Ruotsissa on tullut ilmi, että äärivasemmisto

Anonyymi

lietsoo koronakaaosta, ja yllyttää ihmisiä sabotointiin, ryöstelyyn ja mellakointiin. Nyt Ruotsin valtamediaa syytetään siitä, että se ei halua kertoa näistä äärivasemmiston touhuista. Mutta maan valtamedia on siellä aina hyysännyt äärivasemmistoa - hyvin selkeästi.

Ja olihan Suomessa myös äärivasemmistolaisen Takku.netin sivustolla kommentti, jossa joku anarko kehoitti levittään koronaviirusta esim. poliisiasemien ovenkahvoihin.

Näin karmeaa sakkia löytyy sieltä vasemmiston äärilaidalta.

12

56

  Vastaukset

  • On hyvin mahdollista että tämä poikkeustila pitkään jatkuessaan tulee aiheuttamaan levottomuuksia ja mm. ryöstöjä paljonkin.

   Näihin eivät tule syyllistymään hyvin toimeentulevat oikeistolaiset.

  • Valheiden ja kaaoksen levittäminen kuuluu oleellisesti kulttuurimarxistien ja globalistien taktiikkaan.

   Niin opastetaan heidän taktiikka-kirjassaan nimeltä "Rules for radicals", jonka kirjoitti Saul Alinsky v. 1970.

  • "On tullut ilmi", eipä näy kirjoituksessasi mitään lähdeviitettä. Sinulle vastaillut henkilö, jolle en viitsi vastailla, säestää niin, että epäilen hänen olevan sinä. Minäkään en perustele tätä väitettäni, koska sinäkään et perustele omaasi.

   • En ole aloittaja, mutta te vasurit ette koskaan perustele yhtään mitään. En ole kuullut perusteluita miksi turviksille jätettiin oikeus läpsytellä maahan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole aloittaja, mutta te vasurit ette koskaan perustele yhtään mitään. En ole kuullut perusteluita miksi turviksille jätettiin oikeus läpsytellä maahan.

    Ei se suomi muuten Islamisoida tarpeeksi nopeasti....


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole aloittaja, mutta te vasurit ette koskaan perustele yhtään mitään. En ole kuullut perusteluita miksi turviksille jätettiin oikeus läpsytellä maahan.

    Milloinkohan tuon syyn saisin tietää, miksi heille jätettiin tuo mahdollisuus tulla maahan vaikka oma kansa kärsii koronan takia?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Milloinkohan tuon syyn saisin tietää, miksi heille jätettiin tuo mahdollisuus tulla maahan vaikka oma kansa kärsii koronan takia?

    Se on aina näin että oma kansa saa kärsiä muttei muut. Miksi näin suvakit?


  • En epäile yhtään. Vasureilta puuttuu moraali.

  • Persut ja muut venäläiset lietsovat Suomessa.

   • Kuinka heikko on ÄO:si?


  • Kommunisteilla ei järki päätä pakota. Eivät poliisit kulje työpaikalleen niistä ovista, mitä he luulevat. Korona tarttuisi poliisiasemalla asioiviin tavallisiin kansalaisiin, ei poliiseihin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   196
   7522
  2. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   262
   5920
  3. Sofia ja Stefan Seiskan kannessa keskisormi pystyssä ja juomat naaman edessä.

   Kuinka nämä kaksi jaksavat juhlia jatkuvasti?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1254
  4. Kirjaimelle, kerro se

   Kirjaimelle! Mitä haluaisit sanoa yhdelle kirjaimelle? A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P. Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä, Ö? Kirjoit
   Ikävä
   96
   894
  5. Terroristien kanssa yhteistyötä?

   Tekikö suomen viranomaiset yhteistyötä terroristien kanssa? Auttoiko Isis naiset pakoon? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006530615.html
   Maailman menoa
   20
   891