Diktaattorien aborttilinjaukset ja Decree 770

Diktaattorit on aina yrittäneet saada naiset pois päätöksenteosta pakottamalla naiset tuottamaan tykinruokaa ja ilmaista tai halpaa työvoimaa, orjia jne, muttei lainkaan hyvinvointia tai ihmisoikeuksia tai yksilönvapauksia. Minusta on jotenkin huvittavaa joskin karmaisevaa, kun joillakin abortinvastustajilla on ihan samanlaiset elämänarvot ja idealismi kuin näillä persoonallisuushäiriöisillä ja suuruudenhulluilla diktaattoreilla. Pitä olla vieläpä varovainen, että puhuu m i e h i s t ä, sillä jos mainitsee jonkun ikävän asian yhteydessä sanan "mies" niin syyllistyy palstan abortti- ja kyykytysasiamiehen mielestä miesvihaan, ja miesten alistamiseen. "Mies" on siis ilmeisen kiellettyä tabusanastoa, kun puhutaan poliittisesta historiasta? ;))

Anyway. Ihan suoraan kuin jostain uusnatsien tms diktaattorien ohjekirjasta on nämä kansalaisaloitteet, jota tällä forumilla aktiivisesti naisia solvaava henkilö pari vuotta sitten tehtaili. Tässäpä uusille lukioille:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/12502817/kysymyksia-ehkaisy--ja-aborttikieltokansalaisaloitteista

Lyhyesti hän haaveili että Suomessa ehkäisy kielletään, abortit kielletään (ja samalla täysin epäjohdonmukaisesti) miehet päättämään abortista sekä naisille määrättävä lapsettomuusvero. Nettikommenteissa tuli sitten näitä naisten vaginoiden valvontakomiteoiden perustamiskehotuksia tähän tyyliin:

https://keskustelu.suomi24.fi/t/5919990/kunnassasi-alkaa-aborttien


Ihanteellinen yhteiskuntamalli siis tätä perua:

"Kommunistinen hallinto päätti, että Romanian väestö olisi nostettava 23-30 miljoonaan ja lisääntyminen oli jokaisen naisen velvollisuus. Vuonna 1966-67 tämä sinetöitiin "Decreței 770” -asetuksella , jonka allekirjoitti Ceausescu. Tämä sisälsi mm. että abortti, perhesuunnittelu ja seksuaalikasvatus oli käytännössä julistettu laittomaksi ja lapsettomat joutuivat maksamaan rangaistusveroa. Ehkäisyvälineet katosivat kauppojen hyllyiltä ja kaikki naiset joutuivat kuukausittaisiin gynekologisiin tarkastuksiin. Havaitut raskaudet seurattiin syntymään asti ja salainen poliisi piti silmällä naisia.

en.wikipedia.org/wiki/Decree_770

Lapsettomuusvero oli raskas taakka köyhille ja kaikki yli 25-vuotiaat naimattomat ja varattomatkin olivat velvollisia maksamaan sitä. Ehkäisyvälineitä tuotiin maahan salaa eikä tavallisella kansalla ollut niihin varaa mustan pörssin kovien hintojen takia. Syntyvyys nousi rajusti ja tämän seurauksena köyhyys räjähti ja ihmiset hylkäsivät pakon edessä synnytetyt lapset lastenkoteihin epäinhimillisiin olosuhteisiin"

On ollut pakko epäillä, että nämä on ihan oikeasti parodiaa ja vitsejä, mitä noi Paasivirrat ja Sakarias Lehtomäet, Siittiöasiamiehet ja muut iloksemme tehtailee. Sitten taas tajuaa, että ei hitto, moisia tyyppejä on oikeasti olemassa. Inhottavalle Realistille vinkkinä, että olet päässyt tohon ilmattaressa olevaan kuvakaappaukseen mukaan. :)))

www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.php

8

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt nämä tulee tuplana. Postaamisessa on jotain ongelmaa.

    • Anonyymi

      Naisten on syytä olla valveilla. Näitä diktaattorikandeja riittää, millon uskonnon milloin henkilökultin nimeen.

      • Anonyymi

        Jep. Erityisesti Yhdysvalloissa fundamentalistikristityt havittelevat maan muuttamista totalitääriseksi teokratiaksi. Erityisesti Discovery Institute pyrkii aktiivisesti ajamaan tätä valhepropagandallaan. Onneksi esimerkiksi Professor Dave on debunkannut monia näistä propagandanlevittäjistä.


    • Anonyymi

      Se mikä on ihmisen kehon rajojen sisällä ei voi kuulua kellekään muulle, toiselle ihmiselle tai valtiolle. Muutoin tältä henkilöltä joudutaan poistamaan itsemääräämisoikeus.

      • Anonyymi

        Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö, suosijasakin omia harhoja taas. Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan.

        "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

        Mutta mielipiteestä riippuu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ihmisen oikeus elää ei riipu hänen olinpaikastaan"

        Mutta mielipiteestä riippuu?

        Sinun mielestäsi ilmeisesti?


    • Anonyymi

      Se mikä on ihmisen kehon sisällä on hänen oma asia ja oman päätösvallan alla. Abortinvastustaja ja diktaattori haluaa omistaa naisen kehon. Ja varata miehille vaginan käyttöoikeuden naista kuulematta, tämä on törkein ihmisoikeusrikkomus. Abortinvastustaja on naisen suurin hengen ja terveyden uhka ja tyttöjen oman kehon oikeuden ja seksuaalioikeuksien uhkaaja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tilaisuuden perunut yrittäjä Eira Maijala vahvistaa Ylelle, että hän ei halunnut, että hänen yrityks

      – Hän kertoi, että meille on varattu paikka jostain ihan muualta. Sitten hän kertoi, että se paikka on helvetti. Yrittä
      Maailman menoa
      78
      3866
    2. Mikä ampuminen illalla Kiuruvedellä?

      Huhu kertoo että oma äiti ammuttu autoon??? 😢
      Kiuruvesi
      51
      3460
    3. Kuuluuko ehkäisy parisuhteessa molemmille

      Mieheni pelkää kovasti sitä, että minun käyttämä ehkäisy (pillerit) pettävät ja että tulisin raskaaksi. Hänellä on jo en
      Parisuhde
      110
      3124
    4. Mihin ihastuit ensimmäisenä

      kaivatussasi? 💯
      Ikävä
      108
      2444
    5. Pitopalvelu yrittäjä teki ainoan oikean ratkaisun .

      Emme saa suomea ja Haapajärven PIIRUAKAAN paremmaksi nostamalla moraalittomuuden edessä kädet pystyyn antautumisen ja
      Haapajärvi
      53
      1572
    6. Miten paljon odotat hänen

      Kohtaamisia tai näkemistä? Kuinka hyvä keskusteluyhteys teillä on?
      Ikävä
      80
      1486
    7. Tänään valtuustossa

      Striimi rikki. Mennään saliin ja otetaan pussillinen mätiä omenoita mukaan. Popcornit valmiiksi kun Savola alkaa puhumaa
      Ähtäri
      28
      1468
    8. Lapsuus 50-60 luvulla

      Oli ihanaa aikaa. Lapsi sai olla pieni pitkään. Ei joka tuutista työnnetty silmille ja korville Setaa ja muita sukupuoli
      Maailman menoa
      149
      1205
    9. Kari Kanala paljastaa - Papin työhön paluu Myyrästä vaati "nollauksen" ensin: "Pitää siinä..."

      Kari Kanala: ihminen, mies ja pappi. Kanala nähdään tänä syksynä tv:ssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa sekä Myyrä-ki
      Suomalaiset julkkikset
      22
      1096
    10. Sinne eivät homot tule

      Että tälläistä käytöstä tällä kertaa. Saattoväki odotteli sateessa kun yrittäjä saarnaa herran nimessä homoja ja lesboja
      Luterilaisuus
      243
      1043
    Aihe