Hold your horses

Anonyymi

Odotelaa nyt ihan rauhassa pari vuotta, kyllä se selkenee. On iso firma enne§nkin Mänttään perustettu ihan metsän keskelle, kun oli sopiva koski. Kyllä silloinkin suunnitelmia moni hulluina piti.
Mäntässä on nyt palaset kohdallaan ja iso asia taas osumassa kohdalle. Asiaan kuuluu, että teollisuuden ja yrittäjien asioista ei saa puhua. On esimerkkejä, kuinka paikallispoliitikot ovat pilanneet hyvän suunnitelman. Paikallispoliitikot puhuvat asioista hyvää tai pahaa yleensä jo ennen kuin niitä on olemassakaan, kerätäkseen irtopisteitä.
Yritysten kilpailijoiden ei saa saada mitään vihiä ennen aikojaan, monestakaan eri syystä. Yrittäjät vaativat luotettavuutta, asennetta ja oikeanlaista ilmapiiriä miljoonainvestointien kohdalla. Suut supussa siis vain nyt kiltisti ja eteenpäin.

4

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet selvästi asunut koko ikäsi Mänttä-Vilppulassa ja käynyt siellä peruskoulun. Pääset vielä joskus kunnanvaltuustoon. Sinnehän ne kaikki muutkin hyväuskoiset höppänät päätyvät.

      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu.


    • Anonyymi

      "
      On iso firma enne§nkin Mänttään perustettu ihan metsän keskelle, kun oli sopiva koski. Kyllä silloinkin suunnitelmia moni hulluina piti.
      "

      Sanoit sen itsekin. Iso firma perustettiin. En vain näe mitään isoa firmaa lentokentässä. Minulle se on lähinnä isojen poikien ja tyttöjen leikkikenttä joilla rahaa pitää lentokonetta siinä missä muut pitää autoa.

      Paperitehdas taas aikoinaan tehtiin periaatteella, että saadaan työntekijät sitten kylältä. Ja niitähän tarvittiin. Tai voisithan kertoa mitä nämä firmat oikein on? Ai niin nehän on salaista tietoa. Varmaan niin salaista, että lopulta jos isojen poikien ja tyttöjen leikkikenttä on valmis. Niin edelleenkään kukaan ei tiedä missä ne firmat on ja minne ne ihmiset menee oikein töihin? Vähän niin kuin Area 51. Sinne menee porukkaa, mutta kukaan ei tiedä mitään. Mutta verovaroja alue nielee.

      Uskoisin itse lopulta, että parivuotta kukaan ei puhu enää mitään. Voi olla, että pari konettakin on lentokonehangaareissa odottelemassa hyvää lentosäätä, joita suomessa kovin vähän vuodessa. Mutta siinä taitaa olla kaikki.

      Ja ehkä lopulta joku ehdottaa, että mitä jos tehtäisi hieno satama-alue veneille lentokentän viereen. Kun tollainen kiva järvikin siinä vieressä minne voisi lähteä veneileen. Ja niin sitten tehdään sekin, koska lentokoneen omistavalla on todennäköisesti varaa pitää kunnon paattiakin millä tehdä kierroksen järvellä halutessaan. Ja voihan sitten joku niitä veneitäkin huoltaa jossain tyhjässä lentokonehangaarissa...

    • Anonyymi

      nosto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1981
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      143
      1458
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe