miten saan itseni lopettamaan itsemurha yrityksen suunnittelun?

mun tekee mieli tehdä itsemurha ja vaan päästä pois täältä maanpäällisesti helvetistä. Välillä mä taas en haluu kuolla. oon luvannu itelleni et joku päivä mä vielä hyppään alas parvekkeelta ja kuolen.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloita joku projekti, mitä ei voi jättää kesken. Itse aloitin kirjottaan kirjaa tai oikeastaan kuvateosta. Käsittelee viime vuosina hävinneitä ympäristöjä, joiden viimeisistä vaiheista on vain minulla kuvia ja tietoja. Kukaan muu ei voi siis sitä tehdä. Kirjotuksessa taustatietojen keruuneen on mennyt jo 15 vuotta. Ja nyt olen huomannut, että se käsittelee aihetta liian kapeelta alalta. Pitää karsia ja laajentaa niin kirja voisi kiinnostaakin jotakin. Vielä viisi vuotta menee kirjoittaessa varmaan. Pistän sen sitten painoon ja siihen voikin käyttää viimeiset rahat. Kyllä siitä väkisin jokunen kappale jollekin jää talteen. Voi kuulostaa hölmöltä, mutta minun tapauksessa elämä on jatkunut.

      Lisäksi en tiedä miten itseni lopetan. Olen siis korkeiden paikkojen harrastaja. Ja vaikka melkein joka viikonloppu olen jossain piipussa tai nosturissa, en voi hypätä alas, kun sitten arvostelijat saa aihetta: mitä minä sanoin ja paikkoja menee kiinni muilta harrastajilta. Monessa muussa tapauksessa taas voi vaarantaa muiden henkiä tai jäädä kituun.

      Eli tämä oli nyt vaan esimerkki, mutta varmaan vastaavia tälläisiä suuntaviivoja voi löytyä monelle. Ymmärrän ettei energiaa ole, mutta tälleen pikkuhiljaa eteenpäin, vaikka sana päivässä.

      • Anonyymi

        esim juominen sitä ei voi lopetta alko


    • Anonyymi

      Jaa-a. Itse yritin viime syksynä. Jäin henkiin. Ei ne ajatukset oo hävinny. Vähän tyyntyny mieli kuitenkin. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo. Tsemppiä aloittajalle!

    • Anonyymi

      Homeopaattiset lääkkeet auttaa kuoleman haluunkin ja poistaa masennusta. Mm aurum 200 tai 1 M, vaikka on niitä muitakin. Homeopaatin kanssa kannattaa keskustella, tai ainakin netistä kaivella tietoa. Kannaattaa kuitenkin muistaa että jonkin verran se vie aikaa ennenkuin vuosikymmeniä masentunut saa niistä apua.

      Ihminen ei ole pelkkä fyysinen, psyykkinen tai taloudellinen olento vaan myyös henkinen. Jos henkisyyden kehittämisen unohtaa, niin mm elämäntarkoitusta ei löydy, jolloin ei ole motivaatiota elää. Lisäksi jokaisella on omakohtainen tehtävä, pitäisi miettiä mikä se mahtaa olla. Selvännäkijöiltä ja meedioilta voi saada jotain vastauksia. Henkistä kirjallisuutta kannattaa lukea, meditoida ja puhua henkisten ihmisten kanssa. Channelin Erik videoistakin voisi olla apua itsemurhaa suunnitteleville.

      Toisten auttaminen tavalla tai toisella tuo kiitosta ja hyvää mieltä itsellekin. Jokaisella meistä on valonpilkku tai toivonkipinä sisällämme, sitä kannattaa laajentaa. Ei kannata lupailla itselle, että hyppää kuolemaan, kun asiat voi muuttua. Toisaalta karmallisesti seuraavassä elämässä samanlainen tilanne varmaankin edessä. Jos nyt jaksat loppuun saakka elellä, niin seuraavassa elämässä viimeistään palkitaan.

    • Anonyymi

      Missä asut, mä voin hypätä sun kanssa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe