Tori.fi:n ehdot muuttuvat

Anonyymi

Oletko perehtynyt? Minä luin, enkä kaikkia kohtia ymmärtänyt. Ohjeet vaikuttavat siltä että Torilla on kaikki oikeudet, mutta ilmoittajalla ei oikein mitään. Olen ollut tyytyväinen Tori.fi:n palveluun, mutta nyt pelottaa sitoutua lauseisiin, mitä ei ymmärrä. Miten te muut? Kiitos vastauksista! Eläkehenkilö

21

1779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juu kyllä kans itse luin ja sekavaltahan nuo säännöt tuntuivat ja kovin yksipuolisilta.Vastuuta ei oikein tori ottanut mistään .Lisäksi ylläpidon toimesta annetaan sääntörikkomuksista varoituksia ennen vastineen antoa.Ei missään oikeusvaltiossa tuomiota tule ennen kuin vastine ollaan kuultu/annettu.Lisäksi sääntörikkomuksen anto oli aiheeton mutta korjausta tai anteeksipyyntöä ei kuulunut.Tuntuukin että tori.fi sivuston toim.joht ei ole alasiinsa kunnonj otetta.

      • Anonyymi

        Haiskahtaa vuokra puoli Vapaamuurarit ÖY:ltä. Ottaisivat rahat heidän kauttaan kaikki tiedot kalastaisivat. Lienee ajan kysymys koska ottavat yhteyttä vuokralaiseen ja kaappaavat koko huoneiston.! Nämä herrat edustavat poliisia tuomareita ja vielä asianajaiakin! Voitko "voittaa" kysyn vain. Onneksi pääsin kirjautumalla vanhaan Toriin ja rahat suoraan omalle tililleni. Trtin työntekijä on liisattu muutoksen myötä Viroon ja ongelmia ymmärtääkesni piisaa.


    • Anonyymi

      Tori.fi:n henkilkökunta on ihan perseestä. Ilmoitukseni torjutaan toistamiseen, tai poistetaan kuvat kommentein:
      "Muokkasimme ilmoitustasi hieman, jotta se täyttää Torin säännöt. Teimme seuraavat muutokset: Olemme poistaneet ilmoituksestasi katalogikuvan tai tekijänoikeuksin suojatun kuvan."
      Ilmeisesti heille ei saa lähettää kuvaa, joka on otettu järkkärillä ja studiotaustaa vasten käyttäen useampaa lisäsalamaa. Johan nyt on helvetti.

      • Anonyymi

        jep näin on .. allekirjoitan juttusi
        kun on tiedossa että torilla on käytössä robootti joka lukee ilmoja
        kokeiltiin laittaa 100 sekava ilmoitus jonka tekstissä ei ollut mitään järkeä tuotekuva oli tahallaan outo ja ylläri oli kun läpi meni ... mutta sama puusilmä itkee liian hyvin otetuista kuvista ja väittää että ei ole omia ... täyttä skeidaa koko firma .. myykää muualla


      • Anonyymi

        Itsellä oli Tori.fi:ssä ilmoitus jonka halusin uusia 3 euron maksusta listan kärkeen. Raha meni, mutta vanhaa ilmoitusta ei nostettu listan kärkeen vaan Tori.fi lähetti viestin että
        "Tori ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkistuksessa ilmenee sääntörikkomus." Tämähän ob jo rikkollista hommaa että rahastetaan 3 euroa ja vedotaan sääntörikkomukseen kun yrittä maksusta nostaa ilmoitusta listan kärkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsellä oli Tori.fi:ssä ilmoitus jonka halusin uusia 3 euron maksusta listan kärkeen. Raha meni, mutta vanhaa ilmoitusta ei nostettu listan kärkeen vaan Tori.fi lähetti viestin että
        "Tori ei korvaa käyttö- ja sopimusehtositoumuksen jälkeistä maksutapahtumaa mikäli tarkistuksessa ilmenee sääntörikkomus." Tämähän ob jo rikkollista hommaa että rahastetaan 3 euroa ja vedotaan sääntörikkomukseen kun yrittä maksusta nostaa ilmoitusta listan kärkeen.

        Itsellä kans sama juttu maksoin ilmoituksen nostosta tekstiviestillä 3 euroa, mutta ilmoitusta ei koskaan nostettu kärkeen. Tori.fi asiakaspalvelun mukaan heille ei muka ole maksettu etes summaa, joten aika rikolliselta toiminnalta tuntuu palvelu.


    • Anonyymi

      Suosittelen käyttämään muutakin palvelua kuin tori.fi! Tori.fi alkaa jo olla monopoliasema, ja heidän palvelunsa ja ehtonsa sen mukaista.

      Nyt esim. "useat ilmoitusversiot samasta tuotteesta/palvelusta tarkoituksena saada tuotteelle/palvelulle lisänäkyvyyttä on kielletty." Ja tästä seurauksena "Jatkuvasta sääntörikkomuksesta voi seurata 14 päivän mittainen ilmoittelukielto, jonka aikana Tori-käyttäjän uusia ilmoituksia ei julkaista palveluun."

      > Eli "tori-tilillä maksua vastaan uusitut ilmoitukset nousevat listaussivun kärkipaikalle."

    • Anonyymi

      Onko tosi että ei enään tarvitse ilmoittaa kuka olet. nimimerkki riittää. Voit olla Vilhelm tai kilu Keravalta.
      Kukaan ei valvo.
      Tervemenoa siitä vaan kaupantekoon,

      • Anonyymi

        Nimi voi olla mikä vain.
        Se on aivan sama minkä nimen laitat.
        Omituinen juttu.


    • Anonyymi

      3.7.2020


      Laitoin ilmoitukseni uudelleen toriin ja napsahti tällainen .. ?
      epäselväksi jäi mitä sääntöä olen rikkonut ? rangaistus 14 päivän mittainen ilmoittelukielto epäselväksi jäi olenko nyt sen saanut
      paska lafka laitoin saman ilmoituksen huuto net palsatalle ja 2 pvä jälkeen myyty

      Ilmoituksen hylkäämisen syy:
      Tämä on huomautus sääntörikkomuksesta.

      Nostopaketista maksavia käyttäjiä kohtaan on epäreilua,
      mikäli jotkut käyttäjät voivat jatkuvasti jättää uusia ilmoitusversioita saadakseen paremman listausjärjestyksen maksutta.

      Tällainen pitkään jatkunut toiminta myös ärsyttää hakuvahtia käyttäviä,
      koska silloin he eivät saa ilmoitusta heitä kiinnostavista ja oikeasti uusista tuotteista.

      Jatkuvasta sääntörikkomuksesta voi seurata 14 päivän mittainen ilmoittelukielto, jonka aikana uusia ilmoituksiasi ei julkaista ollenkaan.

      Ilmoittelukiellon saatuasi, emme lähetä erillistä muistutusta ilmoituskiellon päättymisestä.

      Tori ei ole myöskään vastuussa ilmoittelukiellon aikana hylättyjen ilmoituksien uudelleen julkaisemisessa.

      • Anonyymi

        Tori uudisti toriviestit, sen jälkeen olen kyllä saanut ilmoituksen uudesta viestistä mutta en pääse niitä lukemaan/ vastaamaan, ilmoitin tästä Torille heti, nyt on kohta 2 viikkoa mennyt,mitään ei ole tehty asian hyväksi, sen sijaan Torin tyhmät mainokset pomppaa esille koko ajan. Tori on erittäin epäluotettava yritys, en suosittele.


    • Anonyymi

      Tori.fi kusettaa ilmoitusten nostossa tekstiviestillä. Itsellä menny jo monesti tuo 3 euroa kun yrittänyt nostaa ilmoitusta kärkee. Asiakaspalvelu ei vastaa reklamaatioon mitään. Joten on kai jo petos että maksan Tori.fi :lle kolme euroa ilmoituksen nostosta jota ei sitte tehdä ja viesteihin ei sitten vastata.

    • Anonyymi

      Tori.fi menny ihan höpöksi. Ilmoitusten nosto kärkeen maksaa jo 4 euroa / kpl. Ostajat suuremmaksi osaksi hupiostajia, tulee viestejä "mistä voi noutaa" sitten ei kuulu enään mitää eli tinkaavat vain osoitteen. Jos joku ostaja tulee paikalle, niin alkaa kauhea tinkaus. Esimerkkinä kun myin 399 euron uutena maksavaa pöytää ja sovittiin ostajan kanssa hinnaksi 40 euroa hyväkuntoisesta pöydästä. ostajan saavuttua paikalla yritti tingata pöydän 10 eurolla, annoin lähöt ostajalle.

    • Anonyymi

      "Osta ja myy helposti. Ilmoita ilmaiseksi Torissa." kuten sanovat onkin.

      Myy ja rahastamme helposti. Ilmoita ilmaiseksi Torissa, rahastamme sekä estämme kaupankäyntiä tehokkaasti.

      Miksi on vaikea ymmärtää, että kaikki kaupat ei valitettavasti johda kauppoihin kun ostaja ei tule, kun ostaja ei tarvitsekaan tuotetta tai kun ostaja ei kuitenkaan halua sen väristä tms syyllä vetäytyy sovitusta kaupasta. Silloin pakko ilmoittaa uudelleen ja tori.fi alkaa rahastamaan joka ilmoituksesta 2Eur ja yli.

      Ilmoita ilmaiseksi, muuttuu maksulliseksi ja agressiiviseksi rahastukseksi. Ei jää myyjälle mitään pikkukaupoista enää.

      Palvelun ansainnan pitäisi perustua mainosrahoitteisuuteen, jolloin myyjät myisi enemmän ja tori.fi ansaitsisi mainoksilla. Mutta ei, kun kupataan myyjät kuiviin....

    • Anonyymi

      Meinasin antaa tavaraa ilmaiseksi, mutta olisi pitänyt luoda uusi tili jonkin oslolaisen firman kanssa. Ymmärsin köhän oikein. Ja en uskaltanut luoda tiliä ollenkaa. Eli mikä ihme tää on, onko joku ihmisten tietoja kalasteleva feikki, vai mikä. Tietääkö kuka.? Uskaltaako luoda uuden tilin? Onko se maksullinen, itkin mietin. Kohta pakotetaan maksamaa tilistä. En voi luottaa. Onko jollai tietoa?

      • Anonyymi

        Totta, ei sinne kannata antaa omaa perus-sähköpostia.
        Pitää luoda joku huu haa sp jonka voi sitten poistaa kun tulee ongelmia.
        Niin ne ongelmat on turhaa mainosta, mulle alkoi tulemaan mainosta ja soittoja kun tilasin lehden, onneksi annoin vai prepaid numeroni.


      • Anonyymi

        Hei,
        Mulla on tietoa. Tori.fi on nykyään samaa yritysrypästä kuin Norjassa toimiva Finn.no sivusto. Olen asunut Norjassa liki parikymmentä vuotta (muutin takaisin Suomeen 2019 lopussa) ja siellä Finn.no on hallitseva myyntipaikka ja olen itse sekä ostanut että myynyt siellä. Kokemukseni kauppapaikasta Norjassa olivat oikein hyvät. Tori.fi:tä olen vasta alkanut käyttämään täällä Suomessa, nämä lukemani negatiiviset kokemukset kyllä saavat vähän miettimään....


    • Anonyymi

      Laitoin Tori.fi ilmoituksen ja vahingossa laitoin ilmoitukseen väärän kuvan. Nyt olen yrittänyt muokata ilmoitusta oikealla kuvalla ja jopa poistaa sitä, niin ilmoitus vaan pysyy alkuperäisenä ja sähköpostiin tulee "emme voineet jättää ilmoitusta joka on Tori.fi säätöjen vastainen" On tämä kauppa paikka kyllä menny niin ala-arvoiseksi, että kaivattais nettiin uutta vastaavaa palvelua.

      • Anonyymi

        Minulta hylättiin ilmoitus kun ei ollut tori.fi:n sääntöjen mukainen. Oli vikaosastolla. Juuri samanaikaisesti sain viestin ostajalta ja hän osti tuotteen. Elikä hän ennätti ostaa vaikka ilmoitus oli hylätty. Hän löysi etsimänsä kirjan siis sieltä ns väärältä osastolta. Mielestäni se oli ihan oikealla osastolla koska kauppa kävi heti kun se sinne laitoin. Ei tarvinnut odotella päivääkään. Mutta en pystynyt enää ilmoittamaan tori.fille että myyty on, kun ilmoitukseni oli ehditty hylätä. Hehheh!


    • Anonyymi

      Miksi tori ei julkaise ilmoituksia? Ollut kohta kaksi vuorokautta ilmoitus ja lukee :odottaa hyväksyntää. Miksi tori ei julkaise ilmoituksia? Eläkeläinen. Kymenlaaksosta.

    • Anonyymi

      Olen kanssasi samaa mieltä. Ennen oli selvempi ja helpompi tori.fi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe