Onko liikaa vanhoja ihmisiä!!

Anonyymi

Olisiko parasta että antaisi tämän koronan tappaa lähinnä" vanhoja" ihmsiä, niin sitten tämä virus olisi tavallaan ohi ja saisimme jatkaa elämää niin normaalisti kuin tavallista!!! Ennenkuin tulee seuraava virus! Seuraava "aalto" on luultavasti kuitenkin tulossa!!

10

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kukaan ei voi kieltää etteikö vanhoja olisi liikaa. Tietenkään ei ole kovin oikeudenmukaista jos vanhojen annetaan vaan kuolla. Enemmänkin painetta pitäisi laittaa päättäjien suuntaan. On totta jos väki vaan vanhenee ja vanhenee, tulee tälläiset virukset vaikuttamaan enemmän yhtieskuntaan. Päättäjien palkat tulisi sitoa vaikka ikäjakaumaan tai hedelmällisyys lukuun. Jos yhteiskunnan hedelmällisyysluku olisi kaksi. Väki vähenisi maltillisesti. Eli kaksi voisi olla se luku jolloin päättäjät saisi työstään täyden korvauksen. Yksi taas voisi olla luku jolloin korvaus olisi nolla. Näin päättäjien olisi pakko parantaa lapsiperheiden asemaa. Nyt vaan on viimeaikoina tehty tulonsiirtoja vanhuksille ja lasten asema jäänyt tosi surkeaksi. Koulut on homehtuneet, opetuksen laatu romahtanut ja nuoret syrjäytyneet. Vanhuksilla sen sijaan lepää miljoonia tileillä nolla korolla ja yhteiskunta maksaa hoidon. Propakanda uutisilla on saatu pumpattua rahaa enemmän ja enemmän vanhusten hoitoon. Hoitaja mitoituksia lisätään, mutta missä koulussa tai hoitopaikassa on sama mitoitus lasta kohden. Yhteiskunnan terveyden ja toimivuuden kannalta ikäjakaumaa on nuorennettava. Ei nyt ihan aloittajan ehdotuksen mukaan, mutta ei vanhenemiseen pidä kannustaakkaan.

  • Anonyymi

   Suurkiitoksetvaan sinulle, aloittaja. Toivottavastiolet itse eturivissä, kun virusta jaetaan.

   • Anonyymi

    Samaa mieltä, olet eturivissä ja perheesi, kai olet jotain kouluja käynyt kun osaat kirjoittaa, oliko se ilmainen................. Entä vanhempasi.....


  • Anonyymi

   Kyllä luoja ja luonto hoitaa tun kuolemisen asian, melko asiatonta edes kirjoittaa tuollasta, kunhan jokainen vanhenee ja on viel suht hyväkuntoinen ja liikkuva ,mietippä sitten kommenttiasi uudelleen . Positiivisuutta asenteisiin,eikä panikointia.!

   • Anonyymi

    Tässä ei ole luojalla tai ihmisellä mitään tekemistä. Me olemme olleet näiden viruksien armoilla jo miljoonia vuosia.''

    Kun Suomessa kuolee noin 50 000 - 60 000 ihmistä normaaliin kuolemaan, katsotaan pystyykö tämä virus edes influenssqan tasolle.

    Ensimmäisen kerran mellä on mahdollisuus taistella viruksia vastaan. Ennen ei ollut niin. Joku Espanjan tauti joka ei ollut Espanjasta vaab USA:sta lähtenyt, tappoi paljon ihmisä Etupäässä siksi että bakteerit ne tappoi ei virukset.

    Ei ole kysymys siitä, annetaanko vanhojen kuolla vai miten toimitaan. Lyse on tässä ensivaiheessa siitä, että tartuntojen määrä ratkaisee kuolletten määrän. Mitä vähenmmän sen vähemmän tartuntoja.

    Kun voitetaan aikaa, meillä on mahdollisuus tehdä rokote, joka suojaa ja tuo vasta-aineita tätäin tautia vastaan.

    Älkää, oi älkää enää ikinä ihmiset puhuko paskaa rokotteita vatsaan! Pyydän, käytäkä' järkeä. Juuri rokotteet ovat lisänneet elinvuosia ihmiskunnalle.


  • Anonyymi

   Ette kuitenkaan pärjää ilman vanhuksia, sehän on nähty ja koettu.

  • Anonyymi

   Millä älykkyysosamääräällä kirjoitat!!! Nämä ihmiset "vanhat" ovat tehneet tämän yhteiskunnan jotta sinäkin saat eduista joita olet saanut kun synniyt, neuvola, lapsilisät, kaiken Suomen avustukset, vuokraan, opintoihin. En tiedä ikääs ym. mutta mene HOITOON.

  • Anonyymi

   Olen sekava vanha äijä, mutta kyllä nyt sen edes tajuan että tulevaisuus on lapsissa. Ei vanhuksissa. Mikä ihme lapsi viha ja vanhuuden ihannointi on suomen vallannut.

  • Anonyymi

   Meidän arvomme eivät hyväksy vanhojen ihmisten heitteillejättöä joissakin kulttuureissa vanhusten tuli kerätä omaisuutensa ja mennä vuorille kuolemaan, eskimot asettivat vanhuksen kajakkiin ja tyrkkäsivät merelle kun hänen kuolema oli lähellä.
   Eutanasian saa Hollannissa, muualla vaikeampaa, avustettu itsemurha onnistuu Sveitsissä ja taitaa olla joissakin muissa maissa mahdollista.

  • Anonyymi

   Raakaa puhetta, joskin ymmärrän pointtisi, mutta itse ehkä olen niin hippi ym. maailmankatsomukseltani, että vaikka joku olisi 110 vuotias, niin antaisin kaiken tukeni, että elin vuosia olisi yhäkin vaikka maailma kansoittuisikin.

   Vain elämä on pyhää ja kaikki muu on toisarvoista minun mielestäni sen rinnalla. Jopa köyhänkin elämä on hyvää, jos on terve ja ei tarvitse kärsiä sairauksista,

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5653
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   29
   1688
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   113
   1593
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   104
   1445
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1408
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   59
   1022
  7. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   54
   969
  8. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   129
   952
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   226
   877
  10. Alkaa pikku hiljaa kyl lähtee hermot

   No yritän sinnitellä ens vuoden puolelle Ei viitti joulua pilata. Vanhemmalle naiselle Nyt nukkuu
   Ikävä
   35
   746
  Aihe