ruokakassit meillekin!

Anonyymi

Haluaisin yläsatakuntaan selvityksen miksi Parkanon kaupunki ei anna ruokakasseja KAIKILLE joiden lapset kotiopetuksessa????????? Wilmaan tuli viesti että päivän lounasta voi hakea erityishakemuksella ja sitten se tuotaisiin kotiin mutta viestistä kyllä sai sellaisen käsityksen että sitä hakee vain köyhät ihmiset joilla haasteita muuten saada lapsille ruokaa järjestettyä! Törkeästi muotoiltu viesti. Lukekaa!

Uskovaiset köyhät ja ykdinhuoltajat vaan saa hakea jos kehtaavat. Niin siinä luki.

12

1399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saisihan kaikki lapset koulussakin ruuan, jos olisi koulua. Miksei sitten kaikki lapset saisi kotiopetuksessakin? Onhan tämä aika epätasa-arvoista kohtelua. Nooo, kaupunki säästää tässäkin varmaan muutaman euron, niin saa maksettua palkan kaikenlaisille jonninjoutaville viranhaltijoille.

    • Anonyymi

      Kepulaisilla on pakastimet täynnä herkkuja, hätäapu on tarkoitettu vähävarattomille?😷😷😷

    • Anonyymi

      Multa jäi ainakin hakematta ruoka-avustus juurikin siksi että wilma-viestin perusteella leimattiin heti köyhäksi sossun kasvatiksi, vaikka näin ei ole! Tarve olisi silti mutta viestin perusteella tuli niin paska fiilis että jää hakematta!

      • Anonyymi

        No millainen se viesti oli? Laittakaa sanasta sanaan tänne, että muutkin näkee.


    • Anonyymi

      Olisitte vaan kaikki hakeneet ruoka-avustusta, varmaankaan keneltäkään sitä ei olisi kielletty. Lakatkaa aikuiset ihmiset valittamasta.

    • Anonyymi

      Minusta ei lihava tarvi mitään ruokakassia koska voi käyttää omia rasva varastoja
      jonkin aikaa.

    • Anonyymi

      Kyllä sen niin pitäis olla, että se ruoka kuuluu kaikille tai ei kenellekään. Ei koulussakaan jätetä osaa mukuloista ilman ruokaa. Ehtoja milloin ruokaan on oikeutettu oli 3 ja senkin vielä päättää sivistyslautakunta ja sosiaalitoimi. Taitaa vielä lasu asiakkaat saada ilman hakemusta automaattisesti.

      • Anonyymi

        Kiteytit hyvin tämän. Saa ikuisen leiman otsaansa jos tota hakee noilla perusteilla. Kiitos ei vaikka tarve kova olisi.


      • Anonyymi

        Tämän voisi nyt joku valitsemamme kunnanvaltuutettu ottaa omalle sydämelleen ja hoitaa asian kuntoon meidänkin kaupungissa, mutta ei!
        Unohdetaan nyt ne sosiaalitanttojen sekottaminen tähän kun perheillä on oikeasti hätä!


    • Anonyymi

      Ne jotka tarvitsivat, ilmeisesti saivat kassinsa.

      Perusopetus jatkuu lähiopetuksena torstaina 14.5 noin reippaan viikon kuluttua, mikä aiempiin tämän kevään turvatoimenpiteisiin nähden vaikuttaa uutisointiin viitaten huolestuttavalta koululaisen vanhempana.
      Lasten ja nuorten kerrotaan olevan turvallista kokoontua yli kymmenen hengen tilaisuuksiin useiden tuntien ajalle kouluihin ja sieltä sitten edelleen koteihin. Kuitenkaan muualla he eivät ilmeisesti saa edelleenkään kokoontua vastaavalla tavalla?

      Itselle tuli Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen julkaisuista- sekä julkisuudessa käyttämistä puheenvuoroista mielikuva, jonka mukaan lapset ja nuoret tartuttaisivat toisiinsa ja/tai aikuisiin koronaviruksen vain erittäin harvinaisissa tapauksissa. Edelleen lapsilla todetut harvinaiset koronavirus infektiotapaukset olisivat hyvin lieviä?

      Varmasti THL:n henkilöstöllä on paras mahdollinen tieto aiheesta, ehkä lapset ja nuoret eivät levitä normi flunssan tavoin tätä sairautta niin opettajiin kuin monissa kodeissa oleviin riskiryhmäläisiin.
      Olin yllättynyt miten nopeasti ja kiitettävästi opettajat onnistuivat saamaan aikaan toimivan etäopetuksen, toivottavasti eivät uuvu taakkansa alle tai sairastu tämän uuden muutoksen myötä.
      Suuri kiitos opettajille ja maassamme virusta vastaan kamppailevalle hoitohenkilökunnalle.

      3.5 Uuden Suomen kirjoituksessa HUSin apulaisylilääkäri, joka johtaa epidemiologista yksikkö kertoo;
      ”Tämä virus on ollut meillä Suomen olosuhteissa vasta runsaat sata päivää, se on lyhyt aika. Koko ajan saamme lisää tietoa viruksen leviämistavasta ja sen aiheuttamasta taudista. Nyt esimerkiksi tiedetään, että virus voi aiheuttaa aivoveritulppia ja laskimopuolen veritulppia nuoremmillekin”.

      Toivoisin THL:lta nykyistä avoimempia arvioita julkisuudessa viruksen arvioidusta käyttäytymisestä ja sitä kautta ehkä myös v a s t u u n k a n t o a heidän tutkimuksiinsa perustuvien torjuntatoimenpiteiden vaikuttavuudesta.
      Mikäli tartunnat lähtevät leviämään aiheuttaen nykyistä laajemmin vakavia sairastumisia ja kuolemantapauksia, järkytys iskee koko voimallaan kuitenkin.

      Jos pandemian torjunta edellyttää nykyistä kattavampaa sairastuvuutta ja sitä kautta ehkä huomattavia määriä tehohoitoa tarvitsevia sekä kuolemia yhteiskunnassamme, pitäisi se pystyä sanomaan kaikkien ymmärtämällä tavalla.
      Saamme lukea median välityksellä järkyttäviä sairastumiskertomuksia heiltä, jotka ovat vakavasti sairastuneet ja toisaalta taas työporukoilta ja kauppareissulla kuulee vähätteleviä kannanottoja, joista voi päätellä ettei välitetä vaikka tartutettaisiin omalla välinpitämättömällä käyttäytymisellä toisiin vakavaan sairastumiseen johtava infektio.

      https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19#lapset

      https://valtioneuvosto.fi/documents/10616/22150002/Muistio THL STM 280420.pdf

      Pidetään huoli toisistamme huolehtimalla oma osuutemme niin hyvin kuin osataan ja pystytään.

      • Anonyymi

        Vaikeeta siltä taudilta varmaan on suojautua, mut kai ny jokainen huolehtii kauppareissuillaan omasta hygieniastaan ainaski sen verran ettei tartuta ja levitä omia pöpöjään toisiin.
        Ne ohjeet jotka on annettu henkilökohtaiseen hygieniaan ja käyttäytymiseen liittyen pitäis varmaan jokaisen ottaa ihan vakavissaan.
        Vaikkei niin ittestä ymmärrettäisi välittää, niin riskiryhmäläisiä ja työssäkäyviä pitäis ymmärtää ajatella. Työssäkäyvät pitää tän maan pystys nyt niinku aina ennenkin, ovat edellytys myös terveydenhoitojärjestelmämme ylläpidolle ja aikanaan sitte talouden elpymiselle.
        Kaikkia meitä tarvitaan hoitaan omaa osuuttamme.


    • Anonyymi

      Veronmaksajat ovat aina tulleet kalliiksi yhteiskunnalle syystä että yhteiskunta tukee työntekoa 80 prosenttisesti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      80
      4345
    2. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      29
      3214
    3. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3132
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      51
      2957
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2895
    6. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      321
      2666
    7. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      42
      2613
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      234
      2327
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      25
      2156
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      45
      2087
    Aihe