Korona on terrorismia!

4

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa on viisi uutta COVID-19-taudin aiheuttamaa kuolintapausta, kertoi THL torstaina 8. toukokuuta. Yhteensä kuolemia on nyt raportoitu 260.
      Ikäryhmässä 60–69 kuolleita on 14, 70–79-vuotiaissa 40, 80–89-vuotiaissa 96 ja yli 90-vuotiaissa 53.
      Yli 90 prosentilla kuolleista on ollut yksi tai useampi pitkäaikaissairaus. Yleisimpiä niistä ovat olleet sydänsairaudet sekä diabetes.
      THL:n alustavan arvion mukaan taudista on toipunut ainakin 4 000 ihmistä. Arvio perustuu raportoituihin tapauksiin, joiden toteamisesta on vähintään kaksi viikkoa eikä tiedossa ole muuta taudinkulkuun liittyvää seurantatietoa.

      Sydänsairauksiin kuolee ilman koronaa enemmän ihmisiä kuin koronan saaneita sydänsairaita. Miksi siis tämä hysteeria. Täytyykö taas vetää Luukanen-Kilde esiin, sillä hän puhui jo sikainfluenssan aikoihin että se oli järjestetty juttu.

      Terrorismiksi koronan tekee että nyt on voitu tappaa biimaus aseella epämiellyttäviä henkilöitä ilman pelkoa että biimaajat jäisivät kiinni.

      Lääkäri, kirjailija ja ufo/mind control aiheista tunnettu luennoitsija Rauni-Leena Luukanen-Kilde menehtyi Vaasalaisessa sairaalassa viisi vuotta sitten.

      Jesse Venturan Yhdysvaltalaisessa tv-sarjassa haastateltiin yhdessä jaksossa näitä säteilyaseiden kohteeksi joutuneita henkilöitä ja eivät he mitenkään harhaisilta vaikuttaneet. Aivan normaaleilta ihmisiltä, joilla vain sattui olemaan henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä, minkä vuoksi heistä oli tullut USA:n tiedustelupalvelun ja hallinnon kohteita hitlistalla. (heidän kuolemansa sulautuu nyt muiden kuolemien joukkoon > joku vielä tutkii tämänkin)

      Siksi tämä säteily biimaus (beaming radiation) minkä kohteeksi Rauni-Leena joutui useasti elämänsä aikana ei ole mitään kuviteltua harhaa. Sillä olen myös itse joutunut 2-viikon ajaksi tällaisen jatkuvan etä-säteilytyksen kohteeksi 2012 helmi-maaliskuussa.

      Voin suoraan sanoa, että itse (artikkelin kirjoittaja) kun jouduin samanlaisten pulssiaseiden käytön kohteeksi maaliskuun alussa 2012, niin se ei ole leikkiä mitä näillä vehkeillä voidaan saada aikaan. Pahimmillaan uhrin sydän saadaan niillä pysäytettyä ja nämä aseet toimivat myös seinien läpi. Ne toimivat kattojen läpi ja ne toimivat jotenkin samalla lailla kuin HAARP, lisäys minun.

      Suomalainen, nykyisin Norjassa asuva Lapin entinen lääninlääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde on puolestaan esittänyt internetissä leviävässä englanninkielisessä haastattelussa, että sikainfluenssarokotukset ovat myrkyllisiä ja niiden taustalla on salaliitto, jonka tarkoituksena on vähentää maailman väestöä ja hankkia rahaa rokotetehtailijoille. Rokotusjärjestyksellekin Luukanen-Kildellä on selitys: ensin lapset ja raskaana olevat naiset, jotta seuraava sukupolvi saadaan eliminoiduksi. Ex-lääninlääkärin mukaan Yhdysvalloissa rokotettiin ihmisiä jo vuonna 1976 sikainfluenssaa vastaan, mutta rokotukset lopetettiin kolmen viikon kuluttua, koska niin moni kuoli hermostovaurioihin.

      Suomessa ollaan valmiita kokeilemaan rokotetta ensi viikolla jonka ovat keksineet.

      • Anonyymi

        https://www.populationpyramid.net/finland/2020/

        Tuona aikana kun korona on ollut Suomessa kuoli yli 70-vuotiaita tuhansia erinäisiin sairauksiin. Suomen talous laitettiin kuralle hysterian avulla. Talous on kuralla ja moni firma menee kumoon ja ihmisiä on työttöminä ja lomautettuina pitkiäkin aikoja. Voisi puhua omaisuuden uusjaosta. Rikkaat rikastuu entisestään ja köyhät köyhtyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.populationpyramid.net/finland/2020/

        Tuona aikana kun korona on ollut Suomessa kuoli yli 70-vuotiaita tuhansia erinäisiin sairauksiin. Suomen talous laitettiin kuralle hysterian avulla. Talous on kuralla ja moni firma menee kumoon ja ihmisiä on työttöminä ja lomautettuina pitkiäkin aikoja. Voisi puhua omaisuuden uusjaosta. Rikkaat rikastuu entisestään ja köyhät köyhtyy.

        Tää on nii täysin fasistien omistama foorumi, niin tänne on ihan turhaa kirjoittaa jotain ajattelemisen aiheista. sellaisen saa läpi mikä pönkittää heidän valtaansa mutta kaikki mikä tekee heidät (suomi 24 fasisti-omistajat) naurunalaisiksi ja heikoiksi poistetaan


    • Anonyymi

      Muuta en tiedä kuin, että koronan varjolla tapahtuu nyt kaikkea paskaa. SE on terroria. Musiikin huudattaminen yleisellä paikalla hyvä esimerkki arjesta. TERRORIA!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      301
      3341
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1818
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1303
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1123
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1004
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      936
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe