Keihäsprofetia

Anonyymi

Keihäsprofetia: 6000 vuotta Aadamista tapahtuu ylösotto, joka Johannes Keplerin mukaan on 2024. "Jerusalemista sovittaessa" se tarkalleen ottaen on.
KUTSUMUKSENI JEESUS TULEE 6000 VUOTTA AADAMISTA

Niilo Yli-Vainio kirjoitti kirjoissaan, että Jeesus tulee 6000 vuotta Aadamista. Selitys pohjautuu Raamattuun "yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta". Tuhatvuotinen aika olisi lepopäivä niinkuin Jumala lepäsi seitsemännen luomispäivän.
Minä sain kutsun Herralta "rauha ylösottoineen tulee" julistustyöhön kevättalvella 1986. Mutta Jumalan valinta se tulee 6000 vuotta Aadamista oli tapahtunut jo syksyllä 1972. Silloin 17-vuotiaana heitin miesten keihästä ennätyksekseni jääneen 6000 senttimetriä tasan. Ei noin vaan tasan niinkuin Jumalan päivätkin ovat tasan tuhat vuotta ja kuusi päivää 6000 vuotta. Totisesti on Herran kansalle sapatin lepo tuleva!

Toinenkin todistus siitä, että minut oli valittu tuhatluvun vaihteessa tapahtuu julistajaksi tuli 1997 kun perheemme voitti Tykkimäen huvipuistossa 2000.000. kävijä palkinnon. Iso pehmolelu ja ilmainen päivä huvipuistossa aterioineen koko perheelle oli palkinto. Ylösotto tuleekin 2000 vuotta Kristuksen elämästä tai kuolemasta kun 6000 vuotta Aadamista on kulunut!

Mielelläni olen opettanut tätä 6000 vuotta Aadamista tapahtuu, kun raamatullinen opetukseni on saanut vielä kaksi ihmeellistä osumaa, vahvistusta ja sen, että julistustyö on juuri minun tehtäväni.

Kiitän Herraa tästä ihmeellisestä valinnasta ja valinnan seurauksena olenkin kestänyt kaiken vastustuksen asiassa. Minut on valittu ja minä puhun asiaa! Uskokoon kuka tahtoo.

Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/

9

1035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      LOPUN AJAN YDIN

      HV: JEESUS: Matteus 24:15. Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa..
      Daniel kertoo lopun ajan hävityksen kauhistuksesta Danielissa vain kohdassa 9:27.
      Näin ollen Daniel 9:27:ssä tekijä täytyy olla Antikristus eikä Herra. Antikristus siis vahvistaa Jerusalemin valerauhaliiton monien kanssa.
      Ja kun he sanovat "nyt on rauha ei hätää mitään" oik. rauha ja turvallisuus (1 Tess 5:3), silloin heidät yllättää tuho ja meidät pelastetaan tulevasta vihasta (1 Tess 5:9) eli seurakunnan ylösotto tapahtuu silloin!
      http://wwnet.fi/users/veijone/.

    • Anonyymi

      MIKSI NIIN MONI USKOO TOISIN?

      Merkillistä, että Matteus 24:45-47 puhuu vain yhdestä henkilöstä, joka tarjoaa palvelusväelle oikeata tietoa Jeesuksen paluusta. Sen pohjalta kenties ymmärrämmekin paremmin, miksi lähes kaikki ymmärtävät asian toisin kuin minä.

      Ihmiset eivät itse tutki, ja suurin osa uskoo noihin mitään tietämättömiin Isä yksin tietää tietäjiin. Auktoriteettejä kumarretaan luulisihan heidän paremmin tietävän kuin joku Harri Veijonen. Mutta kun ei.

      Paremmissakin piireissä uskotaan kolmeen vaihtoehtoon: Ylösotto tulee ennen seitsenvuotista aikaa, vuosiviikon puolivälissä tai vuosiviikon lopussa. Mutta kun yksikään noista "virallisista" linjoista ei ole totta. Lähinnä on ennen seitsenvuotista aikaa. Mutta tuskin on kysymys edes seitsenvuotisesta ajasta vaan siitä tapahtumasta, millä vihan aika alkaa. Eikä ylösotto tule sitä ennen vaan hieman sen Jerusalemin valerauhan jälkeen. Ilmestyskirja puhuu, että "teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää". Nooan aikana viimeisen merkin jälkeen oli seitsemän päivää. Todennäköisesti tuo seitsemän päivää jälkeen valerauhan teon on lähinnä oikeata, mutta siihen ei pidä tuudittautua. Tuntiakin arvellaan väärin. Aika voidaan varmuudella tietää vain viikon tarkkuudella tuohon seitsemän päivää jälkeen sen kun suuri ahdistus alkaa Jerusalemin valerauhan vahvistuksella. Tapahtumana siihen aikaan on se, että saavutettua valerauhaa ylistetään sanoin: nyt on rauha ei hätää mitään, oik. rauha ja turvallisuus. (1 Tess 5:3). http://wwnet.fi/users/veijone/

    • Anonyymi

      Tolkuttomia laskelmia. Senttimetri on vuonna 1799 keksitty täysin keinotekoinen mitta, jonka perusta oli, että päiväntasaajalta navalle olisi 10000 kilometriä. Sillä ei ole mitään tekemistä vuosilukujen kanssa.

      Eli, keihäänheittotuloksiin yms. perustuva vuosien laskenta on okkultismia, numerologiaa, huuhaata - sillä ei ole mitään tekemistä minkään profetian kanssa.

    • Anonyymi

      PS 102: 17- Kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassaan.
      Hän kääntyy niiden rukousten puoleen, jotka ovat menettäneet kaikkensa, eikä halveksi heidän rukoustaan.
      Tämä kirjoitettakoon tulevalle (viimeiselle) sukupolvelle, ja kansa, joka vastaisuudessa luodaan, on ylistävä Herraa.

      Näinkö tämän voi tulkita;
      Herra rakensi itsenäistämällä Israelin 1948 ja ilmestyy kunniassaan Öljymäelle.
      Tämä "julistettakoon" sen jälkeen tulevalle viimeiselle sukupolvelle.

      Kaikkensa menettäneet voi tulkita suureksi Jaakopin kahden päivän ahdistukseksi, jolloin juutalaiset kansana kääntyvät Herran puoleen.
      Seurakunnan tempauksen jälkeen, suuren eksytyksen alkaessa, se sukupolvi ei katoa ennen kuin kaikki 7 vuoden tapahtumat toteutuvat, Matt 24:3-30.

    • Anonyymi

      MIKÄ PIDÄTTÄÄ ELI ESTÄÄ ANTIKRISTUKSEN TULOA?

      TV 7:llä Lassi Erpiö opetti, että seurakunta ei näe Antikristusta ja että seurakunta pidättää, estää Antikristuksen tulon. Molemmissa hän on väärässä.

      Ylösotto ei tule ennenkuin Antikristus tulee ja ilmestyy (2 Tess 2:2-4) Jerusalemin valerauhanliittoa vahvistamaan (Daniel 9:27).

      Kalervo Syväntökin sanoo, että maan suola, seurakunta pidättää, estää laittoman tulon. Tyypillinen helluntailaisjohtajienkin virhe. Sen sopimattomuus pitäisi huomata jo siitä, että käsitys ylentää ihmistä. Monet varsinaiset tulkintamme vastustajatkin ovat paremmin selvillä pidättäjistä. Todellakin monikossa, pidättäjiä on kaksi:

      1. Hän joka (maskuliininen substantiivi, Saarisalonkin käännös) keskeltä poistuisi (genetai, Novum 5 nr. 971), 2 Tess. 2:7, kun 2. Se mikä pidättää, 2 Tess.2:6, "ettei luopumusta aiemmin tullut" , tuli (2 Tess. 2:3). "Nyt te tiedätte" (2 Tess. 2:6) tiesivät tessalonikalaisetkin tästä kirjeestä lukemansa perusteella, ja vika on meissä, ellemme ymmärrä selvää kieltä. "Saatanan pojan `pidättelijä´ ei voi olla kukaan muu kuin Kaikkivaltias Jumala" (Paavo Hiltunen, Seurakunnan viimeiset 3 1/2 vuotta s.38)! Ja Hän väistyy pidättämästä laittoman tuloa nyt kun kristikunta luopui. Ketkä esittävät vääriä nimiä Antikristuksesta erehtyvät vähemmän kuin nuo, jotka sanovat, ettei seurakunta laittoman tuloa näe. Näkeepä tulon jälkeen ilmestymisenkin!

    • Anonyymi

      Karitsan viha alkaa sinettien avaamisella, niinpä Herra pelastaa seurakunnan tulevalta vihalta. Jeesus ei ole enää vihanaikana seurakunnan keskellä, mutta Pyhä Henki vaikuttaa vetäen ihmisiä runsaasti parannukseen.

    • Anonyymi

      YDININSINÖÖRIN KANSSA SAMAA MIELTÄ

      Kirja: Gorbachev! Has the Real Antichrist Come? (ISBN 0-932081-19-3) (1988)
      Robert W. Faid (30. huhtikuuta 1929 - 30. toukokuuta 2008) oli amerikkalainen kirjailija, numerologi ja entinen ydininsinööri Greenvillestä, South Carolina. Hänellä on teologian maisterin tutkinto Coatesville Bible Collegessa. Faid oli varhaisessa vaiheessaan agnostikko ja muutti kristinuskoksi syövästä toipumisen jälkeen. https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_W._Faid

      Mutta kuka herra Faid on? Takakannen mukaan

      Ydininsinööri Robert W. Faid on kirjoittanut tieteellisen lähestymistavan kristinuskoon ja Lydiaan. Hän on vastannut patentoitujen prosessien kehittämisestä ydinvoimalaitosten suojaamiseksi maanjäristyksiltä ja tulvilta. http://www.deuceofclubs.com/books/086gormbachov.htm

      Robert W. Faidin mukaan:

      Gorbatshovin kaikkien todennäköisyysten ja piilotettujen johtolankojen täyttävän kokonaistodennäköisyyden on laskettu olevan: 1 suhteessa 1 797 880 320 000 000 000.

      Tämä on yksi yhdessä kvintilliossa, seitsemänsataa yhdeksänkymmentäseitsemän kvadriljoonaa, kahdeksansataa kahdeksankymmentä biljoonaa, kolmesataa kaksikymmentä miljardia ...

      On myös laskettu kertoimet, että Gorbatsov on todella antikristus. Tämä luku, kuten todennäköisyys, on valtava. Laskelmat, jotka osoittavat todennäköisyyden, että Gorbatsov on todellinen ja todellinen antikristus, ovat: 710, 609, 175, 188, 282, 100 - 1. https://www.funtrivia.com/askft/Question115810.html


      ROKOTUS VAIKUTTAA

      Jo vuosikymmeniä sitten aloin rokottaa lukijoitani niin että he eivät ihmettele Gorban paluuta ja pääsevät taivaaseen. Raamattuhan sanoo näin:

      Ilmestyskirja: 17:8 Peto, jonka sinä näit, on ollut, eikä sitä enää ole, mutta se on nouseva syvyydestä ja menevä kadotukseen; ja ne maan päällä asuvaiset, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan, hamasta maailman perustamisesta, ihmettelevät, kun he näkevät pedon, että se on ollut eikä sitä enää ole, mutta se on tuleva.

      Selvä sana siitä, että peto tulee takaisinkin, ja ne, joiden nimet eivät ole kirjoitetut elämän kirjaan ihmettelevät pedon paluuta.

      Sinun nimesi siis on kirjoitettu elämän kirjaan kun olet saanut Veijoselta rokotuksen sitä vastaan, että ihmettelisit Gorban paluuta. Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone/


      ANTIKRISTUKSEN TULOAIKA

      On tavallista, että tapahtumia odotetaan liian aikaisin. Tämä pätee myös Jeesuksen ja Antikristuksen tulon odotukseen. Liian aikainen odottaminen ei kuitenkaan tee tyhjäksi sitä, että sekä Kristus että Antikristus tulevat!

      On joitakin oikeita periaatteita määritellä Antikristuksen tuloa.

      1. Päinvastoin kuin monet selittävät Antikristus tulee ennen Kristuksen ilmestymistä pilviin.

      2. Antikristus ei tule paljoa ennen kuin Kristus ilmestyy pilviin. Antikristus ilmestyy vahvistamaan valerauhaa juuri ennen kuin Kristus ilmestyy pilviin, mutta hän tulee jo ennen ilmestymistään.

      3. Antikristuksen tulo ja ilmestyminen (2 Tess 2: 3-4) ovat siis eri asioita. Tulon ja ilmestymisen väli ei ole pitkä. Tulolla tarkoitettaneen Antikristuksen paluuta valtaan. Tulon ja ilmestymisen välillä Antikristus puuhailee sitä rauhantouhuaan, mikä saa maailman innostumaan hänestä hyvänä miehenä ja Israelin valitsemaan hänet Messiaanaan.

      4. Tulon ja ilmestymisen väliksi olin veikannut kahta vuotta. Nyt pidän todennäköisenä ilmestymistä tammikuussa 2025 ja tuloa vuodenvaihteessa 2021-22. Silloin tulon ja ilmestymisen väli olisi noin kolme vuotta.

      5. Antikristusta on oikeaoppista odottaa, koskapa hän tulee ennen kuin Jeesus. Jeesus tulee "Jerusalemista sovittaessa", ja Antikristus tulee valmistelemaan ja vahvistamaan tuon Jerusalemin valerauhan. Antikristusta on voitu odottaa aivan liian aikaisin, mutta hän ei tule kuin juuri valerauhan edellä noin 2021/22-2024. 6000 vuotta Aadamista täyttyy Keplerin mukaan 2024, ja milloin oikea aika sitten onkin, se ei ole kaukana. Tuolloin alkaa Tuhatvuotinen valtakunta seurakunnan tempauksella yläilmoihin pimeimpien ylistäessä saavutettua valerauhaa. (1 Tess 5:3)


      GORBAN PALUU TUO HERÄTYKSEN

      Muistutan myös jo vuosikymmeniä sitten sanomani, että viimeinen suuri herätys alkaa Gorban paluusta ja tietenkin totuuden, Harri Veijosen kirjoitusten lukijoista.


      MAINIO VEIJONEN

      1989 Gorban Suomen vierailun aikaan julkaisin Lappeenrannassa Etelä-Karjala lehdessä ilmoitusartikkelin otsikolla ANTIKRISTUS ILMESTYY ENSIN - HERÄTYS ON VALMIS. 1996 antikristustutkielmassa Saatanan hyvä opettaja kommentoin tuota ilmoitusta: Enkä otsikoinut KOKO MAA SEURASI IHMETELLEN PETOA, sillä sehän toteutuu vasta Pedon palatessa.

    • Anonyymi

      Hämmästyttävää profetaalista viisautta! Totisesti, totisesti Antikristus Gorbatshov nousee!

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe