Onko liikaa vanhoja ihmisiä!!

Anonyymi

Olisiko parasta että antaisi tämän koronan tappaa lähinnä" vanhoja" ihmsiä, niin sitten tämä virus olisi tavallaan ohi ja saisimme jatkaa elämää niin normaalisti kuin tavallista!!! Ennenkuin tulee seuraava virus! Seuraava "aalto" on luultavasti kuitenkin tulossa!!

10

66

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kukaan ei voi kieltää etteikö vanhoja olisi liikaa. Tietenkään ei ole kovin oikeudenmukaista jos vanhojen annetaan vaan kuolla. Enemmänkin painetta pitäisi laittaa päättäjien suuntaan. On totta jos väki vaan vanhenee ja vanhenee, tulee tälläiset virukset vaikuttamaan enemmän yhtieskuntaan. Päättäjien palkat tulisi sitoa vaikka ikäjakaumaan tai hedelmällisyys lukuun. Jos yhteiskunnan hedelmällisyysluku olisi kaksi. Väki vähenisi maltillisesti. Eli kaksi voisi olla se luku jolloin päättäjät saisi työstään täyden korvauksen. Yksi taas voisi olla luku jolloin korvaus olisi nolla. Näin päättäjien olisi pakko parantaa lapsiperheiden asemaa. Nyt vaan on viimeaikoina tehty tulonsiirtoja vanhuksille ja lasten asema jäänyt tosi surkeaksi. Koulut on homehtuneet, opetuksen laatu romahtanut ja nuoret syrjäytyneet. Vanhuksilla sen sijaan lepää miljoonia tileillä nolla korolla ja yhteiskunta maksaa hoidon. Propakanda uutisilla on saatu pumpattua rahaa enemmän ja enemmän vanhusten hoitoon. Hoitaja mitoituksia lisätään, mutta missä koulussa tai hoitopaikassa on sama mitoitus lasta kohden. Yhteiskunnan terveyden ja toimivuuden kannalta ikäjakaumaa on nuorennettava. Ei nyt ihan aloittajan ehdotuksen mukaan, mutta ei vanhenemiseen pidä kannustaakkaan.

    • Anonyymi

      Suurkiitoksetvaan sinulle, aloittaja. Toivottavastiolet itse eturivissä, kun virusta jaetaan.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, olet eturivissä ja perheesi, kai olet jotain kouluja käynyt kun osaat kirjoittaa, oliko se ilmainen................. Entä vanhempasi.....


    • Anonyymi

      Kyllä luoja ja luonto hoitaa tun kuolemisen asian, melko asiatonta edes kirjoittaa tuollasta, kunhan jokainen vanhenee ja on viel suht hyväkuntoinen ja liikkuva ,mietippä sitten kommenttiasi uudelleen . Positiivisuutta asenteisiin,eikä panikointia.!

      • Anonyymi

        Tässä ei ole luojalla tai ihmisellä mitään tekemistä. Me olemme olleet näiden viruksien armoilla jo miljoonia vuosia.''

        Kun Suomessa kuolee noin 50 000 - 60 000 ihmistä normaaliin kuolemaan, katsotaan pystyykö tämä virus edes influenssqan tasolle.

        Ensimmäisen kerran mellä on mahdollisuus taistella viruksia vastaan. Ennen ei ollut niin. Joku Espanjan tauti joka ei ollut Espanjasta vaab USA:sta lähtenyt, tappoi paljon ihmisä Etupäässä siksi että bakteerit ne tappoi ei virukset.

        Ei ole kysymys siitä, annetaanko vanhojen kuolla vai miten toimitaan. Lyse on tässä ensivaiheessa siitä, että tartuntojen määrä ratkaisee kuolletten määrän. Mitä vähenmmän sen vähemmän tartuntoja.

        Kun voitetaan aikaa, meillä on mahdollisuus tehdä rokote, joka suojaa ja tuo vasta-aineita tätäin tautia vastaan.

        Älkää, oi älkää enää ikinä ihmiset puhuko paskaa rokotteita vatsaan! Pyydän, käytäkä' järkeä. Juuri rokotteet ovat lisänneet elinvuosia ihmiskunnalle.


    • Anonyymi

      Ette kuitenkaan pärjää ilman vanhuksia, sehän on nähty ja koettu.

    • Anonyymi

      Millä älykkyysosamääräällä kirjoitat!!! Nämä ihmiset "vanhat" ovat tehneet tämän yhteiskunnan jotta sinäkin saat eduista joita olet saanut kun synniyt, neuvola, lapsilisät, kaiken Suomen avustukset, vuokraan, opintoihin. En tiedä ikääs ym. mutta mene HOITOON.

    • Anonyymi

      Olen sekava vanha äijä, mutta kyllä nyt sen edes tajuan että tulevaisuus on lapsissa. Ei vanhuksissa. Mikä ihme lapsi viha ja vanhuuden ihannointi on suomen vallannut.

    • Anonyymi

      Meidän arvomme eivät hyväksy vanhojen ihmisten heitteillejättöä joissakin kulttuureissa vanhusten tuli kerätä omaisuutensa ja mennä vuorille kuolemaan, eskimot asettivat vanhuksen kajakkiin ja tyrkkäsivät merelle kun hänen kuolema oli lähellä.
      Eutanasian saa Hollannissa, muualla vaikeampaa, avustettu itsemurha onnistuu Sveitsissä ja taitaa olla joissakin muissa maissa mahdollista.

    • Anonyymi

      Raakaa puhetta, joskin ymmärrän pointtisi, mutta itse ehkä olen niin hippi ym. maailmankatsomukseltani, että vaikka joku olisi 110 vuotias, niin antaisin kaiken tukeni, että elin vuosia olisi yhäkin vaikka maailma kansoittuisikin.

      Vain elämä on pyhää ja kaikki muu on toisarvoista minun mielestäni sen rinnalla. Jopa köyhänkin elämä on hyvää, jos on terve ja ei tarvitse kärsiä sairauksista,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe