Star Trek Picard

Anonyymi

Ensimmäisen jakson nähtyäni jäi vähän tyhjä olo. Odotin mielenkiintoisempaa käsikirjoitusta, mutta tämähän olikin vasta ensimmäinen jakso, joten ehkä on tulossa jotain mielenkiintoisia juonenkäänteitä jatkossa, eikä koko juttu ehkä olekaan Datan "lapsen" etsintää... :)

Star Trekiä on mielestäni se, että käydään enemmän vuoropuhelua, kamera-ajot ovat levollisia, ei jatkuvaa räiskintää.

Häiritsevää oli menneisyyden ja nykyisyyden yhteenpunomisen hitaus. Ehkä tässä on syynä miellyttää vanhoja faneja ja viihdyttää uusia katsojia.

7

2116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käsikirjoituksen suurin moka tietty oli se, ettei tehty kaljua ja ryppyistä Baby Picardia, jota Seven-of-Nine olisi suojellut matkallaan autiomaassa :D Internet olisi haljennut kahdesti meemeihin :D

      Kakkosseason on kuitenkin jo tulossa ja ilmeisesti tässä sarjassa on tarkoitus kierrättää yksi kerallaan vielä kerran kaikki vanhat TNG ja Voyager-näyttelijät ja mahdollisesti tehdä jossain vaiheessa crossover myös Discoveryn kanssa.

      Mikä on ihan ok antaa näyttelijöille muutakin työtä kuin pyöriä jossain fanitapaamisissa muistelemassa vanhoja hyviä aikoja 20 vuotta sitten, jos vielä on kipinää tehdä uuttakin materiaalia.

      Trailerinpätkässä näytti siltä, että loppuseason menee toimintapainotteiseksi First Contactin suuntaan, romulanien ja borgien seurassa ennemmin kuin viinitilalla.

      Elokuva-Trek on ollut vähän solmussa, miten jatkavat. Tarantino-Trek vai Noah (Fargo, Legion) Hawley sitten jatkavat ilmeisesti kokonaan uuden miehistön kanssa, vaiko mennänkö vielä JJ Abramsin linjalla sittenkin? Jotenkin sekä QT että NH kuulostavat paluulta svengaavalle 60-luvulle, originaaliin Trekiin ja sen aikaiseen retrokuvastoon ja huojuviin pahvilavasteisiin. Aika jänskää on, jos näin käy.

      📼

      • Anonyymi

        Tarantino on ilmoittanut, ettei tee Star Trek elokuvaa.


    • Anonyymi

      Katsoin kolmannen jakson välillä kelaten, kelaan aina StarTrekeissä. Vaikutti kuin Picard olisi jättänyt jäähyväiset viinitilallisille ennen lähtöä avaruuteen. Tuli mieleen että onko tämä Picard sarja missä nimenomaan Picard kuolee lopullisesti ja jättää jäähyväiset katsojille?

      Seuraavaksi esittävät vielä Janewayn vaikka hänhän palasi vanhana Borgien joukkoon tuhoten kuningattaren ja itsensä. Vai tuhosiko? Tuleeko tästä uusi hyvin mielenkiintoinen sarja?

      Onko ”uuden todellisuuden” Janewayn mentävä vanhana myös ajassa taaksepäin? Jos tulevaisuus muuttui, aiheuttiko millaisia korjauksia? Miten kävi vanhalle Janewaylle ja vanhalle tulevaisuudelle? Erkaantuiko siitä aivan uusi peilimaailma? Oliko Borgin kuningattaren tuho vääjäämätön ja Janeway kuitenkin turvassa hyvin suojatussa kuningattaren kammiossa? Tuliko Janewaysta uusi Kuningatar?

      Miten kävi Borgien, Dominionin ja Nesteavaruuden olijoiden? Avautuuko kuitenkin hyperportti ihmisten avaruuteen Babylon 5 avaruuteen? Oliko Star Wrek vain alkusoitto tulevasta - multiuniversumisodasta?

      Kaikki usa kama on pohjimmiltaan sotaa. Nykyisen rahatalousjärjestelmän romahtaessa ja resurssipohjaisen syntyessä ei tarvetta enää tekijänoikeuksille osana talousjärjestelmää? Tuleeko multiuniversumi sarjassa lopulta tuhottua tarve sotaan ja alkaa seuraavan homo sapiensin uudelleenrakennus?

      • Anonyymi

        Tuo Picardin tarun loppu tuli minullekin mieleen. Hänellähän on diagnosoitu jokin aivoperäinen sairaus, joka johtaa kuolemaan. Picardin vanha ystävä ja lääkäri USS Stargazerin ajoilta sanoi, että ei niin paljoa enää ole jäljellä elämää .

        Muuten tämä Star Trek Picard on aika mitään sanomaton. Jotenkin tulee mieleen teiniseikkailu. Yksi tarina 10 jakson mittainen.

        No, sieltä on tulossa toinen kausi Picardia, joten ihan vielä hän ei ole kupsahtamassa.


    • Anonyymi

      Mä olen ihmetellyt mitä tässä vuosien saatossa on käynyt Star Trekille. Aikaisemmat trekit olihan hauskoja ja jännittäviä. Ne käsittelivät yhteiskunnan kipupisteitä. Kulttuurisia, taloudellisia ja poliittisia jännitteitä.
      - Nyt nuo teemat näyttävät olevan taka-alalla ja toiminta on tärkeintä .. räiskyviä avaruustaisteluita ja muuta väkivaltaa... mukamas hienoa kun laser osuu ja äijä lentää metrin tai kaks.

    • Anonyymi

      Tylsä!!!!

      Mitä Picard on tehnyt viimeiset 4 jaksoa ?
      Vatvonut syyllisyyden tuntojaan ja pyydellyt anteeksi kaikilta. Plääh!

    • Anonyymi

      Huonontunut se on uusimmat jaksot huonoja, muutama hyvä jakso oli tai 2. 9. jakso oli huono.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe