Miksi rakas Taivaanisä loi ravintoallergikkoja?

Anonyymi

Miksi kristittyjen ja juutalaisten Jumala loi ravintoallergikkoja, jotka ei voi syödä jumalanviljasta valmistettuja pyhiä ehtoollisleipiä eli öylättejä, ja näin eivät voi tulla osallisiksi pyhästä ehtoollisen sakramentista?

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on sen sadistin mielestä hyvää viihdettä

      • Anonyymi

        Eliömaailma rapautuu mutatoitumisen johdosta. Viljalajikeet ovat gluteenipitoisempia ekä heikentyt ruuansulatusjärejestelä selviydy ruuasta. Saatana nautiii täysin siemauksin jumalankuvan irvistellessä vatsakipujaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eliömaailma rapautuu mutatoitumisen johdosta. Viljalajikeet ovat gluteenipitoisempia ekä heikentyt ruuansulatusjärejestelä selviydy ruuasta. Saatana nautiii täysin siemauksin jumalankuvan irvistellessä vatsakipujaan.

        Eliömaailma rappeutuu ihmisen toimentipeiden johdosta. Meneillään oleva kuudes sukupuuttoaalto on ihmisen aiheuttama. Ihminen on lisääntynyt ja täyttänyt Maan ihan liiankin kanssa. Maapallon ekologian kannalta ihminen on haitallinen "vieraslaji", joka on ylittänyt ekologiset rajansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eliömaailma rapautuu mutatoitumisen johdosta. Viljalajikeet ovat gluteenipitoisempia ekä heikentyt ruuansulatusjärejestelä selviydy ruuasta. Saatana nautiii täysin siemauksin jumalankuvan irvistellessä vatsakipujaan.

        Miksi Jumala loi hurskaisille juutalaisille ja muille Lähi-Idän ympäristössä eläville kansoille gluteenipitoisia viljalajeja, mutta pakanallisille amerikkalaisille ihmistenuhraajille gluteenittoman maissin ja pakanallisille aasialaisille gluteenittoman riisin?


    • Anonyymi

      Ainakin kahdesta syystä, eläinperäinen ravinto kuluttaa Äiti maata.
      Sekä se että on tulossa aika kun raha ei enää käy vaihtovälineeksi, joten teidän on opittava syömään vaikka puun lehtiä.

      • Anonyymi

        Olen jo pitkään maksanut kortilla.
        Puun lehtien ravintoarvo on perin huono. Pankkikortilla saa paikallisesta marketista paljon parempaa safkaa ja pelkästään pakastimeni sisällöllä elelisi pitkään.


      • Anonyymi

        "Äiti maa" ei ole kristillinen ajatus vaan pakanallinen. Toisekseen allergioita on PALJON enemmän muita asioita kohtaan kuin eläinperäistä ravintoa!


    • "Miksi kristittyjen ja juutalaisten Jumala loi ravintoallergikkoja, jotka ei voi syödä jumalanviljasta valmistettuja pyhiä ehtoollisleipiä eli öylättejä, ja näin eivät voi tulla osallisiksi pyhästä ehtoollisen sakramentista?"

      Ei Jumala luonut mitään ravintoellergikkoja, vaan terveet ihmiset.

      • Anonyymi

        Tuotakaan sinä et itse asiassa voi tietää, ellet itse ole Jumala.


      • Anonyymi

        Siis terveet ihmiset loivat ravintoallergikkoja? Näinkö yrität väittää?


    • ''Miksi kristittyjen ja juutalaisten Jumala loi ravintoallergikkoja, jotka ei voi syödä jumalanviljasta valmistettuja pyhiä ehtoollisleipiä eli öylättejä, ja näin eivät voi tulla osallisiksi pyhästä ehtoollisen sakramentista?''

      Jumala ei ole missään käskenyt syömään mitään öylättejä tai tulla osalliseksi minkäänlaiseen ehtoollisen sakramenttiin. Ehtoollista tai katolilaisten messua ei ole Raamatussa.

      • Anonyymi

        Ehtoollinen on Raamatussa.
        Jeesus:
        "Tämä malja on uusi liitto minun veressäni. Niin usein kuin siitä juotte, tehkää se minun muistokseni. "
        "Juokaa tästä, te kaikki. Tämä on minun vereni, liiton veri, joka kaikkien puolesta vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi. Ja minä sanon teille: tästedes en maista viiniköynnöksen antia ennen kuin sinä päivänä, jona juon uutta viiniä teidän kanssanne Isäni valtakunnassa."
        "Mutta sillä, joka syö minun lihani ja juo minun vereni, on ikuinen elämä, ja viimeisenä päivänä minä herätän hänet."

        Mitä lahkoa edustat, kun kiellät Herran pyhän ehtoollisen?


    • Anonyymi

      Mahtavatko öylätit aiheuttaa suolikaasuja, ehkä joillekin. Olisi murheellista, jos suolikaasutuotanto estäisi ehtoolliselle osallistumisen. Ravintotietämyksen mukaan kohtuullinen suolikaasujen tuotanto on hyvä merkki, hyvät suolimikrobit tuottavat kaasuja.

      https://www.is.fi/terveys/art-2000000832566.html

      - Pieni pieru on terveyden merkki. Suolessa tapahtuu silloin hyviä asioita, fermentaatiota. Hyvät bakteerit työstävät hiilihydraatteja ja pitävät huonot bakteerit tossun alla.

    • Anonyymi

      Evoluutio on johtanut siihen, että liikakansoituksen välttämiseksi osa yksilöistä on heikompia ja karsiutuu. Kun ihminen puuttuu evoluution kulkuun, tulee kaikenlaisia ongelmia kuten kansainvaelluksia ym.

    • Anonyymi

      Allergia alkoi levitä puoli vuosisataa sitten kun antihistamiinit tulivat käyttöön.
      Koska esimerkiksi Venäjän Karjalassa lääkkeet ovat harvinaisia ja köyhyys yleistä, siellä allergiat ja astma ovat vielä harvinaisia, vaikka ollaan vain muutama kilometri Suomen rajan takana.

      Jos jollain on hiukan heinänuhaa, heti ruvetaan käyttämään antihistamiineja. Silloin
      keho rupeaa reagoimaan lääkitystä vastaan ja oireet pahenevat ajan mittaan. Annostusta lisätään ja tulee suurempi vastareaktio, jota hoidetaan suuremmalla lääkemäärällä.
      Siksi vielä viisikymmentä vuotta sitten ei juuri allergioita esiintynyt, eikä vieläkään esimerkiksi Albaniassa, jopka on ollut eristyksissä ja asukkaat eläneet ilman lääkkeitä.

      Vävyni oli varsin allerginen kissoille, mutta kun tyttäreni halusi kissan mukaansa uuteen kotiinsa, niin hänen oli pakko tottua kissaan, joka sai vielä kolme poikasta, joten kissan karvoja oli kaikkialla.

      Jos allergiset eivät suojaisi lapsiaan pelkäämällä allergioita, ja eivät heti hankkisi lääkkeitä varmuuden vuoksi, uusi sukupolvi kasvaisi ilman allergioita.

      Miksi siis syyttäisimme jumalaa siitä, minkä itse aiheutamme!

      Äidit ottavat antihistamiinivaikutteisia lääkkeitä raskauspahoinvointiin, ja kun lapsi sitten on liian vilkas, annetaan vaikka Lergigan.lääkettä, joka on antihistamiinia.
      Sitten mennäänkin kovaa vauhtia allergioihin ja astmaan.

    • Anonyymi
    • Jahve ei itsekään pitänyt viljasta. Hänelle piti tuoda hienointa ja tuoreinta jauhoa. Tavallisessa jauhossa oli myllynkivistä irronneita kivensiruja eli jauhot olivat "hiekkaisia". Siksi ne piti siivilöidä paraslaatuiseksi jauhoksi Jahvelle, jottei hänen hampaidensa kiille olisi kulunut kivensiruista. Vanhoista jauhoista tuli hapanta taikinaa ja Jahve ei pitänyt happamasta leivästä. Siksi hänelle tuotiin tuoreimpia jauhoja.

      Olisiko Jahve kieltänyt maidon ja lihan sekoittamista samalla aterialla, jos hänen pappinsa olisivat maistaneet kunnon juustohampurilaisia? Jumalahan on ihmisen kuva ja hänen ruokavalionsa mukailee pappien mieltymyksiä.

      • Anonyymi

        Jonkun arvelun mukaan Jahve tykkäsi eniten eläinproteiinista ja -rasvasta, tämä tulisi ilmi Jahven suhtautumisesta Kainin ja Abelin uhreihin.

        https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Abel

        📜Vanhan Testamentin Ensimmäisen Mooseksen kirjan mukaan Abel oli lammaspaimen kun taas hänen veljensä Kain oli maanviljelijä. Molemmat uhrasivat Jumalalle, mutta Jumala katsoi suopeasti vain Abelin karitsauhriin, josta suuttuneena Kain tappoi Abelin.📜


    • Anonyymi

      > Miksi kristittyjen ja juutalaisten Jumala loi ravintoallergikkoja

      Raamatun mukaan Jumala loi Aatamin ja Eevan, muut ovat heidän jälkeläisiä. A&E eivät olleet allergikkoja minun tietojeni mukaan.

      Miksi sitten heidän jälkeläisillä on kaikkia vaivoja? Itse pidän syynä sitä, että ihmiset hylkäsivät Jumalan ja ovat tehneet paljon huonoja ratkaisuja ja siksi rappeutuneet fyysisesti ja henkisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe