Rodney Howard-Brownen kirjoitus koronaviruksesta

Rodney Howard-Brownen kirjoitus koronaviruksesta

Olen ollut kriittinen Rodney Howard-Brownen toimintaa kohtaan, mutta tänään näin hänen kirjoituksensa koronaviruksesta, josta olen samaa mieltä.

Ohessa englannista kääntämiäni otteita Rodney Howard-Brownen kirjoituksesta.

”Olen puhunut koronaviruksen kaltaisesta tilanteesta jo yli 10 vuoden ajan. Siksi mikään ei nyt yllätä minua.

Jokainen Amerikan epäjumala on kaatunut: urheilu on kaatunut, Hollywood on kaatunut, tv-ohjelmia on peruttu, jopa jotkut megakirkot ovat tyhjillään tänään.

Mitä nyt tapahtuu, ei ole sattumaa, vaan kaikki on suunniteltua. Minulla on hallussani v. 2010 julkaistu Rockefeller-säätiön 53-sivuinen dokumentti “Scenario for Future Technology and International Development” (Tulevan teknologian ja kansainvälisen kehityksen suunnitelma), jonka mukaan tahallisen epidemian lopputulos on seuraava: 20 prosenttia maailman väestöstä sairastuu, urheilutapahtumia perutaan, kauppoja, kirkkoja ja teattereita suljetaan ja tulee tavarapula.

Ihmisille tullaan tarjoamaan rokotetta ja joka ei sitä ota, saa matkustuskiellon. Mutta monet, jotka ottavat rokotteen, tulevat kuolemaan, mikä on tarkoituskin. Poliittisista kokoontumisista tulee laittomia eikä julkisia protesteja sallita.

Sen sijaan säädetään poikkeustilalaki (martial law), jonka myötä uusi maailmanlaajuinen valvontajärjestelmä astuu voimaan.

Suunnitelmana on siis käyttää pandemiaa koko planeetan kontrolloimiseksi ja väestön vähentämiseksi viruksen ja ennen kaikkea pelon avulla. Tässä media on suurena apuna, kun se luo pelkoa 24/7 eli päivästä ja viikosta toiseen.

Taudin takana ovat globalistit, jotka haluavat johtaa maailman yhden maailmanhallituksen, yhden rahasysteemin ja tulevan Antikristuksen valtaan.

Voi olla, että Ilmestyskirjan mukaiset viimeiset päivät ovat alkaneet. Mutta voi olla myös niin, että globalistien suunnitelmat epäonnistuvat tältä erää ja kaikki on ohi ensi kuussa.”

Näin siis Rodney Howard-Browne. Aika näyttää, miten tässä käy. Joka tapauksessa se on mielestäni selvää, että koko epidemia on suunniteltu ja aiheutettu tahallisesti.

Ja sekin on selvää, että Jumala sallii kaiken tämän, koska se on Jumalan tuomio Jumalan hyljänneelle ihmiskunnalle ja samalla pelastuskutsu niille, jotka haluavat tehdä parannuksen ja kääntyä Jumalan puoleen.

Joten usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut eikä sinulla ole mitään hätää.

15

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jotain outoa tekeillä, se tulee mieleen. Eikä vähiten sen takia, että lehdessä kerrottiin melko avoimesti viruksen nimi jo kolme vuotta sitten. Ja erityisesti se, että tämä koronavirus meni vauhdilla läpi Italian kuten nyt parhaillaan. Lehden mukaan voittajia ei ollut tässä tapahtumassa. Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia tähän tapaukseen liittyy https://keskustelu.suomi24.fi/t/16290130/asterix-lehti-tiesi-koronaviruksesta-jo-2017

      • Anonyymi

        Niin kaikkien aikojen rallin "katsojia" on kuollut jo yli 10000 Italiassa.
        Hieno piirros idea mistähän yksi silmäisen palvojien pajasta saivat hienon ideansa piirtää tuollaisen vaunumies Coronavirus sarjakuvan vuonna 2017 jo.
        Ja vielä valtamedia Iltasanomat, Yle, väitti valheellisesti ettei ole kyse Laboratorio-viruksesta, kun siitä nimenomaan on kyse.
        jos zerohedge.com löytyy internetistä niin sieltä löydät tietoa asiasta.

        ja tähän vielä sarjakuvan piirtäjän kuolema sopivasti ajankohtaan nähden.
        "Asterixin luoja ja piirtäjä Albert Uderzo on kuollut
        Maailmalta Jesse Raatikainen 24.3.2020 16:49
        Surullisia uutisia." www.episodi.fi/uutiset/asterixin-luoja-ja-piirtaja-albert-uderzo-on-kuollut/

        https://yle.fi/uutiset/3-9891803
        Lähteet: AFP, Reuters

        "Asterix ja Obelix seikkailevat jälleen – viiksekkäät sankarit kohtaavat kilpa-ajoissa Coronaviruksen"
        Sarjakuvat19.10.2017 klo 20.45
        "Suositun Ranskalaisen Asterix-Sarjakuvan 37. Albumi julkaistiin torstaina eri puolilla Eurooppaa.

        Ranskankieliseltä nimeltään Sarjakuvakirja on "Asterix et la Transitalique". Ensimmäisessä painoksessa albumista on otettu yhteensä viisi miljoonaa erikielistä kopiota.
        Tarina on käännetty 16 kielellle.
        Käsikirjoittajan mukaan uusi sarjakuvakirja kertoo muinaisten aikojen rallista, joka sijoittuu Apenniinien niemimaalle. Italiaan-!!!!

        Rooman keisari Julius Caesar on kutsunut joukkueita eri puolilta tunnettua maailmaa kilpailuun esitelläkseen Rooman mahtavia teitä. Kilpailussa on kuitenkin yksi koukku: roomalaisen kilpailijan pitää voittaa kisa.

        Caesarin vaunumies ja tarinan roisto on naamioitunut Coronavirus, joka on nimetty keuhkosairaus SARSia aiheuttavan pöpön mukaan.

        COVID 19 Novel Coronavirus Sars -COV2

        Että juu ihanko sattumalta kaaosta pukkaa ympäri maailmaa ja Maailmanhallitus nousee tuhkasta kuin Feeniks lintu. FELIX FELIX Herkkuja ruoka pöytään!
        Vapaamuurarien motto 33. asteella joita eliitissä on.
        "Order out of Chaos"
        Maailma on tosiaan muuttunut kun oikein kunnolla ovat yrittäneet sitä muuttaa...


    • Anonyymi

      >>>on mielestäni selvää, että koko epidemia on suunniteltu ja aiheutettu tahallisesti.<<<

      Jos tämä epidemia olisi lähtenyt liikkeelle ilman mitään tahallista tarkoituksellista levittämistä, tiedotusvälineet, politiikot ja kaikki viranomaiset yrittäisivät estää paniikkia. Silloin tästä epidemiasta ei juuri puhuttaisi tiedotusvälineissä, ei ainakaan näytettäisi "kauheaa koronaa" ja puhuttaisi pandemista. Yritettäisiin vähätellä viiruksen aiheuttamia kuolemia eikä jokaista uutta kuolonuhria mainittaisi.

      Nyt kuitenkin terveysviranomaiset ja politiikot, hallitusta myöten, tekevät kaikkensa, jotta korona otettaisiin erittäin vaarallisena pandemina. Miksi ihmeessä näin jos pyrittäisiin välttämään paniikkia ja sen seurauksia mm. talouteen?

      Tarkoitus on tietenkin saada ihmiset pelkäämään ja paniikkiin ja toimimaan tarkoitetulla tavalla. Meitä viedään kuin tyhmää lammaslaumaa miten tahdotaan kohti teurasta.

      Tämä on todistettavissa sillä, että maailman terveysviranomaiset ovat kritisoineet kovasti maita, jotka eivät ole toimineet "riittävän voimakkaasti" estääkseen viirusta leviämästä'. Maiden johtajia vaaditaan koviin toimenpiteisiin??? Onhan selvää, että mikäli viranomaiset ja politikot eivät tekisi tästä koronasta mitään suurta numeroa, ihmiset ajattelisivat tämän olevan ihan tavallinen melkein vaaraton pian ohimenevä influenssa, jota se todellisuudessa onkin. Ja tämä on todistettu seuraavasti:

      Kaikista todetuista koronaviirukseen sairastuneista ihmisistä on maailmalla kuollut n. 3% . Se on todettu kuolleisuuden keskiarvo. Tämä keskiarvo on paljon pienempi kuin aikaisempina vuosina "tavallisten influenssojen" kuolleisuusprosentti.

      Sitten nämä kolme prosenttia ovat miltei kaikki vanhoja ja heikkoja huonokuntoisia 70-90 -vuotiaita, joilla on monta elimistön puolustusmekanismia heikentäviä sairauksia. Silloin potilas ei kestä tavallistakaan influenssaa.

      Koronaviirukseen sairastuneita ihmisiä on kuitenkin paljon enemmän kuin mitä on voitu todeta. Läheskään kaikkia ihmisiä ei voida, eikä ole, testattu, jotta oltaisiin voitu todeta koronaviirus ihmisessä. Jos siis jokainen ihminen, jolla on koronaviirus, otettaisiin mukaan laskuihin, kuolleisuusprosentti voi olla erittäin alhainen. Mutta sitähän ei tietenkään tahdota kertoa. Se todistaisi sen, että koronaviirukseen on kuollut maailmanlaajuisesti vähemmän ihmisiä kuin aikaisempina vuosina ns. "tavallisiin influenssoinin".

      "Tavallisiin influenssoinin" kuolee joka vuosi maailmassa satoja tuhansia ihmisiä. Näistä kuolemantapauksista ei koskaan aikaisemmin ole tehty mitään suurta numeroa. On vain todettu uuden influensaepidemian niittävän kallista viljaa. Ja sitten on siirrytty muihin uutisiin.

      Sitten vielä tämä: Monet ihmiset todistavat, jopa lehdistö ja vi ranomaiset, että koronaviirukseen sairastuneella saattaa olla niin lieviä oireita, ettei hän edes tiedä sairastavansa koronaa. Ja tietysti nämä lievät tapaukset paranevat hyvin nopeasti ihan itsekseen omalla kotihoidolla Aspiriinilla ja muutamalla Alvedonilla.
      Luin äsken terveysviranomaisen nettisivulta, että tällaiset lievät tapaukset parenevat yleensä viikossa. Kaikki tämä todistaa koronan olevan jopa lievempi ja vaarattomampi influenssaviirus kuin aikaisempina vuosina olleet influenssaepidemiat.

      On tässä paljon ihmettelemisen aihetta jos alkaa vähänkin miettiä koko asiaa.

      • Anonyymi

        Flunssatauteihin ei Aspirinia tai vastaavia suositella. Ei koronaankaan. Niistä voi enemmänkin olla vain haittaa, "verta ohentavan" vaikutuksen takia.

        Parasetamolia pidetään turvallisena, vaikka senkin popsiminen on aivan turhanpäivästä.

        Puolet koronatartunnoista on sellaisia ettei tartunnan saanut edes sitä huomaa ellei testata.


      • Anonyymi

        Wilkerssonin Näky-kirjan profetiat ovat jo kauan toteutuneet. Nyt on tilanteessa talous.
        http://www.reijotelaranta.fi/reijon_blogi/david_wilkerson__profetia_talouden_ja_moraalin_romahtamisesta/
        Jossakin maapallolla yksi valtio menee konkurssiin. Seurauksena Amerikassa alkaneesta katastrofikurssista. Kun uutinen tästä julkistetaan, amerikkalaisilla on tasan kaksi viikkoa aikaa nostaa rahansa pankeista.
        Amerikka selviää kriisistä, Jumala sallii uuden alkamisen mahdollisuuden, mutta ...
        elämä Amerikan mantereella ei koskaan, ei milloinkaan enää palaa entiseksi. Materialismin ja hyvinvoinnin aika on peruuttamattomasti ohitse. Vain Jumalaan ankkuroituneet löytävät toivoa.
        Nyt, ennen mainittua yhden valtion konkurssia, Jumala ilmoittaa: Järjestäkää elämänne arvot! Luopukaa materialistisista epäjumalistanne. Etsikää pyhyydessä Jumalan kasvoja!

        Jumala on valmis olemaan tulimuuri niitten omiensa ympärillä, jotka elävät liitossa Hänen kanssansa. Ahdingossa Jumala on ilmaiseva kirkkautensa vertaansa vailla olevalla voimalla. Odotettavissa on herätyksen aika: seurakunnan luku kootaan täydeksi ja Herra Jeesus tulee.

        Näyssä Wilkerson kuljetettiin New Yorkin ja koko maailman ykköstavaratalon Macy’n kerroksiin. Hän näki miten rahansa menettäneet ihmiset vyöryivät tavarataloon ja kirjaimellisesti raiskasivat sen jokaisen myyntipisteen. Tavaratalo ryöstettiin putipuhtaaksi. Suunnaton väkivalta puhkesi kaikkialla. Tämä johti sotatilan julistamiseen. Amerikkalaiset sotilaat mobilisoitiin kautta mantereen.


    • Anonyymi
      • Venäjältä masinoitu koronan vähättelykampanja on näköjään hyvässä vauhdissa. Tyhmimmät ovat sille otollista maaperää, ja sitten viisaammatkin saavat kärsiä, koska puolitahallaan levittämistä on vaikea estää ilman meidän vastuullistenkin ihmisten kannalta erittäin haitallisia kieltoja.


    • Anonyymi

      Silloin kun faktatietoa ei ole käytössä, ihmisen mielen täyttää huhut ja valheet, joita on tarjolla yllin kyllin.

      • Anonyymi

        Ron Howard on elokuvaohjaaja, Kaunis mieli ainakin...


    • Anonyymi

      Ei tule globaalia, vaan entisen Rooman vallan alueelle 10 valtioliitto.

    • Anonyymi

      Ahaa. Vihollinen onkin se ROKOTE. Jota ei ole vielä edes olemassa.

    • Anonyymi

      Korona on lähtöisin lepakon saastuttamasta isäntäeläimestä, jonka joku kiinalainen on syönyt. Sars oli lähtöisin sivettikissasta, jonka joku kiinalainen oli syönyt.
      Tämä virus tulee niittämään eliittiäkin, joten se ei ole keinotekoinen. Howard-Browne on taas hakoteillä. Kukaan ei maailmassa tiedä tästä viruksesta ja rauhoittuuko se ollenkaan.

    • Anonyymi

      Helluntailainen tunnettu pastori Rodney Howard-Browne piti lopunajan massatapahtumia kirkossaan ja joutui pidätetyksi.

      "Koronaohjeistuksia uhmannut pastori pidätettiin Floridassa – kieltäytyi sulkemasta kirkkoaan ennen lopunaikoja"
      ttps://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/47159431-73ec-4805-9f4a-c51af93db9bc

      Helluntailais-johtaja Rodney Howard-Brownen aiemmista toilailuista voi lukea tuolta:
      ttps://en.wikipedia.org/wiki/Rodney_Howard-Browne

      • Anonyymi

        Kesäkuussa ilmeisesti RHB julkaisee ilmeisesti aika tyhjentävästi oman käsityksensä kirjana tuosta korona-viruksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kesäkuussa ilmeisesti RHB julkaisee ilmeisesti aika tyhjentävästi oman käsityksensä kirjana tuosta korona-viruksesta.

        "God has the last laugh."


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe