Facebook: URKKIJA pahinta laatua

Anonyymi

Facebook murtautuu kaikkiin IT-laitteisiimme, Androideihin (kännykät, tabletit), PC:lle ja jopa TV-tietoihimme, urkkii ja käyttää törkeästi hyväkseen löytämäänsä tietoa, jopa arkaluontoista, omiin mainos- ja markkinointitarkoituksiin.

Poliisi EI tee asialle mitään, vaikka lakien mukaan EI voi olla sallittua IT-laitteisiimme, yksityisasioihimme murtautuminen eikä arkaluontoisten asioiden levittely, kohdistettu mainostaminen.

Facebook, omien sanojensa mukaan, pääsee täysin kännyköissämme osoitekirjaan, Messenger-viesteihin, dataan (kaikkeen mukä löytyy Amdroid-puhelimistamme.

Käytännössä katsoen Facebook on jo päässyt mm. s-posteihin ja urkkinut ja levitellyt kohdistetuilla mainoskampanjoilla arkaluontoista tietoa. Kohdallani sattui, että olen saanut väärän diagnoosin aikoinaan, asia oli osittain korjattu vuosien päästä, mutta ei täysin. Olin ollut s-postitse hoitamassa, kirjoittamassa asiaa hoitotaholleni enkä missään muualla ollut käyttänyt kyseisen psykoosi-sairauden nimitystä tai aihetta ollenkaan. Jonkin ajan kuluttua, viime kesänä, Facebook lähetti minun FB seinälleni kohdistetun mainoskampanjan, liittyen ruohon melko harvinaiseen, mutta yhteen pahimpaan psykoosi-sairauteen.

Nostin asiasta poliisi-jutun, sillä maineeni oli mennyttä, menetin hyviä ystäviäni tapauksen johdosta ja eräältä sukulaiselta sain osanottonsa, että jouduin vast.ottamaan tuollaista postausta. Poliisi EI tee asialle mitään, vaan sallii IT-laitteisiimme murtautumisen, URKKIMISEN ja arkaluontoisten asioiden kohdistetun mainoskampanjoinnin ja nimen, maineen VALINNAN törkeän lisäämisen. Jäin ilman KORVAUKSIA, jotka Ilmiselvästi olen ansainnut....ja vaikka dokumentoitua evidenssiä oli ihan riittävästi! Facebook on julistanut URKINTANSA omilla politiikka-sivuillansa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja TÄMÄKÄÄN ei näköjään kiinnosta suomalaisia, vaan maailmaa kyllä kiinnostaa, että ihmisiä ja Heidän intiimi-asioita)kuten s-postiviesteja ym. yksityisyyteen) päästään kajoamaan, urkkimaan.

      Hyvä Suomen Kansa, olette ehkä ansainneet moiset tahot, jotka kohta urkkivat ja levittävät teidänkin yksityisyyttänne.

      Tätä kaikkea tekee mm. Browser Console, joka valvoo vissiin jo kaikkien meidän koneillamme meidän yksityisyyttämme, raportoiden omilleen meidän asioista. Ihmisistä tiedetään JO ihan kaikki, intiimitkin asiat. Että Onneksi olkoon vaan!

      Myös Google seuraa, urkkii, ja tahot omiaan, Microsoftkin pyytää lupaa päästä s-postejamme lukemaan, sinne lisäämään ja sieltä poistamaan, ihan vaan sen takia, että yrität käyttää Microsoft Office paketin Word-ohjelmaa.

      Onneksi olkoon, Suomen kansa: haluatte ilmeisesti, että kaikkien meidän intiimeimmätkin asiat ovat valokuvia myöten kaikkien noiden tahojen tiedossa ja kohta rekistereissäkin!

      Miten alastonta on valkoihoinen elämä tässä jihadisti-, ym. rikollismaailmassa, ja sitten meistä muka tiedetään ihan kaikki asiat, ehkä todella kaikki! Joopa joo, ja vissiin vaan! Täytyy mennä ottamaan alastonkuvia ihanasta, alastomasta anaalistani! Slurps!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe