Aihe

KIRKKO ja ihmisten kalliit lunnaat

Anonyymi

KIRKKO harjoittaa törkeää epäoikeudenmukaisuutta pimittäessään evidenssiäni ja omaisuuttani. Luulisi heidän älynlahjoissaan ymmärtävän, kuinka elintärkeistä asioista ja olosuhteista on kyse.

Vaikka Kirkolle ilmoittamani asiat koskivat Jumalien ja Jeesusten hyökkäilyjä, he jättivät meidät yksin kärsimään vaaroihin ja pärjäämään.

Ja kuinka Kirkon papit ja piispat kehtaavat uskon sisarina ja veljinä silti kieltää, evätä saatavani (n. 15,90€ per pappi, kerran elämässään) ja vieläpä evidenssini, vaikka ovat itse absoluuttisesti vuosikausia auttamatta, vastaamatta hätähuuto-viesteihini, yht.otto pyyntöihini.

Evidenssin puuttuessa on minulle tiedossa jättimäisiä korvausvelvollisuksia, kun oikeudenkäynnit plagiaatti-syytöksissä alkaa.
Kirkko tietää tasan tarkkaan kaikki nämä perustelut, mutta silti on täysin vaiti ja vastaamatta. Taitaa nauttia sitä hiljaa olostaan tässä evidenssi-asiassakin, kun kerta on vastaamatta aina vaan, useista yriktyksistä huolimatta. Kiusa se on pienikin kiusa, mutta TIETOISESTI Kirkko on järjestämässä minulle jättimäiset korvaus-vaateet Oikeudessa.

4

<50

  Vastaukset

  • Kirkko pitää kynsin ja hampain kiinni omaisuudestani, vaikka heidän pitäisi ymmärtää, kuinka heitä erityisesti uskon veljinä ja sisarina velvoittaa absoluuttinen rehellisyys, oikeus ja kohtuus ihmisiä kohtaan!

   Tuollainen KIRKKO ja papit/piispat noudatavat väärin lakipykäliä (ei velvollisuutta säilyttää eikä luovuttaa evidenssiä, vaikka kyseessä on tarpeeksi vakava asia. Kirkko noudattaa täten ainoastaan Antikristuksen lakipykäliä (eli ei oikein mitään Oikein) ekä ihmisten Oikeutta ollenkaan.

   Vakavillakaan perusteluilla KIRKKO ei luovuta evidenssiäni ja on tahallaan vieläpä vastaamatta kokonaan kyselyyn: "onko niitä enää edes olemassakaan?" Ihan TAHALLAAN!

  • Totta kai kirkot ottavat vastaan kaiken mitä sinä heille annat.
   Heille tuo on selvä osoitus Jumalan hyvyydestä ja huolenpidosta.
   Ei kirkon tarvitse miettiä mikä on oikein. He ottavat kaiken mitä sinä heille annat.
   Ja Jumala antaa sitten heille antamat rahat uhraajalle kymmen kertaisesti takaisin.
   Joka taas jumalattomille antaa menettää lopunkin omaisuutensa.

   • Muuten Juudas Iskariot otti kaikki rahat itselleen mitä rahapussiin oli laitettu, niin tarkkaan ettei Jeesukselle ja hänen opetuslapsilleen ollut enää edes rahaa eväisiin.

    Johanneksen evankeliumi: 12:4-6
    Silloin sanoi yksi hänen opetuslapsistaan,
    Juudas Iskariot,
    joka oli hänet kavaltava:
    "Miksi ei tätä voidetta myyty kolmeensataan denariin
    ja niitä annettu köyhille?"
    Mutta tätä hän ei sanonut sentähden,
    että olisi pitänyt huolta köyhistä,
    vaan sentähden,
    että hän oli varas
    ja että hän rahakukkaron hoitajana otti itselleen,
    mitä siihen oli pantu.


   • Voit sinäkin painua "jumalaton-ihminen"puheines helv. jorpakkoon! Täällä EI tarvita ihmisten haukkujia, osoittajia. Itse olette, uskovat, senkin täällä aloittaneet!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   11232
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   287
   5582
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   77
   3852
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3293
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1858