Monipuolista politiikkaa edessä

Anonyymi

Monipuolistuvaa politiikkaa luvassa kevään päälle.
Paljon on mietitty ja paljon on otettu onkeen monista asioista, joita kannattaakin kehittää eteenpäin.

Esimerkiksi enteilevä politiikka kertoo jotain tulevasta, johon voi varautua vähissä määrin lähentäen kuitenkin uutta ja vanhaa toisiinsa sopivalla otteella!

Suomalainen politiikka on ollut pitkään jähmetyksen tilassa joka johtuu siitä, ettei olla osattu tehdä asioille mitään eteenpäin viemistä. Tässä hiljattain ollan otettu maltillista suuntaa ja johtoakin on uudistettu!

Enää meillä ei kaiu äärinationalistiset päänavaukset ja älyttömät räiväytykset turuilla ja toreilla, eikä se ole kovin mentaalisestikaan ajateltuna kovin järkevää ja pitkäjänteistä politiikkaa. Rähinöinti on jätettävä katumellakoitsijoille, pidetään me politiikka edustuksellisena ja kauniina!

Koska tästä on tultu pitkä matka eteenpäin, niin meidän on soviteltava puolueohjelmaa uudella tavalla demokraattisin askelin. Tämä on ainoa oikea tapa, jos haluaa edetä politiikan rattailla eteenpäin. Öyhötys ja kaikenlainen järjetön mäyhääminen ei eteenpäin vie.

Konsesustakin tarvitaan paljon. On oltava myös sopiva tahtotila, jotta asioita saadaan vietyä eteenpäin. Kaikki tämä lähtee maltillisella ja harkitulla yhteistyöllä omista ideologioista käsin. Me haluamme uudistaa poliittista kenttää ja tehdä uudenlaisia tapoja toimia tässä yhteiskunnassa!

On ollut paljon hämmennystä ilmassa ja vallankaappausyrityksiäkin. Me emme anna periksi, vaan viemme tavoitteitamme maaliin maltillisin ja ystävällisin keinoin. Me emme lähde öyhöttelemään, emmekä mäyhäämään. Me teemme tahtopolitiikkaa, jossa kaikki tahtoo olla mukana ja jota saa tehdä hyvällä mielillä.

Öyhötyspolitiikka saa vain aikaan mittamattomia törkysateita ynnä muuta ja ite sanoma jää siinä törkyjä väistellessä täysin pimentoon. Ei sellainen politiikka näin järjellä ajateltuna ole kauhean viisastakaan. Me emme halua lähteä sellaiseen! Sillä ei saada aikaan mitään, eikä sillä koskaan tullakaan saamaan aikaan muuta, kuin korkeintaan katumellakoita. Asioita ei niillä saa edistettyä, vaan pikemminkin ne taannuttaa ja vie taantumuksen tilaan muutenkin.

Me uudistuvana puolueena haluamme olla kehittämässä uudenlaista tapaa toimia, jotta saamme tavoitteitamme maaliin. Tästä on hyvä jatkaa!

6

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mano ei tule ikänä suostumaan ja alistumaan tälläiseen. Turha odottaa sopua!

      • Anonyymi

        Jos entistä puolueenjohtaja Marco de Witiä tarkoitat, niin olemme yhteisellä päätöksellä erottaneet hänet puolueestamme. Syyt tähän olivat Marcon yhteistyöhaluttomuus, riidanhakuisuus ja yltiöpäinen räyhääminen. Marcon tapa politiikkaa vain ei ole kovin rakentavaa. Kauan ihmettelimme hänen vaalityötäänkin. Hänhän ei koskaan puhunut puolueohjelmasta mitään, vaan ihan ensimmäiseksi hän haukkui yleisön. Kun lopulta sai tilaamansa kananmunasateen, niin heittäytyi marttyyriksi ja alkoi valittelemaan, kuinka yleisö ei anna puhua. Ja aina nämä öyhötystilaisuuden päättyivät siihen, että Marco hoidettiin poliisivoimin pois.
        Kysynkin teiltä, että eikö ollut ihan järkevä ja asiallinen päätös erottaa tällainen ihminen puolueen riveistä?


    • Anonyymi

      Vaihtelevalla menestyksellä myös oman johtorymämme kannattajakunnan nykyinen heikohko taloudellinen tilanne heikentää yhteisesti sovittuja, ja myös yhdessä huonosti toimiviksi todettuja, organisaatio- ja johtamismallimme toteutumisen mahdollisuuksia. Silti tästä on hyvä jatkaa!

      • Anonyymi

        Äläpä vinoile. Oletko kenties hajottajien leiristä. Te, jotka väitätte meitä sabotääreiksi, mutta olette pahimpia hajoittajia itse. Sitä paitsi se Tuukan vallankaappausyritys oli aivan naurettava. Kai te näitte, kuinka me sille tempaukselle naurettiin. Onneksi Riikka pysyi viileänä ja hoiti homman kunnolla. Ja vartija vei kokouksen sabotoijan pois. Meidän puolueessa ei tällaisat anarkismia ja rähinöintiä katota hyvällä!


    • Anonyymi

      Ske
      S ekoilemme
      K eskenään
      E nsin

      Ja jäsenten rahat käytämme oikeusistuntoihin

      • Anonyymi

        Oliko muuta sanottavaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe