Päivittäisseuranta ketju 3 sarjan tapahtumista

Anonyymi

Uusi ketju käyttöön koska edellinen on jo liian pitkä. Maanantaina esitetään 21.3. 2019 jakso nro 8424 Suomen ajassa.
Mitä ajatuksia, pohdintoja,ihmettelyjä ja kysymyksiä nähdyt jaksot herättävät?

130

2453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Emmerdalen jaksojen juonet menevät aina vain tyhmemmiksi ja kieroutuneimmiksi.Miten muka yhdessä pienessä kylässä voi tapahtua kaikki tuo lyhyessä ajassa.Sinne on näköjään pesiytynyt kaikki hämäräperäiset ihmiset koko Britanniasta.

    • Anonyymi

      Kierous on oikea sana. Sarjan tekijöiden oikeustaju ja elämänkatsomus tuntuu niin kovin vieraalta itselle nykyisin. Ennen hahmoihin pystyi samaistumaan ja vaikka joku oli vähän roisto, niin oli roisto silleen charmikkaalla tavalla. Ja vaikka kylä ja pohjois-englantilaiset maisemat ovat vieläkin kaunista katsottavaa tuntuu että valtaosa kylän asukkaista ovat kovin kolkkoja ja vastenmielisiä käytöstavoiltaan ja ajatusmaailmansa puolesta. Kuinka monen kyläläisen kanssa haluisi (uskaltaisi?) edes tuopin verran aikaa viettää Villapakassa? Nykyisin ei kyllä monenkaan.

    • Anonyymi

      Juonikuvio etnisestä profiloinnista Emmerdalessa, oikeesti?!
      Kaipaan niitä aikoja kun sarja kertoi viihdyttävällä ja hauskalla tavalla maalaiskylän elämästä, mutta nykyään kaiken täytyy olla niin tiedostavaa ja saarnaavaa.
      Ja Tracy on kyllä kauhea rääkkyvä haaska.

    • Anonyymi

      Onko Kimin ja Frankin James poika palaamassa Emmerdaleen?
      Hänhän oli pieni poika kun helikopterilla äitinsä sylissä poistui, mutta nyt varmaan jo aikuinen mies.

      • Anonyymi

        Jos lähdöstä on 20v aikaa, niin pitääkin olla aikuinen


    • Anonyymi

      Siirtykää jo tähän 3 ketjuun. Liian pitkä edell 2 mobiilikäyttäjälle, Ei kiinnosta kirjoitella tähän ketjuun.

      • Anonyymi

        Olen mobiilikäyttäjä eikä se kakkonen ole mulle liian pitkä.
        Ensin pyydät siirtymään tähän kolmosketjuun ja sitten sinua ei kiinnosta kirjoitella tähän ketjuun...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen mobiilikäyttäjä eikä se kakkonen ole mulle liian pitkä.
        Ensin pyydät siirtymään tähän kolmosketjuun ja sitten sinua ei kiinnosta kirjoitella tähän ketjuun...

        Se riippuu ihan laitteesta. Aletaan vaan jatkossa kirjoitella päivittäisseurantaa tähän ketjuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen mobiilikäyttäjä eikä se kakkonen ole mulle liian pitkä.
        Ensin pyydät siirtymään tähän kolmosketjuun ja sitten sinua ei kiinnosta kirjoitella tähän ketjuun...

        Huomasin, että Kirjoitusvirhe tuli eilen. Tarkoitus oli tietysti että siihen 2 ketjuun ei ole järkevää txt enää. Jo aikaisemmin oli aloitettu ketju 3 valmiina. Linkki tänne on 2 ketjun lopussa. Onhan tämä lukijoillekin helpompi. Sarjassakin tapahtumat ja tunnelma tiivistyy lähi aikoina.


    • Anonyymi

      Kerryn ja Danin kuviot sekä ylinäyttelevä Amelie saavat aika paljon ruutuaikaa, samoin Ozzy Osbourne lookalike pappi Harriet.

    • Anonyymi

      Amelientä näyttelevän tyypin ylinäytteleminen on huvittavaa. Se tyttö on työntänyt nokkaansa eteen päin ja ravistanut samalla päätään itku kurkussa jo tuntikaupalla näytellessään roolihahmoaan.

    • Anonyymi

      Ja Jaakoppi vaan aina naama kurtussa,ällöttää!!

    • Anonyymi

      Jacob on todella erikoinen teini. Kuinka nuorimies voikin aina näyttää niin synkältä. Roolihahmonsa ulkopuolella ei koskaan näytä Jacobin naamaa. Muutenkin ihan älytön jutttu, tämä opettajan kanssa sekstaaminen. Toinen älyttömyys, kun Liv yrittää kiristää rahaa näiltä, saadakseen sitä kahden homon lapsenhankintaan. Huomasiko kukaan, hölmöä episodia. Jacob ja Maya päät yhdessä puodissa pohtimassa, miten saisivat maksettua Liville kiristysrahat. Samaan aikaan Davit, siinä aivan heidän seläntakana, kuurona ja sokeana toljottaa vaan läppäriään. Eikä reagoi tapahtumaan mitenkään.

    • Anonyymi

      Joku osui aika oikeaan siinä, kun kirjoitti edellisessä ketjussa, ettei hölmö David huomaisi, eikä tajuaisi mitään. Vaikka naisystävänsä ja omana lapsenaan pitämä teinipoika Jacob muhinoisivat hänen silmiensä edessä.

    • Anonyymi

      Kyllä Maya osaa sitten aina keksiä juttuja pelastaakseen itsensä ja Jaakopin pinteestä.Niinkuin taas tänäänkin, että muka koulussa Jaakoppi oli eksynyt väärään seuraan jossa sitä kiristettiin,hohhoijaa.Maya ansaitsisi mitalin hyvästä valehtelusta.

    • Anonyymi

      David on suurin hölmöläinen kun ei tajua mitä nokan alla tapahtuu.
      Jaakoppi on kiimainen hölmö joka ei tajua mitä tekee tai on sitten naama kurtulla.
      Liv on hölmö kun kiristää pedofiilia sen sijaan ettei kerro tapahtuneesta aikuisille. Vielä hölmömmäksi Livin toiminnan tekee kun miettii tytön isoveljen Aaronin menneisyyttä.

      Ainoa kuka ei ole hölmö on kylän kaunein käärme joka onnistuu luikerrella tilanteesta kuin tilanteesta voittajana. Maya on kyllä todellinen viettelijätär, moni sanoisi että Jaakoppi on aika onnenpoika kun on löytänyt tuollaisen kouluttajan itselleen.

    • Anonyymi

      ihan on menny pimeeksi koko sarja. Kaikki vaan kiukuttelee ´niin kuin nyt Rhona. Ei menopaussi tuollaista ole.

    • Anonyymi

      Kyllä naiset voi olla oikukkaita kiukuttelijoita, ilman menopaussiakin.
      Tälläisiä tuulimyllynaisia on emmerdalessa nähty muitakin. Rhonakin on vaikea luonne, ilman hormoonivaivojakin. Ei edes enää haluaisi lasta ja silti tekee noin suuren haloon, siitä ettei niitä enää voi tehdä. Haluaa pitää Peten, eikä kuitenkaan halua.

      Ja mitä tulee tuohon lapselliseeen ja hölmöön kauppiaaseen Davidiin.
      Niin tyhmyyttään olisi taas syöksymässä naimisiin naisensa kanssa, jota ei edes tunne kunnolla
      Onneksi isäpappa vähän herätteli ja toppuutteli poikansa intoa.
      Mutta kohta saa, kunnolla huijattu hölmöläinen tuntea nahoissaan, millaisen vaimon olisi taas Mayasta saanut. Tuskin viisastuu tämänkään jälkeen.
      Eikö David ole jo käynyt läpi melkein kaikki kylän naiset? Aloitti Nicolasta ja sitten siskoskaksikko ja Priya ja Tracy. Onhan näitä vielä läpikäytäviä, jospa seuraavaksi Amy, tai Kerry. Tai ehkäpä vielä Debbie? Joka on hänen oikea vaimonsa, roolien ulkopuolella.

      Liv on yksinkertainen, hyväksynnän ja huomionkipeä teini, joka ei tajua mitä tekee.
      Yrittää hankkia rahalla homoveljeltään ja tämän kumppanilta lisää hyväksyntää ja kehuja. Kun ei saanut sitä ikäiseltään pojalta. Mistähän selittää saanensa sellaisen rahasumman, jos sen saa. Kiristää kuitenkin yhä, ääni kähisten ja posket punoittaen inhottavaa Mayaa ja antaa naisen jatkaa peliään alaikäisen kanssa. Ei välitä, kunhan Liv vaan saa kiristettyä tarpeeksi rahaa pedofiiliopettajalta, omiin tarkoituksiinsa.
      Härski Mayakin ottaa valheen turvin jopa Davidin tarjoamat rahat avuksi, että saa Livin vaikenemaan. Jatkaakseen sitten taas häiriöittä pelehtimistään teinipojan kanssa.
      Mutta eipä taida onnistua enää.

    • Anonyymi

      Ja tass David eilisessä jaksossa viinapäissään pussasi Tracya,vaikka oli aikomus kosia Mayaa,tosi huithapeli koko "mies".Kuka nainen viitsisi aloittaa minkäänlaista suhdetta tuollaisen "miehen" kanssa johon ei voi luottaa pätkääkään.

      • Anonyymi

        Jospa suutahti, kun Maya ei vastannut kosintaan ja sitten kostoksi innostui Tracystä. OlihanTracykin tyrkkynä tilanteessa.
        Taas tyypillinen Emmerdalen tilanne, jossa ei huomata kolmatta osapuolta (Tracya), vaikka oli muutaman metrin päässä.


    • Anonyymi

      No vihdoinkin Maya ja Jacop jäivät rysän päältä kiinni.On todella mielenkiintoista nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu.No Davidhan asian viimeiseksi tajuaa vaikka siitä hänelle kerrottaisiinkin.Miltähän Davidia näyttelevältä Matthew Wolfendenistä tuntuu kun pitää näytellä noin typerää tyyppiä.

      • Anonyymi

        Erikoinen tapa Jaakopilla tulla hyvästelemään clubille. Oletusarvoisesti Maija olisi ollut sisällä eikä Jaakoppi pääse sisälle.
        Rahasta Wolfenden näyttelee naiivia Taavittia, ei tunteesta.


    • Anonyymi

      Jännään paikkaan jäi perjantain jakso. Leylan ilme ei hyvää luvanut. Eikä Maya osannut, autoon astuessaan yhtään aavistaa, millaisen kurinpalautuksen tulee saamaan. Aika varomatonta pussailua oli ikäeroparilla yökerhon nurkilla. Kun vielä palohälytyksen takia kaikki tulivat sinne ulos pyörimään. Paikalla oli myös emmerdalen bileporukka. Vaatimattomasti iltaan somistautunut Priya oli tarkkasilmäisin ja selvinpäin. Hänelle kuuluu kiitos siitä, että eräs ällöttävä romanssi päättyi tähän.

    • Anonyymi

      Big Night Out Trailer tästä sarjan biletyksestä ja siihen liittyvistä tapahtumista. Seuraavan 3vk kuluessa meille näytetään takaumia, flashback, mitä oikesti tapahtui. Victorian vuoro on ti 23.6 ja tässä linkki traileriin joka esitetiin ennen jaksoja https://youtu.be/K2Ju7UutT-A

      • Anonyymi

        Onpa tyhmä traileri.


    • Anonyymi

      Meillä ei ole kesä taukoja ollaan jäljessä yli vuosi. Englannista tietoa, että Ed sarja on palannut taas kuvauksiin yli 2kk korona tauon jälkeen. Jaksoja tänä aikana oli 3x vk ja nyt seur 3vk on vain 2j ma ja ke joissa korona aikakin tulee esille 6 jaksoa pareittain 13 oli töissä ensin.

    • Anonyymi

      Tuo traileri kyllä.outo. Kuten ne aina yleensä olleet. Ei ne paljoa selvennä tapahtuneita. Parempi olisi ollut kuvata ne ihan tavallisesti.

    • Anonyymi

      Trailereita käytetään katsojan mielenkiinnon lisäämiseksi. Siinä ei kerrota juonta.

      • Anonyymi

        Liian usein on vain niin että mainos traileri on hienosti ja isolla vaivalla tehty mutta kun itse jaksot sitten tulevat telkkarista niin niistä annetut lupaukset lätsähtävät kuin pannukakku. Niin kävi tässäkin. Varsinkin se mitä Victorian kohtalo klubi-illan jälkeen. Ja miten se siitä etenee. Yökötys.


    • Anonyymi

      Dawnin isä pystyy pystyy kulkemaan kylässä autolla ja kävellen ilman, että kukaan muu kiinnittää huimiota tai huomaa kuin Dawn,. Luuisi pikkukyässä huomattavan. Nooh, TV-sarjaa

      • Anonyymi

        samaa minäkin olen ihmetellyt, äijä kulkee ihan näkyvillä, vaikka poliiseja on ollut kaikki paikat väärällään Ericin auton alle jäämisen vuoksi.


      • Anonyymi

        Jos tässä meidän kadulla joku liikkuisi kuin Dawnin isä, niin kyllä varmasti huomattaisiin.


      • Anonyymi

        Viime jaksoissa Maya hiippaili samalla tavalla, ilmeisesti kuullen keskustelut kauempaakin. Pääsi jopa huomaamatta Ericin viereen, sulkemaan puhelimen.


    • Anonyymi

      Aika komeasti tehty nyt nuo viimeiset jaksot. Olen vaikkuttunut pitkästä aikaa.

    • Anonyymi

      Meghan valitsee käyntikortista puhelimeen numeron. Soittaa ja kysyy, "onko Hottenin poliisiasemalla?". Mitähän siellä toisessa päässä vastattiin?

    • Anonyymi

      Siellä vastattiin:Ei ole

      • Anonyymi

        Silti jatkoi puhelua. Varmaan tarkotti mitä vastattiin ensimmäisenä, vertaa "Virtasella".


    • Anonyymi

      Täytyy sanoa että nämä Lisan viime päivät ja hautajaiset ym. asiaan liittyvät ovat olleet parasta Emmerdalea pitkään aikaan.

    • Anonyymi

      Faith oli lähdössä viemään pyykkejä kuivumaan. Pyykit olivat korissa ilmavia ja päällimmäinen vaate heilahti koria liikutellessa. Siis kuivia vaatteita...

    • Anonyymi

      Tässä hiljattain Paddy pohdiskeli täysin käyttämättömän ja remontoidun lastenhuoneen uudelleen remontoimista tulevaa vauvaa varten. Miksi ihmeessä?

    • Anonyymi

      Davidin näyttelijä on tainnut jäädä ylipitkälle lomalle, kun maanantain jaksossa puodissa oli vain asiakkaita, ei myyjää. Ensin Karhu oli "maksutilanteessa" ja Faith ajoi hänet pois kommenteillaan. Sitten Charity, Faith ja Matty juttelivat tilanteessa, ilman myyjän saapumista.

    • Anonyymi

      Tracy löysi Frankin nahkatakin taskusta lompakon ja sieltä sormuskuitin. En muista, mikä takki Frankilla oli päällä kuollessaan. Jos oli sama, niin eikö siten rikostutkijat huomanneet?
      Tracy valikoi valokuvista kuvaa hautajaisiin. Siis ovatko ottaneet paperikuvia noin paljon nykyaikana? Jos ovat teettäneet digikuvista, niin luulisi valikoineen sopivan/sopivat jo ennen paperikuvien teettämistä.

    • Anonyymi

      Yleensä sarjassa ei haisteta toisen juoneen, vaikka ovat melkein naamatusten. Esimerkiksi Laurelin juomista silloinen hellu Marlon ei haistanut.
      Tällä viikolla Bernice joi kauneushoitolassaan skumppaa ja haistoi Liamin hengityksestä alkoholin. Liam taisi juoda oluen tai kaksi Cainin kanssa.

    • Anonyymi

      Ihmeen hidasta kahvilassa tilaaminen ja maksaminen. Hyvä esimerkki eilen kun Jacob ja Liv vain seisoivat siinä ennen kuin Liv sai kohtauksen.
      Ei luulisi olevan ruuhkaksi asti asiakkaita, joten ehtisi heti palvella. No näin saadaan kuvauskohtauksia.

    • Anonyymi

      Voi että ottaa pattiin!
      Miksi helvetissä pitää toistaa todella ärsyttäviä maneereja uudelleen ja uudelleen!
      Jaakoppi lipoi huuliaan himosta ties kuinka monessa jaksossa Mayan perään katsellessaan. Jälleen kerraan tätä todella ärsyttävää maneeria tuodaan kuviin. Nyt lipojana on Nate. Ei ole mitään oksettavampaa ja seksistisempää kuin tuo kielen näyttäminen. Yök, yök, yök.

      On pakko lopettaa sarjan katseleminen taas muutamaksi kuukaudeksi tän takia!!!!!

      • Anonyymi

        Nate on kyllä pitkästä aikaa alhaisinta roskaa jota olen tässä sarjassa nähnyt. Tuottajilla ja käsikirjoittajilla taitaa olla pallo hieman hukassa.

        Täällä Suomessa olisi teille töitä. Salkkarit etsii koko ajan vähäjärkisiä ja rahanhimoisia median ammattilaisia tekemään Suomen suosituinta sarjaa.


      • Anonyymi

        Ei saa olla rasisti.


    • Anonyymi

      Natesta saa kauheat raiskaaja vibat. Kun nainen sanoo "ei" niin tää jäbä kuulee mielessään vaan että eukko oikeasti haluaa häntä. Kauhea tapaus. Ruma kuin mikä eikä osaa edes näytellä. Miksi ihmeessä moinen on palkattu tähän sarjaan?

      Toinen on tää karhu-tyyppi. Ensinhän kerrottiin että se oli kirjoitellut kauniita kirjeitä Paddyn äidille ja siten vietellyt tämän ja nyt sitten se ei osaa lukea tai kirjoittaa? Mitä?

      • Anonyymi

        "Ruma kuin mikä eikä osaa edes näytellä "
        Oletko itse täydellinen kun arvostelet muita?


    • Anonyymi

      Vaihdevuosi Moira se vaan jakaa, vaan ei kerro. Tämä viimeisin hoito on juoneen kirjoitettuna älyllinen pohjanoteeraus. Vain yksi asia mielessä ja se saa miehen kuin miehen näyttämään tyhmältä.
      Pidän afrotaustaisten miesten ulkonäöstä mutta tämä Nate ei silmääni miellytä.

      • Anonyymi

        Naten/näyttelijän ulkonäkö ei hivele silmiä.


    • Anonyymi

      Ja se miten se suutelee Moiraa. Kattokaas tarkemmin seuraavan kerran: Kädet tiukasti kaulalla aivan kuin kuristaisi naisparkaa. Just sellainen tyypillinen kontrollifriikki joka haluaa hallita ja alistaa naistaan. Just niinkuin aikaisemmin sanottiin: oppikirjaesimerkki raiskaajasta.

      • Anonyymi

        Kaikki Suomen ajassa seuraavat eivät vielä tiedä, mikä on Naten tarkoitusperä päästä Moiran kanssa samoihin lakanoihin. Taustalla kosto...


    • Anonyymi

      Ahaa...nyt alkoi kiinnostamaan

    • Anonyymi

      Onkohan Natella iso?

      • Anonyymi

        ON.


    • Anonyymi

      Emmerdalen vanhoista ukoista tehdään narkkareita. Onko tämä nyt enää viihdyttävää tv-ohjelmaa? Mautonta!

      • Anonyymi

        Minun tietääkseni vain yksi (Doug) on narkkari. Kuka muu? Jai ei liene vanha


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun tietääkseni vain yksi (Doug) on narkkari. Kuka muu? Jai ei liene vanha

        No Erickin jo halusi kamaa Dougilta. Seuraavaksi sitten Matty ja Ryan. Ei aikaakan kun varmaan Jimmykin tahtoo "pilveen". Kohta sitten mukana koko Emmerdalen miespuolinen jengi. Ehkä joidenkin mielestä huumeiden väärinkäyttö on vain huvittava ja viihdyttävä juonikuvio mutta minun mielestäni moinen ei kuulu Emmerdaleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minun tietääkseni vain yksi (Doug) on narkkari. Kuka muu? Jai ei liene vanha

        Tätä kirjoitettaessani perjantain jakso oli katsomatta. Sorry!


      • Anonyymi

        Ihan samaa mieltä. nyt ollaan hiukan hakoteillä.


    • Anonyymi

      Koviahan ovat emmerdalelaiset olleet aina viinan peräänkin. Kännit on suosittuja.
      Siksi kai huumeetkin heti kiinnostaa. Tykkäävät olla tavalla, tai toisella huumattuina.
      Charity paheksuu nyt jointteja. Mutta, jos tulisi mahdollisuus diilata ja saada rahaa huumeilla. Ei taitaisi jointit enää yhtään haitata, tätä tekopyhää rahanahnetta naista.
      Mitenhän tämä huumeilu päättyy? Vai jääkö useampi koukkuun ja siirtyy jopa vahvempiin aineisiin? Viitsiikö sitten enää narkkarisarjaa kukaan katsella?
      Miten käy esim. Jaille? Mikäli hänkin päätyy tähän pössyttelevien kyläläisten porukkaan.

      • Anonyymi

        Merirosvolaiva ja siellä tämä Emmerdalen äijäkööri hauskaa pitämässä ja vaivojansa muka parantelemassa. Aika säälittävää ja ei todellakaan hauskaa. Aika tasapaksua on viimeaikaiset tapahtumat olleet mutta tätä älyn väläystä ei kyllä olisi todellakaan kaivattu. Ällöttävää.


    • Anonyymi

      Tracyn naama, mitä sille on tapahtunut?
      Ylähuuli pelkkä kapea viiva ja näyttää siltä kuin sillä olisi joku kovike siellä ylähuulen sisällä. Ja sitten ne tummat viikset, onko ne tehty sille tahalleen vai onko ne aidot?

      Kuvastaako tollanen naama enemmän surua kuin normimeikatun Vanessan kasvot?
      Mikähän siinä on ettei Vanessaa ole "masennettu" vanhan luuskan näköiseksi.

      • Anonyymi

        Käväse ketjussa "Suklaapakkaamon tulipalo". Siellä tästä keskustelua.


      • Anonyymi

        Ehkä Vanessalla on parempi suhde sarjan kirjoittajiin, tai jos ei vaan sure, ei ainakaan yhtä paljon kuin pikkusisko.


      • Anonyymi

        Hyvää pohdintaa linjalla Vanessa / Tracy. Muutama arvaus:
        1) Ehkä tuottaja joka jakaa sängyn Vanessan näyttelijän kanssa tykkää katsella vaimoaan hyvännäköisenä ja antanut maskeeraajille tällaisen ohjeistuksen.
        2)Meikkaajat eivät uskalla suututtaa Vanessaa/tämän pomopuolisoa tekemällä hänestä rumannäköistä kun pelkäävät oman duuninsa puolesta.
        3)Vanessalla on pieni, mutta hirmuisen äänekäs ja raivokas fanikunta englanninkielisessä twitterissä, pelkäävät suututtavan ne kiimaiset fanit jos tekevät hänestä ruman.
        4)Ehkä vain sattumaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää pohdintaa linjalla Vanessa / Tracy. Muutama arvaus:
        1) Ehkä tuottaja joka jakaa sängyn Vanessan näyttelijän kanssa tykkää katsella vaimoaan hyvännäköisenä ja antanut maskeeraajille tällaisen ohjeistuksen.
        2)Meikkaajat eivät uskalla suututtaa Vanessaa/tämän pomopuolisoa tekemällä hänestä rumannäköistä kun pelkäävät oman duuninsa puolesta.
        3)Vanessalla on pieni, mutta hirmuisen äänekäs ja raivokas fanikunta englanninkielisessä twitterissä, pelkäävät suututtavan ne kiimaiset fanit jos tekevät hänestä ruman.
        4)Ehkä vain sattumaa?

        Taidat odottaa, milloin saat arvostella naistuottajien toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat odottaa, milloin saat arvostella naistuottajien toimintaa.

        Olkoon naistuottajia tai miestuottajia, niin aika lailla arvosteltavaa kyllä löytyy. Häslätään vähän joka puolella, eikä oikein mitään valmista tule.


      • Anonyymi

        Normielämässäkin ihmisillä on tapana käsitellä esim. oman vanhemman kuolemaa eri tavoilla. Joku voivottaa ja itkee tapahtunutta, kun taas toisen käytöksestä ei välttämättä huomaa tapahtunutta.
        Tracy on meikattu vaaleasävytteiseksi ja tukka huonosti, koska isän kuolema aiheuttaa hänelle kieltämättä liikaakin tuskaa draamaa. Vanessa ottaa asian tyynemmin ja siksi hänelle on jätetty normaaliolemus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käväse ketjussa "Suklaapakkaamon tulipalo". Siellä tästä keskustelua.

        Kyllä minä tiedän että sen faija on kuollut, mutta silti, ihan kuin Tracylla olisi joku kovike ylähuulen sisällä kun se pullottaa, ei siis huuli vaan iho siitä yläpuolelta.
        Miksi ne mustat viikset, ei kai ne tulipalossa tulleet. Outoa meikkaamista, tosin kyllähän tippa linssiin tuon näköisenä tulee väkisinkin kun/jos itseään peilistä kattoo.


    • Anonyymi

      Tämä(kin) oli pohjanoteeraus tämä Marlon/aviovaimo/ex-mies case.

      Ja tuo Mandy? poikansa kanssa. Tuosta noin vain tyrkkäsi itsensä Marlonin ovesta sisään. Ei koputellut, sisään vain kuin omaa kotiin, ja ovi oli tietysti auki, ei puhettakaan että naimakumppanit olisivat oven laittaneet lukkoon ennen hommiin ryhtymistä. Marlonin huushollissa kun asuu monta muutakin ihmistä, mutta ei, just sille sohvalle joka on kaikkein lähinnä ulko-ovea, ryhdyttiin panemaan.

      Mitä sukua kyseinen nainen on Marlonille kun hänen luokseen ensimmäiseksi meni?

      • Anonyymi

        Mandy on kaiketi Paddyn eka vaimo. On kyllä järkyttävän näköinen harppu ja käytös samoin. Kuulemma on kassavirtaongelmia samoin kuin tuntuu olevan kaikilla muillakin viimeksi sarjaan tulleilla. Karhu ainakin tuntuu elävän pummilla ja taitaa Faith olevan myös toisten nurkissa luuraava juoppo harppu. Karhu, Mandy ja Faith, siinä vasta trio.


      • Anonyymi

        Mandy on muistaakseni Marlonin serkku. Mutta toisaalta liki kaikki Dinglet ovat jonkinlaisia serkkuja keskenään. Ja Paddyn kanssa ollut naimisissa, en kyllä enää jaksa muistaa miten liitto loppui. Tää oli sitä aikaa kun Paddyllä oli hiukset päässä, eli aikoja sitten. Ja tää Vinny. Se on käytökseltään ja ulkonäöltään niin mini-Paddy, mutta en usko että se Paddyn poika kuitenkaan loppujen lopuksi on.


      • Anonyymi

        Mandy on ollut aina oman tiensä/mielensä kulkija. Avioliitto Paddyn kanssa loppui, kun Mandyllä oli Hottenissa kurssilla ollessaan suhdetoimintaa opettajansa kanssa ja jäi siitä kiinni. Mandyn 2000-luvun alun (Lontoon) vaiheista on julkaistu kirja, jonka satuin ostamaan toissa vuosikymmenellä, kun sai halvalla. Ei ollut kummoinen.
        Nyky-Mandy on jotenkin kurjan näköinen. Huomattava laihdutus tuo rypyt esille.
        Vinnie on Paul Ashdalen poika.


    • Anonyymi

      Ja kukahan tämä Paul Ashdale on?

      • Anonyymi

        Kukako? Hän on Paul Ashdale. Vinnien isä.
        Saapuu Emmerdaleen keväällä 2021 (Suomen ajassa).


    • Anonyymi

      Olisi kiva jos tässä ketjussa pysyttäisiin Suomen jaksotasolla eikä mentäisi tuleviin asioihin. Jutelkaa Englannin jaksoista niiden omissa ketjuissa, kiitos.
      Ei muuten, mutta säilyisi mielenkiinto sarjaa kohtaan paremmin kun ei etukäteen tiedä mitä missäkin jaksossa tapahtuu.

    • Anonyymi

      Pitkästä aikaa oli hauskahko kohtaus Emmerdalessa joka laittoi vähän hymyilemäänkin. Nimittäin se kun Marlon pääsi romuttamaan avoautoa vasaralla Aaron ja Robert taustalla vesurei, kirvein sun muin varustautuneena. Se kun Marlon mätki tuulilasia rikki - just se sama fiilis mikä minulla on tämänhetkistä Emmerdalen tarinankerrontaa kohden.

      • Anonyymi

        En nyt tiedä siitä hauskuudesta. Minua harmittaa se, kun Dinglet voivat aina tehdä kaikenlaista jäynää muille eikä siitä ole koskaan mitään seurauksia heille itselleen. Mitä sellaisellakin halutaan ilmaista? Muut joutuvat vankilaan kun tuuppaavat jonkun kumoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En nyt tiedä siitä hauskuudesta. Minua harmittaa se, kun Dinglet voivat aina tehdä kaikenlaista jäynää muille eikä siitä ole koskaan mitään seurauksia heille itselleen. Mitä sellaisellakin halutaan ilmaista? Muut joutuvat vankilaan kun tuuppaavat jonkun kumoon.

        Valitettavasti yksi nyky-Emmerdalen kirjoittamattomista säännöistä on se etteivät Dinglet joudu koskaan mistään vastuuseen ja että he ovat aina moraalisesti muita ylempänä. Muutamat heistä, Aaron ja Sarah eritoten, tuntuvat saavuttaneen liki jonkinlaisen pyhimyksen aseman. Voivat tehdä mitä hirveimpiä tekoja, mutta onnistuvat uhriutumaan tekojensa jälkeen joka kerta yhtä onnistuneesti.


    • Anonyymi

      Mitä järkeä on vaihtaa pelimerkit rahaksi ja sitten rahat poltetaan? Vai onko niin, että Aaron piti rahat itsellään ja poltti jotain muuta.

      • Anonyymi

        Miksi muuten se notski oli tynnytissä siinä tilanteessa?
        Onneksi oli vain feikkirahaa, minkä teitti tuleen.


    • Anonyymi

      .............Muutamat heistä, Aaron ja Sarah eritoten, tuntuvat saavuttaneen liki jonkinlaisen pyhimyksen aseman. Voivat tehdä mitä hirveimpiä tekoja, mutta onnistuvat uhriutumaan tekojensa jälkeen joka kerta yhtä onnistuneesti...........

      Ja mitähän hirveyksiä toi Sarah on Emmerdalessa tehnyt tähän mennessä (Suomen ajassa)?

      Itse en ole huomannut minkäänlaisia "hirveimpiä tekoja", ellei nyt sydänsairautta ja sydämensiirtoa lasketa hirveydeksi. Eikä Sarah niitäkään itse tehnyt.

      Jos uudemmissa jaksoissa (siellä monen teistä hehkuttamassa Englannin ajassa) jotain tekee, niin älkää tulko tänne Suomiketjuun sitä kertomaan!!!!

      • Anonyymi

        olipas taas avautuminen


    • Anonyymi

      Outoa, että Paddy ei huomannut heitä seuraavaa autoa, joka "liimaantui" perään Emmerdalessa ja ajoi perässä varsin lähellä. Jooh, on sellaisia autoja ajavia, jotka näkevät vain kapean sektorin eteenpäin. Mutta mieskuski...

      • Anonyymi

        Aaronilla ja Robertilla piti olla kova kiire Ranskaan, mutta siinä he joivat teetä majapaikassa kaikessa rauhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aaronilla ja Robertilla piti olla kova kiire Ranskaan, mutta siinä he joivat teetä majapaikassa kaikessa rauhassa.

        "Odottivat" poliiseja...


    • Anonyymi

      Onkohan Aaron vanhetessaan vähän paatunut, vai miksi nämä kuuluisat *aaronin kyyneleet* ei enää olleet niin vaikuttavia kuin joskus muinoin. Pikkusisko oli paljon tunteikkaampi.

      • Anonyymi

        Juu ei ole niin itkupilli kuin aikaisemmin. Aaronin posket ovat leventyneet, kiloja?


    • Anonyymi

      Rhonan ja Grahamin romanssi on ihan typerä. Kuinkahan moneen äipän sulhoon Leokin vielä joutuu totuttelemaan. Kun ei Rhona, tule kenenkään miehen kanssa toimeen, mutta ei osaa yksinkään olla. Eikä Grahamiakaan osaa kuvitella normaaliin suhteeseen kenenkään naisen kanssa. Saati lasten kanssa, muuttuvan mukavaksi sedäksi. Vaikka hänellä joskus raskaana ollut vaimokin on ollut. Mies on enimmäkseen kuvattu sellaisena, että nykyiset suhteet, esim. Meganin kanssa ja nyt Rhonan kanssa, ei tunnu kovin luonnollisilta. Miten jäyhä, ilmeetön, robottimainen mies, muka joidenkin naisten kanssa muuttuu yht´äkkiä romanttiseksi kukkia ja leivoksia ostelevaksi lällyksi? Miksi Graham ei pysy omana tönkkönä itsenään, kuten Cain. Ei Cainiakaan pehmitä ja muuta pehmoksi, oikeastaan mitkään tilanteet.
      Ei Grahamia osaa kuvitella muunlaisiin suhteisiin naisten kanssa, kuin Kim Taten rakastajaksi. Seksisuhteeseen, jossa ei kummallakaan ole minkäänlaisiamuita tunteita mukana.

      • Anonyymi

        Grahamin valloittava hymy=pelottava virnistys.


    • Anonyymi

      Ulkokuori pettää usein.
      Naapurin isäntä on just samanlainen kivikasvo kuin Graham. Pihalla lapsiensa läsnä ollessa on aivan eri ihminen. Huumoria, leikkii iloisesti lasten kanssa yms. En tiedä, minkälainen on vaimolleen (sisällä) kotioloissa, voi olla kultamussukkakin.

    • Anonyymi

      Olipas farssi tuo Chasin ja Marlonin vessaan jumittuminen. Marlon kävi välillä pikkusen koputtamassa ovea ja palasi panikoiden Chasin luokse.
      Ihmettelin, miten vaikuttaa vessasta päin oven aukaisemiseen, kun pubin puoleinen kahva irtosi.

      • Anonyymi

        Farssi jatkui vielä kun ratsuväki saapui paikalle. Toimettomana ja työkaluttomina höpisivät oven takana.


      • Anonyymi

        Marlonin paniikkinappula on herkässä.


      • Anonyymi

        Chasin kulmakarvat ohenivat synnytyksessä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chasin kulmakarvat ohenivat synnytyksessä...

        Chasin kuningatarmainen käytös ärsyttää, samoin kyllä Paddyn mateleminen ladyn edessä. Vauvalla, oliko nimi Eve, näytti olevan yhtä pyöreän pulska pää kuin Aaronillakin nykyään. Sisaruksia siis!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Chasin kuningatarmainen käytös ärsyttää, samoin kyllä Paddyn mateleminen ladyn edessä. Vauvalla, oliko nimi Eve, näytti olevan yhtä pyöreän pulska pää kuin Aaronillakin nykyään. Sisaruksia siis!

        Tänään Chasilla näytti olevan suurenpi vatsa kuin koko raskausaikana, voi kai sitten niinkin käydä
        Ihmetyttää tyttärelle annettu Eve-nimi. Muistaakseni Chasin suuri ja luultavasti ainut oikea rakkaus oli Carl King. Carl sitten petti Chasia Ednan sukulaisneitosen kanssa, joka oli nimeltään Eve. Seuraukset olivat siksi kohtalokkaat ja ikävät, että tuntuu vähän oudolta antaa tyttärelleen sama nimi.
        Sitte tämä Mandy ja poika farssi on kyllä niin huonosta satukirjasta vedettyä soopaa, pääsee ihan kärkisijoille kaikessa hölmöydessään.
        Onneksi on HALLOWEEN tulossa Emmedaleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään Chasilla näytti olevan suurenpi vatsa kuin koko raskausaikana, voi kai sitten niinkin käydä
        Ihmetyttää tyttärelle annettu Eve-nimi. Muistaakseni Chasin suuri ja luultavasti ainut oikea rakkaus oli Carl King. Carl sitten petti Chasia Ednan sukulaisneitosen kanssa, joka oli nimeltään Eve. Seuraukset olivat siksi kohtalokkaat ja ikävät, että tuntuu vähän oudolta antaa tyttärelleen sama nimi.
        Sitte tämä Mandy ja poika farssi on kyllä niin huonosta satukirjasta vedettyä soopaa, pääsee ihan kärkisijoille kaikessa hölmöydessään.
        Onneksi on HALLOWEEN tulossa Emmedaleen.

        Kuten todettua, Emmerdalen juonissa menneet asiat unohtuvat. Dinglet haluavat raamatullisia nimiä, kuten Eve (Eeva).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänään Chasilla näytti olevan suurenpi vatsa kuin koko raskausaikana, voi kai sitten niinkin käydä
        Ihmetyttää tyttärelle annettu Eve-nimi. Muistaakseni Chasin suuri ja luultavasti ainut oikea rakkaus oli Carl King. Carl sitten petti Chasia Ednan sukulaisneitosen kanssa, joka oli nimeltään Eve. Seuraukset olivat siksi kohtalokkaat ja ikävät, että tuntuu vähän oudolta antaa tyttärelleen sama nimi.
        Sitte tämä Mandy ja poika farssi on kyllä niin huonosta satukirjasta vedettyä soopaa, pääsee ihan kärkisijoille kaikessa hölmöydessään.
        Onneksi on HALLOWEEN tulossa Emmedaleen.

        Ihmettelin samaa, Chastityn isoa vatsaa. Kasvanut synnytyksen jälkeen...


    • Anonyymi

      Faithilla niin nopea muuttopäätös, etei tiedä mihin muuttaa muuttaessaan...

      • Anonyymi

        Faith No More.


    • Anonyymi

      Näitä Mandy, Vinny, punainen merenneito muita seikkailuja katsellessa, luntuvat kaikki `"uuno turhapuro" elokuvat ihan dokumenttiohjelmilta.

      • Anonyymi

        Kieltämättä Mandy-"poika" -tapaus on lapsellista käsikirjoitusta ja ohjausta. Mandyn yli-ilmeetkin ärsyttävät.


    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Mandy ylinäyttelee.
      Ja Charityn sotkeminen taas johonkin casino-juttuun Mandyn kanssa on vähän kaukaa haettu. Toson Dinglet tekee koko ajan jotain kepulijuttua.

      ja...Toisille jää vauvavatsa aika isoksi .

      • Anonyymi

        Milloinkahan Charity siellä kasinolla on duunaillut? Lähiaikoinako?


    • Anonyymi

      Ihan nyt viime viikolla näissä Suomen jaksoissa. Päässä oli pitkähiuksinen punainen peruukki. Teki yhteistyötä Mandyn ja Vinnien kanssa. Vinnie laski kortteja pakussa ja antoi ohjeita Charityn oli korvanappiin. Ikävä kyllä korvanappi tippui drinkkilasiin jolloin Mandy laukaisi palohälyttimet. Charity voitti ison potin, keräsi siinä hässäkässä pelimerkit ja Mandy käänsi baaritiskin takaa lisää fyrkkaa.

      • Anonyymi

        Kysyjä kysyi, milloin 'sarjan juonessa' nuo kasinotapahtumat ovat olleet. Ei sitä, milloin näytettiin meille. Eiköhän me sarjaa seuraavat tiedetä, mitä kasinolla tapahtui (selostuksesi).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysyjä kysyi, milloin 'sarjan juonessa' nuo kasinotapahtumat ovat olleet. Ei sitä, milloin näytettiin meille. Eiköhän me sarjaa seuraavat tiedetä, mitä kasinolla tapahtui (selostuksesi).

        Samaa itsekin ajattelin kysytyn. Milloin se tapahtui ns. Emmerdale-ajassa eikä sitä milloin meille näytettiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa itsekin ajattelin kysytyn. Milloin se tapahtui ns. Emmerdale-ajassa eikä sitä milloin meille näytettiin.

        Tätä asiaa juuri kysyin. Ehkä se vielä jotenkin selviää, nyt ainakin jäi kysymysmerkiksi ainakin itselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä asiaa juuri kysyin. Ehkä se vielä jotenkin selviää, nyt ainakin jäi kysymysmerkiksi ainakin itselle.

        Missä ihmeen Emmerdale-ajassa?
        Eikö se Emmerdale aika ole just se mikä jakso kulloinkin eri puolilla maailmaa näkyy?

        Mitä väliä sillä katsojalle on varastiko Mandy ja Vinnie ( Charity) merkit vuosi tai puoli vuotta sitten? Niillähän oli saalis kokonaisuudessaan tallella kun noi kaksi tulivat pakoreissulle Marlonin riesaksi. Siinähän ne tuskailivat moneen otteeseen miten saisivat pelimerkit vaihdettua fyrkaksi. Aika outoa olisi jos Mandy olisi vuosikausia pelimerkkejä hautonut kassissaan.
        Varastettu mitkä varastettu ja kiinni siitä jääty.
        Jos varkaudesta olisi vaikka 2 vuotta niin miten se kasinonpitäjägansteri osasikin just silloin Emmeriin tulla Mandya kovistelemaan asiasta, eli viime viikolla tätä meidän Suomen aikaa :) . Kai se olisi jo aiemmin kysellyt naisen ja rahojensa perään.

        Vink vink; Vinnie oli ihan oman ikäisensä siinä kasino-episodissa. Sehän ei ole vielä edes täysi-ikäinen. Samat silmälasit, tasan sama naama. Ei ollut ainakaan nuorennettu :).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä ihmeen Emmerdale-ajassa?
        Eikö se Emmerdale aika ole just se mikä jakso kulloinkin eri puolilla maailmaa näkyy?

        Mitä väliä sillä katsojalle on varastiko Mandy ja Vinnie ( Charity) merkit vuosi tai puoli vuotta sitten? Niillähän oli saalis kokonaisuudessaan tallella kun noi kaksi tulivat pakoreissulle Marlonin riesaksi. Siinähän ne tuskailivat moneen otteeseen miten saisivat pelimerkit vaihdettua fyrkaksi. Aika outoa olisi jos Mandy olisi vuosikausia pelimerkkejä hautonut kassissaan.
        Varastettu mitkä varastettu ja kiinni siitä jääty.
        Jos varkaudesta olisi vaikka 2 vuotta niin miten se kasinonpitäjägansteri osasikin just silloin Emmeriin tulla Mandya kovistelemaan asiasta, eli viime viikolla tätä meidän Suomen aikaa :) . Kai se olisi jo aiemmin kysellyt naisen ja rahojensa perään.

        Vink vink; Vinnie oli ihan oman ikäisensä siinä kasino-episodissa. Sehän ei ole vielä edes täysi-ikäinen. Samat silmälasit, tasan sama naama. Ei ollut ainakaan nuorennettu :).

        Jos sulle ei ole väliä, niin monelle muulle voi olla. Kaikki eivät ole kuin sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä ihmeen Emmerdale-ajassa?
        Eikö se Emmerdale aika ole just se mikä jakso kulloinkin eri puolilla maailmaa näkyy?

        Mitä väliä sillä katsojalle on varastiko Mandy ja Vinnie ( Charity) merkit vuosi tai puoli vuotta sitten? Niillähän oli saalis kokonaisuudessaan tallella kun noi kaksi tulivat pakoreissulle Marlonin riesaksi. Siinähän ne tuskailivat moneen otteeseen miten saisivat pelimerkit vaihdettua fyrkaksi. Aika outoa olisi jos Mandy olisi vuosikausia pelimerkkejä hautonut kassissaan.
        Varastettu mitkä varastettu ja kiinni siitä jääty.
        Jos varkaudesta olisi vaikka 2 vuotta niin miten se kasinonpitäjägansteri osasikin just silloin Emmeriin tulla Mandya kovistelemaan asiasta, eli viime viikolla tätä meidän Suomen aikaa :) . Kai se olisi jo aiemmin kysellyt naisen ja rahojensa perään.

        Vink vink; Vinnie oli ihan oman ikäisensä siinä kasino-episodissa. Sehän ei ole vielä edes täysi-ikäinen. Samat silmälasit, tasan sama naama. Ei ollut ainakaan nuorennettu :).

        Helpottiko avautumisesi oloasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tätä asiaa juuri kysyin. Ehkä se vielä jotenkin selviää, nyt ainakin jäi kysymysmerkiksi ainakin itselle.

        Olisi kannattanut katsoa tarkemmin, niin olisi se selvinnyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä ihmeen Emmerdale-ajassa?
        Eikö se Emmerdale aika ole just se mikä jakso kulloinkin eri puolilla maailmaa näkyy?

        Mitä väliä sillä katsojalle on varastiko Mandy ja Vinnie ( Charity) merkit vuosi tai puoli vuotta sitten? Niillähän oli saalis kokonaisuudessaan tallella kun noi kaksi tulivat pakoreissulle Marlonin riesaksi. Siinähän ne tuskailivat moneen otteeseen miten saisivat pelimerkit vaihdettua fyrkaksi. Aika outoa olisi jos Mandy olisi vuosikausia pelimerkkejä hautonut kassissaan.
        Varastettu mitkä varastettu ja kiinni siitä jääty.
        Jos varkaudesta olisi vaikka 2 vuotta niin miten se kasinonpitäjägansteri osasikin just silloin Emmeriin tulla Mandya kovistelemaan asiasta, eli viime viikolla tätä meidän Suomen aikaa :) . Kai se olisi jo aiemmin kysellyt naisen ja rahojensa perään.

        Vink vink; Vinnie oli ihan oman ikäisensä siinä kasino-episodissa. Sehän ei ole vielä edes täysi-ikäinen. Samat silmälasit, tasan sama naama. Ei ollut ainakaan nuorennettu :).

        Täti tomera on tehnyt paluun...


    • Anonyymi

      Mandyn ja Vinnyn kuiskuttelu keskenään muiden huoneessa ollessa, ovat tosi lapsellinen kuvio. Aivan kuin tehtäisiin lapsille.

      • Anonyymi

        Tuntuu joskus että kirjoittajat ja tuottajat keksivät näitä älyttömyyksiään aika kekkulissa. Silloinhan kaikki ideat tuntuvat tosi hauskoilta, ainakin omasta mielestä.
        Katsojien aliarvioimista ja itsekritiikki tuntuu täysin puuttuvan. Lapsellista täyttä soopaa, luulisi hävettävän ja itseäänkin ihmettelevän että mitä sitä tuli taas keksittyä. Ihmetyttää, tälläiseksikö ennen hyvä Emmerdale on muuttunut.-


    • Anonyymi

      Olikos tuo nyt sitten Robertin viimeinen jakso tänään? Tuntui jotenkin niin lopullisilta nuo hyvästit. Pahalta tuntuu myös kun yksi viimeisistä aidoista Sugdeneista poistuu sarjasta.

      • Anonyymi

        Eikös Victoria ole kanssa aito Sugden?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös Victoria ole kanssa aito Sugden?

        Kirjoitti, että yksi viimeisistä. Ei viimeinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitti, että yksi viimeisistä. Ei viimeinen.

        Kuka muu Victorian ja Robertin ohella on vielä Sugden?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka muu Victorian ja Robertin ohella on vielä Sugden?

        Kysymykseesi vastaus; Diane on Sugden, mutta vain avioliiton kautta.
        Muuten. Victoria taitaa olla nykyisin Barton?
        Ovatko Robertin lapsi ja Victorian tuleva lapsi aitoja Sugdeneita eli miten määritellään aito Sugden?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysymykseesi vastaus; Diane on Sugden, mutta vain avioliiton kautta.
        Muuten. Victoria taitaa olla nykyisin Barton?
        Ovatko Robertin lapsi ja Victorian tuleva lapsi aitoja Sugdeneita eli miten määritellään aito Sugden?

        Annien ja Jacobin lapsenlapsenlapsia molemmat - 100% aitoja Sudgeneita. Vaikka Sebin sukunimi taitaakin olla White.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annien ja Jacobin lapsenlapsenlapsia molemmat - 100% aitoja Sudgeneita. Vaikka Sebin sukunimi taitaakin olla White.

        Kiva että päätit kuka on se oikea.


    • Anonyymi

      Ainakin alenevassa polvessa Sugden. löytyy samaa DNA:ta.

    • Anonyymi

      Muistattehan että nättipoika Joe, se joka riiasi Debbietä tässä taannoin oli Rachelin poika ja Rachel oli Joe Taten tytärpuoli. Eli Robertin ja Victorian sedän vaimon tytär. Joen isähän oli taas Kimin ex-miehen poika eli Jamien velipuoli.
      Menikö oikein?

    • Anonyymi

      Hups siis JOE SUGDENIN ei Taten, Sorry.

      • Anonyymi

        Monivaiheisesti kerrottu... Alkuperäisen viimeisellä Joella tarkoittanet Joe Tatea . Pitääpä tarkistaa.


      • Anonyymi

        Hyvin selvitetty!
        Ei liity suoranaisesti tähän, mutta Joe Tate ei siten ole aito Sugden...


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe