Diktaattorien aborttilinjaukset ja Decree 770

Diktaattorit on aina yrittäneet saada naiset pois päätöksenteosta pakottamalla naiset tuottamaan tykinruokaa ja ilmaista tai halpaa työvoimaa, orjia jne, muttei lainkaan hyvinvointia tai ihmisoikeuksia tai yksilönvapauksia. Minusta on jotenkin huvittavaa joskin karmaisevaa, kun joillakin abortinvastustajilla on ihan samanlaiset elämänarvot ja idealismi kuin näillä persoonallisuushäiriöisillä ja suuruudenhulluilla diktaattoreilla. Pitä olla vieläpä varovainen, että puhuu m i e h i s t ä, sillä jos mainitsee jonkun ikävän asian yhteydessä sanan "mies" niin syyllistyy palstan abortti- ja kyykytysasiamiehen mielestä miesvihaan, ja miesten alistamiseen. "Mies" on siis ilmeisen kiellettyä tabusanastoa, kun puhutaan poliittisesta historiasta? ;))

Anyway. Ihan suoraan kuin jostain uusnatsien tms diktaattorien ohjekirjasta on nämä kansalaisaloitteet, jota tällä forumilla aktiivisesti naisia solvaava henkilö pari vuotta sitten tehtaili. Tässäpä uusille lukioille:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/12502817/kysymyksia-ehkaisy--ja-aborttikieltokansalaisaloitteista

Lyhyesti hän haaveili että Suomessa ehkäisy kielletään, abortit kielletään (ja samalla täysin epäjohdonmukaisesti) miehet päättämään abortista sekä naisille määrättävä lapsettomuusvero. Nettikommenteissa tuli sitten näitä naisten vaginoiden valvontakomiteoiden perustamiskehotuksia tähän tyyliin:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5919990/kunnassasi-alkaa-aborttien


Ihanteellinen yhteiskuntamalli siis tätä perua:

"Kommunistinen hallinto päätti, että Romanian väestö olisi nostettava 23-30 miljoonaan ja lisääntyminen oli jokaisen naisen velvollisuus. Vuonna 1966-67 tämä sinetöitiin "Decreței 770” -asetuksella , jonka allekirjoitti Ceausescu. Tämä sisälsi mm. että abortti, perhesuunnittelu ja seksuaalikasvatus oli käytännössä julistettu laittomaksi ja lapsettomat joutuivat maksamaan rangaistusveroa. Ehkäisyvälineet katosivat kauppojen hyllyiltä ja kaikki naiset joutuivat kuukausittaisiin gynekologisiin tarkastuksiin. Havaitut raskaudet seurattiin syntymään asti ja salainen poliisi piti silmällä naisia.

en.wikipedia.org/wiki/Decree_770

Lapsettomuusvero oli raskas taakka köyhille ja kaikki yli 25-vuotiaat naimattomat ja varattomatkin olivat velvollisia maksamaan sitä. Ehkäisyvälineitä tuotiin maahan salaa eikä tavallisella kansalla ollut niihin varaa mustan pörssin kovien hintojen takia. Syntyvyys nousi rajusti ja tämän seurauksena köyhyys räjähti ja ihmiset hylkäsivät pakon edessä synnytetyt lapset lastenkoteihin epäinhimillisiin olosuhteisiin"

On ollut pakko epäillä, että nämä on ihan oikeasti parodiaa ja vitsejä, mitä noi Paasivirrat ja Sakarias Lehtomäet, Siittiöasiamiehet ja muut iloksemme tehtailee. Sitten taas tajuaa, että ei hitto, moisia tyyppejä on oikeasti olemassa. Inhottavalle Realistille vinkkinä, että olet päässyt tohon ilmattaressa olevaan kuvakaappaukseen mukaan. :)))

www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

8

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt nämä tulee tuplana. Postaamisessa on jotain ongelmaa.

    • Anonyymi

      Naisten on syytä olla valveilla. Näitä diktaattorikandeja riittää, millon uskonnon milloin henkilökultin nimeen.

      • Anonyymi

        Jep. Erityisesti Yhdysvalloissa fundamentalistikristityt havittelevat maan muuttamista totalitääriseksi teokratiaksi. Erityisesti Discovery Institute pyrkii aktiivisesti ajamaan tätä valhepropagandallaan. Onneksi esimerkiksi Professor Dave on debunkannut monia näistä propagandanlevittäjistä.


    • Anonyymi

      Se mikä on ihmisen kehon rajojen sisällä ei voi kuulua kellekään muulle, toiselle ihmiselle tai valtiolle. Muutoin tältä henkilöltä joudutaan poistamaan itsemääräämisoikeus.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.

        "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

        Mutta mielipiteestä riippuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

        Mutta mielipiteestä riippuu?

        Sinun mielestäsi ilmeisesti?


    • Anonyymi

      Se mikä on ihmisen kehon sisällä on hänen oma asia ja oman päätösvallan alla. Abortinvastustaja ja diktaattori haluaa omistaa naisen kehon. Ja varata miehille vaginan käyttöoikeuden naista kuulematta, tämä on törkein ihmisoikeusrikkomus. Abortinvastustaja on naisen suurin hengen ja terveyden uhka ja tyttöjen oman kehon oikeuden ja seksuaalioikeuksien uhkaaja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe