Nupit kaakkoon - Daruden Sandstorm jylisemään!

Kertakaikkiaan superhieno tavoite - löytyi Hesarista [ ~ https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000006446222.html - ]*! Tämä ajatus toteutuessaan tuottaa yhteistä henkeä, vieläpä esityksenä, joka on niin "must" - suomalaisena paatoksena vailla vertaa.

Daruden Sandstorm on jotain massiivista, vahvan väkevänä läpi harmaan kiven esityksenä - määrätietoinen, upea ja tavoitteeseen saapuva.

Tuo ajatus "kaikkialle soimaan heikkamyrsky" on yhteenkuuluvuutta luova - se on muistutus, että Me suomalaiset osaamme, kykenemme ja voitamme, jos vain haluamme. Ja nyt haluamme - olemme voittaneet ennenkin ...

Ja eikun nupit kaakkoon ja voimaa ilmakehään ja eetteriin. Laitan tämän someen ja liitän siihen tietysti - Hiekkamyrskyn peittämään ja tuhoamaan haitalliset tämän päivän ongelmat.
.
|* HS-ote: " ... KELLO viideltä se kajahtaa parvekkeilta ympäri Suomen, ainakin jos Orvokki Hyytisen suunnitelma toteutuu. Nimittäin Sandstrom, tuo vuodesta 1999 suomalaisia liikuttanut hitti. ... "

...
10379

5

<50

  Vastaukset

  • Loisto veto. Mukana ollaan - kannan JBL:t partsille 😊👍

   • Hyvä! Olit ensimmäinen ilmoittautuja. Viedään sanaa eteenpäin :-)


   • Genelecit kantoon 👍😊🤣


  • Jotain hauskaakin, toivottavasti mummot ja papat eivät hermostu, monien kuulolaitteet korvissa voivat ikävästi vahvistaa muutoin hiljaista oloa.

  • Tämä on rock!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   170
   13610
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   288
   2947
  3. Suomussalmi mainittu!

   Missä lie ollut talo vuokrattuna? https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/233ee1c0-6c76-4074-9a39-2b128caf667a
   Suomussalmi
   29
   916