Suomen laki = Jumalan säädös

Anonyymi

Tarkastellaanpa tätä asiaa eri kulmasta, muutamia ajatuksia:
"Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa. 213:2 Sananl. 24:21,22Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.Sen vuoksi te verojakin maksatte, sillä viranomaiset ovat Jumalan palveluksessa, kun he hoitavat tehtäviään."
Ihmiset, jotka väittävät, ettei Suomen lainsäädännössä näy Jumalan sana ovat väärässä. He tekevät itsestään Jumalan tässäkin väittämällä omaa keksittyä tulkintaa totuudeksi. Ei pyhä henki, vaan Suomen lakia vastustavat ovatkin saatanan vallassa Jumalan tahtoa vastaan.

Jumala on ollut hiljaa koko ajan eikä ole tehnyt mitään. Paitsi, hiljalleen hän on käyttänyt palveluksessaan olevia virkamiehiä säätämällä Jumalan tahdon mukaisia lakeja ja säädöksiä. Jumala haluaa näin muuttaa vanhoja vahingollisia Raamatun uskomuksia hyviksi.

Israelissa ollaan väärän uskomuksen vallassa ylemmyydentuntoisia erityisasemasta, he sotivat. Saudi-Arabia, Iran....käyttävät vahingollisia uskomuksia pahaan, alistavat erityisesti naisia. Siellä on vielä tehtävää, että vanhat tuhoisat uskomukset muuttuvat rauhaksi ja oikeusvalioksi.

Väitteet, että Suomessa ollaan maallistumassa ovat keksittyä valhetta. Jumala muuttaa Suomen lain säädännön kautta vääriä uskomuksia oikeiksi. Suomi menee kohti parempaa huomista Jumalan tahdon mukaan. Raamattu roskiin, Suomen laki on Jumalan sanaa.

71

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itseasiassa, tämä Raamatun kohta on ainut, jota Jumala on toteuttanut.

      • Anonyymi

        Totta kuin kirkon rotta.


      • Uusitestametti on velä toteutumatta,edessä päin on.


    • Anonyymi

      Eutanasialakikin vielä tulee Suomeen vaikka nyt saatanan voimat sitä vastustavat.

    • Anonyymi

      Kaikenlaista paskaa sitä suolletaankin !!!!! Suomessa lainsäädäntö OLi aiemmin Raamatun kymmenen käskyn mukainen.Nykyisin on vihervasemmisto säätänyt vaikka millaisia homolakeja ja Raamatun sanastakin yritetään tehdä rikollista (tapaus Räsänen).Ihminen on ottanut lain omiin syntisiin käsiin ,kaikki yritetään vääntää pois JUmalan tahdosta.

      • Anonyymi

        Olet väärässä.


      • Anonyymi

        " Suomessa lainsäädäntö OLi aiemmin Raamatun kymmenen käskyn mukainen."

        Tämä on täysin sinun oma saatanan vallassa tehty tulkinta. Juuri nyt Jumala tekee haluamiaan muutoksia Suomen lakiin ja murtaa sinun kaltaisten vääriä uskomuksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Suomessa lainsäädäntö OLi aiemmin Raamatun kymmenen käskyn mukainen."

        Tämä on täysin sinun oma saatanan vallassa tehty tulkinta. Juuri nyt Jumala tekee haluamiaan muutoksia Suomen lakiin ja murtaa sinun kaltaisten vääriä uskomuksia.

        Miten niin saatanan vallassa? Perustele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin saatanan vallassa? Perustele.

        Koska vastustat Jumalan säädöksiä.


      • Anonyymi

        "Ihminen on ottanut lain omiin syntisiin käsiin ,kaikki yritetään vääntää pois JUmalan tahdosta."

        Jumala toteuttaa tahtoaan Suomen lain kautta, se näyttää olevan ainoa tapa jolla Jumala toimii Raamatun mukaan, muuta Jumala ei ole tehnyt (no. jos koronan levittämistä yms. ei lasketa jumalan tekosiksi, voihan ne olla).


      • Anonyymi

        Siinä taas yksi hihhuli esittelee omia käsityksiään jumalan tahtona.

        Jumalan täytyy olla varsinainen skitsofreenikko pystyäkseen olemaan yhtäaikaa samaa mieltä kaikkien eri kristinuskon suuntausten edustajien kanssa.


    • Anonyymi

      Kivittäkää tuo aviorikkoja hehee

      • Anonyymi

        Tämäkin on onneksi muuttunut vaikka Raamatun Jumalan sana on olevinaan muuttumaton.


    • Anonyymi

      Jes.5:20 Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi. Jotka tekevät pimeän valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi.Jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi. HEIDÄN KUNNIANSA ON HEIDÄN HÄPEÄNSÄ !
      Jes:5:21 Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä !

      • Anonyymi

        "3Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta. 4Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen."


      • Anonyymi

        " Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi."= aivan kuten sinä, jos vastustat Suoman lakeja, jumalan tahtoa.


    • Anonyymi

      Suomen joissakin uskonlahkoissakin näkyy selvä pahuus. On keksitty omia lakeja, peitellään törkeitä lapseen kohdistuvia rikoksia. Omassa paremmuuden kuplassa ollaan sorruttu pahuuden tielle, pois Suomen lakien noudattamisesta.

    • Anonyymi

      Nyt on jo paljon muutettu Raamatun "oikeista opeista". Vääränlaisten uskomusten lista on pitkä, jotka on muutettu. Esim. "»Jos joku kiroaa isäänsä tai äitiään, häntä rangaistakoon kuolemalla. » (2. Moos. 21:17).

      vanhaa tai uutta liittoa muutettu on kuitenkin.

    • Anonyymi

      Meidän uskovien tulee olla siinä tapauksessa alamaisia esivallalle,jos lait ja asetukset ovat Jumalan tahdon mukaisia. Silloin kun esivalta asettaa lain joka tukee syntiä ja on vastoin Jumalan tahtoa ,niin sellaisessa tapauksessa emme saa tukea lakeja ,jotka hyväksyvät synnillisen toiminnan.

      • Anonyymi

        Suomen laki ei tue millään tavalla syntiä. Jumalan asettamat virkamiehet ovat Suomen lain säätäneet aivan kuten Jumala on sen halunnut, ja aivan niin kuin Raamatussa on kirjoitettu.


    • Anonyymi

      Tuo raamatunpaikka tarkoittaa vain sitä, että järjestynyt yhteiskunta on Jumalan tahto. Paavali sanoi Jumalan olevan järjestyksen Jumala. Esivallan kunnioittaminen tarkoittaa, että hyväksyy sen instituutioiden oikeudet hoitaa tehtäviään.

      Demokratiassa kansa valitsee vallanpitäjät, jotka näitä tehtäviä hoitavat. Osassa Suomenkin lakia näkyy toki 10 käskyn vaikutus. Mutta suomalainen oikeusvaltio, kuten länsimainen oikeusajattelu yleensä, perustuu roomalaiselle oikeudelle. Ja lait heijastavat aina sitä yhteiskuntaa, jossa ne on laadittu.

      • Anonyymi

        Valtionkirkot ovat meidän kirkkoja.


      • Anonyymi

        "Demokratiassa kansa valitsee vallanpitäjät, jotka näitä tehtäviä hoitavat"
        Näinhän se menee, Jumala sallii sellaisten vallanpitäjien valinnan kuin haluaa. Suomalainen yhteiskunta ja oikeusvaltio heijastaa virkamiesten ja vallanpitäjien kautta Jumalan tahtoa.

        Esivallan kunnioittaminen tarkoittaa juuri sitä mitä Raamatussa on kirjoitettu, virkamiehet ovat Jumalan palveluksessa ja heidän valtuudet ovat Jumalalta.
        Jumala haluaa selvästi muuttaa Raamatun vanhoja vahingollisia uskomuksia Suomessa säätämällä uusia tahtonsa mukaisia lakeja.


      • Anonyymi

        "Tuo raamatunpaikka tarkoittaa vain sitä, että järjestynyt yhteiskunta on Jumalan tahto"

        Varmaan näin vaikka se on eritavalla Raamattuun kirjoitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtionkirkot ovat meidän kirkkoja.

        Siinäpä vielä selvä epäkohta, kaikki uskomukset pitää eriyttää valtiosta, millekään uskomuskirkolle ei saa antaa erityisasemaa.


      • Anonyymi

        "Esivallan kunnioittaminen tarkoittaa, että hyväksyy sen instituutioiden oikeudet hoitaa tehtäviään."
        Juurikin näin. Paavalikin ymmärsi, että Jumalan palveluksessa olevien virkamiesten säätämiä lakeja pitää kunnioittaa, niiden avulla virkamiehet hoitavat tehtäviään.


    • Anonyymi

      Jumalan toimintatapa näyttää perustelujen mukaan olevan aloituksessa kuvatunlainen.

      • Anonyymi

        Usko on jokaisen oma asia, valtion kirkoissa ovat teologiaa oppineet ihmiset meitä varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko on jokaisen oma asia, valtion kirkoissa ovat teologiaa oppineet ihmiset meitä varten.

        "Usko on jokaisen oma asia, valtion kirkoissa ovat teologiaa oppineet ihmiset meitä varten."
        Eihän se silloin ole jokaisen oma asia, jos sitä julistetaan tai kysellään muilta tai neuvotaan toisia.


    • Anonyymi

      Aloittaja viskaisi Raamatun so. Jumalan lain roskiin ja nostaisi maallisen lain Jumalalliseen asemaan. Jumalan laki on aina sama (lue Raamatusta).Maalliset lait muuttuvat sen mukaan miten uskovaa tai ateistista esivalta (valitut päättäjät) on.

      • Anonyymi

        Eihän esittämäsi pidä lainkaan paikkaansa. Raamatun kirjoituksia ja "totuuksia" on muutettu koko ajan. Jumalan tahto on muuttaa Raamatun suorastaan sairaat uskomukset Jumalan säädöksillä eli Suomessa Suomen lakien kautta, Raamatun sanan mukaisesti.


      • Anonyymi

        "Maalliset lait muuttuvat sen mukaan miten uskovaa tai ateistista esivalta (valitut päättäjät) on."
        Tämä on täysin sinun oma keksimä selitys ja ei pidä paikkaansa. Jumala ei erottele raamatun kirjoituksessa virkamiehiä minkään vakaumuksen yms. perusteella. Virkamies on virkamies, myös nainen, ja on Jumalan palveluksessa säätämässä Jumalan säädöksiä.


      • Anonyymi

        "Aloittaja viskaisi Raamatun so. Jumalan lain roskiin ja nostaisi maallisen lain Jumalalliseen asemaan."
        Suomen laki on Jumalan laki: "Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan..."


    • Anonyymi

      Kyllä maallinen laki on Suomessa aina ollut erossa kirkosta. Suomessa oli Ruotsinvallan aikana Ruotsin lait. Kun Venäjä vuonna 1809 valloitti Suomen, tänne jäivät edelleen Ruotsinvallan aikaiset lait. Suomen lait on pääsääntöisesti vielä tuolta ajalta. Toki uusia lakejakin on säädelty tai muutettu koko ajan näihin päiviin asti.

    • Suomen laki perustuu raamatun sanaan ja se on ollut tiedossa kaikilla ja melko hyvällä pohjalla ,mutta sekopäiseksi se muuttui n 10v sitten kun alkoivat käpelöimään ja muuttamaan perustuslakia ja vääntöä koko ajan.
      Ennen piti eduskuntaan pyrkivän olla myös moraalisesti hyvä ja nyt rikollisten joukko istuu salissa.
      Palkka tulee vielä noista muutoksista Suomelle ja se on karvasta kalkkia ,ellei tule joku porukka ja palauta niitä hyviä lakeja ,mitä ennen oli.
      Tämä on sinänsä erittäin tärkeä asia kun Suomi on ollut kuuliainen ennen Jumalalle kaikkine esivaltoineen ,mutta ei enää.

      • Anonyymi

        "Palkka tulee vielä noista muutoksista Suomelle ja se on karvasta kalkkia ,ellei tule joku porukka ja palauta niitä hyviä lakeja ,mitä ennen oli."
        Kuinka palkka voi tulla, kun Jumala on Raamatun mukaan juuri itse sallinut ja säätänyt virkamiesten välityksellä kaikki Suomen lait? Palkka on kiitos vanhojen Raamatun uskomusten muuttamisesta nykyaikaan.
        "Tämä on sinänsä erittäin tärkeä asia kun Suomi on ollut kuuliainen ennen Jumalalle kaikkine esivaltoineen ,mutta ei enää."
        Sinun oma väärä tulkinta, joka ei pidä paikkaansa Raamatun mukaan. Miksi haluat muuttaa Jumalan sanaa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Palkka tulee vielä noista muutoksista Suomelle ja se on karvasta kalkkia ,ellei tule joku porukka ja palauta niitä hyviä lakeja ,mitä ennen oli."
        Kuinka palkka voi tulla, kun Jumala on Raamatun mukaan juuri itse sallinut ja säätänyt virkamiesten välityksellä kaikki Suomen lait? Palkka on kiitos vanhojen Raamatun uskomusten muuttamisesta nykyaikaan.
        "Tämä on sinänsä erittäin tärkeä asia kun Suomi on ollut kuuliainen ennen Jumalalle kaikkine esivaltoineen ,mutta ei enää."
        Sinun oma väärä tulkinta, joka ei pidä paikkaansa Raamatun mukaan. Miksi haluat muuttaa Jumalan sanaa?

        En minä muuta... on vain niin ,että on lopunaika tälle maailman prinssin järjestelmälle on nyt ja silloin muuttuu myös moni asia maallisissa järjestelmissä. Toki uskon myös osittain ,että rukoilemalla voi vaikuttaa ,mutta toisaalta tietyt asiat on ilmoitettu tulevaksi niin ne tulee myös. Raamatun tekstissä.


      • ”…sekopäiseksi se muuttui n 10v sitten kun alkoivat käpelöimään ja muuttamaan perustuslakia ja vääntöä koko ajan…”

        Kun perustuslakia on muutettu jo moneen otteeseen:
        ”Valtiopäiväjärjestyksen muutoslakeja on erään laskelman mukaan säädetty 1940 - luvulla viisi, 1950 - luvulla kolme, 1960 - luvulla viisi, 1970 - luvulla kuusi, 1980 - luvulla kymmenen ja 1990 - luvulla 23 (Hidén, Juridiikkaa ja muotoja eduskuntatyössä , 2015, s. 13)…”

        ”Myös hallitusmuotoon tehtiin 1980- ja 1990- luvuilla - kuten esim. uuden perustuslain säätämiseen johtaneen esityksen perusteluissa kuvataan (HE 1/1998 vp, s.8 - 9) - useita lähinnä ylimpien valtioelinten asemaa ja toimivaltasuhteita koskevia muutoksia. Leimaa antavana piirteenä perustuslakien muuttamisessa voidaan kuitenkin pitää jatkuvuutta.”
        Oikeusministeriön julkaisuja, Selvityksiä ja ohjeita 2019:22 ”Selvitys perustuslain toimivuudesta ja mahdollisista tarkistamistarpeista”

        Mitähän muutosta mahdat tarkoittaa?


      • mummomuori kirjoitti:

        ”…sekopäiseksi se muuttui n 10v sitten kun alkoivat käpelöimään ja muuttamaan perustuslakia ja vääntöä koko ajan…”

        Kun perustuslakia on muutettu jo moneen otteeseen:
        ”Valtiopäiväjärjestyksen muutoslakeja on erään laskelman mukaan säädetty 1940 - luvulla viisi, 1950 - luvulla kolme, 1960 - luvulla viisi, 1970 - luvulla kuusi, 1980 - luvulla kymmenen ja 1990 - luvulla 23 (Hidén, Juridiikkaa ja muotoja eduskuntatyössä , 2015, s. 13)…”

        ”Myös hallitusmuotoon tehtiin 1980- ja 1990- luvuilla - kuten esim. uuden perustuslain säätämiseen johtaneen esityksen perusteluissa kuvataan (HE 1/1998 vp, s.8 - 9) - useita lähinnä ylimpien valtioelinten asemaa ja toimivaltasuhteita koskevia muutoksia. Leimaa antavana piirteenä perustuslakien muuttamisessa voidaan kuitenkin pitää jatkuvuutta.”
        Oikeusministeriön julkaisuja, Selvityksiä ja ohjeita 2019:22 ”Selvitys perustuslain toimivuudesta ja mahdollisista tarkistamistarpeista”

        Mitähän muutosta mahdat tarkoittaa?

        Tiedän kyllä lakirimpsut ja muutokset.
        Kyse on siitä muutoksesta ,missä muutetaan sitä kristillistä perustaa ,johon Suomi on perustettu.
        Sitten näitä kansaivälisiä jos aborttia ei lasketa vaan esim lastenoikeusjärjestön selvä perusta lapsen oikeudesta isään ja äitiin .
        Tämän tyylistä rikollista toimintaa selitellään ja valehdellaan lain kirjaimen todellisesta sanomasta.
        Yksi tärkeä ja törkeä asia on ollut presidentin vallan kaventaminen ,mikä tuntui käyvän varsin kivuttomasti ,vaikka kansa ei vieläkään ole hyväksynyt sitä vääryyttä.
        Koko ajan on siis rapautettu sitä perustaa ,mihin Suomi alussa perustettiin.
        Tarvitseeko edes kertoa siitä ,että eduskunnassa pitäisi olla moitteettomia nuhteettomia kansalaisia ? Sekin on vitsi tällä hetkellä.
        60- luvulla homot ja lesbot olisi ollut huono vitsi pyrkimässä eduskuntaan , mutta näin se menee .
        Listaa voisi jatkaa ,mutta turhaa. Siellä on sellaista ,mitä kansa nyt ansaitsee.
        Heikosti menee Suomi.


      • Anonyymi
        MrHyvis kirjoitti:

        Tiedän kyllä lakirimpsut ja muutokset.
        Kyse on siitä muutoksesta ,missä muutetaan sitä kristillistä perustaa ,johon Suomi on perustettu.
        Sitten näitä kansaivälisiä jos aborttia ei lasketa vaan esim lastenoikeusjärjestön selvä perusta lapsen oikeudesta isään ja äitiin .
        Tämän tyylistä rikollista toimintaa selitellään ja valehdellaan lain kirjaimen todellisesta sanomasta.
        Yksi tärkeä ja törkeä asia on ollut presidentin vallan kaventaminen ,mikä tuntui käyvän varsin kivuttomasti ,vaikka kansa ei vieläkään ole hyväksynyt sitä vääryyttä.
        Koko ajan on siis rapautettu sitä perustaa ,mihin Suomi alussa perustettiin.
        Tarvitseeko edes kertoa siitä ,että eduskunnassa pitäisi olla moitteettomia nuhteettomia kansalaisia ? Sekin on vitsi tällä hetkellä.
        60- luvulla homot ja lesbot olisi ollut huono vitsi pyrkimässä eduskuntaan , mutta näin se menee .
        Listaa voisi jatkaa ,mutta turhaa. Siellä on sellaista ,mitä kansa nyt ansaitsee.
        Heikosti menee Suomi.

        Raamattu on vaikuttanut lainsäädäntöömme merkittävästi, se on fakta joka on myönnettävä omista uskonnollisista näkemykistä riippuumatta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu on vaikuttanut lainsäädäntöömme merkittävästi, se on fakta joka on myönnettävä omista uskonnollisista näkemykistä riippuumatta.

        On teillä jutut.

        Raamatussa on kuolemantuomio eri asioista kuin mitä oli Suomen laissa.

        On olemassa yleiset säännöt ympäri maailmaa, ja sen mukaan Suomessa on myös. Liikennelaki: ei löydy Raamatusta, ei myöskään lakeja lääkäritoimintaan.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        On teillä jutut.

        Raamatussa on kuolemantuomio eri asioista kuin mitä oli Suomen laissa.

        On olemassa yleiset säännöt ympäri maailmaa, ja sen mukaan Suomessa on myös. Liikennelaki: ei löydy Raamatusta, ei myöskään lakeja lääkäritoimintaan.

        MieIipiteitä maailmaan mahtuu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        MieIipiteitä maailmaan mahtuu.

        Kyse on siitä mitä lakeja Raamatussa ei ole, mutta Suomen laissa on.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Kyse on siitä mitä lakeja Raamatussa ei ole, mutta Suomen laissa on.

        MieIipide tuokin.


    • Anonyymi

      Lakia pitää noudattaa. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin omatunto. Suomessa laki on vielä toistaiseksi hyvä verrattuna muuhun maailmaan.
      Ääriesimerkkinä omantunnon kysymyksestä voisi mainita asevelvollisen velvollisuudesta tappaa käskystä toinen ihminen sotatilanteessa.

      • Anonyymi

        Siunaahan papitkin sotaan lähtevät sotilaat. Eihän tässä ole ristiriitaa: käsky on älä tapa, mutta Jumala itsekin tappaa ja sodassa "on hyväksyttävää" kaikkialla maailmassa tappaa toinen ihminen, joka muuttuu vihollisena epämääräiseksi pahaksi omaa henkeä kohtaan.


    • Anonyymi

      Raamattu kieltää mm. sianlihan syömisen. Miksi Suomen laeissa ei samoin?

      • Ruokalaki oli juutalaisille eikä enää voimassa eli siksi.
        Jeesus toi muutoksen ja uuden liiton.Vanha kumoutui.


    • Kuninkaat, diktaattorit, ruhtinaat ja ruhtinaat ovat valinneet jumalat "rahvaan" puolesta.
      Jumalat eivät ole niihin vaaleihin osallistuneet, koska em. hallitsijat valitsivat sen jumalan joka "palvelee" hänen valtaansa ja talouttaan sillä hetkellä parhaiten.

      Esim. Kustaa Vaasa valitsi lutterin opin ja kansallisti 1500-luvulla katolisen kirkon mittavan omaisuuden.

      • Anonyymi

        Näinhän se on pitkälti mennyt.
        Tässä ketjussa onkin kysy siitä, mitä Raamattuun on kirjoitettu Jumalan ja vallanpitäjien suhteesta. Aloituksen kohta Raamatusta ei jätä selittelyille sijaa mutta tätäkin uskovainen yrittää vääntää oman mielensä mukaiseksi omien tulkintojensa avulla.

        Tottahan toki, että mitkään jumalat eivät ole vaikuttaneet yhtään mihenkään, koska niitä ei ole olemassa. On vain omia jumalia (ihminen itse) ja uskomuksiaan totuutena julistavia ihmisiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on pitkälti mennyt.
        Tässä ketjussa onkin kysy siitä, mitä Raamattuun on kirjoitettu Jumalan ja vallanpitäjien suhteesta. Aloituksen kohta Raamatusta ei jätä selittelyille sijaa mutta tätäkin uskovainen yrittää vääntää oman mielensä mukaiseksi omien tulkintojensa avulla.

        Tottahan toki, että mitkään jumalat eivät ole vaikuttaneet yhtään mihenkään, koska niitä ei ole olemassa. On vain omia jumalia (ihminen itse) ja uskomuksiaan totuutena julistavia ihmisiä.

        Jumala on vaikuttanut ja tulee ikuisesti vaikuttamaan... ja uskovat tietävät asiat Hengen kautta .


    • Anonyymi

      Suomen laki ei koskaan ole perustunut uskontoon. Suomessahan on uskonnonvapaus. Se tarkoittaa sitä, että yhdenvertaisuuden vuoksi kaikki ovat vain Suomen lain alaisia kuuluvat he mihin uskontokuntaan hyvänsä, eikä siis oikeus koskaan perustu Raamattuun.

      • Täysin väärin... Suomen laki on perustunut uskoon myös ja siksi vielä merkkinä vala vannotaan käsi raamatulla.


      • MrHyvis kirjoitti:

        Täysin väärin... Suomen laki on perustunut uskoon myös ja siksi vielä merkkinä vala vannotaan käsi raamatulla.

        Seuraava on varmaan "valemediaa".
        Suora lainaus: "Todistajana oikeudenkäynnissä
        Todistajan vakuutus:
        Minä N. N. lupaan ja vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta, että minä todistan ja kerron kaiken totuuden tässä asiassa siitä mitään salaamatta tai siihen mitään lisäämättä taikka sitä muuttamatta.

        Päivitetty 1.1.2016
        Oikeusministeriö


    • Anonyymi

      Silleen se pitää ollakin, kaikki uskomukset pois valtion päätöksestä ja toiminnasta.

    • Sitten jokainen voi miettiä ,mistä on tullut risti meidän lippuun ? Onko arvauksia.

    • Anonyymi

      Matt:24:11-12 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
      Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.

    • Anonyymi

      Suomi on itsenäisyyden alusta lähtien ollut kristitty maa ja se on vaikuttanut myös lainsäädäntöön. Ikävä kehityskulku on tosin nähtävissä viime vuosikymmeninä. Suomi on maallistunut ja luopunut kristinuskosta kiihtyvällä vauhdilla ja sekin näkyy lainsäädännössä.

    • Varmasti mennään kohti parempaa. Enään lakia ei määrää mitkään uskonnolliset kirjoitukset vaan juurikin niin, että on olemassa se Suomen Laki joka säädetään siitä näkökulmasta, ettei mikään uskonnollinen taho siihen vaikuta.

      • Vai parempaan häh ? Eihän nämä nyky pelsbuubin palvelijat eduskunnassa tiedä ,että mies on mies ja nainen on nainen... että lapsella maailman yhtenä tärkeimmistä laista oikeus isään ja äitiin... tätä hulluuden listaa voisi jatkaa ,vaikka psykologian puolelta lasten kasvatuksesta ,jossa syötetään myrkkyjä esim adhd lapsille... hulluuden lista on loputon ja mitä tulossa vielä huh huh...


    • Anonyymi

      Miksi kristityt eivät vastusta rahakeinottelijoita vaikka Jeesus halusi miekan heitä vastaan. Eivät he ole oikeita kristittyjä silloin. Ovat itse keinottelijoiden puolella! Luterilaiset seurakuntalaiset ovat vapaamuurareita nykyisin. Palvelevat Luciferia kirkon töidensä lomassa. Suomessa ei välitetä ihmisten kidutuksesta elektronisella aseilla. Lait ja muut ihmisoikeusjulistukset ovat vain kauniita sanoja vailla sisältöä, nekin ovat vain rappareiden käsialaa. On selvää että niiden laatijat harhauttaavat ihmisiä uskomaan jotain mitä ei todellisuudessa ole.

      • Anonyymi

        Siinäpä on hyvä kysymys. Miksi uskovat eivät vastusta rahakeinottelijoita?

        Tuosta muusta en sitten niin olekaan samaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä on hyvä kysymys. Miksi uskovat eivät vastusta rahakeinottelijoita?

        Tuosta muusta en sitten niin olekaan samaa mieltä.

        Olemmeko valehtelijoita mielestäsi? Ettet vain itse ole.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olemmeko valehtelijoita mielestäsi? Ettet vain itse ole.

        Tuossa oli hyvä kysymys, eli "Miksi uskovat eivät vastusta rahakeinottelijoita? ", joten mitä vastaisit siihen?


    • Anonyymi

      Suomen laki on ainakin syypää eiliseen hallituksen päätökseen, että Uudeltamaalta viikonloppuna aletaan kärräämään korona-viruksia kaikkiin Suomen maakuntiin ja sairastuneita ja vainajia tulee olemaan ja vähän paljon.

      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen määritelmä tuo "vähän paljon". Aika ristiriitainenkin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielenkiintoinen määritelmä tuo "vähän paljon". Aika ristiriitainenkin.

        Suomalainen vastaa "ei kyllä", jos kysytään esimerkiksi onko kauppa auki.


    • Anonyymi

      Niin, ei tarvitse nousta esivaltaa vastaan, mutta olisi hyvä ymmärtää nämä:

      "....Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä".
      Ap. 5:29

    • Elämme lopunaikaa ja minä en alistu saatanan esivallalle ,joka on selvästi Suomeen tullut ja Jumala antoi siitä näyllä selvän ilmoituksen ja varoituksen.
      Sanon ,että tarkkailkaa järjestelmää sillä siitä ei tule hulluutta puuttumaan ,että ateistikin saattaa haukkoa jo henkeä hulluuden päätösten edessä ,mutta nuo päätökset ovat suoraan saatanasta ja voi noita piruparkoja sätkynukkeja eduskunnassa ,jotka niitä päätöksiä tekee..
      Naiset tuovat tuhon maailmassa ja se ilmoitettiin jo n 10v sitten ensikerran ja jälkeenpäin .

      Sama kaava kuin alussa eli naisen kautta saatana luikerteli ja teki tuhon ja niin on nytkin.
      Onneksi on vielä uskovia Pyhiäkin naisia ,joista olen Jumalalle kiitollinen, mutta voi noita muita räävittömiä piruparkoja ,mikä osa heillä on.

      • Sinä puhut kuin järkeä vailla.

        Menet tuota menoa kohti mielenterveyden menetystä.


      • Anonyymi
        torre12 kirjoitti:

        Sinä puhut kuin järkeä vailla.

        Menet tuota menoa kohti mielenterveyden menetystä.

        Sinä olet mennyt jo.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3235
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2421
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1770
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1613
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1097
    6. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      45
      975
    7. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      964
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      876
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      77
      861
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      794
    Aihe