Ylivieska voitaisiin ottaa Sieviin!

Anonyymi

Kannatamme ehdottomasti Ylivieskan ottamista Sieviin. Tällöin Sievin keskustaksi valittaisiin Kärkkäisen kylä, eli Savari.
Ylivieskan nykyisestä keskustasta ja Sievin kirkonkylästä tulisi molemmista luonnollisesti sivukyliä.
Ehdottaisin nykyisen Sievin kirkonkylän nimeksi ihan vain Sievin kirkonkylä, ja Ylivieskan kylä, joka siis olisi Sievin yksi kylistä. Savaria taas kutsuttaisiin Sievin keskustaksi. Uskoisin, että tälle ehdotukselle olisi laajaa kannatusta niin Ylivieskassa, kuin Sievissäkin. Sievin kirkonkylän palveluita ei tottakai saisi ajaa kuitenkaan alas, vaan toivoisin, että myös siellä palveluita kehitettäisiin.

5

105

  Vastaukset

  • Missä mahtaa sijaita Kärkkäisen kylä tai Kärkkäisenkylä? Mistä tulee nimi Savari?

   • Ai Ylivieska liittyisi Sieviin,muahahhahhaa, röhöhöhöhhöh,lienee toisinpäin.Mieluummin tosin Sievi voisi liittyä Reisjärveen tai johonkin ulkoavaruuden taivaankappaleeseen, tai katoaisi mustaan aukkoon!


   • Savari tullee ilmeisesti Savontiestä..... Jossain vaiheessa Kärkkäisen tienoota Savontien molemmin puolin on ryhdytty kutsumaan Savariksi ja sittemmin sinne on laitettu ihan kyltitkin. Savari P on Savontien pohjoispuoli ja Savari E eteläpuoli.
    Ehkä sen takia tuolle paikalle piti äkkiä keksiä nimi, ettei porukka ala kutsuu sitä Kärkkäisen kyläksi.


  • Mielestäni Sievi ja Eskola voisivat yhdistyä. Molemmissa hyvää ja tervettä teollisuutta ja kelpo väkeä. Unohtakaamme siis Ylivieska ja Kannus!

   • Eekoon johtaja sanoi ,ettei paluuta entiseen ole . Viirus kiertää ainakin 3vuotta . Ja jos taudin saat ,se ei parane ikänä . Koulut ovat kiinni ens kevääseen asti . Tehtaat suljetaan . Tulot loppuu . Ym


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   109
   6878
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1613