Kommunisteja ahistaa

Anonyymi

Suomalaiset Kommunismidiktatuurin Puuhastelijat kulkevat edelleen naama norsun tuherolla sen vuoksi, ettei Suomi 80 vuotta sitten suhtautunut suurella myöntyvyydelle muutaman Otto Suomensyöjän toiveiden mukaiseen pakkoliittoon Neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin, vaikka se tarkoittaisi tänä päivänä Suomen pakkojäsenyyttä "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän osana, kuten Partacus on itänaapurimme tilaa hyvin osuvasti analysoinut.
Mikä näitä kommunismidiktatuurin puuhastelijoita oikein vaivaa??

41

709

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämä bloggari kirjoittaa asiantuntevasti "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän imperialismista ja vaikutusyrityksistä myös Suomessa.

      Nykypäivän Kremlin edessä konttaajia ovat pienen Suomen Kommunismidiktatuurin Puuhastelijoiden joukon ohella jo suomettumisen ajan rähmällään olleet poliitikot, kuten keskustan Paavo Väyrynen.


      https://vartiopaikalla.blogspot.com/

    • Anonyymi

      Kaikki maailman porvarit konttaavat Kremlin kapitalistihallinnon edessä.

    • Anonyymi

      Otto Ville Kuusinen sai lisänimensä "Suomensyöjä" Leniniltä, Kuusisen paasattua Suomen kohtalon olevan hävitä historiasta ja sulautua suurempaan, eli Neuvostoliiton kommunismidiktatuuriin.
      Suomi on edelleen.
      Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria ei ole.

    • Anonyymi

      Aloitus on sinänsä väärässä, että Suomessa vallitsisi kuviteltu Neuvostoliiton uhka.
      Aloitus on nukahtanut historian oppitunneilla. Toinen maailmansota päättyi aikoja sitten. Liittoutuneet voittivat. Demokratia murskasi fasismin.
      Kapitalismin sisäiset ristiriidat ennustavat suurta finanssikriisiä kun aikaisemmin sitä ravistelevit tuotantokriisit ts. liikatuotantokriisit.
      Kapitalismia vaivaa myös jatkuvan kasvun kriisi. Jatkuva kasvu on mahdoton. Ihmiskunnan edessä on väistämättömästi luonnonvarojen sääntelyn aikakausi.
      Kapitalismi ei voi elää ilman jatkuvaa kasvua. Ihmiskunnassa vallitsee kuitenkin täysin kehittyneet maailmanmarkkinat. Ylijäämäpääomia syntyy ja niitä piilotetaan kiertokulusta. Samaan aikaan oligarkismi pauhaa valtioiden velkaantumisesta. Ristiriita on ammottava.

      Kapitalismin sotaisuus on selvässä kasvussa. Se alkoi enevässä määrin kasvaa Neuvostoliiton hajottua ja sosialismin jouduttua vaikeuksiin.
      Suursodan vaara on olemassa. Porvarit tappavat ja tapattavat toisiaan eri puolilla maailmaa. Uskonnollinen äärioikeisto alias tietynlainen fasismi nostaa päätään. Fasismin onkin porvariston viimeinen keino yrittää pidentää elinikäänsä.
      Työväenluokan vallankumousten aikakausi odottaa vuoroaan. Kapitalistiluokan diktatuuri alkaa olla mennyttä kauraa.

    • Edellisestä unohtui allekirjoitus "Partacus".

      Työväenluokkaa ei tulevaisuus ahdista lainkaan. Se tulee olemaan heidän tulevaisuutensa. Niin kauan kuin maa ihmisiä päällään kantaa, työläisiä on. Ilman työtä ihmiskunnan kehitys pysähtyisi. Joutilaat rikkaat elävät palkkatyöläisten raatamisen tuloksillä- Työväenluokka ei siis voi kadota, mikäli asiaa tarkastellaan tuotannon kannalta. Sosialismin voiton jälkeen ei tule mitään uutta entisenlaista hallitsevaa luokkaa valtiovallan peräsimeen. Pikkuhiljaa luokkayhteiskunta katoaa ja valtovalta muuttuu kansalaisyhteiskunnaksi.
      Porvaristo eli kapitalistiluokka katoaa vallan peräsimestä ja vapaiden kansalaisten yhteisö kehittyy tilalle. Työväenluokan vapautus toteutuu. Luokkavastakohdat katoavat. Valtio kansalalsia alistavana järjestönä katoaa.

      Historiankirjoituksessa tulevat sukupolvet muistelevat ahneen uskonnollisen äärioikeiston viimeiseksi synnyttämiä sotia ja että kuinka paljon omistuksen haave synnytti tuhoa ihmiskunnalle mutta josta sittemmin päästiiin pois.

      • Anonyymi

        Nyt on olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että kumpi joko Partacus tai jopa PartaCusi on parempi nimi sellaisesta henkilöstä ja jopa Vallankumoussankarista, joka on hylännyt täysin KM PÄÄOMAKIRJA ja FE LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n.

        Onhan nyt HYVÄ ASIA huomata jotain sellaista, että Työn Sankari PartaCusi on hylännyt täysin siis todella täysin ARVOLAKI rs:n sekä vielä DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:n.

        Niin ja nyt Eräs Katunarri ja Kulkuri haluaa vielä kysyä sitä asiaa, että MIKSI todella PartaCusi on sitä mieltä, että nyt myös Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n perustaksi sopii todella voimalla Suhteellisuusteoria, Aika-Avaruus ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs. Miten nyt Arvoisa PartaCusi pitää tajuta ja ymmärtää se asia, kun DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause on Erään Kulkurin ja Katunarrin mielestä AINE-MATERIA(MASSA sekä Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA sekä N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs, mutta nyt Me voimme kuitenkin esittää sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että miksi Arvoisa PartaCusi nyt Teidän mielestänne DN LD rs on VIRHE eli ERHE ja että oikea Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs:n perusta ja lähtökohta on Teidän Mielestänne Suhteellisuusteoria sekä Aika-Avaruus ja Neliulotteinen GEOMETRIA eli ts VIIVA-PINTA-ALA-TILAVUUS-AIKA, kun nyt taas DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslause on kuitenkin VIIVA-PINTA-ALA-TILAVUUS?

        Jos ME hyväksymme sen asian, että nyt myös Materialistinen Filosofia ja Sosiologia rs perustuu tasan tarkkaan Suhteellisuusteoria, Aika-Avaruus ja Professori Zöllnerin Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään, niin nyt ei enää käy tietoteorian lausepuun peruslauseeksi DN LD rs, sillä tämä perustuu todella VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS rs:ään, kun nyt taas Teidän Tietoteorian Lausepuun Peruslause voidaan nyt esittää vain muodossa Viiva Pinta-Ala Tilavuus AIKA siis kuvioissa on neljä perusosaa ja joka myös ilmeisesti tarkoittaa sitä asiaa, että Teidän Arvoisa PartaCusi mielestänne DN LD rs on erhe ja vale todella. Jos me nyt hyväksymme Teidän Arvoisa PartaCusi ehdotuksenne, niin tällöin ei sovellu pätevästi tietoteorian lausepuun peruslauseeksibDN LD rs vaan pitää löytää jokin muu. Nyt on olemassa todella sellainen HYVÄ KYSYMYS, että mikä voisi todella olla UUSI Tietoteorian Lausepuun Peruslause, kun enää ei sovellu kuvioihin DN LD rs. Olisiko oikea vastaus Objektiivinen IDEALISMI rs:n tietoteorian lausepuun peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus? Mitä todella nyt Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit ehkä haluavat vastata Erään Katunarrin ja Kulkurin Uteluihin eli Kysyksiin?

        Niin ja toivoisin nyt sitä ainakin Teiltä Arvoisa PartaCusi, että Te yrittäisitte vastata ainakin jotain Uteluumme. Nyt toivoisin vielä sitä asiaa, että Te yrittäisitte ainakin vastata Erään Kulkurin ja Katunarrin kysyksiin siis ainakin ennenkuin Teidän Käskystänne Erään Kulkurin ja Katunarrin Kirjoitus hylätään. Voimme kai nyt todeta jotain sellaista, että yllä oleva kirjoitus ei luokkaa ketään Yksityistä Henkilöä sekä Yksityisen Henkilön AATE- ja USKONTOKUVIO rs:ää. Jos luokkaa, niin haluan pyytää anteeksi, sillä haluaisin nyt kuulla Teidän Mielipitenne Arvoisa PartaCusi ja Vastaavat rs.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11211985
      Persuja ahistaa.
      Yhdysvalloissa yli 1000 oikeustoimen henkilöä vaatii oikeusministerin eroa. Oikeusministeri on taipunut Trumpin tahtoon rikoksien käsittelyssä. Oikeusliatoksen itsenäisyys on uhattuna.
      Perussuomalaiset toimivat kulttuuriohjelmansa mukaisesti Suomessa oikeuslaitoksen halventamisen puolesta. Korkeasti koulutetut persut vaativat trollejaan hyökkäämään oikeustointa vastaan.

    • Anonyymi

      Partacuksen kannattaa yrittää pysytellä aloituksen aiheessa, eikä levittää Leninin opin mukaista valehtelua.

      Loppujen lopuksi demokratia murskasi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin, joka oli toisen maailmansodan aloittajavaltio yhdessä kansallissosialistisen Saksan kanssa, näiden maiden hyökättyä yhteistuumin Puolaan syyskuussa 1939 ja jaettua maan keskenään.

      Ja kun kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla, joihin nimimerkiltään Partacuskin lukeutuu, tuppaa tuo valehtelu olemaan ideologiaan oleellisesti kuuluvaa, sillä opettihan jo totinen toveri Vladimir Iljitš sitä että palturipuhe on kommunisteille paitsi sallittua myös suositeltavaa missä vain se palvelee kommunismidiktatuurin asiaa, niin pannaanpa vastapainoksi totinen toveri Vjatšeslav Mihailovitšin puheen lainaus.
      Mitään takeita ei tietysti ole tarkoittiko hänkään mitä sanoi, mutta näin se kirjattiin.

      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:

      NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON
      1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO

      Neuvostoliiton ulkopolitiikasta

      Kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M. Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939.

      Toverit kansanedustajat!"

      -

      "Toiseksi täytyy viitata sellaiseen tosiasiaan, kuin Puolan täydelliseen sotilaalliseen lyömiseen ja Puolan valtion hajoamiseen. Puolan hallitsevat piirit ylpeilivät kovasti valtionsa ”lujuudella” ja armeijansa ”mahdilla”. Kuitenkin riitti lyhyt isku Puolan kimppuun ensin Saksan armeijan taholta ja sitten puna-armeijan taholta sen aikaansaamiseksi, ettei jäänyt jäljelle mitään tuosta Versailles'n sopimuksen rujosta luomuksesta"

      https://histdoc.net/historia/molotov_31101939_fi.html

      Vaikka demokratia nujersi Moskovan Kremlin kommunismidiktatuurin vuonna 1991, niin Moskovan Kremlin fasismia se ei ole kyennyt nujertamaan, sen ollessa vielä täysissä voimissaan, kuten nimimerkki Partacuskin on myöntänyt, ja Suomalaiset Kommunismidiktatuurin Puuhastelijat puolustelevat sekä omissa julkaisuissaan että muun muassa täällä Suomi24:n keskusteluketjuissa Venäjän militaristista imperialismia Ukrainassa, syyllistäen rikoksen uhrin, Ukrainan, siitä mitä rikoksen tekijä, Venäjä, saa aikaan.
      Kommunistien Kremlin edessä konttaus jatkuu näin ollen aivan entisaikojen malliin.

    • Suomalaiset osallistuivat lopulta urhoollisesti saksalaisen fasismin lyömiseksi liittoutuneiden tukena. Suomalaisten fasistien suunnitelma suursuomesta kaatui sen siliän tien. Suomella ei olisi ollut mitään estettä toimia alun alkaen fasismia vastaan.
      Sankarillisesti syksyllä 1944 armeijamme suunnattiin natsiarmeijaa vastaan.

      Syksyllä 1939 Suomi olisi voinut vapaasti liittyä länsiliittolaisten rintamaan (Ranskan ja Saksan) ja talvisotaa ei olisi tullut.
      Talvisota saattoi olla liittoutuneille pelastus. NL oppi karvaimman kautta preussilaisen silloin nykyaikaisen sotaopin hyökkäyskiiloista ja motituksesta. NL käytti sitä heti kun selvisi ensi rytäkästä.

      Persujen kosiskelu Putinin suuntaan on normaalia. Oligarkkeja kaihoava persuismi kokee itsensä suureksi Putinin jalkojen juuressa. Ette luultavasti tue lainkaan Venäjän proletaareja ja sen puoluetta Venäjän kommunisteja. Eikö näin olekin?

      "Loppujen lopuksi demokratia murskasi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin, joka oli toisen maailmansodan aloittajavaltio yhdessä kansallissosialistisen Saksan kanssa, "
      Olisitteko niin ystävällinen, ettette levittäisi kokoomus-Putkisen valhesotahistoriaa. Putkinen väittää, että "Mein Kampfissa" ei ole vaatimusta lännelle ottaa siirtomaita idästä. Kyllä Hitler hekumoi kaikkien slaavien alistamisesta, varsinkin "juutalisbolsevikkien" NL:n alistamisesta.
      Sodan siemenet laskettiin Mynchenin petoksessa myydä Hitlerille Itävälta ja Tsekkien sudeettialueet. Se oli samalla Puolan myymistä. Mynchenin takia Engl Ranska eivät voineet sallia liittoutumista Puolan tukemiseksi. Länsi oletti, että Saksa menee yhtä kyytiä Uralille saakka. Kuitenkaan Engl Ranska ei asettaneet tikkua pystyyn Puolan puolesta.

      Ei surra arvoisa persu. Loppu hyvin. Kaikki hyvin. Fasismi tuhottiin ja sillä selvä. Mekin oltiin lopussa tuhoamassa fasismia. Eihän nosteta sitä uudelleen? Eihän?
      Tuomitaan natsit Tanskan ja Norjan alistamisesta sekä Pohjois-Suomen ottamisesta (suomalaisten häntyrien luvalla) sota-alustakseen.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa. Kommunistit tukivat natsisaksan ja fasismin syntyä, koska fasismilla ja kommunismilla ei ole muuta eroa kuin nimi.

        On hyvä että sinäkin vihdoin sen ymmärsit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa. Kommunistit tukivat natsisaksan ja fasismin syntyä, koska fasismilla ja kommunismilla ei ole muuta eroa kuin nimi.

        On hyvä että sinäkin vihdoin sen ymmärsit.

        Hai....hyvä kaveri. Ai sie olet sosialisti.
        Luet ahkerasti Marxia ja Leniniäkin silmäilet. Materialistinen filosofia korvaa teitille uskonnon.
        Hyväksytte seksuaali- ja muut vähemmistöt. Juutalaisia et vainoa.
        Haihip...Ette tue kansallisuussortoa ettekä halua vieraita maita omaksenne. Sanoudutte totaalisesti irti persurasismista. Kivaa hei...Et varsinkaan ole Hitlerin raamatun "Mein Kampfin" tukija.....Totta totisesti et ole tai Jahve paiskoo kiviä niskaanne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hai....hyvä kaveri. Ai sie olet sosialisti.
        Luet ahkerasti Marxia ja Leniniäkin silmäilet. Materialistinen filosofia korvaa teitille uskonnon.
        Hyväksytte seksuaali- ja muut vähemmistöt. Juutalaisia et vainoa.
        Haihip...Ette tue kansallisuussortoa ettekä halua vieraita maita omaksenne. Sanoudutte totaalisesti irti persurasismista. Kivaa hei...Et varsinkaan ole Hitlerin raamatun "Mein Kampfin" tukija.....Totta totisesti et ole tai Jahve paiskoo kiviä niskaanne.

        Olet oikeassa... Kommunistit tukivat natsisaksan ja fasismin syntyä, koska fasismilla ja kommunismilla ei ole muuta eroa kuin nimi.

        On hyvä että sinäkin vihdoin sen ymmärsit....


      • Anonyymi

        "Syksyllä 1939 Suomi olisi voinut vapaasti liittyä länsiliittolaisten rintamaan (Ranskan ja Saksan) ja talvisotaa ei olisi tullut."

        Hölmöin kommentti miesmuistiin. Missä ihmeen tynnyrissä tämä meidän "Partacus" on kasvanut?


    • Anonyymi

      Ja katsotaanpa sitten mitä Partacus on tällä kertaa valehdellut ja löytyykö sieltä edes totuuden siementä

      "Syksyllä 1939 Suomi olisi voinut vapaasti liittyä länsiliittolaisten rintamaan (Ranskan ja Saksan) ja talvisotaa ei olisi tullut."

      Partacuksen viisauden mukaan Suomen olisi siis pitänyt liittyä syksyllä 1939 "länsiliittolaisten" Ranskan ja Saksan rintamaan, huolimatta siitä, ettei sellaista rintamaa ollut edes olemassa?
      Joko kommunismidiktatuurin puuhastelijan isopyörä heittää, tai sitten tietopuolella on sen kokoluokan puutostila, ettei toivo tulevaisuudesta näytä kovinkaan ruusuiselta.

      Todellisessa maailmassa Ranska julisti yhdessä Australian ja Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa 3. syyskuuta 1939 sodan Saksalle, joka oli aiemmin elokuussa solminut Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kanssa keskinäisen hyökkäämättömyys- ja etupiirisopimuksen, jossa Suomi linjattiin Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin alamaiseksi.

      https://histdoc.net/historia/dogo1939.html

      https://histdoc.net/historia/nichtang.html

      https://histdoc.net/pic/pravda1939-08-24.jpg

      https://www.verkkouutiset.fi/suomen-kohtalon-kaksi-lausetta-vuosisadan-sopimuksen-alkuperaisversio-julki/

      Suomella ei ollut syksyllä -39 juuri mitään liikkumatilaa edes suhteessa yksittäisiin Euroopan valtioihin, sillä kansallisosialistinen Saksa, joka yhdessä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin kanssa hallitsi Itämeren kauppa- ja sotilasliikennettä, tyssäsi kaikki Suomen sille esittämät avunpyynnöt jyrkästi, eikä Ranska olisi voinut edes niin halutessaan asettua noiden kahden Itämeren hallitsijan kanssa napit vastakkain auttaakseen Suomea, sillä kumpikaan noista valtioista ei olisi Hitler-Stalin-paktin velvoitteiden vuoksi sallinut sellaista missään tapauksessa.


      Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vaateet Suomelle olivat syksyllä 1939 samat kuin Virolle, Latvialle ja Liettualle, jotka luottivat Kremlin kommunistidiktaattorin valheellisiin lupauksiin, vain tullakseen seuraavana kesänä miehitetyiksi ja pakkoliitetyiksi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjavaltioksi.

      Katsotaanpa mitä Molotov lupail Baltian maille lokakuussa 1939, tietäen tuolloin puhuvansa valheita.

      "Mainittujen keskinäisten avunantosopimusten erityisluonne ei suinkaan merkitse minkäänlaista Neuvostoliiton puuttumista Viron, Latvian ja Liettuan asioihin, niin kuin muutamat ulkomaisen lehdet yrittävät kuvata sitä. Päinvastoin, kaikki nämä avunantosopimukset takaavat allekirjoittajavaltioiden suvereniteetin loukkaamattomuuden ja toisen valtion asioihin puuttumattomuuden periaatteen. Nämä sopimukset lähtevät toisen osapuolen valtiollisen, sosiaalisen ja taloudellisen rakenteen kunnioittamisesta ja niiden on määrä vahvistaa rauhanomaisen hyvän naapuruuden yhteistyötä kansojemme kesken. Me kannatamme rehellistä ja täsmällistä solmittujen sopimusten täytäntöönpanoa täydellisen vastavuoroisuuden vallitessa ja ilmoitamme, että höpinöistä Baltian maiden sovjetisoinnista on etua vain meidän yhteisille vihollisillemme ja kaikenlaisille neuvostovastaisille provokaattoreille."

      https://histdoc.net/historia/molotov_31101939_fi.html

      Ja vilkaistaanpa vielä mitä samainen Molotov ilmoitti Liettuan ulkoministeri Vincas Kreve-Mickeviciukselle kesäkuussa 1940, kun Suomen ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin maaliskuun rauhansopimuksesta oli kulunut vain reilu kolme kuukautta.

      > "Molotov suositteli kuulijalleen realismia, sillä Liettua ja muut Baltian kansat, "Suomi mukaan luettuna", tullaan liittämään neuvostokansojen kunniakkaaseen perheeseen."

      https://yle.fi/uutiset/3-5784861

      "Fasismi tuhottiin ja sillä selvä"

      No mikäli sinä uskot lainkaan omiin puheisiisi, niin eihän sitä suinkaan tuhottu, vaan Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri muuttui muutaman välivuosikymmenen siirroksen kautta Venäjän "kiistatta fasistiseksi, militaristiseksi ja imperialistiseksi" diktatuuriksi.

      Puolueet / Suomen Kommunistinen puolue

      "Mitä fasismi tarkoittaa nykyajassa"


      "Partacus
      18.12.2019 17:32"

      > "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio"

      Minä olen ollut samaa mieltä jo viimeiset viisitoista vuotta - Venäjä on fasistinen, militaristinen ja imperialistinen diktatuuri.
















      Loppu hyvin. Kaikki hyvin. Fasismi tuhottiin ja sillä selvä.

      • Anonyymi

        Ja tuo viimeinen Partacuksen kommentin lainaus jäi ylimääräisenä huomaamatta ennen Lähetä-painikkeen napautusta. Vastaus siihen löytyy ylempää.


    • "Partacuksen viisauden mukaan Suomen olisi siis pitänyt liittyä syksyllä 1939 "länsiliittolaisten" Ranskan ja Saksan rintamaan, huolimatta siitä, ettei sellaista rintamaa ollut edes olemassa?"

      Ranska ja Englanti julistivat sodan Saksalle syyskuussa 1939 käymättä kuitenkaan sotatoimiin.
      Vielä elokuussa 1939 maat estivät yhteisen rintaman muodostamisen NL:n kanssa Saksan uhkaa vastaan. Ranska Englanti toivoivat vieläkin Saksan suuntaavan Puolan jälkeen NL:n kimppuun. Suunnitelma osui omaan nilkkaan ja oli Euroopalle vahingollinen.
      22.6.1941 jälkeen Englanti ( Ranska oli poissa kuviosta) USA näkivät todellisuuden. Saksalainen fasismi täytyy tuhota tai piru vie.
      Liittouma syntyi ja Eurooppa (maailma) säästyi fasismin kynsistä. Suomalaisten porvarien tukikaan fasismille ei auttanut.

      Miksiköhän persut nuolevat perin ahnaasti fasismin saappaita!
      Puolueen periaateohjelmako velvoittaa?

      • Anonyymi

        "Partacuksen viisauden mukaan Suomen olisi siis pitänyt liittyä syksyllä 1939 "länsiliittolaisten" Ranskan ja Saksan rintamaan, huolimatta siitä, ettei sellaista rintamaa ollut edes olemassa?"

        Seuraavaksi Partacus luultavasti esittää , että Suomen olisi pitänyt liittoutua Australian kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Partacuksen viisauden mukaan Suomen olisi siis pitänyt liittyä syksyllä 1939 "länsiliittolaisten" Ranskan ja Saksan rintamaan, huolimatta siitä, ettei sellaista rintamaa ollut edes olemassa?"

        Seuraavaksi Partacus luultavasti esittää , että Suomen olisi pitänyt liittoutua Australian kanssa.

        Länsiliittouma syntyi syyskuussa 1939. Sen muodostivat Ranska ja Englanti.
        Sotatoimia ei suoritettu. Puolaa ei mitenkään avustettu muutoin kuin suunsanallisesti.
        Tästä riippumatta Suomella oli mahdollisuus yhtyä Englannin ja Ranskan liittoumaan.
        Saksa käytti Puolan valtauksen jälkeiset kuukaudet hyväksi suorittaakseen keväällä 1940 sotatoimet Englannin ja Ranskan kukistamiseksi.
        Mikä esti Suomen osallistumasta sotaan länsiliittouman puolella? Miksi Suomi päinvastoin keväällä 1940 alkoi salaiset neuvottelut Saksan sotatoimista Neuvostoliiton kukistamiseksi,


    • https://yle.fi/uutiset/3-11212255

      Arvoisat perussuomalaiset.
      Te tekisitte yhteiskunnalle palveluksen toimimalla huumeiden levittämistä vastaan kuin iänikuisesti nuolemalla Hitlerin takamuksia.
      Fasismin vastaisen rintaman voitto tulee säilymään historian muistissa yhtenä suurimpana sankaritekona.
      Nykyään on toimittava ettei samaa uusiintuisi. Uusimishaluja valitettavasti on.
      Hylätkää eristäytymisen periaateohjelmanne ja alkakaa toimia demokratian puolesta.

    • Anonyymi

      Rikollinen mafiabisnes ujuttautuu elitarviketuotantoon.
      https://yle.fi/uutiset/3-11208263
      Tässäkin olisi persuimille työsarkaa sen sijaan että parjaa oikeuslaitosta. Sanan- ja mihinkään vapauteen ei voi kuulua rikollinen bisnes. Sellaiset yrittäjät kuuluvat selliosaston asukeiksi.

    • Anonyymi

      Katsotaanpa mitä muuan Arvo Tuominen tuumasi Kremlin kellot-teoksessaan.

      "Kun sitten sota alkoi olla ovella vuonna 1939, niin kuka oli se mies, joka ensimmäisenä kiiruhti natsismia tukemaan? Se oli tietysti Stalin, joka tekemällä liiton Hitlerin kanssa auttoi tätä aloittamaan toisen maailmansodan. Ja sama Dimitrov, joka pitkässä puheessaan oli tuominnut kaikki natseja avustaneet puolueet, valtiomiehet ja valtiot, joutui Kominternin pääsihteerinä siunaamaan Hitlerin Puolaan kohdistuneen hyökkäyksen, ja sitten ymmärtämään niitä sähkösanomia, joita Molotov lähetti Hitlerille, kun tämä oli valloittanut Tanskan, Norjan, Hollannin ja Belgian ja hyökkäsi täydellä voimalla Ranskaan. Silloinhan Molotov Neuvostohallituksen nimissä jokaisen tämmöisen suuren voiton jälkeen onnitteli Hitleriä ja Kominternin johtajisto aina selitti, että Hitler oikeastaan taistelee edistyksen puolesta, koska maailman taantumusta edustivat juuri Hitlerin vastustajat, lähinnä Englanti ja Ranska, tietysti myös Amerikka. Tämmöiseen kummalliseen valoon joutuivat jo neljä vuotta myöhemmin Kominternin viimeisen kongressin suuret puheet ja päätöslauselmat. Otan vielä näytteeksi kongressin päätöslauselmasta lainauksen, joka sekin kuvaa tilannetta hyvin sattuvasti:

      Jos jokin heikko valtio joutuu hyökkäyksen alaiseksi yhden tai useamman imperialistisen suurvallan taholta, jotka haluavat tuhota sen kansallisen riippumattomuuden ja kansallisen yhtenäisyyden tai panna toimeen sen jakamisen, niin kuin historiassa esim. Puolan jaossa on tapahtunut, voi tuollaisen maan kansallisen porvariston sota tuon hyökkäyksen torjumiseksi saada vapaussodan luonteen, vapaussodan, johon maan työväenluokka ja kommunistit eivät voi olla sekaantumatta. Tuollaisen maan kommunistien tehtävänä on - käyden sovittelematonta taistelua työväestön ja työtätekevien talonpoikien ja kansallisten vähemmistöjen taloudellisten ja poliittisten asemien turvaamiseksi - tulla samalla eturivin taistelijoiksi kansallisen riippumattomuuden puolesta ja käydä vapaussota loppuun asti antamatta "oman" porvariston tehdä sovintoa hyökkäävien valtioiden kanssa oman maan etujen kustannuksella.

      Olen ottanut tämän erityisesti osoittamaan, kuinka irvokkaasen valoon joutuivat Kominternin päätökset silloin, Hitler Stalinin luvalla hyökkäsi Puolaan syyskuun 1. pnä 1939; silloin heti Komintern Dimitrovin ja Manuilskin suun kautta tuomitsi jokaisen puolalaisen, joka asettui vastustamaan tuota imperialistisen suurvallan hyökkäystä. Ei vain tämä riitänyt, vaan kun 17 päivää myöhemmin Stalinin oma armeija hyökkäsi Puolan kimppuun, löi puukon verta vuotavan Puolan selkään, niin samalla tavalla leimattiin pettureiksi kaikki kansallisen vapauden puolesta taistelevat työläiset. Siis ne, jotka puolustivat Puolan itsenäisyyttä ja vapautta Hitleriä vastaan, olivat pettureita, ja tietysti kaksin verroin pettureita olivat ne, jotka yrittivät puolustaa sitä Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan.
      Nämä muutamat esimerkit osoittavat, kuinka epäitsenäinen Komintern todellisuudessa oli, kuinka se oli vain Neuvostoliiton ulkoministeriön erikoiselin tai tarkemmin sanottuna Stalinin käsikassara, joka pantiin tekemään häränpyllyjä, häpäisemään omat päätöksensä ja omat poliittiset linjansa."

      Arvo Tuominen, Kremlin kellot, ss. 159-160.

      https://www.finna.fi/Record/selma.134890

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Arvo_”Poika”_Tuominen

    • Anonyymi

      Persujen natsinuolenta jatkuu.

      • Anonyymi

        No siinä tapauksessa jo Stalin, Molotov, Dimitrov ja Manuilski olivat persuja nuollessaan tuolloin Hitlerin Saksaa.


    • Anonyymi

      Vallattuaan yhteistuumin Puolan ja jaettuaan sen kuten kahden diktaattorin, Josif Stalinin ja Adolf Hitlerin, kesken oli sovittu, pitivät valtaajat myös yhteisiä voitonparaateja ja muita juhlallisuuksia.

      "Punatähden liitto hakaristin kanssa – Brestin salailtu voitonparaati 22.9.1939"

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/veikkohuuska/216658-punatahden-liitto-hakaristin-kanssa-brestin-salailtu-voitonparaati-22-9-1939/

      https://www.youtube.com/watch?v=9IFmBQS8FDc

      Neuvostoliiton ulkoasiain kansankomissaari Vjatšeslav Molotov piti lokakuussa 1939 puheen, jossa hän Saksan ja Neuvostoliiton ystävyyden ylistyksen ohella kehua retosteli Puolan valtauksella ja sieltä saadulla mittavalla sotasaaliilla, johon kuului muun muassa runsaasti uutta aseistusta, jota mitä todennäköisimmin käytettiin muutaman kuukauden päästä Suomen vastaisella rintamalla kun Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri yritti puna-armeijan mahtia käyttäen alistaa rauhallisen naapurinsa Suomen oman diktatuurinsa orjaksi.

      Otto Suomensyöjä Kuusinenkin valmistautui jo, turhaan, tulemaan puna-armeijan mukana Helsingin voitonparaatin juhlituksi patsastelijaksi.
      Saattaa se vieläkin Otto Suomensyöjän haamua kyrsiä.


      ""RKKA:n propagandatyöntekijä ja agitaattori", nro 21, marraskuu 1939:

      NEUVOSTOLIITON KORKEIMMAN NEUVOSTON
      1. KOKOONPANON YLIMÄÄRÄINEN VIIDES ISTUNTO

      Neuvostoliiton ulkopolitiikasta

      Kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan ja ulkoasian kansankomissaarin toveri V. M. Molotovin selonteko Neuvostoliiton korkeimman neuvoston istunnossa 31. lokakuuta 1939.

      Toverit kansanedustajat!"

      -

      " Mitä tulee sotasaaliiseemme Puolassa, se käsittää enemmän kuin 900 tykkiä, yli 10000 konekivääriä, yli 300 tuhatta kivääriä, yli 150 miljoonaa kiväärin patruunaa, noin 1 miljoona tykin ammusta, lähes 300 lentokonetta jne."

      https://histdoc.net/historia/molotov_31101939_fi.html

      Kuten tiedämme, niin myttyyn meni Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin imperialistiset suunnitelmat koko Suomen valtauksesta, ja liekö juuri siitä seurannut silmien avautuminen johtanut muutamia vuosikymmeniä myöhemmin koko Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin oman kyhästelynsä toimimattomuuden lopulta ymmärrettyään toteuttamaan itsemurhaan.

      Neukkula pötköttää diktatuurien hautuumaalla, ja sehän on vasta vallan oiva seikka kun diktatuurit vähenevät.

    • Anonyymi

      Neukkula on nurmen alla, persuismi nuolee fasismia.

    • Anonyymi

      Persut ei pääse irti fasismin takalistosta.

    • Anonyymi

      Kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen Venäjä on tuon lisäksi myös emävalehtelija, ja Venäjän miehittämässä Itä-Ukrainassa majailevan Janus Putkosen MV-lehti toimii Kremlin nöyränä palvelijana.


      "MV-lehti levittää MH17 disinformaatiota"

      https://vartiopaikalla.blogspot.com/


      Ilmanko Partacus ja muut kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat olleet kovin vaitonaisia kyseisen propagandatuutin osalta, sillä kritikoidessaan sitä he tulisivat samalla loukanneeksi Kremliä, ja kommunistithan eivät, kuten tiedämme, jumalauta pilkkaa Jumalaansa.

    • Anonyymi

      Porvaridiktatuurin kannattajat ryömivät pölyssä ja tomussa naton ikeen alla. He suorastaan kutsuvat vieraita sotavoimia maahamme vaikka mitään uhkaa ei ole. Varsinkin Lapissa nato lähes asuu. Vuonna 1940 Lappiin alkoi lappaa Hitlerin natsiarmeijan joukkoja. Vuoden kuluttua Saksa hyökkäsi NL:n kimppuun ja sai suomalaiset mukaan sotaansa.
      Porvarikansanedustajat väittävät ettei varoja ole sosiaalisiin uudistuksiin. Varat kun täytyy jemmata asevoimiin.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelija-Partacus on näemmä sitä mieltä, että Suomi ei saisi harjoitella maanpuolustusta, vaikka hän on jopa itse myöntänyt naapurimme Putinin Venäjän olevan kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio.
      Kummallista, eivätkö kommunistit siis olekaan fasisminvastaisia, vaikka he sitä väittävät olevansa?
      Siltä näyttää, etteivät ole.

      • Anonyymi

        Kommunisti on maailman suurin valehtelija, kertoo historia.


    • Porvaridiktatuurin tukija (olisiko ent. opiskelijataistolainen L. Hokk.....?) vääntää asiat mullin mallin.
      Partacus ei ole kiistänyt maanpuolustusta. Hän on esittänyt vaihtoehdon sotilaalliselle varustelulle. Sota näet ei meitä turvaa. Päinvastoin kuten menneessä historiassa on jouduttu toteamaan. Jokainen itsenäisyyden aikainen sota on tuonut tuhoa.
      Vaihtoehto on: Sitoutumattomuus sotaliittoihin, rauhanomaiset suhteet naapurivaltioihin ja muuallekin. tavaranvaihtoon perustuva ulkopolitiikka.
      Lapin luovuttaminen naton sotaharjoituskentäksi edustaa vaarallista ulkopoliittista linjausta.
      Vanhustenhoitajia aseistautumisen sijasta.

    • Anonyymi

      Pardagusi on hullu. Se puhuu että armeijoita ei tarvita mutta samaan hengenvetoon sanoo että 'venäjän hyökkäys ukrainaan oli kaunis ja kannatettava teko'.

      Tuon(kin) vuoksi voidaan todeta, pardagusi on mielisairas psykopatti.

    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa sitten taasen Partacuksen Leninin propagandaopin mukaista patologista valehtelua.


      Suomen puolustaminen asevoimin on Suomen Puolustusvoimain lakisääteinen tehtävä, eikä Kremlin edessä konttavilla suomalaisilla kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla ole tietenkään siihen asiaan veto-oikeutta.

      "1 §
      Soveltamisala

      Tässä laissa säädetään puolustusvoimien tehtävistä, toimivallasta, organisaatiosta, hallinnosta, sotilaskäskyasioiden päätöksentekojärjestelmästä ja henkilöstöstä.
      2 § (28.6.2017/427)
      Puolustusvoimien tehtävät

      Puolustusvoimien tehtävänä on:

      1) Suomen sotilaallinen puolustaminen, johon kuuluvat:

      a) maa-alueen, vesialueen ja ilmatilan valvominen sekä alueellisen koskemattomuuden turvaaminen;

      b) kansan elinmahdollisuuksien, perusoikeuksien ja valtiojohdon toimintavapauden turvaaminen sekä laillisen yhteiskuntajärjestyksen puolustaminen;

      c) sotilaskoulutuksen antaminen ja vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen ohjaaminen sekä maanpuolustustahdon edistäminen;

      2) muiden viranomaisten tukeminen, johon kuuluvat:

      a) virka-apu yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi, terrorismirikosten estämiseksi ja keskeyttämiseksi sekä muuksi yhteiskunnan turvaamiseksi;

      b) pelastustoimintaan osallistuminen antamalla käytettäväksi pelastustoimintaan tarvittavaa kalustoa, henkilöstöä ja asiantuntijapalveluja;

      3) osallistuminen Euroopan union toiminnasta tehdyn sopimuksen 222 artiklaan tai Euroopan unionista tehdyn sopimuksen 42 artiklan 7 kohtaan perustuvaan apuun, aluevalvontayhteistyöhön tai muuhun kansainvälisen avun antamiseen ja kansainväliseen toimintaan;

      4) osallistuminen kansainväliseen sotilaalliseen kriisinhallintaan ja sotilastehtäviin muussa kansainvälisessä kriisinhallinnassa.

      Puolustusvoimien muista tehtävistä säädetään erikseen."

      -

      https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2007/20070551

      Ilman Suomen kansan ja maamme armeijan kykyä ja halua taistella, siis käydä puolustussotaa hyökkäävää imperialistista Neuvostoliiton kommunismidiktatuuria vastaan talvella 1939-1940, olisi Suomi miehitetty punarosvoarmeijan toimesta, demokratiamme ja itsenäisyytemme lakkautettu, ja maamme kansalaiset alistettu Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjiksi.


      Viro, Latvia ja Liettua luottivat tuolloin Kremlin ja Kominternin valheisiin rauhasta ja niiden itsenäisyyden kunnioittamisesta, tullen petetyiksi, eivätkä ne taistelleet punarosvoarmeijaa vastaan, ja sen vuoksi ne alistettiin vuosikymmeniksi Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjavaltioiksi.

      Tuolloinen Suomen Kommunistinen Puolue hyväksyi Kominterniin kuuluvana täysin sekä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökkäyksen maahamme että Viron, Latvian ja Liettuan imperialistiset valloitukset ja alistamiset oman kommunismidiktatuurinsa orjiksi, eikä yksikään SKP:n johto ole koskaan tuominnut noita tekoja.
      Oletko sinä yksityisenä kommunismidiktatuurin puuhastelijana niin rehellinen, että teet sen?

      Suomella on rauhalliset suhteet kaikkiin naapurivaltioihinsa, eikä se miehitä minkään naapurinsa valtioalueita, kun taas Venäjän fasismidiktatuuri miehittää paraikaa Ukrainaan kuuluvaa Krimiä ja osia Itä-Ukrainasta.

      Sinä olet hyväksynyt jopa itse kiistatta fasistiseksi kutsumasi Venäjän militaristisen imperialismin niin Georgiassa kuin Ukrainassakin, eikä sinulla ole tuon perusteella minkään sortin uskottavuutta saarnata missään tilanteessa "rauhanomaisista suhteista", ellet sinä sitä ennen vedä pois tukeasi Venäjän fasismidiktatuurin sotapolitiikalta.

      • Anonyymi

        Lisättäköön alaviitteeksi:

        Kun Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin punarosvoarmeija aloitti itse järjestämiään Mainilan tykistölaukauksia tekosyynä käyttäen imperialistisen hyökkäyssotansa Suomeen 30. marraskuuta 1939, pyysi Suomi pikimmiten taistelujen keskeyttämistä ja neuvottelujen aloittamista, jolloin Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri vastasi, ettei neuvottelut ole tarpeen, koska se on tulossa Suomen valtioalueelle maan hallituksen pyynnöstä.

        Tuo "Suomen hallitus", jonka pyynnöstä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin punarosvoarmeija Suomeen tunkeutui, oli kommunistihanttapuli Otto Suomensyöjä Kuusisen Terijoen valhehallitus, joka oli synnytetty kommunistidiktaattori Josif Stalinin työpöydällä.

        "Ainakin Ždanovin, Molotovin ja Kuusisen käsien kautta kulki suunnitelma Suomen valtiojärjestelmän muuttamisesta heti kaavaillun neuvostomiehityksen jälkeen kansanrintamajärjestelmän avulla ja "kansanviholliset" vangitsemalla. Tästä voi päätellä, että neuvostojohdolla oli aikomuksena - ideaalitapauksessa - toteuttaa Suomessa vastaava mullistus, joka Liettuassa, Latviassa ja Virossa toteutettiin kesäkuun 1940 miehityksen jälkeen, siis liittäminen neuvostotasavaltoina Neuvostoliittoon.
        Stalin on tehnyt korjauksia myös SKP:n 30.11. päivätyn vetoomuksen luonnokseen(30.11. delo 578 s. 16-31). Suomen kansanhallitus ilmoitti perustamisestaan julistuksella 1.12.1939. Luonnoksessa on Stalinin korjauksia. Se julkaistiin Pravdassa 2.12. 1939."

        Vihavainen, Timo; Manninen, Ohto; Rentola, Kimmo; Zuravljov, Sergei: Varjo Suomen yllä — Stalinin salaiset kansiot. 2017. ss. 165-166.


    • Iltalehden vasta ilmestynyt erikoisnumero kumoaa suomensyöjä Hitleristä tehdyn ylistetyn aloituksen.
      Hitler ja saksalaisen fasismin kelkkaan hurahtanut suomalaisporvariston eliitti söivät omaa isänmaataan suuruudenhulluilla kuvitelmilla.
      Ei ole mitään syytä olla katkera vaikka sodat hävittiin. Osallistuimme kuitenkin loppupeleissä liittoutuneiden sotavoiman osana fasismin tuhoamiseksi. Unohdettu Lapin sota tulee nostaa sille ansaittuun kunniaan. Englanti, USA, Neuvostoliitto pehmittivät yhdessä Suomen kanssa saksalaisarmeijan takamuksia. Saimme säilytettyä itsenäisyyden.
      Toki on edelleen piirejä, joiden takamuksia kutkuttaa suuri Suomi. Niille ei tule antaa valtaa. Nykyajan uusi sota olisi aivan toisenlainen kuin 80 vuotta sitten. Voittajakin voisi joutua alkamaan teollisuuden jälleenrakentamisen täysin tuhotun maan keskeltä.
      Vieraan sotavoiman kutsuminen maahamme sotaleikkeihin tulee lakkauttaa. Ulkopolitiikan tulee pohjata yksinomaan rauhanomaisen siviilituotannon puitteisiin.
      Aloitus katsoo taaksepäin nurinkurisilla silmälaseilla. Hallituksen tulee katsoa ratkaisuissaan katsoa avoimin silmin yhdenvertaisten ihmisten maailman rakentamisen ongelmaan.

    • Anonyymi

      Oikeaa yhteistyötä itänaapurin kanssa.
      https://yle.fi/uutiset/3-11961760
      Suomen ja Pietarin matkailuyritykset kaavailevat yhteistä mainontaa Pietarin ja Saimaan matkailulle. Projekti on merkittävä. Eurooppalaisia ja muitakin houkutellaan yhteistyössä alueelle.
      Toivottavasti porvaridiktatuurin puuhastelijat eivät pääse sotkemaan porvarillisten Venäjän ja Suomen yhteishanketta.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11963075
      Lahden Hennalan punavankileirin teloituksista uutta tietoa. Suojeluskuntajärjestö teloitti luultua enemmän. Suojeluskuntalaiset teloittivat alaikäisiä lapsiakin.
      Joka kymmenes vanki joutui teloitetuksi.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11962911
      Natomaa Turkki jatkaa presidentti Erdoganin vastaisten poliitikkojen sieppauksia.
      Aikaisemmin Valko-Venäjä sieppasi pres. Lukashenkon vastustajan lentokoneesta.
      Lukashenkon vastustajaa on kuvattu vahvaksi äärioikeistolaiseksi.

    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurin puuhastelijoilla näyttää olevan paitsi kehnonpuoleinen historian tuntemus myös varsin epäasialliset käytöstavat yrittäessään viedä keskustelu pois aloituksen aiheesta, joka on Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin talvella 1939-1940 toteuttama imperialistinen hyökkäyssota ja sen seuraukset.
      Tuollaiset yritykset vesittää keskustelua ovat tietysti myös osoitus, siitä että kommunismidiktatuurin puuhastelijoita todella ahdistaa käydä keskustelua aloituksen aiheesta, sillä olihan heidän ihannevaltionsa ja idolinsa Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri tuolloin kansallisosialistisen Saksan liittolainen ja aseveli, näiden kahden diktatuurin aloittaessa toisen maailmansodan Euroopassa.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11967418
      Liikahdus rikkaiden veronkierron suitsimisessa.
      G7 maat sopinevat 15 % vähimmäisverosta, yritysverominimistä. Se estäisi viemästä varoja veroparatiiseihin mitättömällä kulukorvauksella pankille.
      Uusi veromalli toisi valtioiden kassaan enemmän tuloja.

      • Anonyymi

        Kuinkahan paljon tuolla tempulla siirretään rahaa työtätekeviltä ihmisiltä täydellisille ploisille !!!
        Niinkuin esim. afrikan mustaloisille jotka ovat loisineet vissiin jo yli 30v suomessa !! prkele.

        KYSYN VAAN !!!


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe