Liika naisten aiheuttama öyhöttäminen tappaa muut

Anonyymi

Olen Mauno Mattilan ja Juha Norolammen kanssa samaa mieltä siitä, että miesten on paras tulkita Raamattua. Varsinkin vanhat naiset sotkevat liikaa tunteita mukaan ja pilaavat muiden elämän. Jos naisella on huono sivistys, opetukset ovat sekavia ja vääriä. Joku heistä kirjoittaa joka päivä pelotuksia maailamanlopusta.

Vanhan naisen tulee olla lempeä, hyväkäytöksinen, ei viinan orja ja opettaa nuoria hyviksi puolisoiksi. Pidä kotisi puhtaana ja palvele perhettäsi.

79

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raamattu on satukirja ja ojasta allikkoon sitä seuraavat joutuu.

    • Anonyymi

      Tällä palstalla maailmanlopun profeettoina vaikuttaisivat toimineen vanhat kaikkitietävät paapat.
      Miksi kenenkään pitäisi yrittää "tulkita" Raamattua toisille ihmisille? Sanojen sisältämä informaatio vaikuttaa avautuvan jonkin verran eri tavalla ihmisille, tehdyillä tulkinnoilla vain saatetaan sekottaa ihmisen omaa kykyä vastaanottaa Sanojen arvokasta sisältöä.

      • Anonyymi

        Niimpä. Kuten sekin miten eri tavalla ihmiset voivat tulkita sitä mitä näkevät.


      • Anonyymi

        Ei ole uskovien syy että pidät meitä kaikkitietävinä - olemme vain Jumalan nöyriä palvelijoita.


    • Anonyymi

      Aloittajalle kirjoitat:
      Liika naisten aiheuttama öyhöttäminen tappaa muut

      No jos on noin kova hätä, niin eikö järkikulta neuvo välttämään öyhöttämistä!!
      Ja jos on kova hätä, niin soita hätänumeroon 112 ja kerro, ketkä ovat tappamisen uhan alla. Tosin poliiseilla ei oo aikaa puuttua anonyymien nettihäiriköiden ilmoituksiin, joten viisa neuvo:

      KARTA öyhöttämistä! Et voi hallita toisia!!!

    • Anonyymi

      Naisten tulee olla vaiti ja kysyä kotona miehiltään. Raamatun tulkinta ei sovi naisille.

      • Anonyymi

        Ole sä kotonas ja pidä huolta itsestäsi. Toisten asioihin sulla ei oo valtaa! Unohdit lukea Lakia, Sanan-, mielipiteen - ja uskonnonvapaus! Raamatun Sana kuuluu kaikille!


    • Anonyymi

      Nämä katkerat naisten vihaajat? Niillä on joku trauma? Naisiin? Äiti, paha opettaja, joku muu nainen? Sitten kun ne ovat katkeria, ne hyökkää toisten reviirille! Vapaiden Jumalan naistenkin kimppuun! Sokeat? Ei äly sen vertaa leikkaa, että ei heillä oo MITÄÄN valtaa ja valtuuksia muuuhun kuin mitä oman mökin sisällä? No, ehkä ne hakkaakin naisiaan mustelmille harva se päivä? Näin he todistavat jotakin miehuuttaan? Sääli raukkoja!!

      • Anonyymi

        Miksi siis vihaat Päivi Räsästä?


    • Anonyymi

      No miksi se Päivi Räsänen ei sitten pidä näistä asioista turpaansa kiinni? Se menee ja öyhöttää suuntaan sun toiseen koko ajan. Ja nimenomaan tällä palstalla on pidetty hyvänä kuinka P R on pitänyt pitkiä saarnoja raamatusta ja sen sisällöstä jopa poliiseille. Kuinka moni niistä on sitten kääntynyt fundu-uskovaiseksi....

      • Anonyymi

        Päivi on niitä naisia, jotka pysyvät Raamatun sanassa.
        Raamatun oikeamielinen tulkinta ei ole sukupuolesta kiinni, vaikka tutkimusten mukaan miehet pitäytyvätkin keskimäärin siinä vähän paremmin. Oikeamielinen tulkinta on oleellista etenkin niiden Raamatun kohtien suhteen, jotka ovat tärkeimpiä tai selkeästi ilmaistu. Joissain muissa kohdissa voi olla ymmärrettävästi eroavaisuuksia tulkinnassa, mutta niitäkään ei tule tulkita oman mielen mukaan, vaan ottaa ne siten miten ne rehellisesti Raamatun valossa ymmärtää.


      • Anonyymi

        Vielä ehdit äänestää Päiviä
        hymy.fi/uutiset/kuka-on-suomen-sympaattisin-julkkis/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä ehdit äänestää Päiviä
        hymy.fi/uutiset/kuka-on-suomen-sympaattisin-julkkis/

        Olihan tämä vitsi?


    • Anonyymi

      Maunoo Mattilan videosta: Iisebelin hengessä oleva on ylpeä ja ylimielinen, kävelee muiden ylitse, manipuloi ja kontrolloi muita, ei ole Kristus-kalliolla vaan hänen pitää koko ajan säädellä tilannetta, on ylihengellinen, saa paljon profetioita, hänellä on aina vastaus ja kommentti joka asiaan, haluaa opettaa muita, ei ota kuitenkaan vastuuta koskaan vaan syyttää aina muita, koko ajan pieniä valheita joista hän jää niistä kiinni, valheen henki vaikuttaa silti koko ajan, vaikea miessuhde, halveksii miehiä, voi olla lesbokin, haukkuu miestään tämän läsnäollessa, ei mitään kunnioitusta miestä kohtaan, alistaa miestään, Iisebelin hengessä olevalla ei ole rauhaa vaan hän sairastelee jatkuvasti, haluaa olla huomion keskipisteenä, pirullinen luonne, herjaa muita, ivallinen, katkera, vihainen, harjoittaa haureutta, outoja kuolemantapauksia ympäristössä, halveksii miestänsä, jos Iisebel jää kiinni teoistaan, häneltä tulee selityksiä selitysten perään, hän laittaa meikkiä kasvoihin ja koristeita hiuksiin, pelottava nainen, pimeys näkyy silmissä, pilkkaa muita, iskee heikkoon kohtaan jos hänen suvaitaan toimia, iisebel kerää ympärilleen eunukkeja ja kätyreitä jotka eivät tiedosta mitä Iisebel tekee ihmisille, Iisebel saa aikaan väsymystä ja luovuttamisen tunnetta muissa, kiinni jäädessään hän on selitysten mestari, Tuhoaa seurakuntia, jos ei pääse vaikuttamaan, johtajaksi. Pyrkii johtamaan rukouskokouksia tms mutta turmelee kaiken, vie keskustelun aivan sivuraiteelle, Jos häntä suvaitaan, joudutaan hänen alaisikseen. Kaiken takana on TURVATTOMUUS, Iisebelin hengessä oleva on hylätty, eikä kestä kritiikkiä yhtään – jos hänet paljastetaan niin hän vaikuttaa pelon kautta. Häntä saa juosta karkuun. Brian Houston sanoo että tämä on tärkein asia mitä voi oppia: Iisebelin henki tappaa ihmisiä, joko konkreettisesti tai henkisesti. Iisebelin henki tuhoaa todella ihmisiä, jos sen suvaitaan toimia seurakunnassa.

      IIsebelejä on nytkin. Miehissä ei ole iisebeliä

      • Anonyymi

        Ai ei miehissä ole iisebeliä?
        -ylpeä ja ylimielinen, -kävelee muiden ylitse, -manipuloi ja kontrolloi muita, ei ole Kristus-kalliolla vaan hänen pitää koko ajan säädellä tilannetta, -on ylihengellinen, -saa paljon profetioita, -hänellä on aina vastaus ja kommentti joka asiaan, -haluaa opettaa muita, -ei ota kuitenkaan vastuuta koskaan vaan syyttää aina muita, -koko ajan pieniä valheita joista hän jää niistä kiinni, -valheen henki vaikuttaa silti koko ajan, -vaikea nais/äitisuhde, -halveksii naisia, -homomiehet on sitä fiksumpia, -haukkuu naisia näiden läsnäollessa ja takana, -ei mitään kunnioitusta naisia kohtaan, alistaa naistaan, -kyseisillä miehillä ei ole rauhaa vaan hän sairastelee jatkuvasti, -haluaa olla huomion keskipisteenä, -pirullinen ja sadistinen luonne, -herjaa muita, -ivallinen, -katkera, -vihainen, -harjoittaa haureutta, -outoja kuolemantapauksia ympäristössä, -halveksii naistansa, -kun Iisebel-mies jää kiinni teoistaan, häneltä tulee selityksiä selitysten perään, -hän ehostaa olemustaan vaatteilla ja autolla,
        -surkea mies ihmissuhteissaan, -pimeys näkyy silmissä, -pilkkaa muita, -iskee heikkoon kohtaan jos hänen suvaitaan toimia, -iisebel-mies kerää ympärilleen hovipoikia ja kätyreitä jotka eivät tiedosta mitä Iisebel-mies tekee ihmisille, -Iisebel-mies saa aikaan väsymystä ja luovuttamisen tunnetta muissa, -kiinni jäädessään hän on selitysten mestari, -Tuhoaa seurakuntia ja vainoaa Kirkkoa, -jos ei pääse vaikuttamaan, -johtajaksi. -Pyrkii johtamaan rukouskokouksia tms mutta turmelee kaiken, -vie keskustelun aivan sivuraiteelle, -Jos häntä suvaitaan, -joudutaan hänen alaisikseen, -eikä kestä kritiikkiä yhtään – jos hänet paljastetaan niin hän vaikuttaa pelon kautta. -Häntä saa juosta karkuun. -Iisebel-miehen henki tappaa ihmisiä, joko konkreettisesti tai henkisesti. Iisebel-miehen henki tuhoaa todella ihmisiä, jos sen suvaitaan toimia seurakunnassa.

        Minusta noi kohdat pääsääntöisesti rimmaa palstalla monien uskovina miehinä esiintyvien ulosantiin...
        Pahoittelen kirjoitus- ja asiavirheitä...


      • Anonyymi

        Miehet ovat sitten kuin Ahab. Selkärangaton kuningas joka piiloutui sänkyynsä itkemään kun tuli takkiin. Kumpikaan ei kelpaa esimerkiksi.
        Monet kunnioittaa suurmiehiä. Naisten virheet nostetaan erityisesti esille. Moni niistä suurmiehistä kuului vapaamuurareihin, toiset olivat vaimojaan pettäviä, jotkut juoppoja. Onko sitten naisten synneillä enemmän painoarvoa kuin miesten? Nainen kun lähti ja jätti kaiken, niin sai huoran maineen ja kehotettiin miestä heti eroamaan. Mies teki saman tempun. Niin naista kehotettiin antamaan anteeksi, periaatteella, pojat on poikia. Tuntuu oudolta että jos mies pettää niin vaimossa on vikaa.


    • Anonyymi

      Naisilta yleensä puuttuu kyky sanoa Jeesuksen lailla suorat Sanat Jumalan tahdosta!

      On myös Jumalan armoittamia naisia opettamaan, varsinkin vapaissa suunnissa, mutta myös kirkon piirissä ja he uskaltavat totella Jeesusta. Nämä eivät tee Jumalasta "minunjumalaani", joka on kaikessa kiva ja armollinen ilman vanhurskautta.

      • Anonyymi

        Palstalla vanhoilla paapoilla vaikuttaa olevan samaa ongelmaa kuin mainitsemillasi naisilla. Näkemyksesi saattaa muuttua jos tutustut muihinkin naisiin, kuin pelkästään niihin jotka sinun alamaisuudessasi ovat.


    • Anonyymi

      Mauno mattila on juuri oiva esimerkki katkerasta miehestä, joka kylvää katkeraa ja pahaa ilmapiiriä. Sääli sellaisia ukkeleita...

    • Anonyymi

      Voiskohan aloittaja kertoa montako on ja keitä naisten öyhöttäminen on tappanut? Kerrotaan sitten syyttäjälle...

    • Anonyymi

      joo! Antakaa aloittaja nyt listoja, niistä Joita naisten puheet ovat tappaneet!

      • Anonyymi

        Naisten puheista en tiedä. Tunnen vain naisia, joilla parempi yleissivistys kuin yhdelläkään näistä saarnamiehistä. Historiaan vähänkin perehtyneet tietävät senkin, että miesten puheet ovat tappaneet maailmassa miljoonia. Valitettavasti.

        Trump onnistui juuri tappamaan yhden amerikkalaisen mainostamalla testaamatonta "korona-lääkettä". Lääkäri toki korjasi samassa tiedotustilaisuudessa Trumpin vastuuttomat puheet lääkkeestä "Jumalan lahjana". Mutta Trump-uskovaiset uskovat enemmän häntä kuin lääkäreitä. Saldo: mies kuoli, nainen joutui teholle.


    • Anonyymi

      Taas helluntailaiseen uskontoon kuuluva aihe tuputettu luterilaisuus-foorumille.

      • Anonyymi

        Kristitythän rakastavat toisiaan, vai eikö näin olekaan?


    • Anonyymi

      On tosi outoa että täällä Euroopan perälläkin vouhotetaan jostain aasialaisesta muinaisesta satukirjasta. Luulisi ihmisten olevan jo sen tason yläpuolella.

      • Anonyymi

        Inhimillinen tyhmyys on ehtymätön luonnonvara, joka ei tule koskaan katoamaan.


    • Anonyymi

      Naiset tuovat pääosin runoutta, kauneutta ja humanismia - miehet kristinuskoa.

      • Anonyymi

        Useammin olen kyllä nimenomaan naisväkeä nähnyt hihhuloimassa, vaikka miehet tuon uskonnon ovatkin aikoinaan perustaneet. Tosin miehet taisivat keksiä myös humanismin sekä useimmat tunnetut runoilijatkin taitavat olla miehiä. Naisetko sitten vaan tuovat sitä kauneutta meikkaamalla vai miten?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Useammin olen kyllä nimenomaan naisväkeä nähnyt hihhuloimassa, vaikka miehet tuon uskonnon ovatkin aikoinaan perustaneet. Tosin miehet taisivat keksiä myös humanismin sekä useimmat tunnetut runoilijatkin taitavat olla miehiä. Naisetko sitten vaan tuovat sitä kauneutta meikkaamalla vai miten?

        Nainen on kaunis ilman meikkiäkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nainen on kaunis ilman meikkiäkin

        Siinäkö onkin sitten teidän naisten aikaansaannokset?


    • Vain miesten tulee OPETTAA Raamattua!!!

      MUTTA!!!
      TULKITA Raamattua, sitä EI KENENKÄÄN tule tehtdä!!!

      vaan

      NOUDATTAA Raamattua!!!

      sitä

      pitää USKOVIEN tehdä!!!

      • Anonyymi

        Kyllä Raamattua pitää tulkita koska Jeesuksen aikainen mentaali ja puheenparsi ei avaudu satunnaisille lukijoille. pitäöä olal omakohtainen jumalasuhde uudestisyntymisen kautta jotta päästään edes reunaan kiinni.

        Kun uemme esm; mitä me teemme , koko mailma juoksee Hänen perässään..!

        onhan se tulkittava suomaisen luterilaisen käsityskykyyn, muuten menee luettu ihan harakoille.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Raamattua pitää tulkita koska Jeesuksen aikainen mentaali ja puheenparsi ei avaudu satunnaisille lukijoille. pitäöä olal omakohtainen jumalasuhde uudestisyntymisen kautta jotta päästään edes reunaan kiinni.

        Kun uemme esm; mitä me teemme , koko mailma juoksee Hänen perässään..!

        onhan se tulkittava suomaisen luterilaisen käsityskykyyn, muuten menee luettu ihan harakoille.

        EI SAA TULKITA!!!

        VAAN!!!

        NOUDATTAA!!!


      • Anonyymi
        taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        EI SAA TULKITA!!!

        VAAN!!!

        NOUDATTAA!!!

        Käytkö sapattina kivittämässä kaupantätejä kauppojen takaovilla heidän tullessaan töistä? Se olisi Raamatun noudattamista.
        Äläkä tule kertomaan, että Mooses ei kuulu uuteen liittoon. Se on Raamatun tulkintaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Käytkö sapattina kivittämässä kaupantätejä kauppojen takaovilla heidän tullessaan töistä? Se olisi Raamatun noudattamista.
        Äläkä tule kertomaan, että Mooses ei kuulu uuteen liittoon. Se on Raamatun tulkintaa.

        Se mitä minä sinulle kerron on

        että

        RAAMATTU ON OTETTAVA KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        EI SAA TULKITA!!!

        VAAN!!!

        NOUDATTAA!!!

        Älä hei huuda, joko 😺❓


      • aitoIainen kirjoitti:

        Älä hei huuda, joko 😺❓

        Minä PAINOTAN!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Minä PAINOTAN!!!

        Älä painota, se tekee kirjoituksistasi ärsyttäviä 🙏


      • aitoIainen kirjoitti:

        Älä painota, se tekee kirjoituksistasi ärsyttäviä 🙏

        ahaa, ehkäpä sanoma OSUU ja UPPOAA!!!

        LOISTAVAA!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        ahaa, ehkäpä sanoma OSUU ja UPPOAA!!!

        LOISTAVAA!!!

        Sanoma ei todellakaan uppoa vaan jää huutosi varjoon 😼


      • aitoIainen kirjoitti:

        Sanoma ei todellakaan uppoa vaan jää huutosi varjoon 😼

        Selkeästi olet nyt jonkin äärellä!!! KASVUN PAIKKA!!! Kavun lähemmäs JUMALAA!!! Joskus SANA ärsyttää!!!

        MUTTA!!!

        KASVU tekee joskus kipeää ja ärsyttää!!!

        SANA kasvattaa SINUA!!!

        SIUNAUSTA!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Selkeästi olet nyt jonkin äärellä!!! KASVUN PAIKKA!!! Kavun lähemmäs JUMALAA!!! Joskus SANA ärsyttää!!!

        MUTTA!!!

        KASVU tekee joskus kipeää ja ärsyttää!!!

        SANA kasvattaa SINUA!!!

        SIUNAUSTA!!!

        Älä tee hallaa hyvälle asialle😼


      • aitoIainen kirjoitti:

        Älä tee hallaa hyvälle asialle😼

        Älä huoli, kun KASVUKIPUSI helittävät ja lakkaa ärsyttämästä voit korjata HEDELMÄÄ!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Älä huoli, kun KASVUKIPUSI helittävät ja lakkaa ärsyttämästä voit korjata HEDELMÄÄ!!!

        Ilmeisesti sinä et edes pysty KASTAMAAN 😹😹😹😹


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Älä huoli, kun KASVUKIPUSI helittävät ja lakkaa ärsyttämästä voit korjata HEDELMÄÄ!!!

        TARKOITIN KASVAMAAN 😹😹😹


      • aitoIainen kirjoitti:

        TARKOITIN KASVAMAAN 😹😹😹

        kapinoi RAUHASSA NYT KUN ON SELVÄSTI SEN AIKA!!!

        Tiedä kuitenkin, että UHMAIKÄSI mentyä ja SANAN sinussa vaikuttaessa saat korjata hedelmää!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        kapinoi RAUHASSA NYT KUN ON SELVÄSTI SEN AIKA!!!

        Tiedä kuitenkin, että UHMAIKÄSI mentyä ja SANAN sinussa vaikuttaessa saat korjata hedelmää!!!

        Älä käännä huomiota itsestäsi MINUUN 😹😹😹


      • aitoIainen kirjoitti:

        Älä käännä huomiota itsestäsi MINUUN 😹😹😹

        Huomio ei ole KOSKAAN ollut MINUSSA!!! Keskitä sinäkin huomiosi KRISTUKSEEN!!!


      • Anonyymi
        taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Se mitä minä sinulle kerron on

        että

        RAAMATTU ON OTETTAVA KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!

        Eli siis käyt kivittämässä sapattina kauppojen myyjiä kuoliaaksi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eli siis käyt kivittämässä sapattina kauppojen myyjiä kuoliaaksi?

        Kuten sanoin

        RAAMATTU ON OTETAVA KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!

        Taasko yksi on juuttunut lempikohtaansa!!!????!!!


      • RAAMATTU ON OTETTAVA KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        RAAMATTU ON OTETTAVA KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!

        Ja silti rikot sapattisäädösten henkeä kirjoittamalla tänne lauantaina klo 17.20. Ai niin, teidän täydellistä kirjaimellista Raamatuntulkintaa vaalivien mielestähän ei ilmeisesti ole mitään merkitystä sillä, mitä joku käsky nykypäivän henkeen siirrettynä tarkoittaisi.


      • Tipale kirjoitti:

        Ja silti rikot sapattisäädösten henkeä kirjoittamalla tänne lauantaina klo 17.20. Ai niin, teidän täydellistä kirjaimellista Raamatuntulkintaa vaalivien mielestähän ei ilmeisesti ole mitään merkitystä sillä, mitä joku käsky nykypäivän henkeen siirrettynä tarkoittaisi.

        Käskyt ovat aivan samat NYT kuin ENNENKIN!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Käskyt ovat aivan samat NYT kuin ENNENKIN!!!

        Niin ovat.

        Mutta me emme vaan tapa sitä miestä, joka makaa toisen miehen vaimon kanssa, emmekä sitä naistakaan.

        Et edes sinä, kun et noudata Jumalan käskyjä.


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Käskyt ovat aivan samat NYT kuin ENNENKIN!!!

        Eli kun sapattina kielletään tulen teko, saat silti vääntää lämpöpatterin päälle? Uskomatonta, jos näin ajattelet.


      • Tipale kirjoitti:

        Eli kun sapattina kielletään tulen teko, saat silti vääntää lämpöpatterin päälle? Uskomatonta, jos näin ajattelet.

        Edelleen:

        ÄLKÄÄ

        hyvät ihmiset jääkö pyörimään jakeen tai parin ympärille

        VAAN

        OTTAKAA RAAMATTU KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!


      • Anonyymi
        torre5 kirjoitti:

        Niin ovat.

        Mutta me emme vaan tapa sitä miestä, joka makaa toisen miehen vaimon kanssa, emmekä sitä naistakaan.

        Et edes sinä, kun et noudata Jumalan käskyjä.

        Sé tôinen taas muuaIIa, ei síeIIä.

        Seurasi ei enää kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sé tôinen taas muuaIIa, ei síeIIä.

        Seurasi ei enää kiinnosta.

        Seuransa ei kiinnosta ja silti änkeät tänne ihan vapaaehtoisesti?


      • Anonyymi
        taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        Edelleen:

        ÄLKÄÄ

        hyvät ihmiset jääkö pyörimään jakeen tai parin ympärille

        VAAN

        OTTAKAA RAAMATTU KOKONAAN NIIN KUIN SE ON!!!

        Noita brutaaleja jakeita siellä riittää vaikka millä mitalla. Jos laki otetaan kokonaan sellaisena kuin on, myös nuo ”jae tai pari” , joihin takerrumme, kuuluvat siihen sellaisenaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noita brutaaleja jakeita siellä riittää vaikka millä mitalla. Jos laki otetaan kokonaan sellaisena kuin on, myös nuo ”jae tai pari” , joihin takerrumme, kuuluvat siihen sellaisenaan.

        Ei oteta asiayhteydestään, kokonaisuudesta irrotettuna.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei oteta asiayhteydestään, kokonaisuudesta irrotettuna.

        AAMEN!!!

        AAMEN!!!

        AAMEN!!!


      • taskuttäynnäkiviä kirjoitti:

        AAMEN!!!

        AAMEN!!!

        AAMEN!!!

        Jokainen rivi on yhtä tärkeä. Kun ottaa Raamatun kokonaan niin kuin se on.

        Ja toimii sitten myös sen mukaan.


      • torre5 kirjoitti:

        Jokainen rivi on yhtä tärkeä. Kun ottaa Raamatun kokonaan niin kuin se on.

        Ja toimii sitten myös sen mukaan.

        "Jokainen rivi on yhtä tärkeä. Kun ottaa Raamatun kokonaan niin kuin se on."

        NIIN TOTTA!!!

        Kun sinäkin siis pyörit niiden parin lempijakeesi ympärillä MUISTA!!!

        ETTÄ!!!

        Rivit ja jakeet ENNEN tuota kiivaan kiinnostuksesi kohdetta samoin kuin sen JÄLKEEN ovat YHTÄ TÄRKEITA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oteta asiayhteydestään, kokonaisuudesta irrotettuna.

        Eivät muutu kokonaisuutena yhtään miksikään muuksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eivät muutu kokonaisuutena yhtään miksikään muuksi.

        VOIVOIVOIVOIVOI

        TEITÄ!!!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät muutu kokonaisuutena yhtään miksikään muuksi.

        ? Outo väite.
        Tottakai on eri asia irrottaa kokonaisuudesta, asiayhteydestään kohtia ja tulkita niitä yksittäisinä jakeina, kun niiden ymmärtäminen oikein vaatii aikaisempien ja seuraavien jakeiden huomioon ottamista.
        Samoin on niin Raamatun, kuin nykykirjallisuudenkin kohdalla. Aikaisemmat ja seuraavat jakeet voivat kumota sen tulkinnan mikä syntyi yksittäisistä jakeista.


    • Anonyymi

      Enpä tiedä minkälaisia mummeleita tapaatte mutta noin yleensä vanhemmat naiset on aika lempeitä ja säädyllisiä jopa siinämäärin , että heistä voisi ottaa oppia moni nuorempikin.

      Se ei kuitenkaan tarkoita, että automaattisesti miehen alamaisia. Jos olet paskamainen mies niin kunnioitusta ei tule koska suomalaisella naisella on sellainen (useimmilla) ihailtava "piirre" kuin aivot. Eli kunnioitus pitää ansaita. Se on jotakin sellaista minkä toinen antaa sinulle, eikä niin, että voit sen väkisin ottaa ;) Ja sehän sinunkaltaisia ketuttaa.

      Suomalaiset naiset lienevät maailman parhaimmistoa kaikilla mittapuilla (joitakin poikkeuksia lukuunottamatta) kauniita, tervehenkisiä, useinmiten koulutettuja eli sivistyneitä, eivät vieroksu työtä, tekevät lapsetkin siinä ikäänkuin "sivussa" silti jatkaen työntekoa kun elämäntilanne sen sallii. Eivät siis oleta, että miehen pitäisi tuoda kaikki leipä ja muut sen jälkeen kun on pari mukulaa punnertanut eivätkä uhriudu yleensä ihan pikkujutuista.

    • Anonyymi

      Vanha nainenko ei saa nauttia elämästä uuden ikäisensä kumppanin kanssa? Miksi he eivät ole muka oikeutettuja rakastumaan uudelleen. Ei heidän elämäntehtävänsä ole aina hoivata nuorempia ihmisiä.

    • Anonyymi

      Pysykää poissa äidit ja huorat.
      Raamattu on miesten kirja miehille!

      Nainen vaietkoon seurakunnissa ja olkoon alemmainen miehille en, kuten miehet ovat Kristukselle, omalle seurakunnalleen.

      Nainen älkööt opettako uskoa miehille!
      Naispappeus on kauhistus homouden ohella jne.

      • Anonyymi

        Toisaalta selittää hyvin herätyskerhojen homoutta


      • Tuollainen huumori ei sovi tähän kohtaan.


      • Anonyymi
        torre5 kirjoitti:

        Tuollainen huumori ei sovi tähän kohtaan.

        Etkä sinä tänne kunnon kristittyjen keskustelukerhoon.
        Mutta pitää sopeutua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkä sinä tänne kunnon kristittyjen keskustelukerhoon.
        Mutta pitää sopeutua.

        Ei pidä. Laita yp:n palautetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä. Laita yp:n palautetta.

        "Homot ovat ansainneet kuoleman"
        Rakkauden nimissä, Raamattu&Päivi Räsänen&KD&Persut.


    • Anonyymi

      "miesten on paras tulkita Raamattua"

      Näin on. Kyllä ne renkaat ehtii traktoriin myöhemminkin vaihtaa, eikä telkkaristakaan tule mitään havillista.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3672
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1338
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe