Huoltosuhteen korjaus käynnissä.

Anonyymi

Olipa yllätys, että Suomen kovia keinoja viivyteltiin. Huoltosuhdetta korjaava virus saatiin leviämään tarpeeksi, että rajoitukset voidaan ottaa käyttöön.

Testaamiseen olisi ollut resursseja, mutta paine vastatoimille olisi kasvanut sietämättömäksi, kun totuus leviämisestä olisi paljastanut.

Kiitos suuret ikäluokat, palveluksianne ei enää tarvita.

7

<50

  Vastaukset

  • Kyllä se DDR oli sitten hyvä valtio.

  • Kiinassa huoltosuhde on vääristynyt, joka tieto löytyy googlaamalla. Muistaakseni 14.milj ihmistä syntyy lisää joka vuosi siellä. Syntyvyys on suurempi kuin kuolleisuus, siellä on nyt ja tulevaisuudessa vanhuksia tilastollisesti liikaa, jotta valtiolla olisi varaa maksaa nykyisen suuruisia eläkkeitä. Kas kummaa tuli koronavirus epidemia.

   • Kas kummaa, Kiinassa kuoli vain muutama tuhat.


  • Niin, kuolkoot kaikki yli 60 vuotiaat kunhan omat isovanhempani ja vanhempani säilyvät hengissä. Vanhin heistä 92v

   • Suomalaiset naiset eivät enää lapsia tähän maahan tee.
    Huomiomme onkin nyt kääntynyt homopareihin joista toinen synnyttää vauvan koska nykytieteen mukaan miehetkin voivat synnyttää.

    Odotellessamme elätämme vieraan rodun kakaroita jotka lisääntyvät sellaisella vauhdilla että niistä virallinen media vaikenee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset naiset eivät enää lapsia tähän maahan tee.
    Huomiomme onkin nyt kääntynyt homopareihin joista toinen synnyttää vauvan koska nykytieteen mukaan miehetkin voivat synnyttää.

    Odotellessamme elätämme vieraan rodun kakaroita jotka lisääntyvät sellaisella vauhdilla että niistä virallinen media vaikenee.

    Meillä on tuo iso naapuri tuossa pitkän itärajan takana. Kun Suomen tilanne on tarpeeksi heikko, kyllä sieltä on tänne tulijoita. Siistit, valoisat asunnot mukavuuksilla ja luxus kesämökkejä tuhansien järvien rannoilla. Osaavat arvostaa, enemmän kuin uskontoon sidotut ....Historia vaan toistaa itseään....se on varma juttu ......joskus.


  • Taas yhtä typerä aloitus Nazilta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2940
  2. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   194
   1715
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   66
   1107
  4. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   32
   509
  5. Hei vaan suomussalmelaiset

   Lähdettiin Vantaalta perheen kanssa pääsiäisen viettoon Suomussalmelle. Autossa on vaimon lisäksi 3 koululaista ja pirteä kettuterrieri. Viikonlopun r
   Suomussalmi
   10
   450