Diktaattorien aborttilinjaukset ja Decree 770

Diktaattorit on aina yrittäneet saada naiset pois päätöksenteosta pakottamalla naiset tuottamaan tykinruokaa ja ilmaista tai halpaa työvoimaa, orjia jne, muttei lainkaan hyvinvointia tai ihmisoikeuksia tai yksilönvapauksia. Minusta on jotenkin huvittavaa joskin karmaisevaa, kun joillakin abortinvastustajilla on ihan samanlaiset elämänarvot ja idealismi kuin näillä persoonallisuushäiriöisillä ja suuruudenhulluilla diktaattoreilla. Pitä olla vieläpä varovainen, että puhuu m i e h i s t ä, sillä jos mainitsee jonkun ikävän asian yhteydessä sanan "mies" niin syyllistyy palstan abortti- ja kyykytysasiamiehen mielestä miesvihaan, ja miesten alistamiseen. "Mies" on siis ilmeisen kiellettyä tabusanastoa, kun puhutaan poliittisesta historiasta? ;))

Anyway. Ihan suoraan kuin jostain uusnatsien tms diktaattorien ohjekirjasta on nämä kansalaisaloitteet, jota tällä forumilla aktiivisesti naisia solvaava henkilö pari vuotta sitten tehtaili. Tässäpä uusille lukioille:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/12502817/kysymyksia-ehkaisy--ja-aborttikieltokansalaisaloitteista

Lyhyesti hän haaveili että Suomessa ehkäisy kielletään, abortit kielletään (ja samalla täysin epäjohdonmukaisesti) miehet päättämään abortista sekä naisille määrättävä lapsettomuusvero. Nettikommenteissa tuli sitten näitä naisten vaginoiden valvontakomiteoiden perustamiskehotuksia tähän tyyliin:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5919990/kunnassasi-alkaa-aborttien


Ihanteellinen yhteiskuntamalli siis tätä perua:

"Kommunistinen hallinto päätti, että Romanian väestö olisi nostettava 23-30 miljoonaan ja lisääntyminen oli jokaisen naisen velvollisuus. Vuonna 1966-67 tämä sinetöitiin "Decreței 770” -asetuksella , jonka allekirjoitti Ceausescu. Tämä sisälsi mm. että abortti, perhesuunnittelu ja seksuaalikasvatus oli käytännössä julistettu laittomaksi ja lapsettomat joutuivat maksamaan rangaistusveroa. Ehkäisyvälineet katosivat kauppojen hyllyiltä ja kaikki naiset joutuivat kuukausittaisiin gynekologisiin tarkastuksiin. Havaitut raskaudet seurattiin syntymään asti ja salainen poliisi piti silmällä naisia.

en.wikipedia.org/wiki/Decree_770

Lapsettomuusvero oli raskas taakka köyhille ja kaikki yli 25-vuotiaat naimattomat ja varattomatkin olivat velvollisia maksamaan sitä. Ehkäisyvälineitä tuotiin maahan salaa eikä tavallisella kansalla ollut niihin varaa mustan pörssin kovien hintojen takia. Syntyvyys nousi rajusti ja tämän seurauksena köyhyys räjähti ja ihmiset hylkäsivät pakon edessä synnytetyt lapset lastenkoteihin epäinhimillisiin olosuhteisiin"

On ollut pakko epäillä, että nämä on ihan oikeasti parodiaa ja vitsejä, mitä noi Paasivirrat ja Sakarias Lehtomäet, Siittiöasiamiehet ja muut iloksemme tehtailee. Sitten taas tajuaa, että ei hitto, moisia tyyppejä on oikeasti olemassa. Inhottavalle Realistille vinkkinä, että olet päässyt tohon ilmattaressa olevaan kuvakaappaukseen mukaan. :)))

www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

8

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nyt nämä tulee tuplana. Postaamisessa on jotain ongelmaa.

  • Anonyymi

   Naisten on syytä olla valveilla. Näitä diktaattorikandeja riittää, millon uskonnon milloin henkilökultin nimeen.

   • Anonyymi

    Jep. Erityisesti Yhdysvalloissa fundamentalistikristityt havittelevat maan muuttamista totalitääriseksi teokratiaksi. Erityisesti Discovery Institute pyrkii aktiivisesti ajamaan tätä valhepropagandallaan. Onneksi esimerkiksi Professor Dave on debunkannut monia näistä propagandanlevittäjistä.


  • Anonyymi

   Se mikä on ihmisen kehon rajojen sisällä ei voi kuulua kellekään muulle, toiselle ihmiselle tai valtiolle. Muutoin tältä henkilöltä joudutaan poistamaan itsemääräämisoikeus.

   • Anonyymi

    Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.

    "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

    Mutta mielipiteestä riippuu?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

    Mutta mielipiteestä riippuu?

    Sinun mielestäsi ilmeisesti?


  • Anonyymi

   Se mikä on ihmisen kehon sisällä on hänen oma asia ja oman päätösvallan alla. Abortinvastustaja ja diktaattori haluaa omistaa naisen kehon. Ja varata miehille vaginan käyttöoikeuden naista kuulematta, tämä on törkein ihmisoikeusrikkomus. Abortinvastustaja on naisen suurin hengen ja terveyden uhka ja tyttöjen oman kehon oikeuden ja seksuaalioikeuksien uhkaaja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   1997
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1774
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   117
   1288
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1014
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   134
   967
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   88
   920
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   751
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   738
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   713
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   683
  Aihe