Aihe

KIRKKO on kitupiikki-varas

Anonyymi

KIRKKO! Missä viipyy omaisuuteni takaisin? Se maksaisi teille vain n. 15,90€ per pappi ja 6 kpl piispoja, jotka jättivät meidät hengenhätään ja vaaroihin yksin.

Tai sitten 1,65 € per Kirkon työntekijä, ja kaikki tämä vain kertaluontoisena suorituksena.

Myös evidenssini TUHOAMINEN oli anteeksiantamatonta. Menitte hävittämään kaiken todistusaineistoni sen jälkeen, kun olin teille TASAN TARKKAAN tehnyt kirjallisesti selväksi moneen kertaan, kuinka elintärkeä aineisto se on ja miltä välttyisin sen avulla: kalliista oikeudenkäyntikuluista ja korvausvaatimuksilta, jotka myös olisivat hintavat. Menitte silti, siitä huolimatta tämän TIEDON jälkeen hävittämään, TUHOAMAAN evidenssini.

Että ne rahani, omaisuuteni ja evidenssistäni kirjallinen TODISTUS, kiitos TAKAISIN!

1

<50

  Vastaukset

  • Kirkon on TURHA sanoa koskaan, että se on auttanut minua ja läheistänikään koskaan, hädässä nyt ainakaan. Eivät paria ensimmäistä kertaa lukuunottamatta enää IKINÄ vastanneet mihinkään HÄTÄhuuto-viesteihin, vaikka jätin heille soittopyyntöjä.

   EI ole auttamista, kun ei vastata, vaan jätetään yksin Jumalien Käsiin ja epätietoisuuteen kiinnostiko Kirkkoa koskaan kohtalomme. Ei ole auttamista, että Jumalalta pyydetään mutta jätetään yksin helvettiä, yksiä pahimpia kohtaloita, kärsimään. Kirkko tiesi näistä hornistamme, heille kerrottiin kaikki puhepostiviesteissä, jotka Kirkko on kaiken lisäksi meni tuhoamaan, myös ainoan olemassaolevan evidenssini.

   Tämän evidenssin puuttuessa voi olla, että menetän miljoonia euroja, sattuu olemaan yhdet halutuimmat kirjan/elokuvan ideat. Kirkolle kerroin viestien olevan sitten myös evidenssejä, jos minulle sattuu jotain. Olisi voinut olla kohtalokasta minulle, kun ne ovat puuttuneet: kyseessä oli setup:ien ajaminen, järjestäminen kohdalleni Ylhäältä Käsin. Olisin voinut joutua helv. vaikeuksiin, kun ne puuttuvat.

   Kirkko järjestäen toimii Väärin, jättää tekemättä Oikein eikä sitä heilauta edes ihmisen ihmeell. äkillinen ja järkyttävän iso solukatokaan. Että sell. KIRKKO! Ei vastausta edes siihen asiaan, se on todistettu!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   690
   10522
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6643