Aihe

Voittaako kukaan enää ebingosta?

Anonyymi

Pelköt tutut bottivakinikit joka ikiaeaaä pelisaä "voittqjina" uudistusten jälkeen. Tasaisrati täyttyy ruudut ns uudistukaen jlkn eikä enää potin pottia saati edea rivejä koskaan. Elimplaytech antoi miljardeilla oikein hyvännuuden diilin joka vain imuroi voitot feikalle kaikki?

3

<50

  Vastaukset

  • Joo pallero11 vanha kunnon botti veti 150 000.. haha. Kuka selvittäisi nämä playtwchun miljardiaopparit ja mitä taustalla?! Koskaan ei vita kuin nää ns tutut takon nikit.

  • Karlinkit, heimomanut, everydayt. Ei kannata pelata.

   • Jep. Kun valtiolla on täysi kontrolli peleihin ja ns valvontaan, mitä tahansa voi tehdä. Absoluuttinen valta ja korruptio. Joku sanoi asiasta jotain. Kun ahneus kasvaa, moraali katoaa. Hurjat palkkit veikan teejeilla ja turhia pqlkkiovirkoja firma pullollaan. Päivi Räsänen halusi purkaa poliisihallituksen ns valvomisesta, mutta sohaisi pesään. Ja nyt kaikenalsien vianin kohteena. Miljardibisnes ei salli ulkopuolisia valvojia...? Selvästi kaikki voitot vähennetty veikalta ja ebingossa tosiaan jyllää vain joko vip hlöt tahi ja firman okat nikit. Älkää pelatko valtion fuulauspelejä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   26
   1418