Jos Tehtaanniemestä tulee asuntoalue, niin mihin kaavoitetaan hotellitontti?

Anonyymi

Pieni osa hankolaisista on Tehtaanniemen asuntorakentamisen puolesta. Joku karvanaama yrittäjä kohkaa muka yrittäjien edustajana, että hullua vastustaa. Hullua on olla puolesta. Sitä mieltä on useimmat yrittäjätkin.

Turistit tarvitsevat hotellihuoneita. On hullua ajattaa jo kaupunkiin saatuja tuhansia turisteja takaisin maantielle, kun joutuvat majoittumaan muualla kuin Hangossa.

Asunnot on vapaa-ajanhankolaisille. Niitä on jo nyt paljon päätellen tuhansien ryntäyksestä niemelle Pääsiäisen viettoon ja etätöihin. Lisää asuntoja on tulossa Kuningattarenvuorelle.

Tehtaanniemi on varattu voimassa olevassa kaavassa hotellialueeksi. Sitä se pitää ollakin. Hanko tarvitsee lisää oikeita hotellihuoneita.

Jos poliitikot päättävät jostain syystä kaavamuutoksella ja poikkeusluparakentamisella muuttaa Tehtaanniemen asuntoalueeksi, niin mihin kaavoitetaan hotellitontti? Se pitää tietää ensin.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      rr:n miehet ja heidän tukijansa ovat esittäneet kaikenlaisia mielikuvia ja lupauksia. Totuus on osoittautunut toiseksi. Olemme astumassa coronaviruksen myötä totuusaikaan. Jopa hihhulit ovat siirtyneet vähin äänin hopeavedellä huuhtelusta käsidesin käyttöön. Oikeus voittaa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Niinpä, mutta ketä se haittaisi?


    • Anonyymi

      JOS kaksiokerrostalolle annetaan poikkeuslupa, niin samanlainen myyntimainos varmaan tulossa jo seuraavalla viikolla. Sellainen 50 m2:n kaksio 7.000 m2;n hinnalla maksaa 350.000 euroa. Voivat siihen paketoida markkinointimielessä Regatan omistuksessa olevan SPA:n osakkeen, niin pääsee Regatta eroon ylimääräisistä vastikkeista. Luulisi erityisesti hankolaisia SPA:n omistajia kiinnostavan, onko kaikista osakkeista maksettu vuoden 2020 vastike?

    • Anonyymi

      Olisi mukava jos siihen tehtaan Niemen kusipaikalle rakennettaisiin asuintaloja tai majoitustiloja.nämä ikuisuus idealisti ovat kaiken kehityksen tiellä.valitusvalta Suomessa kuuluu perseaukislle retaleille.muutama allerginen on valtuustossa.

    • Anonyymi

      poikkeslupa rakentaa sviittejä olisi turmiollista hangon turismille eikä ole kaavan mukaista. sen takia sitä poikkeulupaa haetaan erilaisin verukkein.

      sviittihotelli tarkoittaa asuntoja, mitkä on tarkoitettu vapaa-ajanhankolaisille.

      kaupunki tarvitsee oikean hotellin, mikä on turisteille.

      • Anonyymi

        historiaa: rr haki muutama vuosi sitten poikkeuslupaa rakentaa SVIITTEJÄ hotellitontille (kolme kerrostaloa). poikkeuslupa annettiin majoitusrakennusten rakentamiseen, rr möi 43 asuntoa. majoitustoiminnasta ei ole tietoakaan. se oli tarina poikkeusluvasta sviittejä varten.

        nyt: rr hakee poikkeuslupaa kolmatta kertaa kiireellä rakentaa sviittejä tyhjälle tontille.

        tyhjän tontin osalta hankolaisilla ei ole mitään kiirettä antaa poikkeuslupaa. koronavirukset ym. eivät asiaan vaikuta. törkeää vedota poikkeusoloihin, että pitää saada nopeasti poikkeuslupa.

        ei tarvita poikkeulupaa, tarvitaan normaalilupa OIKEAN HOTELLIN rakentamiseen ja sekin vasta, kun uusi kaava on valmis, että tiedetään, mitä tontille hankolaisten mielestä on tarkoitus tulla. ei kiirettä.

        rr yrittää soveltaa OMIA POIKKEAVIA TAVOITTEITAAN jo kolmatta kertaa kaavan tarkoitukseen. hakemuksessa on yli 50%:n RAKENNUSOIKEUDEN YLITYS ja yritys saada kerrostalotontti hakemuksen liitteellä muutettua asuntotontiksi (AL-merkintä). käsidesillä asiaa voidellaan.

        rr;n terminologiassa SVIITIT on jo nähdyn perusteella tarkoittaneet YKSITYISASUNTOJA. sen takia tarvitaan "poikkeuslupa".

        turismin kehittäminen tarvitsee hotellikapasiteettia. jos poliitikot tyhminä muuttavat tehtaanniemen asuinalueeksi, niin mihin kaavoitetaan hotelli?


    • Anonyymi

      Majoitustoimintaa Tehtaanniemen asunnoissa ?? Löytyi netistä ilmoitus, jossa kahden makuuhuoneen asuntoa tarjotaan vuokralle (taisi olla airbnb); hinta 3:lle viikolle heinäkuussa oli yli 25.000,- euroa! Kyllä! Ei ole pilkkuvirhettä! Yksi yö 1.300,-.
      https://www.airbnb.fi/rooms/41005536?location=hanko&source_impression_id=p3_1587533604_ALdyrpBKdI7oDelG&guests=1&adults=1&check_in=2020-07-05&check_out=2020-07-25

      No; ainakin voitaisiin väittää että majoitustoimintaa harrastetaan. Ongelmana on vain ettei ole asiakkaita ;)

      • Anonyymi

        majoitustoiminta on ammattimaista lyhytaikaista vuokraustoimintaa. tuollainen yksittäinen bluffi ei tee tehtaanniemen taloista majoitustoimintaa harjoittavia. missä on sensuroimaton yhteenveto poikkeulupahakemusksista tehdyistä muistutuksista? kukka-maaria ei saa jättää mitään pois, vaikka häntä siihen painostettaisiin. öykkäreitä riittää kuten televisiosarjan kuusiniemellä. samanlaisia on hangossa. ne pitää paljastaa. mot asialle, demokratia kuntoon. se on kaikkien hankolaisten etu. hankolaisilla ei ole mitään kiirettä.


    • Anonyymi

      Asia alkaa olla jo niin monisyinen ja pitkään vatuloitu. Peruskysymys on, miksi kaavaa pitäisi muuttaa? Onko siitä tulossa jotain hyötyä kaupungille ? Nykyinen kaava kun on hyväksytty, niin mikä on muuttunut tämän jälkeen niin paljon, että kaavaa pitäisi muuttaa.

      • Anonyymi

        ei mikään ole muuttunut. rr haluaa peitellä tekosiian kaavamuutoksella. he ovat myyneet hotellin asunnoiksi. sen takia kaava pitäisi muuttaa (al) koska kaavassa on lupa olla vain hotelli tai huoneistohotelli (kl). rr;n taloissa on 43 yksityisasuntoa. hankolaisten tarpeet ei ole muuttuneet. strategiassa on edelleen turismin kehittäminen. kaupungijohtaja puhui televisiossa kyllä toista, että vapaa-ajanhankolaiset on tavoite. tehtaannienemen hotellialueen muuttaminen asuntoalueeksi tukee vapaa-ajanhankolaisuutta, mutta ei turismia. onko tavoitteet muuttuneet? uusi strategia on tekeillä. vanhassa puhutaan vielä turismin kehittämisestä. rr on hivuttautunut turismiyhtiön hallitukseen varmistamaan, että vapaa-ajanhankolaisuus toteutuu tehtaanniemellä. kaupunki ei enää osallistunut turismimessuillekaan. ei panosteta enää turismiin, ei panosteta hotelliin vaan asuntoihin. ???


    • Anonyymi

      Onhan se jotakin, että tämän paskanjauhannan ja kapuloita rattaisiin nakkelevan äijäporukan keskellä on voitu Hankoa kehittää niin että se on lähes kaikkien huulilla ja haluttu vierailukohde. On se Kava ja Denis jotain tehnyt oikein, eller hur?

      • Anonyymi

        Sanoo Demari Immonen.


      • Anonyymi

        SPA on ainut lainmukainen rakennus Tehtaanniemellä. Kyllä toiminnan pitää olla kaavan ja annetun rakennusluvan mukaista. Kaupunginjohtaja johtavana virkamiehenä ei ole valvonut toiminnan lainmukaisuutta tai antaa tapahtua tietoisesti. Kava johtavana poliitikkona on ajanut asuinrakennusten rakentamista liiketontille. Antanut lupauksia kaavoituksesta? Lain mukaan ei saa antaa. Onko oikein, että hotellitontilla on asuntoja? Tehty oikein, mitä tarkoitat eller hur? Tässä olisi tutkivalle journalismille aihetta jymypaljastukseen.


    • Anonyymi

      Hangostapa on kiva ostaa vapaa-ajan asunto ja käydä aina silloin tällöin. Voipi kehuskella kavereille. Hummeri ja viinit ostetaan kotoa lähtiessä. Ja sitten vaan nauttimaan ilman huolen häivää.
      Mitä sitä suotta murehtii että väkiluku vähenee ja verorahat sitä myöten. Hoitakoot kaupunkilaiset ihan ite sen ongelman. Hoitakoot ihan ite sen että kaupunki näyttää viihtyisältä, että kadut ovat kunnossa ja että palvelu pelaa. Hieno homma!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2092
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1905
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe