Tulkintaa Raamatusta

Anonyymi

Viimeinen vuosiviikko on alkanut, niinkuin sen luette. (se teidän Dan.9:27). Alkua tämä. Pakanat ulalla, nimikristityt pihalla. väki hokee: Tule Jeesus. tajuamatta mitä raamatussa oikeasti puhutaan.
sen takia lopun ajassa on kolme joukkoa. Pakanat. Nimikristityt ja Kristityt.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pukekaa vaan päällenne kaapunne, te "papit". Luterilaiset. Katolilaiset. Ortodoksit.
      Enempää ette voi raamatun ilmoitusta vääristää.
      pukeutukaa purppuraan, kultaan, suitsuttakaa, suorittakaa muotomenojanne. Raamattu on teille vieras kirja. Ihmisen uskonnollisia menoja teidän menonne. Totuudesta teillä ei ole" harmainta kuusaa". Olette eksyneet kauas oikealta tieltä. NS.pyhinä opettajina viette koko lauman harhaan.
      Uskonnollisuus teillä on. Mutta teiltä puuttuu voima.

      • Anonyymi

        Sekö on se teidän uskonne voimalaji?


      • Anonyymi

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä."
        Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
        20:45 Ja kaiken kansan kuullen hän sanoi opetuslapsillensa:
        46 "Kavahtakaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        47 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion".


    • Anonyymi

      Tämä on kristitylle miettimisen paikka. Mitä He...tiä luulet tekeväsi. Mitä luulet olevasi?. Korvausseurakuntako?. ohitatko pakanakristitty Jumalan lupauksen Israelille.
      Mieti vähän tarkemmin. lue sanaa vähän tarkemmin. Kenen häihin olet menossa ja mikä on sinun asemasi Jumalan pojan häissä sinä pakanakristitty. MIETI.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea koko kappale, jossa selvästi sanotaan, että 70x7 vuoden eli 490 vuoden ajanjakso on varattu 2300 illan ja aamun eli 2300 vuoden ennustuksesta Israelin kansalle uudeksi armonajaksi pakkosiirtolaisuuden jälkeen.

      Viimeisen vuosiviikon kuluessa Voideltu Kristus vahvisti liiton monien kanssa ja ko viikon puolivälissä hän lakkautti uhripalveluksen ikuisella uhrikuolemallaan. Siitä merkiksi temppelin esirippu repesi ja meille kaikille avautui tie kaikkeinpyhimpään Jlan armoistuimen luokse. Hebr4:16

      Dan9.22. 70 vuosiviikon (70x7) profetia
      Hän opetti minua ja sanoi: "Daniel, minä olen nyt lähtenyt neuvomaan sinua ymmärrykseen.
      23. Kun sinä aloit rukoilla, lähti liikkeelle sana, ja minä olen tullut ilmoittamaan sitä. Sinä olet näet otollinen. Käsitä siis se sana ja ymmärrä näky:
      24. Sinun kansallesi ja pyhälle kaupungillesi on säädetty 70 vuosiviikkoa. Silloin jumalattomuus päättyy, synti lukitaan sinetillä, pahat teot sovitetaan, ikuinen vanhurskaus tuodaan, näky ja profeetta (profetia) vahvistetaan sinetillä ja kaikkeinpyhin voidellaan.
      25. Tiedä ja käsitä: Siitä ajasta, jolloin tuli sana, että Jerusalem on jälleen rakennettava, Voideltuun (Kristukseen), Ruhtinaaseen, asti, on kuluva 7 vuosiviikkoa. [Sen lisäksi on oleva] 62 vuosiviikkoa, niin se rakennetaan jälleen toreineen ja vallihautoineen, mutta keskellä ahtaita aikoja.
      26. 62 vuosiviikon mentyä surmataan Voideltu, mutta ei hänen itsensä hyväksi. Kaupungin ja pyhäkön hävittää hyökkäävän ruhtinaan väki, mutta se itse saa loppunsa tulvassa (tulvana tulevat sotajoukot). Loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty.
      27. Hän [Voideltu, Kristus] vahvistaa liiton monille yhden vuosiviikon aikana, ja viikon puolivälissä hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin. Hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio kohtaa hävittäjän."

      • Anonyymi

        Luehan Jeesuksen sana Matt 24: 15- "Kun siis näette hävityksen kauhistuksen, josta Daniel on puhunut, seisovan pyhässä paikassa"- lukija huomatkoon tämän- "silloin ne jotka ovat Juudeassa, paetkoot vuorille...

        Jerusalemin juutalaiset joutuvat pakenemaan tulevan vihanajan loppupuolen Antikristus joukkoja 3,5 v mm Petran kalliokaupunkiin Jordanin puolelle (Ilm.12)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luehan Jeesuksen sana Matt 24: 15- "Kun siis näette hävityksen kauhistuksen, josta Daniel on puhunut, seisovan pyhässä paikassa"- lukija huomatkoon tämän- "silloin ne jotka ovat Juudeassa, paetkoot vuorille...

        Jerusalemin juutalaiset joutuvat pakenemaan tulevan vihanajan loppupuolen Antikristus joukkoja 3,5 v mm Petran kalliokaupunkiin Jordanin puolelle (Ilm.12)

        "Luehan Jeesuksen sana Matt 24: 15- "Kun siis näette hävityksen kauhistuksen, josta Daniel on puhunut, seisovan pyhässä paikassa"- lukija huomatkoon tämän- "silloin ne jotka ovat Juudeassa, paetkoot vuorille...

        Jerusalemin juutalaiset joutuvat pakenemaan tulevan vihanajan loppupuolen Antikristus joukkoja 3,5 v mm Petran kalliokaupunkiin Jordanin puolelle (Ilm.12)"

        Tuossa Raamatun kohdassa Jeesus kehottaa Jerusalemin asukkaita pakenemaan vuorille silloin kun roomalaiset piirittivät Jerusalemia ennen sen lopullista hävitystä vuonna 70 jKr.


    • Anonyymi

      Täältä se kristittyjen väärennetyn raamatun alku löytyy, eikä silloin kristittyjä edes ollut joten paavalilais-luterilaisuuden laittomuuden väärensivät oppikuntineen tästä mallia ottaen....
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Gilgameš
      "Synty ja koostumus
      Eepoksen sankari on Gilgameš, jonka taustalla on todellinen henkilö, joskus vuosien 2800 ja 2600 eaa välillä Urukin kaupunkia hallinnut sumerilainen kuningas. Sumerilaisen kuningasluettelon mukaan Gilgameš oli Urukin ensimmäisen dynastian viides hallitsija, ja häntä voidaan pitää historiallisena henkilönä. Gilgameš teki suuren vaikutuksen aikalaisiinsa, ja pari vuosisataa myöhemmin häntä jo palvottiin jumalana. Gilgamešista kerrottiin useita tarinoita, jotka esiintyivät alun perin suullisessa muodossa. Ensimmäiset kirjalliset tarinat on ajoitettu vuosien 2100–2000 eaa välille. Varhaisimmat häntä koskeneet tarinat sepitettiin sumerin kielellä. [1]
      Varsinainen Gilgameš-eepos syntyi kuitenkin vasta myöhemmin. Muinaisbabylonialaisella kaudella 2000-1600 eaa erillisistä sumerinkielisistä tarinoista muokattiin yhtenäinen akkadinkielinen runoelma, ja näin alun perin sumerilaisesta kuninkaasta tuli myyttinen hahmo akkadinkieliseen kirjallisuuteen. Eepos käännettiin myös heetiksi ja hurriksi. [2]
      Keskibabylonialaiselta kaudelta on peräisin Gilgameš-eepoksen akkadinkielinen fragmentti Palestiinan Megiddosta, mikä osoittaa, että eepos tunnettiin jo varhain myös Raamatun synnyinseuduilla. Voidaan siis olettaa, että Gilgameš ja muu mesopotamialainen kirjallisuus vaikuttivat Raamatun kirjojen muotoutumiseen. Gilgamešin materiaalille löytyy vastine muun muassa Raamatun vedenpaisumuskertomuksesta. [3] ............................."

    • Anonyymi

      Kyllä se raamattu laittomuuden herroja palveleville kelpaa MUTTA; pitää sellaisten uskovaisten jättää lukematta mitä Kaikkivaltiaalta on sanottavaa:

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä."

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee (Apostolien teot:13:6), ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      Matteuksen evankeliumi:
      7:23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.
      23:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
      Paavali rukoili kolme kertaa saatanan ankeleiden seurassa ero herrastaan, raamatun mukaan eroa saamatta. Joten nämä jäi kristittyjen herroiksi ja tuleehan ne historiassa laittomuuksinakin esiin...
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
      kristittyjen Barjeesus ei ole eikä kelpaa syntien eikä rikoksien sovittajaksi:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

      -
      Toivottavasti Barjeesuksenne on teille suopea ja antaa paikan ikuiseen tuleen ettei tule vilu kun se Kaikkivaltia Jeesus ei laittomuuden profeettoihin uskovia ottanut suojelukseensa!
      joten, usko ja kaste sekä väärät profeetat eivät pelasta....

    • Todellisesti Jeesuksen toinen tuleminen on maailmalle kauhun hetki,ne jota uskovat meille se on vapauden pääsy,Jeesuken seuraan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe