Aihe

Samat numerot samalla rivillä

Anonyymi

Ostin tänään eurozäkpotin. Huomasin että siinä on sama numero sekä viiden rivillä että tähtinumeroissa. Onko arvontakoneessa joku virhe vai voiko sama numero olla normaalistikin kahdesti samassa rivissä?
Periaatteessa siis minulla riittää kuusi numeroa täysosumaan ko?
Lappu oli muutenkin mielenkiintoinen kun kaksi riviä ostin ja molempien rivien kaksi ensimmäistä numeroa olivat samat ja numero kymppi oli kolmesti kahdella rivillä.

Ostan harvoin mitään lottoa saati muitakaan arpalappuja niin siksi kokemusta ei ole ja kyselen.

21

185

  Vastaukset

  • voihan siinä olla ihan ku missä tahansa pelissä missä on näitä lisänumroita, vikingnumeroita, plussanumeroita, tähtinumeroita, extranumeroita, numeroita.

  • Oletko jotenkin tyhmä?? Tottakai tähtinumeroissa voi olla sama numero kuin perusnumeroissa, sillä ne arvotaan erikseen arvonnan aikana. Tutustu peliin ja sen säänhöihin ennenkuin pelaat äläkä kysele tyhmiä täällä.

   • Ja niin "fiksu" kommentti. Eikös hän kertonut ettei juurikaan pelaa ja sinä tyhmittelet kokematonta.
    Jos itsekin kokeilet jotain uutta etkä osaa, niin oletko edelleen sitä mieltä, että sinua voi pitää tyhmänä kun et tajua?
    Varsinainen opettaja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja niin "fiksu" kommentti. Eikös hän kertonut ettei juurikaan pelaa ja sinä tyhmittelet kokematonta.
    Jos itsekin kokeilet jotain uutta etkä osaa, niin oletko edelleen sitä mieltä, että sinua voi pitää tyhmänä kun et tajua?
    Varsinainen opettaja.

    Niin, onhan se niin ylivoimaisen vaikeaa lukea ne pelin säännöt siitä pelilapun takapuolelta. Jos sen jaksaisi tehdä, ei tarvitsisi kysellä täysin typeriä asioita täältä. Joiltain pitäisi ottaa peli- ja äänestysoikeus pois.


  • Menikö Nurmekseen jo toinen nettivoitto lyhyen ajan sisällä? Edustaa ilmeisesti koko itä Suomen nettipelaajia tämä yksi pieni Kylänen/kaupunki.
   Toki ne isoimmat potit menevät kuponkipelaajille. Jos netissä voi voittaa vain alle 200 000€ ja ne isommat sekä päävoitto MILJOONAT aina kuponkipelaajalle, homma haiskahtaa.
   Etelä ja länsisuomalaisten miesten juhlaa.
   Sinänsä positiivista, että nyt Ruotsi ja Puola pärjäsivät. Ensi viikolla joku muu pohjoismaa ja Saksa. Näin se menee vuorotellen. Suomi viime viikolla, joten se siitä.

   • Neuvo kaikille ketä luulee että voitto on kiinni paikasta missä asuu > Muuttakaa sinne minne ne eurot kosahtaa ja netissä voitettu ihan mukavasti viime aikoina. Pois jonniinjoutava ajattelu, pistää sen tarmon numeroihin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Neuvo kaikille ketä luulee että voitto on kiinni paikasta missä asuu > Muuttakaa sinne minne ne eurot kosahtaa ja netissä voitettu ihan mukavasti viime aikoina. Pois jonniinjoutava ajattelu, pistää sen tarmon numeroihin.

    Ei pitäisi olla asuinpasta kiinni voittamisen mahdollisuus, mutta kun katsoo minne netissä voitetut miljoona voitot ovat menneet, se herättää kummastusta.
    "Netissä on voitettu mukavasti viime aikoina" Yksi ainoa miljoonavoitto, rannikolle sekin tietenkin.


  • Arvontakone ei ole ihan niin vilpitön, mitä veikkaus väittää. Hyvin usein se arpoo monia samoja numeroita, kuin edellisen kierroksen voittoriveissä on ollut, vaikka noiden numeroiden todennäköisyys pitäisi olla huomattavasti huonompi juuri seuraavalla kierroksella. Veikkaus on valtion bisnes, jotta näin....

   • Kaikilla numeroilla samat mahikset oli edellisen kierroksen numerot mitä vain siis lottoarvonnoissa, tietokoneella arvotut esim keno numerot asia erikseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikilla numeroilla samat mahikset oli edellisen kierroksen numerot mitä vain siis lottoarvonnoissa, tietokoneella arvotut esim keno numerot asia erikseen.

    Keno on suuri huijaus muutenkin. Tietokoneella "arvotut" kenonumerot tuottavat Veikalle lujasti rahaa. Artisti kiroaa ja maksaa.


  • Kuulkaas lottomussukat, nyt vaikuttaa siltä että suomipoika ja tyttö voi voittaa miljoonia vain Lotossa tai aniharvoin Jokerissa..
   Eilinen Ejpotin tulos esimerkkinä tästä. Seuraavatkin potit osuvat Saksaan kun he nyt ovat voittamisen makuun päässeet.
   Tämä on tietysti kurjaa ja latistavaa.
   Aikaisemmin Ejpot oli suosikkini koska pikkuvoittoja tuli silloin tällöin. Nyt ei ole yli vuoteen sieltä tullut senttiäkään.
   Samalla kasvaa ymmärrys, ettei se jättipotti omalle kohdalle osu, ei jännitä enää, jos kerrotaan potin osuneen Suomeen.

   • Ai, mulle tulee pikkuvoittoja Eurojackpotista melkein joka viikko. Viime viikollakin sekä 2+1 että 3+2 oikein.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ai, mulle tulee pikkuvoittoja Eurojackpotista melkein joka viikko. Viime viikollakin sekä 2+1 että 3+2 oikein.

    No mitä tästä voi päätellä?
    Oelipaikan postinumero, pelaajan henkilöllisyys tai IP numero voi vaikuttaa voiton mahdollisuuksiin.


  • Suosituksemme:
   # Pidetään vähintään 1 m 'turvaväli' jokaiseen kanssaihmisen, jolla on flunssaoireita.
   # Pysytään poissa väenpaljoudesta ja tungoksesta.
   # Ei osallistuta tapahtumiin, yleisötilaisuuksiin tai isoihin kokouksiin (pidetään ne etänä).
   # Sairastetaan kotona.

  • Ne päärivi ja lisänumerot on kaksi eripeliä. Matematiikalla siitä onkin saatu käsittämättömän vaikea. Ne arvotaan eri koneista siihen riviin, eikä lisänumerot ole pois lisänumeroitten alta kun se viisi oikein rivi on arvottu.

   Mahdollisuus saada viisi oikein viidestäkymmenestä on 1/2118760
   lisänumerot taas kaksi kynmennestä on 1/45

   Ja näiden tulo on se kaikkien rivien määrä joista sitten saa sen massikasan

   eli 1/95 344 200 riviä.

   Lauantailotossa ei ole lisänumeroilla merkitystä päävoitolle. se on 7/40
   eli 1/18643560 riviä.

   Lauantailotossa kaikki numerot lisänumeroineen otetaan yhdestä pallojoukosta, eli tulos seitsemän oikein on seitsemän / 40 palloa ja lisänumero 1/33

   • pieni lisäys omaan kommentiin. Lauantailotoss aja vikingissä on myös plussanumero, joka on aivan eri peli luin se lotto.

    Hatusta tempaistaan joku numero 1-30 jolla voi sitten saada voiton viisinkertaisesti tai sen vitosen, jos munkki käy rivillä. Eurossa tätä ei ole.


  • Kaikkihan on todennäköisyyslaskennan tulosta. Enemmän itseä ihmetyttää 3-4 peräkkäisen numeron tai numeroiden pakkautuminen pienelle alueella. Esim. 1,2,3,4 tai 12,13,14,16 tai 20,22,244,25,26 ja 32,39 Mutta rivejä on se 18,4 miljoonaa ja kaikki tulee ajallaan ja joku useammin.

  • Pitäisi asua rannikolla, etelä tai länsi Suomessa, jotta netissä voisi voittaa ison summan. Tämä nähtiin eilenkin, Helsinkiin 650000€. Onnea, toivottavasti meni sukulaiselle.
   Kyllästyttää enää edes yrittää, kun ennalta jo tietää ettei kotiseudullaan voi voittaa kuin yhdessä ja samassa kaupungin osassa anonyymi kuponkipelaaja ja vain pienempiä alavoittoja.
   Postinumeroko ratkaisee.

  • Mikä yhdistää kolmea viimeisintä isoa netti voittoa? Kaikki pelattu Rannikolla etelä ja länsi Suomessa.
   Mustasaari, Helsinki ja Hamina?
   Täysin ennalta arvattavasti ja vaikuttaa ohjaillulta.
   No, tämä tietänee sitä että Eurojaska ei osu Suomeen, tässä toivon olevani väärässä.
   Jos näin käy juhlitaan taas todennäköisesti markettiporukkaa tai pelaajaa tai jopa nettiporukkaa ympäri maan. Kenties nettipelaaja Tampereelta tai Oulusta nappasee seuraavan ison potin.
   Onko tämän firman väki täysin häpeilemättä sitä mieltä että näin saa toimia? Tämä on ollut usean vuoden linja.

   • Lopetetaan kaikki tää turha pelaaminen ja ainaisiin rahanmenetyksiin kypsyminen. Lopetin itsekin ja ei ole kaduttanut! Köyhä ei rikastu pelaamisen lopettamisella, mutta elämänlaatu paranee ja voi vaikka säästää johonkin ne pikkuroposet, jotka muutoin menettäisi Veikkauksen arvonnoissa. Toki rahansa voi polttaa tai "pelata" ja menettää Veikkaukselle. Ihan sama. Jos ihmiset ymmärtäisivät tämän: Rahojen pelaaminen ja polttaminen on suurin piirtein sama asia 99,99 prosentille pelaajista. Lopputulos kuitenkin sama: Pelaaja / rahansa polttaja menettää rahansa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lopetetaan kaikki tää turha pelaaminen ja ainaisiin rahanmenetyksiin kypsyminen. Lopetin itsekin ja ei ole kaduttanut! Köyhä ei rikastu pelaamisen lopettamisella, mutta elämänlaatu paranee ja voi vaikka säästää johonkin ne pikkuroposet, jotka muutoin menettäisi Veikkauksen arvonnoissa. Toki rahansa voi polttaa tai "pelata" ja menettää Veikkaukselle. Ihan sama. Jos ihmiset ymmärtäisivät tämän: Rahojen pelaaminen ja polttaminen on suurin piirtein sama asia 99,99 prosentille pelaajista. Lopputulos kuitenkin sama: Pelaaja / rahansa polttaja menettää rahansa.

    Mie tiijän oikeat numerot seuraavaan EuroJaskaan. Kierros 421, arvonta pe 10.04. 2020.
    Numerot ovat 8, 13, 28, 31, 49, tähtinumerot 3 ja 7. Jos ei tuu voittoa, saat rahat takasin. Kun voitat ison summan, laita mun tilille pari miltsii kans. Äläkä kerro näitä nummeroita kavereilles, muutes kukkaa ei sua mittää. Pietään tää ihavvaan omana insaid-juttuna.

    Ilmomantsin kaivurikuski, aisa täpöillä


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11781
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7843