Sovinistien omat siskot ja äidit

Anonyymi

Joku sanoi aiemmissa kommenteissa,että:"Mies on aina naisen yläpuolella."
Joten minkälainen on sovinistin sisko ja äiti.Onko sovinisti perheissä kilpa-asetelma
me naiset/me miehet,miehet torppaavat naisten,siis oman äitinsä,vaimonsa ja siskonsa kaikki ehdotukset ja lyttäävät saavutukset,pitävät kaikkea naisten kodin eteen tekemiä juttuja itsestään selvyytenä ja"akkain hommina." Itse kuitenkin istuvat perseellään ja odottavat kaiken tulevan valmiina eteen,potevat miesflunssaa,ovat luulotautisia,kaikki kivut ja krempat pakkaavat päälle heti kun pitäisisi jotakin tehdä,isä tietää että äiti nalkuttaa asiasta-ja tekee sen sitten itse.

8

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mies on ollut aina heimokulttuureissa naisen yläpuolella, joitakin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Roolien jakautuminen ei ollut suunniteltua, vaan se kehittyi itsestään luonnollisesti. Tämä alkuperäinen asetelma on kulkeutunut ihmisten geeneissä vuosituhansien läpi, kunnes päästiin tiettyyn pisteeseen, jossa yhteiskunnissa alkoi muodostua kitkaa mm. tyytymättömyyden herättyä. Tämä asenteiden yms. muutos alkoi voimistua ja oli vain ajan kysymys, kun alkoi syntyä naisliikkeitä, joiden tavoitteeksi muodostui mm. miesvallan murtaminen, jotta naisilla olisi enemmän mahdollisuuksia. Näin syntyi itseaiheutettu, tai keinotekoinen, miesten ja naisten välinen vastakkainasettelu.

      Mitä enemmän yhteiskunta sivistyi, sitä enemmän nainen sai valtaa. Ja mitä enemmän nainen sai valtaa, sitä enemmän alkoi ilmaantua sukupuolten välistä kilpailua ja vihanpitoa. Enää ei ole ns. tasapainoista roolijakoa, vaan enemmän tai vähemmän asenteellisuutta ja itsekkyyttä, joka on seurausta halusta olla enemmän ja saada enemmän. Eikä ihme, että nämä naisasialiikkeet vähitellen muotoilivat sukupuolirooleista kirosanoja, sarkasmeja ja parodioita. "Vihollinen" oli lyötävä henkisesti, jotta oma vahvuus olisi tasaveroisempaa. Mutta valitettavasti se ei jäänyt tähän. Feminismiin muodostui radikaaleja piirteitä ja sen rinnalle muodostui naissovinismi. Tasa-arvopyrkimykset jalostui sukupuolisodaksi, joka näkyy tänäpäivänä eduskunnassa, työpaikoilla, kouluissa, perheissä, parisuhteissa, leikkikentillä jatkuvana kilpailuna. Kaikkein pahinta epätasa-arvohenkeä julistaa raivofemakkolesbot, joiden miesviha voi olla äärimmäisen rajua.

      Olemme siis varsin tietoisia, millaisia ilmiöitä "tasa-arvo" -pyrkimykset ovat aiheuttaneet. Ongelmat ovat suurempia kuin mitä ne olisi alkuperäisessä asetelmassa. (Huom! tämä ei tarkoita esimerkiksi sitä, että naisen palkassa pitää näkyä sukupuolivähennys! Tai että mies saa pakottaa naisen vaikka väkivalloin hellan ääreen.)

      • Anonyymi

        Koskaan ei ole ollut mitään "tasapainoista" saatikka "luonnollista" jakautumista, vaan se on saavutettu alistamalla toista sukupuolta. Muutenhan esimerkiksi orjatkin olisivat täysin "luonollinen ja tasapainoinen" jakautuminen. Suostuisitko sinäkin orjaksi?

        Tämä ei todellakaan "tasapainoinen ja luonnollinen" on tullut sen myötä, kun miehet ovat olleet sairaalloisen omistushaluisia ja mustasukkaisia naisia kohtaan, sekä ovat käyttäneet erilaisia manipulointi-tapoja saavuttaakseen tämän asetelman (kirkko parhain esimerkki).

        Tälläisiä sairaalloisen omistushaluisia ja itseään jotenkin parempanapitäviä miehiä ärsyttää se, etteivät naiset enää halua olla tuollaisessa heitä syrjivässä asemassa. Sitten voidaan jälleen syyttää naisia siitä, että miesten ja naisten välillä on kitkaa, vaikka se kitka on aina ollut, ennen vain siitä ei uskallettu puhua, koska saattoi saada turpaan kotona.


    • Anonyymi

      Monesti tosiaan sovinistisissa perheissä naiset ovat alistettu heikompaan asemaan.

      Tämä on usein perheen ns. macho-isän ja alistuvan bimbo-äidin perheissä todellisuutta.

      Monesti näissä ns. macho-isän ja bimbo-äidin perheissä (jotka ovat usein islam-uskoisia perheitä) siskot ovat velijä alemmassa asemassa. Näissä perheissä veljet saavat kostaa tai pahoinpidellä siskoja , sillä ne ovat veljiä heikommassa asemassa.

      Näitä tapauksia missä veljet ovat siskoja hierarkiassa korkeammalla kyllä esiintyy muuallakin kuin islam-perheissä, siis aivan tavallisissa valkoisissa suomalaisperheissä.

      • Anonyymi

        On myös "bimbo-isiä,eläviä lompakoita,jotka antavat perheen naisten huseerata rauhassa
        silloin täytyy isukilla olla TODELLA ISO lompakko ja olla hyväpalkkasessa työssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On myös "bimbo-isiä,eläviä lompakoita,jotka antavat perheen naisten huseerata rauhassa
        silloin täytyy isukilla olla TODELLA ISO lompakko ja olla hyväpalkkasessa työssä.

        Ja bimbo isä lähtee kuin leppäkeihäs jos lompsa alkaa laihtua liikaa.
        Isä tietää että vaimo ja tytär kuitenkin rakastaa. Isä saa pillua ja ruokaa.
        Monet miehet ovat kuin koiria-koirakin tarvii vaan lämpimän makuupaikan,ruokaa ja hellyyttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On myös "bimbo-isiä,eläviä lompakoita,jotka antavat perheen naisten huseerata rauhassa
        silloin täytyy isukilla olla TODELLA ISO lompakko ja olla hyväpalkkasessa työssä.

        tais olla bimbo-isä jonka tytär yritti TIK-TOK-videolla laittaa koiraa mikroaalto uuniin.


    • Anonyymi

      Tai feministien veljet ja isä...Yksi esimerkki: isä oli suurimman osan ajasta poissa ja kotona harvoin ollessaan makasi krapulassa ja lopulta deliriumissa nähden pikku-ukkoja. Joutui sitten mielisairaalaan ja lopulta hukkui kännissä. Isän isä lähti kiitää kun isä oli about 2. Äijää en ikinä tavannut. Äidin isä ajoi kännispäissään koko perheen lumihankeen useinkin. Että repikääs siitä tätä "perheenpää"-juttua. Jos naiset eivät monessa polvessa olisi hoitaneet niitä miestenkin töitä, niin mieron tielle olisi jouduttu. Veljeä/veljiä ei ole. Olenkin monesti miettinyt millainen mahdollinen veli olisi ollut ja mitä hän olisi ajatellut tästä kaikesta.

      • Anonyymi

        jossain asu kaks siskosta samassa asunnossa.toinen sisko, oli eronnut lastensa isästä. meno oli melkosta ja lapset kärsivät,kun äitinsä ja tätinsä pitivät hoviaan,lasten isä hermostu ja lasautti ex-vaimonsa kuoliaaksi,en muista ampuko se äijä muita,tapahtu joskus 80-90 luvuilla,oli juttua Alibissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2511
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      196
      1513
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1055
    Aihe