Ajatuksia koronaviruksesta

Virukset luotiin alunperin pitämään merten bakteerikannat kurissa. Kaikki virukset eivät edelleenkään ole ihmisille vahingollisia. Tyypillistä on, että vähiten haitalliset virukset ovat genomeiltaan kookkaimpia, koska eivät ole menettäneet niin paljon biologista informaatiota kuin haitallisimmat virukset, kuten ebola, sars ja covid-19 eli koronavirus.

Koronavirus on loikannut todennäköisesti eläimestä ihmiseen. Tällainen hyppäys johtaa aina viruksen kohdalla adaptoitumistarpeeseen, mikä kuormittaa sen genomia johtaen ominaisuuksien vähenemiseen. Tästä löytyy runsaasti tutkimustietoa hakusanoilla:

virus lost ability after jumping from animal

Viruksen muuntumisessa ei siis kyse ole mistään kuvitellusta evoluutiosta vaan adaptoitumisesta ja sitä seuraavasta informaatiokadosta, aivan samaan tapaan kuin luonnossa olevilla eliöilläkin tapahtuu.

Informaation väistämätön häviäminen, geneettinen entropia, johtuu syntiinlankemuksen seurauksena Jumalan langettamasta kirouksesta luomakunnan ylle. Kaikki rappeutuu. Se on väistämätön tosiasia, emmekä mahda sille mitään.

Koronavirus näyttää olevan erityisen vaarallinen ikääntyneille ihmisille sekä niille, joilla immuunipuolustusjärjestelmä ei toimi riittävän tehokkaasti. Tämä johtuu yleensä solujen epigeneettisten informaatioprofiilien epätasapainosta, jota aiheuttavat mm. heikko ravitsemus, alkoholi, tupakointi, ympäristömyrkyt, liikunnan puute jne. Ikääntyneillä metylaatioprofiilien epätasapainon lisäksi telomeerit ovat jo lyhentyneet niin paljon, että soluilla ei ole DNA-aineksen varmuusvarastoa vaurioituneen DNA:n tilalle.

Olen jo vuosia siten kirjoittanut, että biologisen informaation rappeutuminen tulee näkymään ihmisen immuunipuolustusjärjestelmän heikkenemisenä, mikä altistaa meidät mm. virushyökkäyksille tehden niistä meille hengenvaarallisia. Koronavirus on vasta alkusoittoa. Pidä siis huoli, että syöt terveellisesti näinä aikoina ja että elämäntapasi ovat Raamatun ohjeiden mukaiset.

12

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyysin tuolla toisessa ketjussa tieteellistä todistetta suunnittelijasta. Et siis aio vastata kysymykseen vai etkö ymmärtänyt sitä? Onko siis koko ajatusrakennelmasi kaataminen mahdollista vain yhdellä kysymyksellä, jonka lapsikin osaisi esittää?

      • Anonyymi

        Vastausta ei kuulu vaikka kysymys on varmasti luettu. Muistutan, että tämä kirjoittaja on mainostanut pystyvänsä debatoimaan aiheesta kenen kanssa tahansa. Mutta ei nyt sentään alakoulun oppilaan? Eli tässä konkreettinen esimerkki hänen debatointitaidoistaan.


    • Anonyymi

      "Virukset luotiin alunperin pitämään merten bakteerikannat kurissa"
      Missä kohtaa raamatussa näin mainitaan?

    • "Virukset luotiin alunperin pitämään merten bakteerikannat kurissa."

      Äläpä jauha taas paskaa. Tätä ei sanota Raamatussa ja vaikka sanottaisiinkin niin väite ei pidä paikkansa. Meriveden viruksilla on monipuolinen rooli, jota ei vieläkään ymmärretä täysin. Ne hajottavat, kierrättävät, vaikuttavat moniin biokemiallisiin ja ekologisiin prosesseihin, kuten ravinteiden kierrätykseen, hiukkasten uppoamiseen, levien biodiversiteettiin, lajien levinneisyyteen, leväkukintaan, dimetyylisulfidin muodostumiseen ja geeninsiirtoon.

      Viruses are the most common biological agents in the sea, typically numbering ten billion per litre. They probably infect all organisms, can undergo rapid decay and replenishment, and influence many biogeochemical and ecological processes, including nutrient cycling, system respiration, particle size-distributions and sinking rates, bacterial and algal biodiversity and species distributions, algal bloom control, dimethyl sulphide formation and genetic transfer.

      https://www.nature.com/articles/21119

      Virukset ovat merkittävä tekijä hiilidioksidin sitomisessa.

      The oceans absorb half of the carbon dioxide that people pump into Earth’s atmosphere. And previous analyses3 have found that marine viruses can help to drive carbon in the ocean’s surface waters to the depths, locking it away from the atmosphere.

      https://www.nature.com/articles/d41586-019-01329-w

    • Anonyymi

      Huomioit kuitenkin tässä ajatelmassasi täysin nämä ihmisen luomat taistelukaasut kuten VX-9, tottakai?

    • Kuulehan ROT-bebis, olet väärässä kuten aina. Lisäksi nimimerkkisi on niin törkeää herjausta (vääntelethän sinä Raamattua ja lisäilet siihen omiasi niin että eräät vähäisemmät jumalat ovat täysin pöyristyneet), että vaikka olenkin immuuni pilkalle, joudun miettimään onko sinulle lopultakin langetettava sama tuomio kuin Mark5:lle ja Torpalle eli ikuinen unohdus.

      Jos omat elämäntapasi olisivat Raamatun ohjeiden mukaiset, ei sinulla olisi tarvetta huutaa maailmalle harhaoppejasi ja kalvavia pelkojasi. Toisin kuin Mark5:llä on sinulla vielä mahdollisuus pelastua. Tutkistele itseäsi, yritä löytää kristillinen nöyryytesi uudelleen (sillä sen olet sinä tyystin kadottanut) ja lakkaa nimittelemästä ateistisia kanssaihmisiäsi, jos haluat pelastua ikuiselta unohdukselta. Päiväsi ovat muutoin luetut.

    • Anonyymi

      Heh.
      Raamatussa varmaan Jeesus on tuon sanonut.
      Taikauskovaisilla on paitsi herkkäuskoisuus, niin myös mahottoman vilkas mielikuvitus.

    • Anonyymi

      Jos puolustaa haitallisia viruksia vetoamalla siihen, että hyödyllisiäkin on, niin se on vähän sama kuin puolustaisi vääriä tekojaan vetoamalla siihen, että toimii toisinaan myös oikein.

    • Anonyymi

      Koska virusinfektio aiheuttaa bakteerilla bakteerin kuoleman (muutenhan bakteerikanta ei pienenisi tai pysyisi samana, eli ei "pysyisi kurissa"), ja virukset on mielestäsi luojanluomia, olet siis sitä mieltä että jumalasi loi kuoleman, eli se ei ole mistään lankeemuksista seurausta.

    • Anonyymi

      Ebola, sars ja covid-19 ovat todennäköisesti ihmisten itsensä kehittämiä tauteja.

      • Anonyymi

        Melkein kaikkihan ne on salaliittoteoreetikoiden mielestä.

        Luepas lääkärinkirjaa, löydät sieltä monta itsellesi uutta ja veikeää tartuntatautia.


    • hypännyt eläimestä ihmiseen, tarkoitit varmaan eläimestä toiseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      391
      4976
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2761
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      155
      1985
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1668
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1533
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      63
      1397
    7. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      51
      1390
    8. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1377
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      64
      1334
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1111
    Aihe