Mitä pahaa Jeesus teki roomalaisille?

Anonyymi

Israelissa elettiin Rooman vallan aikaa......
Luuk. 22:37
Sillä minä sanon teille, että minussa pitää käymän toteen tämän, mikä kirjoitettu on: 'Ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon'. Sillä se, mikä minusta on sanottu, on täyttynyt."

3

<50

  Vastaukset

  • Ei jeesus mitään varsinaista pahaa tehnyt Roomalaisille, kunhan vain piruuttain vähän vittuili heille.

  • Ei Jeesuksella ollut mitään roomalaisia vastaan eikä roomalaisilla häntä vastaan. Jeesus käski kunnioittaa esivaltaa ja maksaa sille verot. Keisarille se mikä keisarille kuuluu. Hyvin vastahakoisesti roomalaiset Jeesuksen tuomitsivat eivätkä lopulta tuominneet edes, vaan kansa huusi hänelle tuomion oikean rikollisen sijaan.

   Jeesuksen toivat tuomiolle kiihkofariseukset kun Jeesus ei noudattanut sapattisäädöksiä ja paransi sapattina. Siitähän oli seurauksena kuolemanrangaistus. Se ei kiinnostanut roomalaisia pätkääkään eivätkä nähneet Jeesuksessa mitään syytä antaa varsinkaan kuolemantuomiota.

   Jeesuksen kuoleman takana olivat lakihenkiset fariseukset. Siis kiihkouskovat ihmiset, vaikka me mielellämme luomme mielikuvan, että jumalattomat ne Jeesusta vainosivat.

   Roomalaiset kyllä myöhemmin vainosivat kristittyjä kun ne alkoivat liikehtiä laumassa. Mutta niin tekivät myös kiihkofariseukset. Kuten esim. Paavali ennen uskoontuloaan. Siis lakihenkinen kiihkouskovainen voi tulla uskoon ja pitääkin tulla.

   • Roomalaiset tuomitsivat Jeesuksen kuolemaan ryövärien kanssa.


  SEISKA.FI

  • 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra on ollut naimisissa neljästi: Miehessä pitää olla munaa!
  • It&#039;s my life! Ysärillä suursuosioon noussut Dr. Alban kiroaa koronaa Aftonbladetin haastattelussa: Keikat peruttu, rahat tiukilla!
  • ”Täällä on pesty kuolleet ja käyty emännän kanssa saunassa” – Maajussille-morsian -ohjelmasta tuttu sydäntenmurskaaja Lauri Haukka esittelee sukutilansa Seiskalle: tilusten historia ulottuu 1500-luvulle!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   317
   3431
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   121
   2746
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   174
   1748
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   1383
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   20
   896