Aihe

JA JUMALAT ESITTÄVÄT IHMISESTÄ

Anonyymi

Ja Jumalat Valtakuntineen ESITTÄVÄT ihmisestä Kaikenlaisia imageja, illuusioita eli VALEITA, taas viime aikoina useat muut ovat nähneet, esim. munusta, samasta naisesta (vaaleana esitetty), joka on olevinaan niin kummallinen, ällöttävä, että ihan she-male friikki ilmiöitä ovat jälleen kerran ESITTÄNEET minusta. Tätä hulabaloota on jatkunut 8,5 kk YHTÄ soittoa, JOKA päivä. Yläilmojen Valtiaat ovat Henkimailmoineen vielä ESITTÄNEET, että olisin muka erittäin hullu, sellaistakin esitystä on jatkunut pitkään.

Olen varma, sillä tiedän ja tunnen Nuo Yläilmojen Valtiaat ikuisen pitkältä ajalta, tiedän että näitä illuusioita yms. on minusta nähty ja ESITETTY jollain tavalla ilmatilassa. Pyydän nettiin tai jonnekin ihmisiä todistamaan näitä asioita, ilmiöitä, joita ihmiset ovat nähneet. Ne ovat vain illuuusioita, mutta tulevat ns. Ylhäältä Käsin ja kyseessä on apocalyps ja sell. hyökkäilyt, uhraamiset ihmisiä kohtaan jo yli vuosikymmenen ajan, v. 2006 lähtien.

Joka uskoo näihin ESITETTYIHIN imageihin, illuusioihin, on matkalla Henkimaailman hyörintöihin, EKSYTYKSEEN tosiasioista ja heidät saadaan vain ignisiä vastaan olemaan. On myös suuri mahdollisuus, että sellainen, joka uskoo tai alkaa enemmänkun nähdä tällaisia imageja, illuusioita, on matkalla hulluuteen. On mahdollista, että varokaa mitä uskotte: kaikki ihnisestä ESITETTY on VALETTA ja AJOA ihmisiä, valkoihoisia kohtaan. Kyseessä on apocalyps, Ylhäältä Käsin, jota aina ilm. kaikkina aikoina ajetaan maailmaan ja ihmisiä kohdenästä todistaa jo HISTORIA.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    108
    10089
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    83
    3549