Nuori mies vanhemman naisen luona

Anonyymi

25

18987

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oih, kaalimato pääsi vauhtiin tätä katsellessa

    • Anonyymi

      Taidat olla vähän niin kuin nuori Dustin Hoffman elokuvassa "Graduate", jonka suomennettiin hassusti nimellä "Miehuuskoe". Se meni harhaan, mutta elokuva itsessään on kolahtanut minuunkin, ja aina vaan syvemmälle vanhempana. Vaikka en minä vanha ole, 42-vuotias naimisissa oleva nainen. Mutta kyllä minä siihen rouva Robinsoniin osaan samastua, ja olen hieman vienyt ajatusta eteenkin päin. Ujo, kömpelö, lähes kokematon nuorukainen ja minä, naimisissa oleva nainen. Olen tehnyt pojalle selväksi että mieheni hyväksyy tämän, ja onhan se minullekin tärkeää. Lähes äidillisellä huolekkuudella järjestän niin että poika voi nauttia kunnolla. En ole koskaan kokeillut pessaaria, mutta nyt voisi olla sen aika. Tai sitten, kuten joskus mieheni kanssa, turvaudun ehkäisypuikkoon, jonka sujautan paikoilleen sulamaan ohjeen mukaan noin kymmenen minuuttia ennen yhdyntää. Riisuudun ilkosilleni, niin kuin poikakin, ja ainoa kulttuurin merkki ovat vihkisormukseni. Tule, sanon pojalle. Tule paljaaltaan, saat vihkiä minut esinahallasi, laueta emättimessäni vapaasti kuin eläin.

      • Anonyymi

        Ai olisiko sinusta toteuttamaan kanssani videon kaltainan fantasiani? -m23v-


      • Joskus joitakin kertoja törmäsin vastaavaan nuorena miehenä. Yhden kiimaisen kerran muistan, kun olimme saaressa muutaman kaverin kanssa. Ikää varmaan justiin se vähän ylo kaksikymmentä. Siellä oli nuotiopaikalla pariskunta, nainen ehkä reilun neljän kymmenen, hyvässä tikissä, viehättävä ja seksikäs, mies hieman vanhempi. Mies oli ihan helvetin humalassa, nainen ei niinkään, jopa vähän häpesi miestään. Meillä kaikilla muilla oli oikein kivaa. Soittelin siinä vähän jotakin ja väki oli innoissaan. Ilta tummeni ja pariskunnan ukko lähti hoipertelemaan veneellensä. Nainen tarttui minun kantaan kiinni ja lähti marssimaan teltalle mukaan. Hänellä oli vain kevyt kesämekon päällä, otti pokkarina pois ja alkoi riisumaan farkkuja. Muna oli aivan kivikovana. Hän otti sen suuhunsa ja alkoi imemään sitä sellaisella tarmolla, että muistan sen iäti. Myös sen että se varmaan ei ollut raikkaammasta päästä. Ei se häntä haitannut. Hän tuli samanlailla päälleni, ja lypsi kuiviin. Ei minkäänlaista armoa eikä vaihtoehtoa hommassa. Kyayin vielä, että saako tulla siaään. "Anna tulla vaan" ja hän varmoin ottein painoi ihan pohjaan saakka. Jäimme hetkeksi lepäilemään ja otimme oluet. Eihän nuorella miehellä kestä kauaa, kun olin jo taasen valmis panemaan uudelleen. Menimme telttaan ja vedimme vielä toisen kierroksen hänen kansaan. Laskin vielä toisen lasti sisälle hänen märkään pilluun. Sen jälkeen hän vain otti kamansa ja lähti jalkoväli spermaa valuen kävelemään heidän isolle veneellensä missä hänen miehensä nukkui. Aamulla he oli häipyneet ja naiata en enää koskaan nähnyt.

        Oli taas yksi kokemus, joka jäi nuoren miehen mieleen.


      • Kerronpa vielä toisen hauskan tarinan. Olin käymässä valtakunnan pääkaupungissa ns ravitsemusliikkeessä jossa on mm. Traktoreita sisällä. Ikää ehkä 22v silloin. Katsoin muualle ja törmäsin naiseen. Se käveli käytännössä suoraan syliin. Oikein söpö nelissäkymmenissä oleva hoikka nainen, minua ehkä leukaan saakka pitkä. Nappasin sen syliin ja pyysin anteeksi. Hän sanois että ei mitään, lähtisitkö minun luo panemaan? En nähnyt mitään syytä kieltäytyä asiasta. Toki olin hämilläni, että mitä tässä tapahtuu. Päissään olin kuin Ellun kana tietenkin. ... ja puutteessa kaaameassa puutteessa. Menimme taksilla jonnekin merenrannalla olevaan hienoon taloon. Sieltä oli valtavat ikkunat merelle päin olohuoneesta. Hän kertoi olevansa ammatiltaan lääkäri, ja juuri eronnut, lapset on isällään. Menimme sohvalle hyväilemään toisiamme ja riisumaan, näin ikkunasta laivojen valoja ja Helsingin kaupungin. Hän hyppäsi päälleni ja alkoi ratsastamaan. En ollut silloin saanut tulla paljaalla vielä kenenkään sisään. Tyttöystävä oli kyllä antanut laueta suuhun, mutta muuten aina kumin kanssa. Se tuntui taivaalliselta. Kysyin, että eikö tarvi kumia? Ei tarvi. Ensimmäisellä kerralla en kestänyt sitä menoa kauaakaan, vaan laukesin sykähdellen sisään. Hän nauroi, että olipa sinulla iso lasti. Hän kävi hieman pyhimmässä enimpiä pois ja tuli syliin. Kello oli jo pikkutunneilla minulla alkoi seisomaan uudelleen ja työnsin saman tien takaisin sisään ja aloin panemaan entistä kiivaammin. Joko sinä taas aloit, eikö me nukuta välillä. Ei nukuta.... tulin päälle ja jyystin nuoruuden tarmolla. Olin silloin urheilullinen kaveri. Tipuimme sohvalta lattialle, mutta se ei menoa Haitannut yhtään, jatkoin, niin kauan, että.tulin uudelleen ja sitten nukahdin.

        Heräsin aamulla sohvalta ja nainen oli vieressä. Saman tien minulla alkoi haluttamaan ja aloin työntämään munaa sisälle. Hän oli lusikassa sylissä.ja vain nauroi, ei voi olla totta. Teimme tämän vielä kahdesti. Minulla oli sen jälkeen muna ihan hellänä ja kassit todellakin tyhjänä. Naisen piti mennä lunastamaan lapset ja minut sysättiin bussipysäkille. Olin aika hämilläni, mutta tyytyväinen.

        Silloin Ei ollut kännyköitä, olin töissä isossa firmassa. Kerran meidän osaston puhelin soi, ka minua pyydettiin puhelimeen huudellen läpi koko osaston, puhelimeeeeeem. "Lääkäri täällä moi, oli tosi kiva kun kävit. Haluaisitko tulla panemaan mua uudestaan. Teki niin hyvää" säikähdin ja laskin luurin.

        Se oli elämäni suurin virhe.


    • Anonyymi

      Oh, tää munkin fantasia.. naapurissa asuu isotissinen rouva siitä uneksinu pitkän aikaa..

      • Anonyymi

        Tiedä vaikka hän olisi minä ☺


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedä vaikka hän olisi minä ☺

        pohjois-pohjanmaalla olis poika tähän fantasiaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedä vaikka hän olisi minä ☺

        Tuu ikkunaan, niin tarkistan. Tai anna sun sähköposti. Oon jo tulossa🙂


    • Anonyymi

      Kyllä tärryyttelee tämän videon tahdissa

    • Anonyymi

      Olisko vanhempaa naista tuottamaan videon kaltaista hyvää 23v miehen alulle?

    • Anonyymi

      Kyllä..

      • Anonyymi

        mistäs päin hän olisi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistäs päin hän olisi?

        Kymenlaaksossa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kymenlaaksossa..

        sopiiko tutustuu kikin kautta?


    • Anonyymi

      Vaimoni on saanut monesti nuorempaa miestä, hän uhkea 160cm kaunotar.

    • Anonyymi

      Tääl ois videon kaltainen poju vanhemmalle naiselle, oon hoikka 166cm pitkä..

    • Anonyymi

      (¯`·.¸¸.-> °º 🎀 𝐻𝒶𝓁𝓊𝒶𝓉𝓀🍩 𝓇𝑒𝓃𝓉❀ 𝓈𝑒𝓀𝓈𝒾ä? 𝑅𝑒𝓀𝒾𝓈𝓉𝑒𝓇ö𝒾𝒹𝓎 𝓃𝓎𝓉 𝒾𝓁𝓂𝒶𝒾𝓈𝑒𝓀𝓈𝒾 🎀 º° >-.¸¸.·`¯( 💯 http://rebeccagluck.top/OgVlFw

    • Anonyymi

      Kuka uhkea kypsä kuningatar ottaisi pitkän ja komean 22 vuotiaan miehen kylään ja mielellään sisäänsä;)
      Sähköpostia/ Kikkiä?
      Unelma olisi naida estottomasti vanhempaa himokasta naista...

      • Anonyymi

        Täällä 23v miehenalku, myös vanhemman naisen seura kiehtoisi :) sposti ja kik käytössä.


    • Anonyymi

      Reilusti vanhempaa naista Kuopion seudulta innokkaalle miehelle?

    • Anonyymi

      Ajelin mopoolla ilta myöhään, nainen viittoi tiellä, se oli Hannele lähinaapurin rouva.
      Sanoi ukko reissussa pitää kävellä ja kantamukset painaa. Otin kyytiin tunturin pitkälle istuimelle tuli aivan liki kysyi miten pysyn täällä näytin miten pitää kiinni lähdin ajamaan työnsi pillun pyllyyn kiinni tarttui käsillä halausotteella ajoin hiljaa että saan pitää pitkään kyydissä. Sanoin oikastaanko polkua kuiskasi oikastaan vaan ihanaa olla mopon kyydissä, välillä oli huono polku käveli edessä ja juosahteli. Katsoin pakaroita kalu meni lahkeeseen en voinut kääntää se kasvoi vasemmassa lahkeesa kiimasta ja tärinästä. Hannele nousi sitten kyytiin taas asettali itseään kun veti itseän lähelle käsi sattui kaluun koski aavistuksen pitkään ja nosti kädet rinnan ympäri. kun oltiin puolen kilometrin päässä tie oli sileä kädet laskeutu mutta nojasi minuun vasen käsi laskeutu kalun päälle ja hyväili kuiskas saanko maksaa kyydistä, aja tuonne ajoin varaston eteen vei katseilta piiloon avsi housuni ja imi oikein kovalla imulla nousi jos nait saank jatkosaaskin laski housut, nyt näin kunnolla oli juoksijan pylly hieroi kalulla reikää kuiskas älä hätäile ja ohjasi sisään kuiskas tulet meille yöksi panin voimalla huokasi sulla on kova en ole saanut kuukausiin panin ja panin kuiska tule vaan se on ihanaa kun ruiskin huudahti ihanaa saada sisään, nosti housut sanoi mopo varastoon.
      Sisällä Hannele riisui alasti, imetti hienoja rintoja nousi syliin, sain samalla kosketella pillua siitä valui entiset spermat kuiskas kiihottaa kun siellä on jo siemmenet Hannele naitatti kolmesti aamulla noin seitsemän viimmesen kerran.
      Onneksi Hannelen mies oli kuukausia komennuksella kävi joka toinen viikonloppu silloin Hannele oli tosi naituna maanantaina. Panin kahdessa kuukaudessa noin viisikymmentä kertaa. Kyllä siinä oppikaikkea. Hannele sanoi sitä oikein odottaa että saa antaa niin kuin haluaa.

    • Anonyymi

      Oman käden onnen hakijat ym.
      🥰✋️😇✌️🫠
      💝👼
      🎅🤶
      ❄️💐
      Rauhallista Joulua etäinen lähimmäinen...sinulle - yksin tai seurassa.

    • Anonyymi

      Rauhallista juhannusta jo.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe