Nyt! to. 26.3.2020 koronavirukseen kuolleita viisi (5)!

Anonyymi

Suomessa todettu viisi korona­viruksen aiheuttamaa kuolemaa – tämä tapauksista tiedetään

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006453248.html
Julkaistu: 12:28 26.3.-20

Päijät-Hämeen ja Husin alueella on vahvistettu uudet koronaviruskuolemat tänään torstaina.

Torstaihin iltapäivään mennessä Suomessa on vahvistettu viisi koronaviruksen aiheuttamaa kuolemantapausta.

Viimeisimpänä kuolemantapauksista ilmoitti Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, jonka alueella iäkäs ihminen kuoli koronaviruksen aiheuttamaan covid 19 -tautiin torstaina.

Hus taas tiedotti, että iäkäs henkilö on menehtynyt koronavirukseen keskiviikkona Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Tapaus oli kolmas Husin alueella menehtynyt henkilö.

Suomen ja Husin ensimmäinen kuolonuhri tuli viime perjantaina 20. maaliskuuta. Myös tässä tapauksessa kyse oli iäkkäästä henkilöstä. Husin toinen kuolemantapaus todettiin tiistaina ja kyse oli niin ikään iäkkäästä henkilöstä.
Keskiviikkona myös Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella asuva henkilö kuoli koronavirukseen. Henkilö oli keski-ikäinen ja menehtyi Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa.

KORONAVIRUKSEN vuoksi Päijät-Hämeen alueella on tällä hetkellä sairaalahoidossa neljä potilasta, joista kaksi tehohoidossa. Päijät-Hämeessä varmistettuja koronatartuntoja on todettu 15 (muutos edellispäivään +2). Näytteitä on otettu noin 434.

Hyvinvointiyhtymä kertoo myös, että keskussairaalan työntekijällä on todettu koronatartunta, ja altistuneita selvitetään parhaillaan. Jatkotoimenpiteistä päätetään erikseen.

Lisäksi yhtymän alueella toimivan yksityisen kehitysvammaisten asumisyksikön työntekijällä todettiin eilen keskiviikkona koronavirustartunta. Osalla asukkaista oli oireita, ja heiltä otettiin altistumisen vuoksi koronavirusnäytteet.

Teemu Kuusijoensuu

23

60

  Vastaukset

  • Kamalaa , kamalaa . Pelottaa

   • Kyllä jos olet riskiryhmää ja toimit sillä tavoin kuin he yleensä kaikissa muutenkin toimii, oli koronaa tai ei!?


  • WOW!!!!!

   • Thunbergillä korona.

    Greta Thunberg kehottaa nuoria pysymään kotona, etteivät oireettomat nuoret tartuta riskiryhmiin kuuluvia tässä tilanteessa.


  • Nuorten aikuisten osuus vakavasti sairaista koronapotilaista nousussa Euroopassa, Hollannissa teho-osaston potilaista yli puolet alle 50-vuotiaita. Nuorten aikuisten korkeaan riskiin sairastua vakavasti viittaa myös perusteellinen kiinalaistutkimus, joka julkaistiin helmikuun lopussa.

   Näin kirjoittaa Helsingin Uutiset. Pistää miettimään.

   • Olisi kiinnostavaa tietää kuinka moni noista on ketjupolttajia..


   • Anonyymi kirjoitti:

    Olisi kiinnostavaa tietää kuinka moni noista on ketjupolttajia..

    Usassa kuoli 17-vuotias perusterve, koska ei päässyt hoitoon.


   • Tässä on just se, että nuoret perusterveetkin, jotka jostain syystä sairastuvat vakavammin, kuolevat ilman happikonetta. Onko sitten useampaa kantaa liikkeellä ja jotkut kannat sairastuttavat nuoremmatkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tässä on just se, että nuoret perusterveetkin, jotka jostain syystä sairastuvat vakavammin, kuolevat ilman happikonetta. Onko sitten useampaa kantaa liikkeellä ja jotkut kannat sairastuttavat nuoremmatkin.

    Syanidisuola täytyisi kieltää välittömästi, koska sitä niin harva ymmärtää karttaa. E536 on kliumferrosyanidia ja sitä on lisätty kauan suolaan vain siksi et teollisuuden putkistot ei menis tukkoon. Mun mielestä se estää raudan tarttumisen hemiin.


  • 5- 6 päivää mennyt ensimmäisestä ja nyt on 5 koronakuolemaa. Ja tahti kiihtyy...

  • Älkää ottako tätä ihmiset vitsinä!! Pahinta ei olla vielä nähty alkuunkaan! Järjetöntä että ihmiset ottaa homman kevyesti ja hällä väli tyylillä kun tautiin on kuollut mieletön määrä ihmisiä!!

   • Asiat asioina, eikä oteta vitsinä ei.

    Kuitenkin normaaliin kausi-influenssaankin kuolee ihmisiä ja jopa terveitä työkykyisiä. Ja mikä pahinta vanhuuteen kuolee ja liikenteessä.

    Viina ja rööki tappaa. Maaiman vaarallisin paikka on oma koti. Kaikkea tässä pitäis osata pelätä, mutta kuolema tulee jokatapuksessa, pelkäsi tai ei.

    Tämä on vakava paikka, mutta eiköhän tästä selvitä ja onneksi muu suomi kuin uusimaa on nyt ainakin turvassa.


  • Suomi pelastuu ja Uusimaa kaatuu omaan sontaansa?!

   • Vai niin, sontiaiset taitavat kyllä olla siellä böndellä.

    Kuolleet: Uusimaa 3 - Muu Suomi 2

    Ero ei vaikuta niin suurelta, että olisi kannattanut laittaa maakuntaraja kiinni.


  • No nyt Euroopassa on jo virukseen kuolleita noin 15000 ja ne tulevat vielä lisääntymään useita viikkoja. Että silleen.

  • Kausiflunssaan on kuollut jo 50 ihmistä

  • Turha kouhottaa. Palataan asiaan kun kuolleita on 500. Sekin on vielä vähemmän kuin pahimpiin kausi-influenssoihin kuolee vuodessa.

   Suomessa kuolee normaalisti 150 ihmistä päivässä. Normaaliaikana 6-7 ihmistä päivässä kuolee hengityselinsairauksiin. Tämä siis ilman koronaa.

   • Sitten pitää palata asiaan jo noin 15 päivän kuluttua, jos kehitys käy samaan tahtiin kuin Ranskassa. Sielläkin toki kuolleiden määrä raketoi koko ajan ylöspäin eksponentiaalisesti.

    P.S. Kukaan ei kuole kausi-influenssaan, turha hokea sitä.


   • Valtioneuvoston perustaman ja STM:n alaisen THL:n arvion mukaan Suomessa kuolleisuus on 0,1 % ja WHO:n mukaan 3 %.
    Sitten on ne muut kuolleet.

    Espanjassa läheiset eivät pääse edes jättämään hyvästejä kuoleville ja kuolleet säilötää jäähalleihin.
    Suomessa sisäministeri oli huolissaan liikkuvuuden rajoituksista ja kreikkalaisten rajansuluista.

    Usean viikon on ollut asiantuntijoilla tiedossa Euroopan tilanne. WHO:n pääjohtaja on varoittanut.
    Maailmalla hälytyskellojen soidessa Suomen peruspalveluministeri oli vain huolissaan apteekkarien hyvistä ansioista, joiden pienentämiseen hallitus miettii keinoja.

    Vasta nyt hallitus suostuu rajoituksiin kun epidemia leviää vauhdilla.
    Suomi haluaa olla kaikessa ensimmäisenä, kuten hiilineutraalisuus, mutta miksi nyt haluttiinkin olla viimeisenä rajoittamassa viruksen leviämistä?
    Minä tiedän vastauksen, mutta tiedätkö sinä?


  • Tänä vuonna 2020 Tammi- ja Helmikuun aikana on liikenteessä kuollut jo 34 ihmistä

  • Mikä tahansa voi siirtää viruksia. Kaikki mahdolliset tautipesäkkeet on huomioitava ja tiedotettava kansalle.

   Kaikki koirat haistelee samat puskat ja nuohoo, jos kantaa virusta se tarttuu toiseen koiraan. Tämä on otettava huomioon koiria ulkoiluttaessa

   Ajatelkaa; jos koronavirus poistaa isännän; koirista tulee orpoja.

   • Kyllä koiranpaskat ovat yhtälailla otettava huomioon tässä kokonaisuudessa!

    Näin juuri päivällä tapauksen (Hki) kun nuori nainen katutilassa ja näkyvillä olevassa paikassa ulostutti koiraansa puuistutuksen juurella, ylpeänä muualle katsoen kun koira väänsi ja väänsi kuivaa ja heikosti ulostulevaa skeidaansa ja onnistui lopulta sen ulostyönnössä ja niin naikkonen iloisena jatkoi matkaansa ja paska jäi siihen paikkaan!!!

    Mitään ei opita ja sama pätee koronan kanssa, ikävä kyllä!


  • Kaikki ei oikeasti mennyt niin kuin julkisuuteen on annettu ymmärtää – IS paljastaa, miksi koronakriisi pääsi yllättämään Suomen

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000006453588.html
   _____________________________________________________________

   Verratkaa Australian toimiin tässä kriisissä!

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006454503.html
   Australialta loppui luotto ulkomailta palaaviin – sotilaat määrättiin valvomaan kotikaranteeniin sulkeutuneita

   Kotimaahansa palaavia australialaisia koskevat karanteenimääräykset kiristyvät lauantaina. Uudet palaajat pakotetaan hotellikaranteeniin ja jo palanneiden oville alkavat koputella sotilaat.

   Ulkomailta palaavien kansalaisten kahden viikon kotikaranteeni herättää Suomessa nyt vilkasta keskustelua, sillä palaajien ohjeistus ja lentoaseman järjestelyt ovat osoittautunut paikoin hyvin puutteelliseksi. Karanteenin tarkoituksena on estää uusien koronavirustartuntojen leviämistä ulkomailta Suomeen.

   Lue lisää: Riskialueilta palasi vielä viikonloppuna suomalaisia ilman koronakontrollia – vastuuta sotkusta pallotellaan nyt iloisesti edestakaisin

   Vaikka hallitus kehotti jo viime viikon maanantaina ulkomailta palaavia jäämään kahden viikon kotikaranteeniin, monet ovat palanneet jopa pahoilta riskialueilta ilman tarkempaa kontrollia. Kaikki eivät ole myöskään ymmärtäneet itse vältellä ihmiskontakteja.

   >>>Australiassa ulkomailta palaavien kansalaisten karanteenimääräykset kiristyvät lauantaina keskiyöllä. Jo aiemmin palaajat on määrätty kahdeksi viikoksi kotikaranteeniin, mutta nyt heidän kykyynsä ja haluunsa eristäytyä omatoimisesti ei enää luoteta.

   jne.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikä sai Latvalan pettämään??

   Noin seksikäs nainen kuin Maisa oli miehellä kainalossa, mutta pettäjän tielle lähti. Mies oli kehunut haastatteluissa piiritelleensä Maisaa vuosia ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   3007
  2. Nyt ehdottavat viinan myynnin lopettamista, äly hoi

   Nyt siis Helsingin sosiaali- ja terveystoimen johtaja Juha Jolkkonen ehdottaa Twitterissä väliaikaista alkoholin myynnin lopettamista. Voihan p mikä l
   Maailman menoa
   207
   1752
  3. Kainuussa kaksi koronatartuntaa klo 14.00

   Kaks ilmoittanut että Kainuussa tavattu 2 koronatartuntaa.
   Kajaani
   66
   1110
  4. Koronabaari-iltaa yötä myöten

   On kyllä hyvin surullista, että vielä viime yönäkin Jämsässä vietettiin iltayötä ainakin kahdessa baarissa! Mikähän on näiden paikkojen pitäjien ja nä
   Jämsä
   32
   516
  5. Hei vaan suomussalmelaiset

   Lähdettiin Vantaalta perheen kanssa pääsiäisen viettoon Suomussalmelle. Autossa on vaimon lisäksi 3 koululaista ja pirteä kettuterrieri. Viikonlopun r
   Suomussalmi
   10
   455