Turkki kiristää EU-maita pakolaispolitiikallaan

Anonyymi

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän Eu saa tästä kaikesta syyttää ihan itseään,meillä oli melkoinen kuhina euroopassa viitisenvuotta sitten,miksei mitään tehty sillä aikaa muutakin kun mittailtiin kurrkuja kuinka käyriä ne ovat. Turkki teki sen mitä oli uhannut ja avasi rajansa nyt ollaan paniikissa pahemman kerran .

      • Anonyymi

        Turkki sotii Syyriassa ja ajaa pakolaisia länteen. Turkissa on persuhallinto.


    • Anonyymi

      ..EU:ssa kukaan ei ota vastuuta ,johtoa ei ole. Nato hiljaa Turkin Kurdeihin kohdistuvasta etnisestä puhdistuksesta, satoja tuhansia Kurdeja ajetaan ja ajettiin kodeistaan. Armenialaisten kansanmurhaa toistetaan.
      Saksa, Englanti ja Ranska eivät ota kantaa. Mutta, pakolaisten invaasiota ei saisi vastustaa. Vaikka se ei olisi tarpeen ja hoidettavissa turva-aluein Syyriassa ja Irakissa-rahoitusta rikkailta naapuri öljyvaltioilta-ei täältä tuhansien kilometrien päästä. Muslimi pellet sekoilevat milloin mitäkin ja yhtä-äkkiä jopa Saksassakin ollaan menty idioottien pelinappuloiksi.
      Ei yhtään pakolaista eurooppaan tai Suomeen. Turvataan ihmisiä heidän kodeissaan tai lähialueillansa. On uskomattoman törkeän väärin puhua jostakin "taakan vastuusta" kun puhutaan ihmisistä. ja se taakan vastuu olisi se, että suomeen pitäisi päästä tuhansia muslimi ukkoja.
      Mennään EUn ja Naton kanssa auttamaan paikanpäälle, rauhanturvaajien avulla rakennetaan turvakaupunkeja ja alueita. opetetaan muslimiukkoa tekemään työtä ja elämään vastuullisesti-siellä missä he nyt ovatkaan...ei täällä!...

      • Nato ja tarkemmin sanoen USA haluaa vähentää osallistumistaan Lähi-idän sodissa. Tämän Trump on sanonut hyvin selvästi. Jos Nato menisi alueelle, siitä tulisi pian sodan osapuoli. Kenen puolella se nyt taistelisi Pohjois-Syyriassa varsinkin kun vaarana olisi, että venäläiset ja Natojoukot katselisivat toisiaan sotilasaseiden tähtäimien läpi.

        Minkään turvakaupungin rakentaminen on täysin mahdotonta alueella, jos pommeja lentää niskaan joka päivä. Kuka lähtisi rakentamaan kaupunkeja pommisateessa? Et taida oikein käsittää sitä, että Karjalastakin oli aikoinaan pakko lähteä pakosalle eikä vaihtoehtona ollut minkään turvakaupungin rakentaminen Viipurin kupeeseen.


      • Mielipidepankki kirjoitti:

        Nato ja tarkemmin sanoen USA haluaa vähentää osallistumistaan Lähi-idän sodissa. Tämän Trump on sanonut hyvin selvästi. Jos Nato menisi alueelle, siitä tulisi pian sodan osapuoli. Kenen puolella se nyt taistelisi Pohjois-Syyriassa varsinkin kun vaarana olisi, että venäläiset ja Natojoukot katselisivat toisiaan sotilasaseiden tähtäimien läpi.

        Minkään turvakaupungin rakentaminen on täysin mahdotonta alueella, jos pommeja lentää niskaan joka päivä. Kuka lähtisi rakentamaan kaupunkeja pommisateessa? Et taida oikein käsittää sitä, että Karjalastakin oli aikoinaan pakko lähteä pakosalle eikä vaihtoehtona ollut minkään turvakaupungin rakentaminen Viipurin kupeeseen.

        Usa kyllä kävi aloittamassa koko helvetillisen tilanteen, ja sitten karkuun, koska sitä ei voi voittaa.


    • Anonyymi

      Se on ainakin varmaa, että nykyhallitus pitää tiukempaa rajavalvontaa kuin persut vuonna 2015.

      • Anonyymi

        TÄMÄ HALLITUSKO HHE,NYT OLLAAN HILJAA KUKAAN EI NOISTA NAISMINISTÉREISTÄ USKALLA SANOA YHTÄÄN MITÄÄN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TÄMÄ HALLITUSKO HHE,NYT OLLAAN HILJAA KUKAAN EI NOISTA NAISMINISTÉREISTÄ USKALLA SANOA YHTÄÄN MITÄÄN.

        Ovatkin sen verran fiksuja, etteivät lauo suustaan mitä sattuu kuten persut tekevät.


    • Niin no mitä sinun mielestäsi pitäisi EU:n tehdä?

      Taas täyttä persuilua nostaa jokin asia esille ilman että ehdottaisi mitään järkevää.

    • Anonyymi

      ..ilman muuta noita turva-alueita ja kaupunkeja. Alueilla olisi hallinto yhdessä YK:n tai EU:n johdossa ja tukena muutama paikallinen muslimi ukko. Pakotetaan ukot töihin ja rakentamaan turvaalueella infraa, kouluja ja tehtaita. Öljyntuotanto alueista voisi aloittaa "maan valloitus" leikkiä muslimiukoille. Palanen kerrallaan.
      Ei alueita pommitettaisi ,kun se tehdään sotilasvoimin mahdottomaksi. Alueilla olisi sama periaate kuin euroopan rajoilla. Ihmiset kirjattaisiin ja vaadittaisiin paperit ja moitteeton menneisyys. Alueilla huomioitaisiin lähi-alueen todellisuus, ei sekoitettaisi sunneja ja shiioja. Aleilta olisi askel järjestyneeseen yhteiskunta opetteluun muslimi ukoille. Yhtään pakolaista ei pidä ottaa Suomeen tai eurooppaan. Australian tyyli pakolaisten hoidossa olisi tuhat kertaa humaanimpaa kuin nyt EU:ssa valittu saksalainen jeesustelu...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1678
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1295
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1202
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      87
      1110
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      912
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      855
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      829
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      90
      813
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      758
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      692
    Aihe