Päivi Räsänen

Anonyymi

Jeesuksen omia sanoja Markuksen evankeliumin 13. luvusta:
"Mutta pitäkää te vaari itsestänne. Teidät vedetään oikeuksiin, ja teitä piestään synagoogissa, ja teidät asetetaan maaherrain ja kuningasten eteen, minun tähteni, todistukseksi heille." (Päivi Räsänen!)
"Ja sitä ennen pitää evankeliumi saarnattaman kaikille kansoille.
Ja kun he vievät teitä ja vetävät oikeuteen, älkää edeltäpäin huolehtiko siitä, mitä puhuisitte; vaan mitä teille sillä hetkellä annetaan, se puhukaa. Sillä ette te ole puhumassa, vaan Pyhä Henki." (vrt. Päivi Räsänen).
Näyttää vahvasti siltä. että viimeisiä aikoja eletään!

3

<50

  Vastaukset

  • kyllähän suomessa ja eussa ei ole sanan vapautta,jos tuo Raamatun sanasta mitä siinä lukee.alkaa moinen älämölö .Pikku hiljaa varmaankin ruvetaan kitkeä pois Kristittyjen sananvapautta.Oikeisto, liperaali,vasemisto EU tulevaisuudessa tulee olemaan pahempi kuin Neuvostoliitto kyylämisesessä yksilötasolla.

  • Tämä ei ole pyhä kirjoitus,

   vaan Saatanan Paavalille antama toimintaohje tekopyhitetyille:

   "Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät."

   Nämä ovat pyhiä kirjoituksia:

   "On sellaisia, jotka äitinsä kohdusta saakka ovat avioliittoon kelpaamattomia, on toisia, joista ihmiset ovat tehneet sellaisia, ja on niitä, jotka itse, taivasten valtakunnan tähden, ovat ottaneet osakseen naimattomuuden. Joka voi valita tämän ratkaisun, valitkoon."

   "Antakaa niiden kasvaa yhdessä elonkorjuuseen asti. Kun sen aika tulee, minä sanon korjuuväelle: Kootkaa ensin rikkavilja ja sitokaa se kimpuiksi, että se poltettaisiin. Mutta vehnä korjatkaa aittaani."

   • Sun jutussa ei ole mitään tolkkua.


  SEISKA.FI

  • Nyt puhuu 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra pahoinpitelystä: Olin menossa hakkaamaan vasaralla tauluja seinään, en ystävääni!
  • Johanna Tukiaisen vanhemmat iloitsevat ensimmäisestä lapsenlapsestaan – harvinainen video julki: Johanna on kovin rakas!
  • Danny ja Erika asuvat erillään: Tulevaisuus näyttää, miten vaikuttaa parisuhteeseen!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2235
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1928