Koittakaas tajuta miten mitätön juttu korona oikeasti on

Anonyymi

Suomen kokonaiskuolleisuus kasvaa pahimmankin skenaarion mukaan joitain hassuja prosentteja tänä vuonna. Joka vuosi siis kuolee n. 55.000 ihmistä, ja tänä vuonna tuohon lukuun tulee ehkä tuhat tai kaksi lisää.

30

50

  Vastaukset

  • Osa tänä vuonna kuolleista olisi joka tapauksessa kuollut tämän vuoden aikana, tämä tauti kun iskee erityisesti vanhoihin ja sairaisiin.

   • Seuraaville parille kolmelle vuodelle sitten tulee ihan vähäsen vähemmän kuolleita, koska muutama kourallinen lähti vuoden pari "etuajassa".


   • Kun 10 vuoden päästä katsoo kokonaiskuolleisuuden käyrää vähänkin pidemällä aikavälillä, niin tätä 2020 kohdalla olevaa pikku nyppyä kuolleisuudessa ei edes näe siitä kunnolla.


   • "Osa tänä vuonna kuolleista olisi joka tapauksessa kuollut tämän vuoden aikana"

    Tarkoitin sanoa, että osa tänä vuonna _koronaan_ kuolleista olisi joka tapauksessa....


  • Koronasta on leivottu täysin järjetön mediaspektaakkeli, ja seuranneessa hysteriassa on ryhdytty aivan liian rankkoihin toimenpiteisiin.

   • Yhteiskunnat ovat olleet täysin valmistautumattomia tällaiseen salakavalasti leviävään tautiin, joka enemmistölle ei ole erityisen harmillinen, mutta aiheuttaa ikävää kuormitusta terveydenhuollolle.


  • Elämäkin on ihanaa. Messias on tulossa.

   • Elämä jää elämättä jos kyhjötetään jatkuvasti jossain karanteenissa ihan vaan varmuuden vuoksi.


  • Joopa joo. Maailmassa murhataan kymmeniä tunansia ihmisiä vuosittain joten kai minäkin voin yhden pamauttaa hengiltä kun se ei vaikuta tilastoihin. Eiks je? Sinusta olisi tullut tosi hyvä vihervassari poliitikko. Suhteellisuudentajusi on täydellisen alikehittynyt.

   • Typerä kommentti ja täysin toimimaton analogia. Kommenttisi on psykoottinen, mutta mitä muuta voisi odottaakaan. Koronan vaikutkset ovat pääosin psykologisia, tautiin kuolleiden määrä on tartuntataudille tyypillistä tasoa.


  • Porukka on silti pois pelistä viikkoja tai kuukausia,jos virus on kokoajan päällä niin silloin talous ei pyöri.

   • Pyörii se silloinkin kun muut tartuntataudit jylläävät. Ja nehän jylläävät joka juuttaan vuosi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pyörii se silloinkin kun muut tartuntataudit jylläävät. Ja nehän jylläävät joka juuttaan vuosi.

    Vaikea tajuta että miksi juuri tämän taudin takia pitää saada 200-300 tuhatta uutta työtöntä jo pelkästään pienessä Suomessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pyörii se silloinkin kun muut tartuntataudit jylläävät. Ja nehän jylläävät joka juuttaan vuosi.

    Höpsis. Niille muille -- kausi-influenssat ynnä muut -- on kaikilla ennestään immuniteettia, ei ole porukka kuukauden sairaslomilla.

    Ne jotka väittää että jo tämän sairastivat eikä se "kummoinen ollut" ovat todennäköisesti vaan sairastaneet tavallisen flunssan. Ei noi muut taudit mihinkään katoa vaikka korona tullut lisäksi.


  • Koronan vakavin seuraus on sen aiheuttama joukkopsykoosi, jonka takia suhteellisuudentaju on enemmistöltä tyystin kadonnut.

   • Asiaa pahentavat paniikkia lietsovat trollit valheineen.


  • Joukkopaniikin on media onnistunut luomaan. Ennenkin on ollut influenssoja, mitkä on kärsitty kotioloissa rajoituksitta. Liian monella on paha tapa ottaa heti yhteyttä terveyskeskukseen ilman varsinaista syytä. Terveyskeskusmaksuakin perusteltiin aikanaan turhien käyntien vähentämisellä, mutta tuntuu, että turhat käynnit senkus lisääntyvät uusavuttomuuden myötä.

   • Jos kehitys jatkuu tähän suuntaan, niin kohta tavallinen nuhakin aiheuttaa massapsykoosin ja vessapaperin hamstraamisen. Yhteiskuntien sietokyky luonnon normaalille toiminnalle on laskenut vaarallisen alhaiselle tasolle.


  • Coronavirus vaikuttaa voittamattomalta.
   Lähtöpaikalle kokoontuu kilpailijoita Rooman imperiumin eri laidoilta, mutta yksi on ylitse muiden: Coronavirus. Hän on roomalainen ja suuri ennakkosuosikki, koska on voittanut urallaan yli 1400 vaunukilpailua. Apumiehenä häärii muuan Bacillus.

   Ruutu Asterix-sarjakuvasta.
   Kuva: Egmont Kustannus
   Coronavirus on pukeutunut punaiseen viittaan ja rintapanssariin. Hänen kasvojaan peittää kypärä, johon on muotoiltu suuri virnistys. Coronaviruksen lempinimi on naamioajaja. (

   Lainaus netistä. Asterix 2017)

   Jos tämä saatuma ja ajoitus ei anna aihetta salaliittoteorioille, niin mikä sitten?

   Varsinkin, kun Kiinassa lääkäri, joka julkaisi koronavirusuhan, kuoli oltuaan pakotetussa karanteenissa pari viikkoa. Pelättiinkö, että häneltä kuullaan aiheesta enemmän.

   Monissa maissa ajateltiin, että Venäjä oli taas viruksineen liikkeellä. Skripal ja Litvinenko eivät olleet omiaan vähentämään tätä epäilystä.

   Kiinan Wuhan oli oiva paikka kylvää alulle epidemia ja vierailla pussillisen viruksi, kanssa sen jälkeen eri maissa...

   Vahingossa biologisen sotamaterialiteollisuuden laboratoriosta karannut nopeasti tarttuva....

   Vuonna 2009 törmäsin yhdessä työpaikassa yhteen hyvin juonikkaaseen naiseen, joka yhtä avoimesti blogissaan, mutta siten, ettei kukaan pysty häntä syyttämään, toimi työyhteisön riidankylväjänä ja johtajan manipulaattorina, "syötyään johtajalta ensin aivot omaan harkittuun ajatteluun." Jäkeenpäin hän suuresti iloitsi pahoista aikaansaannoksistaan. Olen säilyttänyt nuo tekstit hänen blogistaan. Tuntien syvällisesti yrityksen sisäisen tilanteen, tiesin hänetntoimijaksi. Mutta sen osoittaminen olisi näyttäytynyt hyvin omituiselta. Tuo konsepti olisi tämänkin tarinan sopiva kehyskertomus. Paljon pahaa saa manipulattori ja riidankylväjä aikaiseksi kieroilemalla.
   Tällä kertaa koronaviruspedolla on myös "terävä kieli ja paha tahto". Ihmisten kohtalot naurattavat coronaviruslevittäjää myös samalla tavalla kuin tuota riidankylväjää vuosikymmen sitten.

   Uskollinen vähässä? On uskollinen myös paljossa. Ja krematoriot osoittavat, että paha voitetaan vain helvettiin, eli tulimereen panemalla potettavaksi.

   Amerikkalaisia pelottanut pyörivä pilvi oli osoitus siitä, että kaikkia emme ole vielä nähneet.

   • Sinua vaivaa jokin muu sairaus kuin korona.


  • Mitätön juttuhan se korona on, kunhan ei vaan osu omalle kohd.....

   • Useimmille kronan sairastaneille se on paljon mitättömämpi juttu ollut kuin influenssa.


  • Coronavirus vaikuttaa voittamattomalta.
   Lähtöpaikalle kokoontuu kilpailijoita Rooman imperiumin eri laidoilta, mutta yksi on ylitse muiden: Coronavirus. Hän on roomalainen ja suuri ennakkosuosikki, koska on voittanut urallaan yli 1400 vaunukilpailua. Apumiehenä häärii muuan Bacillus.

   Ruutu Asterix-sarjakuvasta.
   Kuva: Egmont Kustannus
   Coronavirus on pukeutunut punaiseen viittaan ja rintapanssariin. Hänen kasvojaan peittää kypärä, johon on muotoiltu suuri virnistys. Coronaviruksen lempinimi on naamioajaja.
   (Lainaus netistä. Asterix 2017)

   Jos tämä sattuma ja ajoitus ei anna aihetta salaliittoteorioille, niin mikä sitten?

   Varsinkin, kun Kiinassa lääkäri, joka julkaisi koronavirusuhan, kuoli oltuaan pakotetussa karanteenissa pari viikkoa. Pelättiinkö, että häneltä kuullaan aiheesta enemmän.

   Monissa maissa ajateltiin, että Venäjä oli taas viruksineen liikkeellä. Skripal ja Litvinenko eivät olleet omiaan vähentämään tätä epäilystä.

   Kiinan Wuhan oli oiva paikka kylvää alulle epidemia ja vierailla pussillisen viruksia, kanssa sen jälkeen eri maissa...

   Vahingossa biologisen sotamaterialiteollisuuden laboratoriosta karannut nopeasti tarttuva....

   Vuonna 2009 törmäsin yhdessä työpaikassa yhteen hyvin juonikkaaseen naiseen, joka yhtä avoimesti blogissaan, mutta siten, ettei kukaan pysty häntä syyttämään, toimi työyhteisön riidankylväjänä ja johtajan manipulaattorina, "syötyään johtajalta ensin aivot omaan harkittuun ajatteluun." Jälkeen päin hän suuresti iloitsi pahoista aikaansaannoksistaan. Olen säilyttänyt nuo tekstit hänen blogistaan. Tuntien syvällisesti yrityksen sisäisen tilanteen, tiesin hänet toimijaksi. Mutta sen osoittaminen olisi näyttäytynyt hyvin omituiselta. Tuo konsepti olisi tämänkin tarinan sopiva kehyskertomus. Paljon pahaa saa manipulattori ja riidankylväjä aikaiseksi kieroilemalla.
   Tällä kertaa koronaviruspedolla on myös "terävä kieli ja paha tahto". Ihmisten kohtalot naurattavat coronaviruslevittäjää myös samalla tavalla kuin tuota riidankylväjää.

   Uskollinen vähässä? On uskollinen myös paljossa. Ja krematoriot osoittavat, että paha voitetaan vain helvettiin, eli tulimereen panemalla poltettavaksi.

   Amerikkalaisia pelottanut pyörivä pilvi oli osoitus siitä, että kaikkia emme ole vielä nähneet.

   • No olipas jännää "tietoa", kiitos tästäkin vähästä.


  • Etelä-Koreassa ei lähdetty rajoittamaan ihmisten liikkumista, vaan aloitettiin testaamaan kaikki epäillyt tartunnan saaneet. Ainoastaan tautiin sairastuneet siellä karanteenissa.

   Suomessa tehdään päinvastoin, eli rajoitetaan liikkumista mutta ei testata juuri ketään. Ja Etelä-Koreassa siis tauti on pysäytetty oikeilla toimenpiteillä, Suomessa tehdään vääriä toimenpiteitä ja tauti jatkaa leviämistään + talous romahtaa ennätysnopeasti.

   • Nyt jo voidaan nähdä, että se kattava testaaminen on paras strategia. Ja että liikkumisen rajoittaminen ei toimi tämän taudin kanssa.


  • Päättäjät vain reagoineet paineeseen tehdessään ratkaisuja, todellinen johtajuus täysin hukassa.

  • Aloitus on kirjoitettu tarkoituksena ärsyttää ihmisiä vastaamaan. Sellaista toimintaa kutsutaan trollllaamiseksi.

  • Ja nekin jotka kuolevat ovat ikäihmisiä ja huonokuntoisia.

  • Tämän "mitättömän" asian vuoksi palkkaani ei makseta kun yrityksen rahoitus tulee katastrofialueeksi muuttuneesta maasta. Todennäköisyys sille että minun tai vaimoni vanhemmista vähintään yksi kuolee tämän taudin vuoksi seuraavan puolen vuoden kuluessa on noin 50%.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   377
   11080
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   200
   8353
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   374
   3434