiltä huomaamatta.


      • Kiusaaminen on ikävää.


    • Anonyymi

      Anonyymit trollit ja ainakin yksi rekisteröity käyttäjä joka osallistuu kilpalaulantaan sekä anonyyminä että nimimerkillään on jatkuvalla muihin kirjoittajiin kohdistuneella alatyylisellä ja loukkaavalla hyökkäilyllä saaneet teennäisen palstarauhan aikaan. Nyt siellä ei ole muuta kuin anonyymien keskinäistä höpinää aiheista jotka ei kiinnosta edes heidän isoäitejään.
      Kylmätotuus puhuu täyttä palturia väittäessään että kirjoitusrauhan siellä olivat pilanneet pari hiljakkoin palstalle siirtynyttä vakinikkiä, mikä ei ole totta, koska he (Korpikirjailija ja Paloma) eivät tietoisesti ole hakeneet riitaa, vaan heidän kimppuunsa on hyökätty parin anonyymin toimesta (plus ainakin yksi joka vastaa kirjautuneenakin puskasta). Näyttää aiheuttavan paljon närää joillekin että nämä kaksi kirjoittajaa eivät mene puskiin ja kommentoivat omaa elämäänsä ja tekemisiään avoimesti. Ylimielisyyttä tai leuhkimista ei heidän kommenteissaan ole.
      Käväisin 70 palstalla ja siellä on suuri luuta käynyt siivoamassa kaikki törkykirjoitukset pois.

      • Anonyymi

        Paloma onkin ihan tolkun nainen, mutta välillä palaa hänelläkin proput Tellukan kanssa, joka ei tee muuta kuin nälvii häntä. Korpikirjailija on ihan omissa sfääreissään ja haukkuu vuoronperään kaikki rekatut ja sen jälkeen Anonyymit missä järjestyksessä kulloinkin muistaa. Hänen kohdallaan on toteutunut että hän ei pysty näkemään mukavia kirjoittajia, vaan kaikki palstalaiset ovat häntä vastaan ja muut toimivat väärin. Kyseessä ovat Alzheimerin taudin ensioireet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paloma onkin ihan tolkun nainen, mutta välillä palaa hänelläkin proput Tellukan kanssa, joka ei tee muuta kuin nälvii häntä. Korpikirjailija on ihan omissa sfääreissään ja haukkuu vuoronperään kaikki rekatut ja sen jälkeen Anonyymit missä järjestyksessä kulloinkin muistaa. Hänen kohdallaan on toteutunut että hän ei pysty näkemään mukavia kirjoittajia, vaan kaikki palstalaiset ovat häntä vastaan ja muut toimivat väärin. Kyseessä ovat Alzheimerin taudin ensioireet.

        Mitä sinulle tarkoittaa sanontasi "tolkun nainen".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä sinulle tarkoittaa sanontasi "tolkun nainen".

        Tolkun ihminen ei kiistä maahanmuuton aiheuttamia ongelmia eikä hekumoi ajatuksella, että kansanedustaja tai hänen lapsensa raiskattaisiin. Tolkun ihminen on valmis auttamaan apua tarvitsevia, mutta ymmärtää, että rajalliset resurssit on suunnattava kaikista hädänalaisimmille. Tolkun ihminen ymmärtää, että viranomaiset tekevät työnsä, tunnistavat todelliset turvapaikan tarvitsijat ja käännyttävät muut pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tolkun ihminen ei kiistä maahanmuuton aiheuttamia ongelmia eikä hekumoi ajatuksella, että kansanedustaja tai hänen lapsensa raiskattaisiin. Tolkun ihminen on valmis auttamaan apua tarvitsevia, mutta ymmärtää, että rajalliset resurssit on suunnattava kaikista hädänalaisimmille. Tolkun ihminen ymmärtää, että viranomaiset tekevät työnsä, tunnistavat todelliset turvapaikan tarvitsijat ja käännyttävät muut pois.

        Sinä siis luet vain ketjuja, missä keskustellaan maahanmuutosta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä siis luet vain ketjuja, missä keskustellaan maahanmuutosta?

        Sinä et siis vieläkään ymmärtänyt että tolkun nainen on sama asia kuin tolkun ihminen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et siis vieläkään ymmärtänyt että tolkun nainen on sama asia kuin tolkun ihminen?

        Tottakai ymmärsin, mutta en vaan ymmärrä noin kapeaa katsetta sanonnasta "tolkun nainen" tai "tolkun ihminen".

        Itse, kun olen sitä mieltä, että tämä "tolkuttaminen", ei saisi olla vain maahanmuuttoon liittyvää, mutta jokainen saa ajatella ja pitää omat mielipiteensä.

        En ole niitä (kuten eräät), jotka hyväksyy vaan oman mielipiteensä eli en kaiketi ole sitten "tolkun ihminen".


      • Anonyymi

        Mainitsemasi rekatut on alkusyy ja ainoa syy koko soppaan. He nimenomaan tietoisesti
        loukkaavat muita. ja Korppis itse on kirjoittanut:
        "Itkekää armoa, jyräämiseni jatkuu"

        Eikö se ole erittäin tietoista kiusaamista ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainitsemasi rekatut on alkusyy ja ainoa syy koko soppaan. He nimenomaan tietoisesti
        loukkaavat muita. ja Korppis itse on kirjoittanut:
        "Itkekää armoa, jyräämiseni jatkuu"

        Eikö se ole erittäin tietoista kiusaamista ?

        Samoin tollukan jutut palstalta häipymisestä, jos seura ei miellytä. Ihme akka kun vielä jaksaa täällä jauhaa samaa virttä, vaikka jo kerran lähtikin 70 palstalla. Saman kohtalon tosin koki myös siellä etteivät jaksa kestää sen jankutusta ja pikkuasioihin tarttumista.

        Kaikkien etu olisi, jos edes yritettäisiin keskustella sivistyneesti eikä riitaa haastamalla tai "minä kyllä tiedän" periaatteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainitsemasi rekatut on alkusyy ja ainoa syy koko soppaan. He nimenomaan tietoisesti
        loukkaavat muita. ja Korppis itse on kirjoittanut:
        "Itkekää armoa, jyräämiseni jatkuu"

        Eikö se ole erittäin tietoista kiusaamista ?

        Kaikkihan tuon tietää ja tiedostaa että se "jyrääminen" tarkoittaa
        jatkuvaa tietoista henkistä väkivaltaa, palstan sabotoimista kokonaisuudessaan,
        mutta asianomainen itse, eli se kiero liero,
        yrittää tehdä itsestään "viattoman uhrin"
        ja joku "uuno" jopa menee lankaan ja uskoo
        ja pari samanmielistä tietenkin puolustaa kiero-lieroa,
        koska siinä samalla saa oivan tilaisuuden puolustaa omia tylytyksiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mainitsemasi rekatut on alkusyy ja ainoa syy koko soppaan. He nimenomaan tietoisesti
        loukkaavat muita. ja Korppis itse on kirjoittanut:
        "Itkekää armoa, jyräämiseni jatkuu"

        Eikö se ole erittäin tietoista kiusaamista ?

        Ei korppis ole kirjoittanut jyräämisestä mitään. Minä sen kirjoitin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samoin tollukan jutut palstalta häipymisestä, jos seura ei miellytä. Ihme akka kun vielä jaksaa täällä jauhaa samaa virttä, vaikka jo kerran lähtikin 70 palstalla. Saman kohtalon tosin koki myös siellä etteivät jaksa kestää sen jankutusta ja pikkuasioihin tarttumista.

        Kaikkien etu olisi, jos edes yritettäisiin keskustella sivistyneesti eikä riitaa haastamalla tai "minä kyllä tiedän" periaatteella.

        Sinäkö et käy 70 pöus palstalla?


      • Anonyymi

        Jos ihminen on sinut itsensä kanssa ja tuntee saavuttaneensa jotain elämässään, hänellä tuskin ilmenee pätemisen tarvetta tai muihin kirjoittajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä. Jos on tyytymätön omaan osaamiseensa ja mielessä on tarve näyttää jollain tapaa paremmalta kuin itse kokee olevansa, kilpailuhenki ja toisten aliarvioiminen nousee usein esille.

        Olen kirjoitellut paljon Paloman kanssa eikä hänellä esiinny kyseisiä taipumuksia, vaan hän on mukava ja empaattinen kirjoittelija, jolta varmasti löytyy elämänkokemusta. Hän ei ole riidanhaastaja.


      • Anonyymi

        Kumpi olet, Korppis vai Paoma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ihminen on sinut itsensä kanssa ja tuntee saavuttaneensa jotain elämässään, hänellä tuskin ilmenee pätemisen tarvetta tai muihin kirjoittajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä. Jos on tyytymätön omaan osaamiseensa ja mielessä on tarve näyttää jollain tapaa paremmalta kuin itse kokee olevansa, kilpailuhenki ja toisten aliarvioiminen nousee usein esille.

        Olen kirjoitellut paljon Paloman kanssa eikä hänellä esiinny kyseisiä taipumuksia, vaan hän on mukava ja empaattinen kirjoittelija, jolta varmasti löytyy elämänkokemusta. Hän ei ole riidanhaastaja.

        Silmiinpistävää kommentissa on että kun kehutaan vaan Palomaa, niin tarkoitetaan korpikirjoittajan olevan päinvastainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei korppis ole kirjoittanut jyräämisestä mitään. Minä sen kirjoitin.

        Korppis sen kirjoitti rekattuna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ihminen on sinut itsensä kanssa ja tuntee saavuttaneensa jotain elämässään, hänellä tuskin ilmenee pätemisen tarvetta tai muihin kirjoittajiin kohdistuvilla hyökkäyksillä. Jos on tyytymätön omaan osaamiseensa ja mielessä on tarve näyttää jollain tapaa paremmalta kuin itse kokee olevansa, kilpailuhenki ja toisten aliarvioiminen nousee usein esille.

        Olen kirjoitellut paljon Paloman kanssa eikä hänellä esiinny kyseisiä taipumuksia, vaan hän on mukava ja empaattinen kirjoittelija, jolta varmasti löytyy elämänkokemusta. Hän ei ole riidanhaastaja.

        Tuskin täällä nyt kukaan tarkoituksella on riidan haastaja, mutta hitonmoisia arvostelijoita täällä on.

        Onko empaattisen ihmisen tarvetta arvostella muiden aloituksia?

        Mitä tulee elämänkokemukseen, niin eiköhän meillä kaikilla yli 60 vuotiaille sitä ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silmiinpistävää kommentissa on että kun kehutaan vaan Palomaa, niin tarkoitetaan korpikirjoittajan olevan päinvastainen.

        Itteensä ne "yli-viisaat" kehuu molemmat.


      • Onko tuo nyt oikein sopivaa setviä tällä palstalla toisen palstan asioita.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Onko tuo nyt oikein sopivaa setviä tällä palstalla toisen palstan asioita.

        Setvitäänhän täällä päivittäin sinunkin paskakommenttejasi!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Setvitäänhän täällä päivittäin sinunkin paskakommenttejasi!

        Niin, mutta onko se silloin oikein sopivaa setviä niitä täällä, jos ne kommentit ovat toisella palstalla.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Niin, mutta onko se silloin oikein sopivaa setviä niitä täällä, jos ne kommentit ovat toisella palstalla.

        Täällä tarkoittaa täällä, siis tällä palstalla jolla ikävä kyllä sinä olet. Tee palvelus ja lähe veks!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Täällä tarkoittaa täällä, siis tällä palstalla jolla ikävä kyllä sinä olet. Tee palvelus ja lähe veks!

        Kauniisti pyydetty.
        Viihdyn kuitenkin just nyt täällä aivan hyvin. Menen sitten jos alkaa ahdistamaan, mikä on kovin epätodennäköistä.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kauniisti pyydetty.
        Viihdyn kuitenkin just nyt täällä aivan hyvin. Menen sitten jos alkaa ahdistamaan, mikä on kovin epätodennäköistä.

        Ja vaikket viihtyisikään, voit aina öisin käydä pilaamassa keskustelut paskakommenteillasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja vaikket viihtyisikään, voit aina öisin käydä pilaamassa keskustelut paskakommenteillasi.

        Mitä itse koet tekeväsi? Hyviä töitä ja kauniita tekoja(ko?). - Nm. Outo otus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korppis sen kirjoitti rekattuna.

        Oletko lopullisesti sekoamassa, täällä kirjoittaa muitakin kuin korpikirjailija.


      • Paloma on mukava kirjoittaja ja olen viestitellyt hänen kanssaan silloin tällöin. En usko hänen sortuvan minkäänlaiseen kiusaamiseen. Hän ei kerta kaikkiaan ole sitä tyyppiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin täällä nyt kukaan tarkoituksella on riidan haastaja, mutta hitonmoisia arvostelijoita täällä on.

        Onko empaattisen ihmisen tarvetta arvostella muiden aloituksia?

        Mitä tulee elämänkokemukseen, niin eiköhän meillä kaikilla yli 60 vuotiaille sitä ole.

        Elämänkokemusta voi olla, mutta ei kykyä oppia kokemuksesta mitään
        esim noilla jyrääjillä.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Onko tuo nyt oikein sopivaa setviä tällä palstalla toisen palstan asioita.

        ...kysyy henkilö, joka ei koskaan itse mieti, mitä on sopivaa töksäyttää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ...kysyy henkilö, joka ei koskaan itse mieti, mitä on sopivaa töksäyttää.

        Nimenomaan oikea töksäyttäjä-T on palstapiruista pahin, jolta joutuu hakemalla hakemaan ystävällistä kommenttia kenellekään.

        Täällä oli ennen mukavia kirjoittajia mutta yksi pahansisuinen on lopettanut monen kirjoitushalut.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan oikea töksäyttäjä-T on palstapiruista pahin, jolta joutuu hakemalla hakemaan ystävällistä kommenttia kenellekään.

        Täällä oli ennen mukavia kirjoittajia mutta yksi pahansisuinen on lopettanut monen kirjoitushalut.

        Ja suosioni vain kasvaa sitä mukaa, kun saat ajettua rekattuja anonyymeiksi, että pääsisit keskustelemaan "asiallisesti".


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ja suosioni vain kasvaa sitä mukaa, kun saat ajettua rekattuja anonyymeiksi, että pääsisit keskustelemaan "asiallisesti".

        Hyvin tunnistit uuden lempinimesi, töksäyttäjä T


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin tunnistit uuden lempinimesi, töksäyttäjä T

        Kitos!

        Ei ollut vaikeaakaan, koska siinä kommentissa just viittasit minun nikilläni kirjoitettuun kysymykseen.

        Eikö sinun olisi aika jo aloittaa minusta uusi "asiallinen" ketju, kun tämä paronin ketju alkaa käydä niin pitkäksi, että on hidasta avata enää näitä uusia "asiallisia" kommenttejasi.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kitos!

        Ei ollut vaikeaakaan, koska siinä kommentissa just viittasit minun nikilläni kirjoitettuun kysymykseen.

        Eikö sinun olisi aika jo aloittaa minusta uusi "asiallinen" ketju, kun tämä paronin ketju alkaa käydä niin pitkäksi, että on hidasta avata enää näitä uusia "asiallisia" kommenttejasi.

        Kyllä sinä jaksat avata ja vastata maailman tappiin, periksiantamatonta hulluutta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sinä jaksat avata ja vastata maailman tappiin, periksiantamatonta hulluutta.

        Nyt voit jatkaa laadukkaitten ajatustesi vaihtoa tässä ketjussa aivan vain itsesi kanssa.
        Tämä on viimeinen tähän ketjuun minun osaltani.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Nyt voit jatkaa laadukkaitten ajatustesi vaihtoa tässä ketjussa aivan vain itsesi kanssa.
        Tämä on viimeinen tähän ketjuun minun osaltani.

        Mopinheiluttaja ei malta olla pois keskustelusta. Varaudun huonolla huumorilla kirjoitettuun Tellu viestiin melko pian. Olisit edes joskus rehellinen ja sanojesi mittainen.


    • Anonyymi

      Onko se sitten niin, että joidenkin on vaan aivan Pakko sanoa se viimeinen sana.
      Itselläni on helppoa antaa toisen sanoa viimeisen sanan, vaikka itselläni olisikin varastossa poikkipuolista asiaa. Ajattelen itsekseni, että toi ajattelee noin ja minä näin ja mitä siitä vänkäämään.

      Sen hetken kun ehdin olla palstalla, niin tahdon vain pikkuruisia positiivisia ilonpilkahduksia.:)
      Ne semmoset on mulle virtaa antavia pieniä asioita.

      • Anonyymi

        Onneksi täälläkään ei ole kuin yksi Tellukka, joka ikänsä puolesta kuuluisikin jo 70 palstalle. Muuten täällä käyttäydytään melko sivistyneesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi täälläkään ei ole kuin yksi Tellukka, joka ikänsä puolesta kuuluisikin jo 70 palstalle. Muuten täällä käyttäydytään melko sivistyneesti.

        Outoa kun tellukka ei koskaan nälvi korppista, vaikka aihetta olisi. Miksihän ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outoa kun tellukka ei koskaan nälvi korppista, vaikka aihetta olisi. Miksihän ?

        Ei se nälvi hunkkeliakaan, joten ovat varmaan kohtalotovereita, palstan päähänpotkitut paskahousut ja häiriökirjoittajat joita muut eivät ymmärrä. Tuskinpa edes he toisiaan ymmärtävät, mutta räkänokkakin haluaa kaverin itselleen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onneksi täälläkään ei ole kuin yksi Tellukka, joka ikänsä puolesta kuuluisikin jo 70 palstalle. Muuten täällä käyttäydytään melko sivistyneesti.

        Ikäni puolesta kuulun jo kaikille muille paitsi 80 palstalle.
        Ei sitä enää tästään alle kuuskymppiseksi nuorru. 60 olen valitettavasti koko lopun ikäni siitä lähtien kuin 60 täytin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Outoa kun tellukka ei koskaan nälvi korppista, vaikka aihetta olisi. Miksihän ?

        Etköhän sinä siitä ehdi pitämään huolen ihan yksinkin.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ikäni puolesta kuulun jo kaikille muille paitsi 80 palstalle.
        Ei sitä enää tästään alle kuuskymppiseksi nuorru. 60 olen valitettavasti koko lopun ikäni siitä lähtien kuin 60 täytin.

        Voisihan 80 ihmiset kirjoitella vaikka viiskymppisissä mutteivät tee niin. Sinä tunnut tällä erää olevan ainoa raasu joka ei käsitä mitä ikäkausipalstat tarkoittavat.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Etköhän sinä siitä ehdi pitämään huolen ihan yksinkin.

        Ainoa rekattu tunnut itsekin täällä olevan, joten älä nyt paljoa korppusta kehu ettei se ylpisty.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ainoa rekattu tunnut itsekin täällä olevan, joten älä nyt paljoa korppusta kehu ettei se ylpisty.

        Hämärtääkö?
        Minä näen tällä palstalla moniakin sinisiä (rekattuja) nikkejä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voisihan 80 ihmiset kirjoitella vaikka viiskymppisissä mutteivät tee niin. Sinä tunnut tällä erää olevan ainoa raasu joka ei käsitä mitä ikäkausipalstat tarkoittavat.

        Kuinka sinä olet jaksanut kiinnostua tutkimaan kaikki ikäpalstat ja sen, missä yli kahdeksankymppiset kirjoittelevat?
        Palstalta toisellehan itsekin lentelet. Mikä lienee ikäsi, mutta aika vireä vaikutat olevan.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Hämärtääkö?
        Minä näen tällä palstalla moniakin sinisiä (rekattuja) nikkejä.

        Olikin kyse tästä keskustelusta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olikin kyse tästä keskustelusta.

        Minkäs minä sille voin.
        Sama oikeushan sinulla itselläsikin olisi kirjautua.
        Sitäpaitsi näen tämän ketjun aloittajankin sinisenä nikkinä.


      • Joillakin on tällainen ikävä taipumus, että he pyrkivät vimmastusti olemaan oikeassa näillä palstoilla. Useimmiten se saa lähes humoristisia piirteitä, kun jankataan kymmenillä viesteillä sitä mantraa, jonka kuvittelee olevan se ainoa oikea tietämys tai tieto.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ikäni puolesta kuulun jo kaikille muille paitsi 80 palstalle.
        Ei sitä enää tästään alle kuuskymppiseksi nuorru. 60 olen valitettavasti koko lopun ikäni siitä lähtien kuin 60 täytin.

        Sunhan ei pitänyt tulla tähän ketjuun enää :DDDDD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunhan ei pitänyt tulla tähän ketjuun enää :DDDDD

        Seuraa päivämääriä milloin ne on kirjoitettu, pönttö.


    • Anonyymi

      Ottaako hetero puuroa?

      • Anonyymi

        Tämä siis Tellukalle


      • Kiitos, mutta minulla on juuri kaurapuuroa tässä edessäni lautasella, vähän sokeroidun omenahillon kanssa.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kiitos, mutta minulla on juuri kaurapuuroa tässä edessäni lautasella, vähän sokeroidun omenahillon kanssa.

        Et tajunnut pointtia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tajunnut pointtia.

        Ja mikä se oli?
        Menikö "puurot ja vellit sekaisin"?


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ja mikä se oli?
        Menikö "puurot ja vellit sekaisin"?

        siitin


      • Anonyymi kirjoitti:

        siitin

        Ja herranenaika kun minä luulin kaurapuuroa syöväni.
        Kenenköhän onnettoman siitin siihen kaurahiutalepussiin oli jauhettu.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Ja herranenaika kun minä luulin kaurapuuroa syöväni.
        Kenenköhän onnettoman siitin siihen kaurahiutalepussiin oli jauhettu.

        Riitan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riitan

        Ai, Ritun aromipesä?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Riitan

        Kuulostaa naisen nimeltä.
        Vai olisiko tehnyt sukupuolenvaihdoksen ja heittänyt siittimensä tarpeettomana kauramyllyyn. Nykyaikana kun sitä kaikenlaista pervoa.


      • Anonyymi
        Tellukka kirjoitti:

        Kuulostaa naisen nimeltä.
        Vai olisiko tehnyt sukupuolenvaihdoksen ja heittänyt siittimensä tarpeettomana kauramyllyyn. Nykyaikana kun sitä kaikenlaista pervoa.

        Kuten esimerkiksi sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten esimerkiksi sinä.

        Hyvä vasta-argumentti, koska hyvin usein Tellukka on juuri se joka vaikuttaa kaikkein pervommalta omituisine höpötyksineen.


    • Anonyymi

      Pienistä puroista syntyy suuria jokia.
      Kiusaamista on joka tasolla yhteiskunnassa.
      Joka tasolla se pitää myös lopettaa.
      Jokaisella yksilöllä on merkitys sen loppumisessa.

      • Anonyymi

        Eikä kiusaaminen lopu millään jatkuvalla päänaukomisella. Ihan muutama räyhä täälläkin aiheuttaa paljon mielipahaa. Ikävä lukea naisihmisten ala-arvoista käyttäytymistä.


      • Nolla toleranssi kiusaamiseen. Asiat voi hoitaa muutenkin kuin nälvimällä, solvaamalla, huutamalla, panettelemalla tai mustamaalaamalla toisia.


    • Anonyymi

      60 plus kiusaamisen aatelia.

      • Anonyymi

        a’la tellukka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        a’la tellukka

        Kröhöm.. tyrsk


      • Anonyymi

        Joillakin eläkkeelle jääneillä höperöilla ei ole muuta tekemistä esim. Tellukalla tauti muuttunut krooniseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin eläkkeelle jääneillä höperöilla ei ole muuta tekemistä esim. Tellukalla tauti muuttunut krooniseksi.

        Mikä oman tautisi nimi on? - Nm. Kiusaaja(ko?)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin eläkkeelle jääneillä höperöilla ei ole muuta tekemistä esim. Tellukalla tauti muuttunut krooniseksi.

        En ole lukenut ketjua. Mutta oletko vielä työelämässä?
        Minulla on ihan hirveästi tekemistä vaikka olen eläkkeellä.
        Joskus vain istahdan tietokoneelle, ja teen täysistunnon.
        Muuten vain luen tai vastaan johonkin mielenkiintoiseen.
        Olen kuunnellut musiikkia ja viihtynyt hyvin.
        Tuokin on monenlaista ajattelua herättävä.
        https://www.youtube.com/watch?v=FHsDcG-31PM&list=RDE438ZsGIKrQ&index=2


      • Anonyymi
        liekko kirjoitti:

        En ole lukenut ketjua. Mutta oletko vielä työelämässä?
        Minulla on ihan hirveästi tekemistä vaikka olen eläkkeellä.
        Joskus vain istahdan tietokoneelle, ja teen täysistunnon.
        Muuten vain luen tai vastaan johonkin mielenkiintoiseen.
        Olen kuunnellut musiikkia ja viihtynyt hyvin.
        Tuokin on monenlaista ajattelua herättävä.
        https://www.youtube.com/watch?v=FHsDcG-31PM&list=RDE438ZsGIKrQ&index=2

        Kyllä näillä palstoilla saa aikansa kulumaan rattoisasti mutta ei silti ole toivottavaa, että yksi ihminen tulee tänne piikittelemään muita palstalaisia. En tarkoita sinua vaan näitä muutamaa häirikköä joilla ei ole harmainta aavistustakaan kunnon keskustelusta.


      • Ei tällaisilla kommenteilla ainakaan mitään yhteishenkeä palstalla nosteta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kröhöm.. tyrsk

        Käytkö luuraamassa? 🐾

        🐜


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytkö luuraamassa? 🐾

        🐜

        Mopinheiluttaja kävi kuuraamassa tässä keskustelussa 50 viestin voimin.


    • Anonyymi

      Mitä on kunnon keskustelu?
      Määrittele kunnon keskustelu.

      • Anonyymi

        Olet kirjoittanut täsmälleen samat kysymykset, joita olin aikeissa kirjoittaa, sielunsisko/-veli.


      • Se vaatii kokonaan oman aloituksen.


    • Anonyymi

      Aloittaja...huhuu...mitä mieltä nyt. Esiintyykö palstalla "kiusaamista" sekä kirjoittavatko kiusaajat anonyymeinä vai rekattuina?

      Yhteenveto aloituksestasi olisi mielenkiintoista lukea.

      • Huhuu!

        Ei täällä mitään kovin paljoa kiusaamista esiinny. Muutaman yksittäisen henkilön hyökkäyksiä silloin tällöin. Kiusaamiskirjoituksista paistaa läpi turhautuminen ja tylsä elämä.


    • Anonyymi

      Kiitos hyvästä aloituksesta! Muutama ajatus, jotka tulivat kysymyksestäsi mieleen:

      1. Kirjoita vastine, jossa kerrot kirjoitustyylin olevan epäasiallinen ja loukkaava. Siis puolusta heikompaa!

      2. Ilmoita asiattomasta viestistä suomi24 ylläpidolle.

      3. Ole esimerkkinä muille. Myötäelä. Palkitse asiallisia kirjoituksia kehulla, vaikka olisitkin aiheesta eri mieltä.

      • Anonyymi

        Täällä on voimassa viidakonlaki. Jos heikompaa menet puolustamaan, rekkautuneet hyökkäävät kimppuusi ja nälvivät sinus monta vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä on voimassa viidakonlaki. Jos heikompaa menet puolustamaan, rekkautuneet hyökkäävät kimppuusi ja nälvivät sinus monta vuotta.

        Etenkin eräällä T alkuisella kirjoittajalle tuntuu olevan tärkeätä kommentoida muita kirjoittajia ja näiden vastauksia. T vastaa harvoin avaukseen vaan aloittaa muiden nälvimisen halveeramisen ja mustamaalaamisen aivan kuin olisi itse jotenkin muita parempi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etenkin eräällä T alkuisella kirjoittajalle tuntuu olevan tärkeätä kommentoida muita kirjoittajia ja näiden vastauksia. T vastaa harvoin avaukseen vaan aloittaa muiden nälvimisen halveeramisen ja mustamaalaamisen aivan kuin olisi itse jotenkin muita parempi.

        Aivoton ei muuten voi toimia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivoton ei muuten voi toimia!

        Samaa mieltä että kyseessä häiriintynyt omaa pahaaoloaan palstalle tuova yksilö, joka elämänsä ehtoo puolella on ottanut tehtäväkseen suomalaisten halveeramisen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä että kyseessä häiriintynyt omaa pahaaoloaan palstalle tuova yksilö, joka elämänsä ehtoo puolella on ottanut tehtäväkseen suomalaisten halveeramisen.

        Luin pitkästä aikaa tätä ketjua.
        Aika paljon moittimista. Voisiko asenteissa jokin mättää.
        Aika kauan minulta vei erottaa kirjoitustyylit.
        En noin paljoa kuraa Tellukkaanpäin heittäisi.
        Minusta realistinen ote asioihin voi olla ketjua tervehdyttävä.
        Hän ei itseään kehu.
        Joku kirjoitti häijysti hänen lapsensa terveydestä. Miten voi kehdata?
        Joo. On Tellu 'kurittanut' minuakin tai laittanut seinää vasten, mutta mitä sitten.
        Ekana vuonna oli muilta melkoista kimppuun käymistä, mutta mitä se hyödytti.
        Se, että jos ilkeilystä saa nautintoa tai jotain kimppakivaa, oudoksun. Tämä ei koske Tellua, koska hän on suora.
        Eliaanakin kirjoittaa mielestäni viisaalla asenteella.
        PP: aiheesi ovat aika hyviä, mutta kerro, sivalteletko sivusta lomassa?
        Tietynlaisesta rehellisyydestä pidän.
        Beng
        P.S. En ole ihana, enkä täydellinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luin pitkästä aikaa tätä ketjua.
        Aika paljon moittimista. Voisiko asenteissa jokin mättää.
        Aika kauan minulta vei erottaa kirjoitustyylit.
        En noin paljoa kuraa Tellukkaanpäin heittäisi.
        Minusta realistinen ote asioihin voi olla ketjua tervehdyttävä.
        Hän ei itseään kehu.
        Joku kirjoitti häijysti hänen lapsensa terveydestä. Miten voi kehdata?
        Joo. On Tellu 'kurittanut' minuakin tai laittanut seinää vasten, mutta mitä sitten.
        Ekana vuonna oli muilta melkoista kimppuun käymistä, mutta mitä se hyödytti.
        Se, että jos ilkeilystä saa nautintoa tai jotain kimppakivaa, oudoksun. Tämä ei koske Tellua, koska hän on suora.
        Eliaanakin kirjoittaa mielestäni viisaalla asenteella.
        PP: aiheesi ovat aika hyviä, mutta kerro, sivalteletko sivusta lomassa?
        Tietynlaisesta rehellisyydestä pidän.
        Beng
        P.S. En ole ihana, enkä täydellinen.

        Jos aiot lähteä Tellun kanssa kimppaan tulet saamaan samanlaisen kohtelun. Mopinheiluttaja ei ole tuonut tälle palstalle kuin eripuraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luin pitkästä aikaa tätä ketjua.
        Aika paljon moittimista. Voisiko asenteissa jokin mättää.
        Aika kauan minulta vei erottaa kirjoitustyylit.
        En noin paljoa kuraa Tellukkaanpäin heittäisi.
        Minusta realistinen ote asioihin voi olla ketjua tervehdyttävä.
        Hän ei itseään kehu.
        Joku kirjoitti häijysti hänen lapsensa terveydestä. Miten voi kehdata?
        Joo. On Tellu 'kurittanut' minuakin tai laittanut seinää vasten, mutta mitä sitten.
        Ekana vuonna oli muilta melkoista kimppuun käymistä, mutta mitä se hyödytti.
        Se, että jos ilkeilystä saa nautintoa tai jotain kimppakivaa, oudoksun. Tämä ei koske Tellua, koska hän on suora.
        Eliaanakin kirjoittaa mielestäni viisaalla asenteella.
        PP: aiheesi ovat aika hyviä, mutta kerro, sivalteletko sivusta lomassa?
        Tietynlaisesta rehellisyydestä pidän.
        Beng
        P.S. En ole ihana, enkä täydellinen.

        Tee ihmeessä itse parempia avauksia äläkä rupea muiden tekemiä arvostelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luin pitkästä aikaa tätä ketjua.
        Aika paljon moittimista. Voisiko asenteissa jokin mättää.
        Aika kauan minulta vei erottaa kirjoitustyylit.
        En noin paljoa kuraa Tellukkaanpäin heittäisi.
        Minusta realistinen ote asioihin voi olla ketjua tervehdyttävä.
        Hän ei itseään kehu.
        Joku kirjoitti häijysti hänen lapsensa terveydestä. Miten voi kehdata?
        Joo. On Tellu 'kurittanut' minuakin tai laittanut seinää vasten, mutta mitä sitten.
        Ekana vuonna oli muilta melkoista kimppuun käymistä, mutta mitä se hyödytti.
        Se, että jos ilkeilystä saa nautintoa tai jotain kimppakivaa, oudoksun. Tämä ei koske Tellua, koska hän on suora.
        Eliaanakin kirjoittaa mielestäni viisaalla asenteella.
        PP: aiheesi ovat aika hyviä, mutta kerro, sivalteletko sivusta lomassa?
        Tietynlaisesta rehellisyydestä pidän.
        Beng
        P.S. En ole ihana, enkä täydellinen.

        Herkkyytesi liikuttaa minua syvästi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos aiot lähteä Tellun kanssa kimppaan tulet saamaan samanlaisen kohtelun. Mopinheiluttaja ei ole tuonut tälle palstalle kuin eripuraa.

        Pistäpä käs sydämelle.
        Toimin yksilönä, kuten oletan aikuisten toimivan.
        Tuollainen lähes uhkailu ei ole aikuismaista.

        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tee ihmeessä itse parempia avauksia äläkä rupea muiden tekemiä arvostelemaan.

        Tällaiseen lopputulokseen tulit.
        Kuullostaa VT:lta.
        Luikit ilmeisesti heittämässä tämän ohjeen ketjuun kuin ketjuun, kun siihen tulee 'ryppy'.

        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällaiseen lopputulokseen tulit.
        Kuullostaa VT:lta.
        Luikit ilmeisesti heittämässä tämän ohjeen ketjuun kuin ketjuun, kun siihen tulee 'ryppy'.

        Beng

        Samaa sanon tosiaan Tellukalle usein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etenkin eräällä T alkuisella kirjoittajalle tuntuu olevan tärkeätä kommentoida muita kirjoittajia ja näiden vastauksia. T vastaa harvoin avaukseen vaan aloittaa muiden nälvimisen halveeramisen ja mustamaalaamisen aivan kuin olisi itse jotenkin muita parempi.

        Juuri nii ja nyt johtaa "tappomeininkikommentointia" 70 :ssa.
        Kreikan pakolaisorpolapset hirteen! ne kai haluavat todellisuudessa sanoa
        ja se on luettavissa rivien välistä.


    • Anonyymi

      Mitä helweetteä Tellukka-nimimerkin panettelijat potevat? - Nm. Seniiliyttä(kö?)

      • Anonyymi

        Jotain kummaa kiihkoahan se on. Lienevät entisiä työpaikkakiusaajia. Eihän seepra raidoistaan pääse.

        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotain kummaa kiihkoahan se on. Lienevät entisiä työpaikkakiusaajia. Eihän seepra raidoistaan pääse.

        Beng

        Eikö teille ole tullut mieleen, että sitä saa mitä tilaa?


      • Anonyymi

        Seniiliys on Tellukan sairaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö teille ole tullut mieleen, että sitä saa mitä tilaa?

        No pitääkö teille kiusaajille alkaa antamaan samalla mitalla kuin te jakelettelle hänelle? Kukaan täysipäinen ei viitsi, koska se on säälittävän sairasta ja osoitus, että omien korvien välissä ei kaikki toimi normaalilla tavalla. - Nm. Minkä toimittaja kuvittelet olevasi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö teille ole tullut mieleen, että sitä saa mitä tilaa?

        Kertoisitko, mitä ja kuka on tilannut?
        Kuvittelet.
        Et ole olemassa.
        Ajattele, niin olet.
        Beng


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kertoisitko, mitä ja kuka on tilannut?
        Kuvittelet.
        Et ole olemassa.
        Ajattele, niin olet.
        Beng

        Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.

        Näillä saiteilla ei ole metsää, on vain yksittäisiä puita ja jotkut niistä ovat jääneet kitukasvuisiksi. - Nm. Kiusaajat


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No pitääkö teille kiusaajille alkaa antamaan samalla mitalla kuin te jakelettelle hänelle? Kukaan täysipäinen ei viitsi, koska se on säälittävän sairasta ja osoitus, että omien korvien välissä ei kaikki toimi normaalilla tavalla. - Nm. Minkä toimittaja kuvittelet olevasi

        Sinä olet siis T anonyyminä ? Se on tiedossa ollut kauan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä olet siis T anonyyminä ? Se on tiedossa ollut kauan.

        Ehei, en ole sen enempää kuin rituliinikaan, joksi on myös sanottu. Ma oon mika oon ja sinä kuulostat luulotautiselta. - Nm. Tuhatnikkinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehei, en ole sen enempää kuin rituliinikaan, joksi on myös sanottu. Ma oon mika oon ja sinä kuulostat luulotautiselta. - Nm. Tuhatnikkinen

        Telluhan se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehei, en ole sen enempää kuin rituliinikaan, joksi on myös sanottu. Ma oon mika oon ja sinä kuulostat luulotautiselta. - Nm. Tuhatnikkinen

        Hulluilla on halvat huvit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hulluilla on halvat huvit.

        Ja vielä hullummilla aivan ilmaiset. - Nm. Revi siitä, jos osaat


    • Anonyymi

      Aivan liikaa keskitytään keskustelemaan toisten kirjoittajien oletetuista ja kuvitelluista ominaisuuksista, luonteesta ja etenkin heikkouksista.
      60 palstalla ei ole niin paljon kiusaajia, koska kiusaajat ovat nyt levittäytyneet paitsi 70 myös 80 palstoille suosikkikohteidensa perässä.
      MVH,
      Paloma, ei kirjautuneena

      • Anonyymi

        Olet sinäkin kokenut Tellun puuduttavan jankkaamisen ja vänkäämisen, joten tiedät kuinka onnellisia täällä oltaisiin ilman häntä. Hän vain tulee ja omii joitakin avauksia itselleen alkavalla kommentoida kaikkien viesteihin, kunnes koko keskustelu tyrehtyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet sinäkin kokenut Tellun puuduttavan jankkaamisen ja vänkäämisen, joten tiedät kuinka onnellisia täällä oltaisiin ilman häntä. Hän vain tulee ja omii joitakin avauksia itselleen alkavalla kommentoida kaikkien viesteihin, kunnes koko keskustelu tyrehtyy.

        Sehän on juuri se eräs kiusaajalle orkut tuottava onni
        saada keskustelu katki.
        On muitakin lajeja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän on juuri se eräs kiusaajalle orkut tuottava onni
        saada keskustelu katki.
        On muitakin lajeja.

        Tuntuu varmaan tällaisesta ruotsalaisvahvistuksesta upealta, kun onnistuu pilaamaan suomalaisten jutustelut?


      • Anonyymi

        Levittäytyneet????
        Eikö niitä pitänyt olla vain pari anonyymiä?


    • Anonyymi

      70 plussassa dunkkaa taas pahalta. Ei yököttävät malta pysyä poissa.

      • Anonyymi

        On huomattu, ne 2 on ujuttautuneet nyt kirjoittelemaan rekkaamattomina ettei niin pistäis silmään. . . ?


    • Anonyymi

      "Milloin kyse on kiusaamisesta, milloin vain erilaisista mielipiteistä?"
      Olisiko ero siinä, että mielipiteet koskevat asiaa ja kiusaaminen ihmistä? Oleellista voi myös olla tyyliseikat, eli millaista kieltä käyttää. Kukaan ei ole näkemässä tai kuulemassa kuinka kirjoittajat suhtautuvat saamiinsa kommentteihin! Eikä kukaan muu kuin kirjoittaja voi tietää, onko kommentti tarkoitettu hauskaksi pilaksi, provoksi vai mielipiteeksi.

      • Anonyymi

        Kyllä sen tyhmempikin erottaa milloin on kyse mielipide-eroista ja milloin kiusataan.


      • Anonyymi

        Olet aivan oikeassa: mielipide esitetään asiasta, joista voi ja saa olla eri mieltä. Mutta jos / kun ikävä ja pahansuopa mielipide koskee henkilöä ja persoonaa, se on kiusaamista sanan pahimmassa merkityksessä. - Nm. Asioitten erot


    • Anonyymi

      Erinomainen aloitus!

      Täytyy kyllä myöntää, että olen tullut toisinaan provosoiduksi ja vastannut jollekin kirjoittajalle tavalla, jossa maksan potut pottuina ja vieläpä lisätkin päälle. En halua selitellä omia tekemisiäni, mutta totean, että sellainen paikkahan tämä suomi24 on. Ei täällä tarvitse kruisailla ja kohteliaimmin ja anteeksipyydellen esittää asioitaan, vaan jokainen taaplaa omalla tyylllään.

      Kyllä täällä kiusataan ja joillakin ei tunnu olevan muuta motiivia palstalla oloonkaan.

      • Anonyymi

        70 plussalla on vuosia kiusaamistaan jatkanut massakiusaajakin, joka julisti:

        "Siinähän itkette ja anelette armoa, jyräämiseni jatkuu edelleenkin tauotta".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        70 plussalla on vuosia kiusaamistaan jatkanut massakiusaajakin, joka julisti:

        "Siinähän itkette ja anelette armoa, jyräämiseni jatkuu edelleenkin tauotta".

        Täällä tällä hetkellä parempi tilanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä tällä hetkellä parempi tilanne.

        Ymmärrän ;))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän ;))

        Luultavasti väliaikaisesti -:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luultavasti väliaikaisesti -:)

        Eiköhän asia voida "korjata" jos härskiksi taas menee...?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        70 plussalla on vuosia kiusaamistaan jatkanut massakiusaajakin, joka julisti:

        "Siinähän itkette ja anelette armoa, jyräämiseni jatkuu edelleenkin tauotta".

        Sinun kirjoitus tuo on massakiusaaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun kirjoitus tuo on massakiusaaja.

        Älä ole varma...


      • Kiitos!

        Olen minäkin monet kerrat provosoitunut täällä ja huomannut sen aiheuttuneen pienen piirin sanomisista. Siksi helpompi jättää heidät omiin oloihinsa.

        Samaa mieltä tuosta motiivista, miksi kiusaajat täällä ovat eikä hämmästytä enää heidän sanomiset. Tai ainakin yhä harvemmin koskettavat, kun tietää heidän syyn tänne kirjoitteluun.


    • Anonyymi

      Ihmistä kiusataan kehdosta hautaan, iän myötä siihen alkaa väsymään. Joskus toivoo että ihmiset muuttuisivat lempeämmiksi toisiaan kohtaan. Vähemmän koviksi.

      • Anonyymi

        Kiitos ! Sinun kommenttisi oli mukava lukea ! Siinä on viisautta.


      • Työpaikoilla kiusataan, jopa vanhainkodissa tai mitä palvelutaloja ne nykyään ovatkin, niin kiusaamista tapahtuu ja osa vanhemmista ihmistä nukkumaan mennessään toivoo, että ei enää heräisi. Kuitenkin me kaikki tarvitsemme toisia ihmisä, emmekä vaan voi sulkeutua omaan maailmaamme. Silloin kannattaa ajatella hyvää kanssaihmisitä ja olla niin lempeitä toisia kohtaan kuin se vaan ikinä onkaan mahdollista.


    • Anonyymi

      Loppujen lopuksi hmmm pääsi aika vähällä, on suhteellisen helppoa nostaa kytkintä ja lähtä pois suomi24 keskusteluista. Mutta ajattele niitä, jotka tulevat kiusatuiksi koulussa, töissä tai vanhainkodeissa. Siellä pieni ihminen on kahlittu hyppimään toisten pillien mukaan halusi tai ei. Siksi olen edellään yhä vahvemmin sitä mieltä, että sosiaalisuuden edistämiseksi tulisi osata tehdä muutakin kuin olla välittämättä tai jättää kaikki taakseen - sillä ei edistä mitään!

      • Olen nähnyt kirjoittajien tulevan ja lähtevän palstalta. Monet mukavat tyypit ovat kerta kaikkiaan vaan saaneet tarpeekseen. Tuollainen tapa, että on välittämättä mistään, on ehkä itselle kuitenkin helpointa. Jos ei kommentoi kaikenmaailman irvailuihin, saa silti lukea joltain toiselta, että muka huutelee sivusta. Ota siitä sitten selvää, miten täällä tulee olla?


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Olen nähnyt kirjoittajien tulevan ja lähtevän palstalta. Monet mukavat tyypit ovat kerta kaikkiaan vaan saaneet tarpeekseen. Tuollainen tapa, että on välittämättä mistään, on ehkä itselle kuitenkin helpointa. Jos ei kommentoi kaikenmaailman irvailuihin, saa silti lukea joltain toiselta, että muka huutelee sivusta. Ota siitä sitten selvää, miten täällä tulee olla?

        Sinä itse johdat tätäkin ketjua tutuksi tulleilla kirjoittajia aliarvioivilla puskakommenteillasi.
        Ketju pitenee ja tyhmenee.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä itse johdat tätäkin ketjua tutuksi tulleilla kirjoittajia aliarvioivilla puskakommenteillasi.
        Ketju pitenee ja tyhmenee.

        Kannanotto tuokin, mutta ei vaan pidä paikkaansa!

        Ei täällä kukaan johda mitään keskustelua. Olen ihan samanlainen vastailija kuin kaikki muutkin. Tämä on ollut hyvä keskustelu. Tyhmiä kommentteja ei ole tullut kuin muutama.


      • Anonyymi
        PorvoonParoni kirjoitti:

        Kannanotto tuokin, mutta ei vaan pidä paikkaansa!

        Ei täällä kukaan johda mitään keskustelua. Olen ihan samanlainen vastailija kuin kaikki muutkin. Tämä on ollut hyvä keskustelu. Tyhmiä kommentteja ei ole tullut kuin muutama.

        Ketjun taso on sitä korkeampi mitä vähemmän T on tölvimässä
        ts. tuomassa tyhmyyttään esiin. Ei tajua minkä kuvan antaa itsestään.
        Se ei ole mairitteleva ja se kuva huononee huononemistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketjun taso on sitä korkeampi mitä vähemmän T on tölvimässä
        ts. tuomassa tyhmyyttään esiin. Ei tajua minkä kuvan antaa itsestään.
        Se ei ole mairitteleva ja se kuva huononee huononemistaan.

        Millaisen kuvan itse annat itsestäsi tuolla(kin) kommentilla? - Nm. Huomannetko


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ketjun taso on sitä korkeampi mitä vähemmän T on tölvimässä
        ts. tuomassa tyhmyyttään esiin. Ei tajua minkä kuvan antaa itsestään.
        Se ei ole mairitteleva ja se kuva huononee huononemistaan.

        Tottakai voi tölvästä silloin tällöin, jos tulee sopiva tilanne, mutta en minäkään ymmärrä jatkuvaa negatiivisuutta. Keskustelupalstaa ei ole tehty sitä varten, että voisimme löytää sanomista toistemme kirjoituksista, eikä jatkuvan kritiikin esittämistä toista kohtaan. Pystymme löytämään paljon hyviä ja hauskoja asioita elämästämme.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisen kuvan itse annat itsestäsi tuolla(kin) kommentilla? - Nm. Huomannetko

        Huomannetko itse, jokainen vastauksesi on tölväys.


      • Anonyymi

        Olet oikeassa, että ainahan tämän kirjoittelun voi lopettaa. Toinen vaihtoehto on alkaa kirjoittelemaan tavalla, jolla ei aiheuta omien otsasuonten turhia pullisteluja. Se ei aina ole helppoa, jos kysessä on aihe, jolla on itselle merkitystä ja vastapuoleksi ryhtyy provokaattori. Tiedät sen varmaan itsekin. Itse olen silloin ottanut tavakseni provoilla takaisin kahta kovemmin. Se on tähän mennessä osoittautunut parhaimmaksi ratkaisumalliksi. Toinen vaihtoehto on tietenkin jättää juttu sikseen. Keksitkö parempia ratkaisuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, että ainahan tämän kirjoittelun voi lopettaa. Toinen vaihtoehto on alkaa kirjoittelemaan tavalla, jolla ei aiheuta omien otsasuonten turhia pullisteluja. Se ei aina ole helppoa, jos kysessä on aihe, jolla on itselle merkitystä ja vastapuoleksi ryhtyy provokaattori. Tiedät sen varmaan itsekin. Itse olen silloin ottanut tavakseni provoilla takaisin kahta kovemmin. Se on tähän mennessä osoittautunut parhaimmaksi ratkaisumalliksi. Toinen vaihtoehto on tietenkin jättää juttu sikseen. Keksitkö parempia ratkaisuja.

        Vihapuhetta on toisten leimaaminen jollain RASISTI-leimalla,
        se on julmaa ja vihamielistä.
        Myös NATSI-leima on täynnä leimakirveen heiluttajan omaa VIHAA.

        Natseiksihan sanotaan näitä kaasukammioissa toisia murhanneita tappajia.

        Täällä kirjoittavissa ei sellaisia ole,
        joten ajattele hiukan, ennenkuin heilautat LEIMAkirvestä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihapuhetta on toisten leimaaminen jollain RASISTI-leimalla,
        se on julmaa ja vihamielistä.
        Myös NATSI-leima on täynnä leimakirveen heiluttajan omaa VIHAA.

        Natseiksihan sanotaan näitä kaasukammioissa toisia murhanneita tappajia.

        Täällä kirjoittavissa ei sellaisia ole,
        joten ajattele hiukan, ennenkuin heilautat LEIMAkirvestä!

        Rasistisia ja natsimielisiä kirjoituksia esiintyy täälläkin ajoittain,
        etten sanoisi lähes joka päivä.
        Rasistihan ei tunnusta rasismia itsessään.
        Rasisti kieltää rasismin niinkuin sinä nyt malliesimerkkinä.
        Rasisti yrittää selittää itselleen, etteivät hänen kirjoituksensa ole rasismia
        saadakseen jatkaa rasististen kommenttien kirjoittamistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huomannetko itse, jokainen vastauksesi on tölväys.

        Tölväisen jos tölväisen. Vastaanottajan oma moka. - Nm. En nimellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tölväisen jos tölväisen. Vastaanottajan oma moka. - Nm. En nimellä

        Tollon logiikkaa. Uhri on syyllinen. Nm. Sinun mokasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tollon logiikkaa. Uhri on syyllinen. Nm. Sinun mokasi.

        Miten helweetessä voin uhriuttaa ketään. Jos joku uhriutuu tällaisen sivun kommenteista, vika on omassa päässä. Ei muitten. - Nm. Mitä muuta jäänyt väliin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten helweetessä voin uhriuttaa ketään. Jos joku uhriutuu tällaisen sivun kommenteista, vika on omassa päässä. Ei muitten. - Nm. Mitä muuta jäänyt väliin

        Sulla jäänyt pää oven väliin.


    • Anonyymi

      Natsit kannattivat rotuhygieniaa, "puhdasrotuisuutta",
      "vierasrotuisia" ei hyväksytty.
      Se ajatus elää joissakin suomalaisissa, jotka suomi24:äänkin
      kirjoittavat.
      Vaikka kuinka mitenkäpäin yrittäisi asian kääntää.

    • Anonyymi

      Ketju elää ja voi hyvin!
      Palstoilla esitetyt spekuloinnit tietämättömistä faktoista miellän yhtä lailla vinksahtaneiden aikaansaamisiksi. Olettamus siirretään helposti faktan puolelle, seurauksena kiusaustaktikointi ryöppäys, lievästi sanottuna. Silloinhan myös esiintyy kiusaamista ja sitä on turha lakaista maton alle, ellet omaa muuta tapaa solvaista vastaajaa.

      Kirjoitit ketjussa tuntevasi useita kirjoittajia heidän kirjoitustyyleistä. Kirjoitustyyli on vain osatotuus kirjoittajasta,. Kirjoitustyylejä on niin monta kuin haluaa tuoda esiin.
      Rekkautuneet ja allekirjoitetut "nikit" ovat mielestäni lähes yhtä tyhjän kanssa. Perusteltuna; palstat kuivuisivat lähestulkoon, jos tehtäisiin perusteellisempaa muutosta. Silloin tulisi puuttua "anojen" samanaikaisiin palstatölvimisiin. Mikä elämän jysäys siitä moderoinnissa silloin tapahtuisi!
      Kirjoitat nikkisi kautta ok. Mutta et pysty/halua kirjoittaa luonteesi pohjalta kaikille jokaista kirjoitusta, mikset?
      Taisit vastata ketjussa syyn toisella/kolmannella tunnistetulla tavallasi. On varmaan ihan ok, ei ole mikään uusi ilmiö.

      Muoti-ilmiöiksi tullut isojen kirjaimien, välillä hauskatkin viitteet sanoissa. Suomenkieli murteineen on mielenkiintoa täynnä. Kadehdittavaa, jotka sen taitaa.

      Minua kiehtoo työryhmä-, taustaselvitykset ja monet muistiot, unohtamatta lukuisia romaaneja. Kielten erilaisuudet, tapa kirjoittaa sähköposteja ovat erittäin mielenkiintoisia.
      Ei tulisi mieleenkään ujuttaa kiusaamisia tälle asteelle.

      • Anonyymi

        Tulee vielä lisämaustetta, kun jotkut poistattavat ylläpidon kautta viestejä, jos kommentti ei miellytä heitä. Näitä kirjoittajia kutsutaan palstan pikkudiktaattoreiksi ja erityisesti eräs nyt jo 7-kymppisiin siirtynyt oli tunnettu tästä piirteestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulee vielä lisämaustetta, kun jotkut poistattavat ylläpidon kautta viestejä, jos kommentti ei miellytä heitä. Näitä kirjoittajia kutsutaan palstan pikkudiktaattoreiksi ja erityisesti eräs nyt jo 7-kymppisiin siirtynyt oli tunnettu tästä piirteestä.

        Hmnn...kröhöm

        Tyrsk


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulee vielä lisämaustetta, kun jotkut poistattavat ylläpidon kautta viestejä, jos kommentti ei miellytä heitä. Näitä kirjoittajia kutsutaan palstan pikkudiktaattoreiksi ja erityisesti eräs nyt jo 7-kymppisiin siirtynyt oli tunnettu tästä piirteestä.

        Pikkudiktaattoreita on aina ollut joka paikassa. Palstahierarkiassa en toivoisi sellaisia olevan, mutta minkäs teet.
        Etsin erästä "anon " aloittamaa ketjua jossa vastasin viime viikolla. Kun sain takaisin vastauksen eräänlaisen modelta, niin eihän sen annettu kauaakaan olla palstalla.

        Turhaa edes alkaa miettimään kuinka ylläpito palstoilla toimii.


    • Anonyymi

      Olen seurannut ja huomannut että monella on vaikeuksia nukkumisen kanssa ja taitaa palsta olla joillekin pelkkää ajankulua ja riidanhaastamista. Sinänsä surullista koska täällä olla aikaisemmin keskusteltu ihan kunnolla.

      • Anonyymi

        Hyviä aloituksia kehiin ! Teen itse pari kuukaudessa ilman mainittavaa suosiota,
        kun ketään ei kiinnosta oikein mikään, vaikka erilaisia aiheita yrittäisi löytää.
        Julkkiksetko vain kiinnostaa ? Ne ei taas kiinnosta minua, mutta eipä paljon haittaakaan.
        Kaikelle on tilaa.


      • Anonyymi

        Hyviä aloituksia kehiin ! Teen itse pari kuukaudessa ilman mainittavaa suosiota,
        kun ketään ei kiinnosta oikein mikään, vaikka erilaisia aiheita yrittäisi löytää.
        Julkkiksetko vain kiinnostaa ? Ne ei taas kiinnosta minua, mutta eipä paljon haittaakaan.
        Kaikelle on tilaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyviä aloituksia kehiin ! Teen itse pari kuukaudessa ilman mainittavaa suosiota,
        kun ketään ei kiinnosta oikein mikään, vaikka erilaisia aiheita yrittäisi löytää.
        Julkkiksetko vain kiinnostaa ? Ne ei taas kiinnosta minua, mutta eipä paljon haittaakaan.
        Kaikelle on tilaa.

        Aloittaja ainakin yrittää vastailla vaikka välillä tulee soraa silmille. Hyvät avaukset pitävät palstaa pystyssä ja kasassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ainakin yrittää vastailla vaikka välillä tulee soraa silmille. Hyvät avaukset pitävät palstaa pystyssä ja kasassa.

        Sas mitkä on hyviä avauksia ? Sen kun tietäis.
        Toivoisi aktiivisuutta kaikilta. Eihän sitä voi etukäteen arvata,
        mikä aihe ottaa tulta. Avauksia vain kaikki tekemään !
        Ei aiheet tarvinne olla niin tarkkaan mietittyjä ?
        Rennosti vain !


    • Anonyymi

      Duracelkorppi & co ei lopeta, vieteri kireellä ne taas pyörii kuin viimeistä päivää
      maailmanlopun edellä.

      • Anonyymi

        Se on menoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on menoa.

        Se on naurettavaa. Inhokki käy uhittelemassa 70 plussassa ja kun jengi saa tarpeekseen siitä
        (aika nopeasti) se menee piileskelemään 80 plussaan
        esittäen siellä enkeliä. On se vaikeeta ihmiselle, kun päässä alkaa vipottaa,
        ei tiedä mihin puskaan sen päänsä piilottaisi, kun luonnettaan ei enää pysty kurissakaan pitämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on naurettavaa. Inhokki käy uhittelemassa 70 plussassa ja kun jengi saa tarpeekseen siitä
        (aika nopeasti) se menee piileskelemään 80 plussaan
        esittäen siellä enkeliä. On se vaikeeta ihmiselle, kun päässä alkaa vipottaa,
        ei tiedä mihin puskaan sen päänsä piilottaisi, kun luonnettaan ei enää pysty kurissakaan pitämään.

        se on ihan vapaata riistaa, sitä saakin kiusata, oikeastaan pitääkin kiusia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        se on ihan vapaata riistaa, sitä saakin kiusata, oikeastaan pitääkin kiusia

        Ei kiusaajille ole pahitteeksi maistaa omaa lääkettään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kiusaajille ole pahitteeksi maistaa omaa lääkettään

        Parempi on olla jatkamatta samoin eväin.


    • Anonyymi

      Tuossa vaiheessa ihmisellä on yleensä jo lääkitys,
      mutta kun ei itse tajua asioittensa tilaa niin "ympäristö"
      saa kärsiä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      19201
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      70
      16052
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      394
      9519
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      83
      6755
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      19
      4964
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      213
      3971
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      127
      2222
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1485
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      111
      1437
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1287
    Aihe