Huoltosuhteen korjaus käynnissä.

Anonyymi

Olipa yllätys, että Suomen kovia keinoja viivyteltiin. Huoltosuhdetta korjaava virus saatiin leviämään tarpeeksi, että rajoitukset voidaan ottaa käyttöön.

Testaamiseen olisi ollut resursseja, mutta paine vastatoimille olisi kasvanut sietämättömäksi, kun totuus leviämisestä olisi paljastanut.

Kiitos suuret ikäluokat, palveluksianne ei enää tarvita.

7

<50

  Vastaukset

  • Kyllä se DDR oli sitten hyvä valtio.

  • Kiinassa huoltosuhde on vääristynyt, joka tieto löytyy googlaamalla. Muistaakseni 14.milj ihmistä syntyy lisää joka vuosi siellä. Syntyvyys on suurempi kuin kuolleisuus, siellä on nyt ja tulevaisuudessa vanhuksia tilastollisesti liikaa, jotta valtiolla olisi varaa maksaa nykyisen suuruisia eläkkeitä. Kas kummaa tuli koronavirus epidemia.

   • Kas kummaa, Kiinassa kuoli vain muutama tuhat.


  • Niin, kuolkoot kaikki yli 60 vuotiaat kunhan omat isovanhempani ja vanhempani säilyvät hengissä. Vanhin heistä 92v

   • Suomalaiset naiset eivät enää lapsia tähän maahan tee.
    Huomiomme onkin nyt kääntynyt homopareihin joista toinen synnyttää vauvan koska nykytieteen mukaan miehetkin voivat synnyttää.

    Odotellessamme elätämme vieraan rodun kakaroita jotka lisääntyvät sellaisella vauhdilla että niistä virallinen media vaikenee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomalaiset naiset eivät enää lapsia tähän maahan tee.
    Huomiomme onkin nyt kääntynyt homopareihin joista toinen synnyttää vauvan koska nykytieteen mukaan miehetkin voivat synnyttää.

    Odotellessamme elätämme vieraan rodun kakaroita jotka lisääntyvät sellaisella vauhdilla että niistä virallinen media vaikenee.

    Meillä on tuo iso naapuri tuossa pitkän itärajan takana. Kun Suomen tilanne on tarpeeksi heikko, kyllä sieltä on tänne tulijoita. Siistit, valoisat asunnot mukavuuksilla ja luxus kesämökkejä tuhansien järvien rannoilla. Osaavat arvostaa, enemmän kuin uskontoon sidotut ....Historia vaan toistaa itseään....se on varma juttu ......joskus.


  • Taas yhtä typerä aloitus Nazilta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   159
   7999
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   3657
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   89
   2601
  4. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   989