Arafat tuo maailmanlopun

Anonyymi

ARAFAT TUO MAAILMANLOPUN

Eikö Iltalehti 11. 1. 1989 artikkelissaan "Lappeenrannassa tiedetään: Arafat tuo maailmanlopun",
kirjoittanut Harri Veijosen toteamuksena, että Jasser Arafat EI ole Antikristus? Kyllä kirjoitti.
Mutta siinä tarkoitettiin viimeistä suurta Antikristusta, joka täyttää kaikki antikristusprofetiat,
jollainen Jasser Arafat ei ole.

Jasser Arafat oli todellinen Palestiinan luoja. Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin.
Helvetti tulee maan päälle silloin, kun Palestiinan valtio on olemassa. Arafat tuo maailmanlopun
otsikkoni 1989 oli todellakin asiaa. Maailmanlopuksihan maailma sanoo sitä kun vihan aika alkaa
ja seurakunnan ylösotto tapahtuu.



JASSER ARAFAT OLI ANTIKRISTUS
Eikö Iltalehti 11. 1. 1989 artikkelissaan "Lappeenrannassa tiedetään: Arafat tuo maailmanlopun", kirjoittanut Harri Veijosen toteamuksena, että Jasser Arafat EI ole Antikristus? Kyllä kirjoitti. Mutta siinä tarkoitettiin viimeistä suurta Antikristusta, joka täyttää kaikki antikristusprofetiat, jollainen Jasser Arafat ei ole. Apostoli Johannes kirjoitti, että monia antikristuksia tulee ja oli jo tullut sen lisäksi, että lopulta ilmestyisi se yksi suurin. Jeesukselle, Paavalille ja Johannekselle oli selvää, kuka on antikristuksen ja antikristusten "esikoinen" ja ennekuva. Hän oli Danielin ennaltatietämä Antiokus IV Epifanes.

Daniel 11:21 ennusti Antiokuksesta: hän tulee keskellä rauhaa ja anastaa juonilla kuninkuuden. Jasser Arafat on sanonut, että Israel hävitetään pala palalta rauhan keinoin. Puhutaan rauhasta, mutta tehdään tuhoa. Pitkään sain opettaa Suomen tiedotusvälineitä, ettei Jasser Arafat voi olla Palestiinan presidentti, koska sellaista valtiota ei ole olemassakaan. Useimmat kai jo puhuvatkin palestiinalaisten presidentistä, vaikka Clintonkin ymmärsi, ettei ole syytä puhua presidentistäkään. Hän puhui jostakin johtajasta ja minä niinkuin asia on: "Terroristijohtaja Suomeen" (Helsingin Sanomat 10. 1. 1989). Valerauhan lisäksi siis melkoiset juonet Arafatilla kuninkuudelleen.

Daniel 11:31 ennustaa Antiokuksesta, että hän häpäisee Jerusalemin juutalaisen temppelialueen. Missä oli maailman pyhimpiä paikkoja suojeleva mielipide silloin, kun Jasser Arafat kaiveli sillä alueella maanalaisia käytäviä hävittäen ensimmäisen ja toisen temppelin jäännöksiä? Tuki hävitystä antaen Arafatin rakentaa rauhassa kolmatta moskeijaansa.

Kaiken huipuksi jopa kirkkojen johtomiehet uskoivat Antikristusta, Jasser Arafatia! Eivät he uskokaan Jeesusta, joka juutalainen asteli juutalaistemppelissä ja kertoi profeetta Danielin kirjoittaneen Antikristuksen "hävityksen kauhistukset" alusta loppuun, paluuseensa asti. Harri Veijonen

ANTIOKUS EPIFANEESTA ARAFATIIN

Ei ole "luterilaisessa Suomessa" juuri nähty asiaa antikristuksesta kuin internetissä minun sivuillani. En kuitenkaan enää ole ainoa, joka on jotakin antikristusvaroitusta maassa julkaissut, sillä ICEJ Suomen osastolta on tullut kasetti: Malcolm Hedding: Antiokus Epifaneesta Arafatiin. Kasettia voi tilata sieltä p. 09-2728 844.


JERUSALEM KANSAINVÄLISTETÄÄN

Pekka Sartola sanoi, että kaikki kaatuu lopulta Jerusalem-kysymykseen. Samaa saarnasi Olavi Syväntö taannoin. Sartola totesi myös, että hän on huono ennustamaan tulevaisuutta, vaikka onkin kirjoittnut pari eskatologista teosta.

Todellakin huonoja ennustajia ovat sekä Pekka Sartola että Olavi Syväntö ja muut vastaavaa opettavat. Minä kirjoitin kirjankin oikealla otsikolla jo 34 vuotta sitten, jota 1995 tarkensin "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!" Jerusalemista sopiminen ei jää tulematta vaan tulee aikakauden vaihdoksena.

Palestiinalaiset eivät kuulemma suostu Israelin kanssa rauhaan ennen kuin he saavat Jerusalemin pääkaupungikseen. Minun vuosikymmeniä vanhan selitykseni mukaan asia ratkaistaan niin, että Jerusalemista tehdään kansainvälinen kaupunki, molempien osapuolten pääkaupunki. Asia ei tosin ole minun keksimäni vaan jo John F. Walvoord kirjassaan Huomenna Harmagedon (Ristin Voitto 1975) kirjoitti: "Väliaikainen Jerusalem ratkaisu tulee olemaan Jerusalemin kansainvälistäminen kolmen uskontokunnan yhteiseksi pyhäksi kaupungiksi." Top 10 ylösottoprofetiat listallani Walvoord on kolmantena: John F. Walvoord / Valerauhan jälkeen / pian


MYÖNNYTYS LUTERILAISILLE

Olette kai huomanneet käsitykseni muuttuneen siinä, keitä hyväksyn Kirkkoihin kuulumattomien uskovien seurakuntaamme. Kannatan kyllä uskovien upotuskastetta, mutten vaadi sitä enää luterilaisilta tai muilta uskovien kastetta saamattomilta. Näin myös raamatulliseen Jumalan seurakuntaan kuuluvat kaikki uudestisyntyneet kasteesta riippumatta. Tervetuloa luterilaisetkin Harri Veijosen johtamaan seurakuntaan! Ja niinkuin moneen kertaan on todettu, paras syy kuulua meidän kirkkoihin kuulumattomiin on se, että opetamme totuutta Jeesuksen paluusta. Ja saamme yhdessä valmistautua ylösottoon niinkuin valvova morsian tekee kiihkeästi Ylkäänsä odottaen. Älkääkä jääkö kirkkoon! Kirkostahan tulee pimeydessään meille ylösoton merkki hokien nyt on rau

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Cynthia Woods

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
        YIT-Yhtymä
        0
        7937
      2. Perustele miksi hän ei

        Ole sopiva sinulle
        Ikävä
        177
        1755
      3. Mikä oli nainen

        Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
        Ikävä
        77
        1114
      4. Miksi sinulla, nainen

        On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
        Ikävä
        113
        1113
      5. Nainen, millainen tilanne oli

        kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
        Ikävä
        62
        1031
      6. Persut petti duunarit

        Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
        Perussuomalaiset
        193
        945
      7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

        https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
        Maailman menoa
        182
        920
      8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

        Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
        Maailman menoa
        271
        886
      9. Mitä ajattelen sinusta

        Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
        Ikävä
        35
        823
      10. Itkisikö onnesta

        Jos panisin sua kunnolla?
        Ikävä
        86
        707
      Aihe