Korona on terrorismia!

4

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa on viisi uutta COVID-19-taudin aiheuttamaa kuolintapausta, kertoi THL torstaina 8. toukokuuta. Yhteensä kuolemia on nyt raportoitu 260.
      Ikäryhmässä 60–69 kuolleita on 14, 70–79-vuotiaissa 40, 80–89-vuotiaissa 96 ja yli 90-vuotiaissa 53.
      Yli 90 prosentilla kuolleista on ollut yksi tai useampi pitkäaikaissairaus. Yleisimpiä niistä ovat olleet sydänsairaudet sekä diabetes.
      THL:n alustavan arvion mukaan taudista on toipunut ainakin 4 000 ihmistä. Arvio perustuu raportoituihin tapauksiin, joiden toteamisesta on vähintään kaksi viikkoa eikä tiedossa ole muuta taudinkulkuun liittyvää seurantatietoa.

      Sydänsairauksiin kuolee ilman koronaa enemmän ihmisiä kuin koronan saaneita sydänsairaita. Miksi siis tämä hysteeria. Täytyykö taas vetää Luukanen-Kilde esiin, sillä hän puhui jo sikainfluenssan aikoihin että se oli järjestetty juttu.

      Terrorismiksi koronan tekee että nyt on voitu tappaa biimaus aseella epämiellyttäviä henkilöitä ilman pelkoa että biimaajat jäisivät kiinni.

      Lääkäri, kirjailija ja ufo/mind control aiheista tunnettu luennoitsija Rauni-Leena Luukanen-Kilde menehtyi Vaasalaisessa sairaalassa viisi vuotta sitten.

      Jesse Venturan Yhdysvaltalaisessa tv-sarjassa haastateltiin yhdessä jaksossa näitä säteilyaseiden kohteeksi joutuneita henkilöitä ja eivät he mitenkään harhaisilta vaikuttaneet. Aivan normaaleilta ihmisiltä, joilla vain sattui olemaan henkilökohtaisia poliittisia mielipiteitä, minkä vuoksi heistä oli tullut USA:n tiedustelupalvelun ja hallinnon kohteita hitlistalla. (heidän kuolemansa sulautuu nyt muiden kuolemien joukkoon > joku vielä tutkii tämänkin)

      Siksi tämä säteily biimaus (beaming radiation) minkä kohteeksi Rauni-Leena joutui useasti elämänsä aikana ei ole mitään kuviteltua harhaa. Sillä olen myös itse joutunut 2-viikon ajaksi tällaisen jatkuvan etä-säteilytyksen kohteeksi 2012 helmi-maaliskuussa.

      Voin suoraan sanoa, että itse (artikkelin kirjoittaja) kun jouduin samanlaisten pulssiaseiden käytön kohteeksi maaliskuun alussa 2012, niin se ei ole leikkiä mitä näillä vehkeillä voidaan saada aikaan. Pahimmillaan uhrin sydän saadaan niillä pysäytettyä ja nämä aseet toimivat myös seinien läpi. Ne toimivat kattojen läpi ja ne toimivat jotenkin samalla lailla kuin HAARP, lisäys minun.

      Suomalainen, nykyisin Norjassa asuva Lapin entinen lääninlääkäri Rauni-Leena Luukanen-Kilde on puolestaan esittänyt internetissä leviävässä englanninkielisessä haastattelussa, että sikainfluenssarokotukset ovat myrkyllisiä ja niiden taustalla on salaliitto, jonka tarkoituksena on vähentää maailman väestöä ja hankkia rahaa rokotetehtailijoille. Rokotusjärjestyksellekin Luukanen-Kildellä on selitys: ensin lapset ja raskaana olevat naiset, jotta seuraava sukupolvi saadaan eliminoiduksi. Ex-lääninlääkärin mukaan Yhdysvalloissa rokotettiin ihmisiä jo vuonna 1976 sikainfluenssaa vastaan, mutta rokotukset lopetettiin kolmen viikon kuluttua, koska niin moni kuoli hermostovaurioihin.

      Suomessa ollaan valmiita kokeilemaan rokotetta ensi viikolla jonka ovat keksineet.

      • Anonyymi

        https://www.populationpyramid.net/finland/2020/

        Tuona aikana kun korona on ollut Suomessa kuoli yli 70-vuotiaita tuhansia erinäisiin sairauksiin. Suomen talous laitettiin kuralle hysterian avulla. Talous on kuralla ja moni firma menee kumoon ja ihmisiä on työttöminä ja lomautettuina pitkiäkin aikoja. Voisi puhua omaisuuden uusjaosta. Rikkaat rikastuu entisestään ja köyhät köyhtyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.populationpyramid.net/finland/2020/

        Tuona aikana kun korona on ollut Suomessa kuoli yli 70-vuotiaita tuhansia erinäisiin sairauksiin. Suomen talous laitettiin kuralle hysterian avulla. Talous on kuralla ja moni firma menee kumoon ja ihmisiä on työttöminä ja lomautettuina pitkiäkin aikoja. Voisi puhua omaisuuden uusjaosta. Rikkaat rikastuu entisestään ja köyhät köyhtyy.

        Tää on nii täysin fasistien omistama foorumi, niin tänne on ihan turhaa kirjoittaa jotain ajattelemisen aiheista. sellaisen saa läpi mikä pönkittää heidän valtaansa mutta kaikki mikä tekee heidät (suomi 24 fasisti-omistajat) naurunalaisiksi ja heikoiksi poistetaan


    • Anonyymi

      Muuta en tiedä kuin, että koronan varjolla tapahtuu nyt kaikkea paskaa. SE on terroria. Musiikin huudattaminen yleisellä paikalla hyvä esimerkki arjesta. TERRORIA!

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe