Karppi- sarja

Anonyymi

Ärsyttääkö muita tämän Karpin kovisrooli? Itsellä vaan ei kiinnosta enää lainkaan seurata tätä ilmeetöntä ja mitäänsanomatonta palkittua näyttelijää (!?). Ja se mutina, kun vuorosanoista ei saa selvää ilman, että piti kääntää volyymit täysille. Luulin, että Laura Birn oli ainutlaatuinen mutisija, mutta erehdyin. Kuuluuko se jotenkin nykyaikaan?

21

3672

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Samaa mieltä, en saa mitään selvää Pihla Viitalan muminasta ja sarjassa toistetaan sanaa okey koko ajan.

    • Joo minusta on erikoista että tämä ylistetty nais näyttelijä on huono ulosanti,vai kuuluuko rooliin olla tuppisuu,pitää olla ääni täysillä että kuulee mutinan,sääli.

    • Anonyymi

      Suomessa ei vissiin osata äänitystekniikkaa, on nähty nämä sorjoset ja muut, kaikissa samaa muminaa.

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Laura oli semmonen, että sen puheesta ei kyllä saanut selvää. Miksi Karpin pitää höösätä takki auki vai kuuluuko se näissä poliisisarjoissa olla ja matkia ulkolaisia poliisisarjoja.

    • Anonyymi

      Nämä molemmat edellä mainitut naisnäyttelijät ovat joka roolissa samanlaisia, yksi ilme ja suu ei juurikaan liiku, vähän mutisevat jotain käsittämätöntä huulien raosta, en pysty katsomaan mitään, missä nämä mumisijat on!

    • Anonyymi

      Viitala on Suomen yliarvostetuin "näyttelijä". Kaikissa rooleissa yksi ja sama ilme huulet tötteröllä ja ulosanti surkeaa muminaa. Sääli sinänsä, kun tässä sarjassa olisi ollut potentiaalia harvinaisen hyvään suomalaiseen tuotantoon, mutta ei sitä pysty katsomaan tuon Viitalan takia.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä👍


    • Anonyymi

      En tiedä onko vika käsikirjoituksessa, näyttelijöissä vai molemmissa, mutta värittömäksi jää Karpin hahmot. Aina välillä sivutaan Karpin perhe-elämää pojan kanssa jolla tuntuu olevan omiakin vaikeuksiaan (no äitiä ei taida kotona näkyä edes nukkumassa). Tätäkään ei mitenkään kehitellä, Karppi vaihtaa muutaman sanan kotona piipahtaessaan tai huikkaa puhelimeen "nuku hyvin kulta" ja menee tutimaan toimistolle...? Ja Karpin taistelupari tuntuu vaan ajelevan bemarillaan päämäärättömästi sinne tänne. Sorjonenkin oli aika epätasainen ja -uskottava, mutta ainakin hahmoilla oli hieman enemmän luonnetta.

      Juonen käänteet on tässäkin sekavia ja epäuskottavia. Lisäksi monessa yksityiskohdassa on omituista kökköilyä (ihmetyttää eikö ole konsultoitu asiantuntijoita esim. poliiseja, vaikka muutama poliisi kyllä taitaa vilahtaa lopputeksteissä):
      - 1. kaudella muistaakseni Karppi ampui yhden (varoitus?)laukauksen roistoa kohti ja jäi sen jälkeen komentoja huudellen osoittelemaan pyssyllä. Aseen luisti vaan oli taka-asennossa, ja jokainen pistooleja tunteva tietää, että siinä ei silloin ole panoksia eli ihan turhaa uhkaili (näyttelijälle ei kai uskallettu antaa kuin yksi paukkupatruuna tai muut oli jo käytetty harjoitusotoksiin)
      - Moneen paikkaan pitää ajella pillit soiden ja siniset valot vilkkuen, vaikkei siihen edes olis oikein syytä, mutta vissiin näyttää hyvältä. Ja silloinkin kun yritetään yllättää rikollinen niin kannattaako tätä varoittaa tulosta?
      - Karppi lähtee yksin seuraamaan epäiltyä, hortoilee pimeässä rakennuksessa, ammuskelee turhaan (peilikuvaansa!) eikä missään vaiheessa taida ilmoittaa olevansa poliisi. Ei vaikuta oikein ammattitaitoiselta lainvalvojalta
      - Silloinkin kun hämäriä taloja tutkitaan parin kanssa niin totta kai hajaannutaan ja heilutaan taskulampun kanssa (sekinhän näytti hyvältä jo X-fileissä) - siinä vaan on helppo maali aseistautuneelle pahikselle
      - Huumekuriirit istuu taksin takapenkillä ja auton sisältä kuvatussa otoksessa nainen on oikealla. Kun auto pysähtyy, niin nainen nouseekin vasemmasta ja mies oikeanpuoleisesta ovesta...

      Vastaavia hupaisia hetkiä tässä sarjassa kyllä riittää, joten oikeastaan ihan näiden bongailun takia tulee katsottua. Ja tätä sitten nähtävästi on onnistuttu myymään ihan ulkomaillekin?

      • Anonyymi

        Tuoreimmassa jaksossa sai taas nauraa: Karppi pareineen pakeni ammuskelijaa hylättyyn vankilaan ja löysi lopulta hylätyn helikopterin. Päättivät tietysti lähteä lentämään sillä, koska luonnollisesti se oli tankattuna ja lentoonlähtökunnossa ja Karpin pari osasi lentää/opetteli lentäessään!!! Hätätilan tullessa lateli sitten vielä sujuvasti radioon maydayn kopterin kutsukoodeineen ja tarkoilla koordinaateilla. Joo-o, tosi uskottavaa... melkosia ihmemiehiä ja -naisia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuoreimmassa jaksossa sai taas nauraa: Karppi pareineen pakeni ammuskelijaa hylättyyn vankilaan ja löysi lopulta hylätyn helikopterin. Päättivät tietysti lähteä lentämään sillä, koska luonnollisesti se oli tankattuna ja lentoonlähtökunnossa ja Karpin pari osasi lentää/opetteli lentäessään!!! Hätätilan tullessa lateli sitten vielä sujuvasti radioon maydayn kopterin kutsukoodeineen ja tarkoilla koordinaateilla. Joo-o, tosi uskottavaa... melkosia ihmemiehiä ja -naisia!

        Niin..... mitä juonenkulku erosi Mission impossible mahdottomuuksista. Se kuuluu asiaan.


      • Anonyymi

        Näitä virheitä olen itsekin huomannut sarjassa, vaikka muuten kyllö tykkään sarjasta paljon. Huvittavaa oli myös mopoauto kohtaus jossa karppi lähtii ajamaan mopoautoa. Mopoauto oli aixam, mutta sisäkohdat oli kyllä kuvattu chatenet ch26 mallisessa mopoautossa. Helposti tunnista kun mopoautot on tuttuja. Karpin kaverin harvinaisessa bemarissa välkkyy myös vilkku välillä katolla, seuraavassa kuvakulmassa sisällä ja sitten vilkku onkin jo kokonaan kadonnut.


    • Anonyymi

      Ihan karvat nousee iholla pystyyn, kun katsoo tätä sarjaa. On se niin lapseliista touhua, mennään tyhjään vankilaan pakoon ja piiloon. Huhhuh.

    • Anonyymi

      Nostan hattua sille myyntimiehelle, joka sai tämän roskan myytyä Netflixille.

    • Anonyymi

      Onko sitten niin, että halvalla ja nopeaa pitää saada jotain kyhättyä.
      Onneksi on ollut muita hyviä pohjoismaisia ja englantilaisia rikossarjoja, joissa ei vähätellä katsojaa.

      • Anonyymi

        Vaan sehän siinä onkin että tähän on kai käytetty aika lailla massiakin. Luulis että sillä ois saanu ees vähän uskottavamman tarinan. Pätkittäin kyllä ihan komeaa höyryävää pakkasmaisemaa, jospa se on riittänyt ulkomaille eksoottisena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaan sehän siinä onkin että tähän on kai käytetty aika lailla massiakin. Luulis että sillä ois saanu ees vähän uskottavamman tarinan. Pätkittäin kyllä ihan komeaa höyryävää pakkasmaisemaa, jospa se on riittänyt ulkomaille eksoottisena.

        Niin, ehkä luotettu liikaa " rekvisiittaan" ja varsinainen tarina ja näyttelijätyö jäänyt sivuseikaksi.


    • Anonyymi

      Puhumattakaan itse sarjan lopusta...aivan huuhaata, että pormestari pystyy selviämään useista murhista edes ilman syytettä ja välityönään työntää vielä miehen mereen kuolemaan, joka puolella isoja laivoja ja liikennettä ja kukaan ei näe!! No, valistunut arvaukseni on, että tulee kolmas tuotantokausi, että saadaan pormestarikin satimeen. Joku jo mainitsikin sen helikopterin, se oli kyllä täyttä timanttia :)) Siitä vaan ensikertaa puikkoihin ja komeasti pimeälle yötaivaalle, liekö sitten BMW:n tekniikka, niin oli tuttu sillätavoin.

    • Anonyymi

      Selvä kopio Silta sarjasta, Saga Noren oli kuitenkin parempi. Tuli katsottua kaikki jaksot, mutta Karppia ainoastaan mainospätkät.

    • Anonyymi

      Eniten huvittaa aina näissä kovistelu sarjoissa se, että naisille ei ole edes opeteltu miten asetta pidetään kädessä. Se on aina kuin pottunuija jolla söhitään.

      Yleensäkin kun action kohtauksia katsoo niin, tilanne on päällä mutta uhan tehosteeksi tarjotaan aina latausliikettä. Tulee aina nauru kun mieleen pistää, että nytkö vasta pyssyäs lataileen alat

      • Anonyymi

        Joo, totta, monessakin filmissä on ammuskelutilanteita joiden keskellä pistoolilla tai haulikolla uhkaileva sankari/pahis tehostaa uhkausta aivan ylimääräisellä latausliikkeellä :)

        Usein (nais?)näyttelijä taitaa myös räpsäyttää silmiä asetta laukaistessaan, mikä ei sekään välttämättä lisää roolihahmon uskottavuutta kokeneena aseenkäsittelijänä.


    • Anonyymi

      Toi mutina ei ole pelkästään suomalaisten näyttelijöiden juttu. Monet eurooppalaiset nuoret tv-näyttelijät mutisevat roolisanansa. Kuulemma johtuu siitä etteivät enää näyttele harjoitusaikana teattereissa (eivät siis opi äänenkäyttöä) ja teatterikouluissa on vähennetty ellei kokonaan lopetettu äänenkäytön opetus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1937
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1682
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1604
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1515
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1435
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe