Star Trek Picard

Anonyymi

Ensimmäisen jakson nähtyäni jäi vähän tyhjä olo. Odotin mielenkiintoisempaa käsikirjoitusta, mutta tämähän olikin vasta ensimmäinen jakso, joten ehkä on tulossa jotain mielenkiintoisia juonenkäänteitä jatkossa, eikä koko juttu ehkä olekaan Datan "lapsen" etsintää... :)

Star Trekiä on mielestäni se, että käydään enemmän vuoropuhelua, kamera-ajot ovat levollisia, ei jatkuvaa räiskintää.

Häiritsevää oli menneisyyden ja nykyisyyden yhteenpunomisen hitaus. Ehkä tässä on syynä miellyttää vanhoja faneja ja viihdyttää uusia katsojia.

7

2196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Käsikirjoituksen suurin moka tietty oli se, ettei tehty kaljua ja ryppyistä Baby Picardia, jota Seven-of-Nine olisi suojellut matkallaan autiomaassa :D Internet olisi haljennut kahdesti meemeihin :D

      Kakkosseason on kuitenkin jo tulossa ja ilmeisesti tässä sarjassa on tarkoitus kierrättää yksi kerallaan vielä kerran kaikki vanhat TNG ja Voyager-näyttelijät ja mahdollisesti tehdä jossain vaiheessa crossover myös Discoveryn kanssa.

      Mikä on ihan ok antaa näyttelijöille muutakin työtä kuin pyöriä jossain fanitapaamisissa muistelemassa vanhoja hyviä aikoja 20 vuotta sitten, jos vielä on kipinää tehdä uuttakin materiaalia.

      Trailerinpätkässä näytti siltä, että loppuseason menee toimintapainotteiseksi First Contactin suuntaan, romulanien ja borgien seurassa ennemmin kuin viinitilalla.

      Elokuva-Trek on ollut vähän solmussa, miten jatkavat. Tarantino-Trek vai Noah (Fargo, Legion) Hawley sitten jatkavat ilmeisesti kokonaan uuden miehistön kanssa, vaiko mennänkö vielä JJ Abramsin linjalla sittenkin? Jotenkin sekä QT että NH kuulostavat paluulta svengaavalle 60-luvulle, originaaliin Trekiin ja sen aikaiseen retrokuvastoon ja huojuviin pahvilavasteisiin. Aika jänskää on, jos näin käy.

      📼

      • Anonyymi

        Tarantino on ilmoittanut, ettei tee Star Trek elokuvaa.


    • Anonyymi

      Katsoin kolmannen jakson välillä kelaten, kelaan aina StarTrekeissä. Vaikutti kuin Picard olisi jättänyt jäähyväiset viinitilallisille ennen lähtöä avaruuteen. Tuli mieleen että onko tämä Picard sarja missä nimenomaan Picard kuolee lopullisesti ja jättää jäähyväiset katsojille?

      Seuraavaksi esittävät vielä Janewayn vaikka hänhän palasi vanhana Borgien joukkoon tuhoten kuningattaren ja itsensä. Vai tuhosiko? Tuleeko tästä uusi hyvin mielenkiintoinen sarja?

      Onko ”uuden todellisuuden” Janewayn mentävä vanhana myös ajassa taaksepäin? Jos tulevaisuus muuttui, aiheuttiko millaisia korjauksia? Miten kävi vanhalle Janewaylle ja vanhalle tulevaisuudelle? Erkaantuiko siitä aivan uusi peilimaailma? Oliko Borgin kuningattaren tuho vääjäämätön ja Janeway kuitenkin turvassa hyvin suojatussa kuningattaren kammiossa? Tuliko Janewaysta uusi Kuningatar?

      Miten kävi Borgien, Dominionin ja Nesteavaruuden olijoiden? Avautuuko kuitenkin hyperportti ihmisten avaruuteen Babylon 5 avaruuteen? Oliko Star Wrek vain alkusoitto tulevasta - multiuniversumisodasta?

      Kaikki usa kama on pohjimmiltaan sotaa. Nykyisen rahatalousjärjestelmän romahtaessa ja resurssipohjaisen syntyessä ei tarvetta enää tekijänoikeuksille osana talousjärjestelmää? Tuleeko multiuniversumi sarjassa lopulta tuhottua tarve sotaan ja alkaa seuraavan homo sapiensin uudelleenrakennus?

      • Anonyymi

        Tuo Picardin tarun loppu tuli minullekin mieleen. Hänellähän on diagnosoitu jokin aivoperäinen sairaus, joka johtaa kuolemaan. Picardin vanha ystävä ja lääkäri USS Stargazerin ajoilta sanoi, että ei niin paljoa enää ole jäljellä elämää .

        Muuten tämä Star Trek Picard on aika mitään sanomaton. Jotenkin tulee mieleen teiniseikkailu. Yksi tarina 10 jakson mittainen.

        No, sieltä on tulossa toinen kausi Picardia, joten ihan vielä hän ei ole kupsahtamassa.


    • Anonyymi

      Mä olen ihmetellyt mitä tässä vuosien saatossa on käynyt Star Trekille. Aikaisemmat trekit olihan hauskoja ja jännittäviä. Ne käsittelivät yhteiskunnan kipupisteitä. Kulttuurisia, taloudellisia ja poliittisia jännitteitä.
      - Nyt nuo teemat näyttävät olevan taka-alalla ja toiminta on tärkeintä .. räiskyviä avaruustaisteluita ja muuta väkivaltaa... mukamas hienoa kun laser osuu ja äijä lentää metrin tai kaks.

    • Anonyymi

      Tylsä!!!!

      Mitä Picard on tehnyt viimeiset 4 jaksoa ?
      Vatvonut syyllisyyden tuntojaan ja pyydellyt anteeksi kaikilta. Plääh!

    • Anonyymi

      Huonontunut se on uusimmat jaksot huonoja, muutama hyvä jakso oli tai 2. 9. jakso oli huono.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      37
      4032
    2. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      239
      2527
    3. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      247
      2414
    4. Mitä haluat

      Toisesta vai haluatko mitään
      Ikävä
      203
      1914
    5. Tuli yhtäkkiä kova ikävä sinua, J

      Olisitpa täällä, niin voisin halata ja suukottaa sinua juuri nyt... Vaikka tilanne on mikä se on, enkä voi tätä oikeass
      Ikävä
      95
      1711
    6. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      117
      1517
    7. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      198
      1316
    8. Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joiden alkuperää ei tiedetä

      Leskenpoltto, kastijärjestelmä ja muut asiat, joita käytetään koko itää vastaan tietämättä niiden alkuperää. Aina kun o
      Hindulaisuus
      345
      1187
    9. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      199
      1046
    10. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      80
      971
    Aihe