Paasoselle kielto käyttää sanaa RAIKUVAT

Anonyymi

Sanokaa joku sille juontaja Paasoselle, että ei aina käytä ilmaisua RAIKUVAT aplodit. Keksikää vaikka porukalla vaihtoehtoisia sanoja kuten esim. äänekkäät, pauhaavat, kovat, ponnekkaat, mahtavat, kiihkeät, järeät, myrskyiset, vahvat, voimalliset, väkevät, kuuluvat, tyrmäävät, runsaat, kukkeat, mahdikkaat, dynaamiset, innokkaat, vuolaat, kovan luokan..... jne.

2

<50

  Vastaukset

  • Kannatetaan! Ja urheiluselostajia pitäisi kieltää käyttämästä sanaa "laadukas". Nykyisin kaikki on laadukasta, mikään ei ole enää hyvää. Nekin selostajat, jotka eivät hallitse kielen perusrakenteitakaan, tunkevat LAADUKASTA joka paikkaan.

  • Ja "vetää" sana pannaan myös!!!
   Etenkin musiikkiohjelmisssa. Jos joku menee laulamaan, niin se menee laulamaan, ei vetämään!!!!!! Tämä jatkuva "vetäminen" saa minut aivan raivon partaalle.

   Ja sitten toinen ikuisuusongelma;
   puheen päälle työnnetään joka ohjelmassa meteliä jota "taustamusiikiksi" sanotaan. En käsitä mikä helkkarin pakko niitä kattiloita on hakata tai pimputtaa epävireistä pianoa tai vinguttaa jousisoittimia just sillon kun joku puhuu!
   Hakkaisivat silloin kun on hiljaista!! UGH!

  SEISKA.FI

  • Nyt puhuu 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra pahoinpitelystä: Olin menossa hakkaamaan vasaralla tauluja seinään, en ystävääni!
  • Muistatko? Suomeen kesäksi muuttanut ravintolamoguli Tomi Björck joutui kohun keskelle viime jouluna strippibaarivierailujen myötä!
  • Johanna Tukiaisen vanhemmat iloitsevat ensimmäisestä lapsenlapsestaan – harvinainen video julki: Johanna on kovin rakas!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2212
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1906