Polkupyöräilevä liikenneraivoaja

Anonyymi

Onko Espoon kiinni jäänyt liikenneraivoaja homoseksuaali?
Ainakin hänen kommenttinsa viittaa vahvasti siihen:
– Hanki itselles joku muu miehisyyden mitta. Tuu vaikka tuonne mettään mun kaa, mä lähden koska vaan sun kaa, rähisijä vaahtosi.

22

1759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koulukiusattu persu se on.

      • Anonyymi

        Tuskin.

        Se on joku viitti sekaisin oleva viiskymppinen, joka luottaa liikaa itseensä. Yhden kerran soittaa suutaan väärälle ihmiselle niin loppuikänsä itkee.

        Kyseinen tyyppi pitäis vaan poimia pois avohuollosta laitoshoitoon


    • Anonyymi

      Olisikin vain soittanut poskeaan, mutta sortuessaan käyttämään raukkamaista väkivaltaa näissä agressiokohtauksiensa yhteydessä on täysin oikeutettua, että Kai Lennart Skoglund saa nimensä julkisuuteen maassa, jossa paskahousuja järjestelmällisesti suojellaan median toimesta. Onneksi jokainen voi halutessaan tilailla näitä julkisia tuomiolauselmia itse.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko idiootti vai miksi tuon linkin laitoit?

        Minulla on polkupyörä. Onko sinulla?


      • Anonyymi

        mikä saa tilaamaan näitä?


    • Anonyymi

      Ikävä tosiasia saattaa olla että hänellä on jokin mielenterveys ongelma

      • Nostopa nosto. Espoossa meillä on riesanamme aimo joukko noita latvahaasteisia polkupyöräilijöitä. Tämän viestiketjun aloituksessa viitatun raivoajan hoodeilla näemmä on muitakin, kuten tämän päiväinen aspegreeni. Aion videoida seuraavalla kerralla ja laittaa Odyseehen äänen kanssa sensuroimatta. IVS mitä siitä seuraa.


    • Anonyymi

      Ne on siirtyneet muille alustoille riehumaan. Ensin jotkut audin tai bmw:n ratissa sitten polkupyöräiemään hiihtoasupäällä ja niin edelleen. Kun eivät ole päässeet hiihtämään ja julistamaan Kaikkia Ulkoilualueita Vain Hiihtäjille alueiksi. Joutuneet työntämään hiihtosauvan takapuoleensa poikittain ja tunnustamaan tappionsa kun ilmastonmuutos tuli auttamaan meitä jotka olemme taistelleet periksi antamattomasti tuota joka talvista kuvh hulluutta vastaan. Siitä on kyse.

    • Anonyymi

      taitaa olla islamisti

    • Anonyymi

      onko maastopyöräilijä?

    • Anonyymi

      Suhtaudutko syrjivästi sukupuolivähemmistöihin? En aio klikata iltapäivälinkkiä. Itse pyöräilen 100% enkä aja autoa laisinkaan. Suojatiellä en pyöräile, ellei ole ajoratamaalauksella osoitettu sen olevan pyörätien[1] jatke. Apropos jatke: minulla ei siis ole esim. Audia, jonka jättäisin parkkiin "työ"päivän jälkeen lähteäkseni raivokuntolenkille polkupyörällä risteysalueella ohitellen ja 100W halogeeniledivalaisin muita liikkujia häikäisemässä. Se 100% on hyötypyöräilyä. Eikä minulla ole Toyotaakaan eikä pieruverkkareita eikä boksereita. On minulla ajokorttikin, A-kortti. Lopetin moottoripyöräilyn, kun siitä tuli liivejä käyttävien miesten tunnusmerkki tässäkin maassa.

      [1] lyhennysmerkintä "kevyen liikenteen väylä" -sanahirviölle tämän keskustelun tarpeita varten.

    • Anonyymi

      Öljysatu.
      Olipa kerran maa alueella joiden kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat ammoisina aikoina. Eteläisessä maanosassa asuivat muinaisten Helsingien heimolaisten jälkeläiset. Jossain tuon muinaisten Helsingien nykyisellä alueella oli tornitalo jossa oli kuusi kerrosta ja kallista taidetta. Tornitalo sijaitsi siellä jossa kansallisen ikonin ja sotasankarin nimeä kantava tie muuttuu Hämeentieksi,

      Hämäläisten härkätieksikö...miettikääpä sitä lapsukaiset.

      Tuossa tornitalossa tehtiin näennäisesti hyvää mutta se kätki sisäänsä pahuuden. Sen sisällä oli Mordorin joukkoja ja koottiin Suomalaisiakin joita yritettiin kääntää Urukuhaiksi tarvittaessa vaikka pakolla.

      Talossa hääräsi myyntipäällikkö pallo jolla oli kannabis ja psykedeeliöljyjä. Pallo toimi aisaparinsa A.Ankan kanssa. He öljyilivät näillä öljyillään alaisiaan ja Suomalaisia Urkuhaiksi. Pallo oli lisäksi julkihomo ja koetti öljyillä kääntää inhoamansa Urukhai pakkokoulutettavan myös homo örkiksi jollainen pallo itsekin oli saadakseen alistettua Urukhai pakkokoulutettua myös seksuaalisella vallalla. Pakkokoulutettava kulki tornitalossa muisti pimennettynä eikä ollut tilanteen tasalla.

      A.Ankka puolestaan terrorisoi tornitalon ulkopuolella ja öljyili Helsingejä heidän kapakoissaan uskotellen heille olevansa esimerkiksi noita tai akupungn käärme ja sai jotkut uskomaankin. Oikea magia vain loisti poissaolollaan ja huumeet tekivät kohdeyleisöön tehtävänsä.

      Ja huumatut ihmispolot uskoivat Ankkaa noidaksi...ainakin vähän aikaa kunnes totuus alkoi heille valjeta. Ankka ja pallo esittivät milloin mitäkin vaikkapa nuhteetonta kansalaista tai usein FSB agenttia tai itäisen maan psykiatria ja mitä milloinkin keksivätkin.

      Onneksi Kiinalainen sattuma alkoi vaikuttaa tilanteessa. Kaukoidästä tuli sairaus, joka, ajoi örkit ja Suomalaiset ja muut väen tornitalosta omiin luoliinsa töihin. Urukhai pakkokoulutettavia ei päästy öljyämään ja heidän muistinsa alkoi vähitellen palautumaan ja tietoisuus siitä mitä heille tehdään iski heidän tajuntaansa. Tämäkö pelastaa maan örkeiltä, joka sijaitsee alueella jonka kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat...se selviää seuraavassa kronikassa.

    • Anonyymi

      47-vuotias mies väitti tavaroiden kuuluneen pietarilaisille kavereille.

    • Anonyymi

      pelottaa ajella tuolla

      • Anonyymi

        Pelottaa ajella pyörällä


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pelottaa ajella pyörällä

        Pelottaa vailla lakisääteistä holhoojaa kaksipyöräisellä suhahtelevat lliikennesäännöistä piittaamattomat, joilla ei ole kaikki kansiot konttorilla.


      • Anonyymi
        Murskantestaaja kirjoitti:

        Pelottaa vailla lakisääteistä holhoojaa kaksipyöräisellä suhahtelevat lliikennesäännöistä piittaamattomat, joilla ei ole kaikki kansiot konttorilla.

        tarjoon dösää hinaavalle rallikuskille pesarii, mikäli vielä kerrankin vaarantaa polkupyöräilijöiden, jalankulkijoiden saati henkilöautoilijoiden turvallisuutta liikenteessä


    • Anonyymi

      espoon pyöräilevä spedenix kävi tänään taas käsiksi, "soitti vielä PolPolaan" pilarin ihme pelkuri... vetäny taas paljo kamaa, enskerralla maila laulaa...
      ps. hän oli heteroseksuaali

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe